מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. Igi Member

קצת על סורמה:
    http://sports.walla.co.il/?w=/157/1135983

וואלה! ספורט ידוע באופיו הבית"רי, אבל בהחלט אפשר ללמוד מעט מהמאמר.
    אגב, תראו את התגובה הפאטתית של מס' 25 :aaarofl:

2. Riki Member

אני קוראת פה הודעות ואני בהלם, לצאת על שחר כבעיה של חיפה ? תגידו מתי התחלתם לראות כדורגל ? בעונה האחרונה ?
    גוף עיסקי בלבד עלק, אף אחד שלא נושם את חיפה לא היה עושה מה שהוא עשה, רק לראות את העצבים שלו על טעויות במשחק מראה עד כמה הוא לוקח ללב, עד כמה הוא אוהב ואוהד את חיפה.
    הזלזול הזה מראה עד כמה ''אוהדים'' את חיפה כביכול.

רוצים לשמוע בעיות ? רוני לוי גרוע ברכש, מאוד גרוע ברכש.
    שבעלים של קבוצה לא יוצא מפרופורציות ולא ממוטט את הקבוצה שלו כלכלית במסעי רכש מטורפים, לא אומר שהוא לא מוכן להשקיע.
    חוק ראשון בכלכלה, אל תבנה לטווח הקצר, תחשוב גם לטווח הרחוק. יש עוד עונה ועוד עונה... לבזבז עכישו בצורה לא נכונה ידפוק אותנו אחרי זה.

3. Raulito Madridista

יעקב שחר הוא ממש לא הבעייה של מכבי חיפה, תמיד הוא היה מנהל מצויין וזה מתכון לאליפות, אבל השנה, אולי הוא לא מבין עדיין את המעמד של מכבי חיפה וסומך על הסגל הישן, הוא לא מבין שגאיידמאק נכנס לכדורגל וכעת יותר קשה לזכות בתארים, יותר קשה להביא שחקנים, המחירים עלו ולשחר קשה להתמודד עם זה. אם חיפה תשב ותשלב ידיים, לא תביא רכש מספק ותחשוב ראש קטן ובקמצנות, היא לא תגיע לשום מקום. הבעייה של מכבי חיפה היא מעבר לקשר מרכזי שעושה גם הגנה וגם התקפה ברמה גבוהה, הבעייה היא אחרת. כמה ששחקן כזה חשוב בכדורגל, הקבוצה לא מתפרקת בגלל שחקן אחד.
    אני פתאום חושב שרוני לוי אולי לא מתאים לבנות את הקבוצה מההתחלה ולבנות קבוצה שתרוץ לאליפות. אני מעריך את לוי וחושב שהוא מאמן טוב, אבל אולי הגיע הזמן שלו ללכת, אולי הוא זכה באליפות בצורה יפה כאשר היה לו את הסגל הטוב בארץ, אבל אולי הוא לא מספיק טוב "להתחיל מאפס" ולעשות שינוי של 180 מעלות.
    אני גם לא אוהב את הצורה או עובדה שחיפה רוצה לעוף מאירופה כדי לפנות זמן לליגה, זו תבוסתנות, ממתי מתנהלת ככה קבוצה שזכה ב-3 אליפיות ב-4 העונות האחרונות. חיפה צריכה לחשוב איך היא מסתדרת גם עם גביע אופ"א לדוגמא וגם עם הליגה, לא לוותר מראש על אחת מהמסגרות.
    ולסיכום: שחר צריך להבין שחוקי המשחק השתנו, שלא כל שחקן מגיע כבר למכבי חיפה, ואסור למועדון לשדר תבוסתנות.

4. Sergio Ramos Member

רוני לוי אף פעם לא בנה קבוצה,הוא קיבל קבוצה שכבר רצה,שנבנתה כבר על ידי שום.
    פשוט הגיע ורץ איתה יחד לאליפות.הוא לא זה שבנה אותה.אבל עדיין כל הכבוד לא על האליפויות שהביא,אבל אני לא רואה את חיפה כמתומדדת לאליפות לפחות בשנה שנתיים הקרובות.

5. Riki Member

הוא סומך על רוני ולא מוכן להיגרר לתחרות בכסף של ארקדי... זה לא אומר שהוא מנהל את חיפה גרוע, אבל בסופו של דבר כשתהיה לנו עונה גרועה, יבואו אליו בטענות... זה הטבע של המפונקים.

6. תומר22 Member

בואו נתקן פה כמה טעויות.

1. יצחק שום לא בנה את הקבוצה, אלא קיבל אותה מוכנה על מגש של כסף מאברהם גרנט. אם תחזרו לאחור לאותה תקופה, תזכרו בכל הפרשנים למיניהם שניסו לגמד את ההישג(כרגיל בישראל) של שום עם הטענה(המוצדקת בפני עצמה, אבל לא רלוונטית) שהמאמן קיבל קבוצה מוכנה. השינוי בין הקבוצה של שום ללוי הרבה יותר גדול מהשינוי בין הקבוצה של גרנט לשום - קצת מסובך, אבל אני בטוח שתבינו.

2. יעקב שחר, ממש לא הבעיה שלנו ועל זה ריקי ענתה יפה מאוד כך שאין מה להוסיף. רק נגיד ששחר הוא האיש השפוי היחיד כרגע בכל העסק הזה, מפני שהוא היחיד שהיה שם בפעם הקודמת. כשתגיע הנפילה אצל השאר, שחר עדיין יהיה שם, חזק מתמיד.

3. דור, יש הרבה "אולי" בתגובה שלך, אנחנו לא יודעים ולכן עדיף לחכות ולראות. הכל תיאורטי, יכול להיות שאתה צודק, אבל רוני לוי חייב לקבל את הצ'אנס לשקם את הקבוצה. כולנו יודעים שבמקרה של כישלון העונה הוא יצטרך לעזוב, אבל קודם כל חובת ההוכחה עליו. בסוף השנה נראה אם כל זה היה כדאי.

4. אין שום תבוסתנות בויתור על האינטרטוטו. קבוצות גדולות מאיתנו עשו את הבחירה והתמקדו במטרה אחת, גם לנו מותר לעשות את זה פעם אחת. אני לא זוכר יותר מדי פירגונים בסוף העונה הקודמת על אירופה, כולם העדיפו להתמקד בכישלון החרוץ בליגה ולא להסתכל על חצי הכוס המלאה. עכשיו כולם פתאום נהיו מאמינים גדולים באירופה ושכחו איך הם התעצבנו וקיללו אחרי עוד הפסד בליגה. השנה ההתמקדות תהיה במפעלים המקומיים כדי שבשנה הבאה נוכל לנסות את מזלנו שוב באירופה. אני רוצה לראות איך הקבוצות האחרות יסתדרו עם שני המפעלים. רק קבוצה ישראלית אחת הצליחה לעשות את זה בישראל, ולא נראה לי שהשנה נזכה לראות קבוצה נוספת מצליחה לשלב.

7. Itay Boccoli Member

כמו שזה נראה כרגע, אנחנו עלולים לסיים את העונה הקרובה באותו מקום כמו בעונה החולפת. אין שחקני רכש, יש טעויות טיפשיות של ההנהלה (כמו במקרה קולאוטי), נשארים עם רוני לוי ועוד ועוד...

לוקאז' סורמה לא מספיק, חייבים עוד שחקני רכש. שמעתי שהולכים להביא בלם נוסף בגלל היכולת הירודה של דקל קינן מבחינה גופנית.

אני, בניגוד לרבים פה, דווקא רוצה שנתקדם קצת באינטרטוטו, נתחיל לגבש את הסגל מוקדם ואולי כך נגיע מוכנים לתחילתה של העונה הבאה.

שתהיה לנו עונה מוצלחת!

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש למישהו לינק למשחק?

9. Tbird Member

את הצ'אנס שלו להרכיב קבוצה מחדש הוא קיבל כבר שנה שעברה כששחקני מפתח עזבו, מחליפים ראויים הוא לא הביא.. אני לא מאמין שהפעם יהיה שונה...

10. ניז Member

דקה שלישית 1-0 חיפה
    יש לינק מישהו מסדר? פתאום נהיה ענין

11. Nevermore Member

כן. לסופקאסט.
    www.myp2p.eu
    כנס ליום שבת ושם תמצא.

12. TariboWest Member

הלינקים לא ממש עובדים...
    שי מימון ככל הנראה ישוחרר מהקבוצה בעקבות הגול.

13. Igi Member

אבל העיקר ש-ONE משדרים את משחקי האימון של בית"ר ומכבי ת"א...

14. Don Joan Roman Member

אתה מדבר שטויות נשמה.
    על משחק אימון לא צריך לשלם כסף, אפשר לשים 2 מצלמות אחת מכל צד ולשדר משחק.
    על משחק באינטרטוטו צריך לשלם כסף ואת זה וואן לא רוצים להרשות לעצמם זו זכותם.
    לא ראיתי אף אחד מכם מדבר כששידרו את המשחק הראשון בטלויזיה בעוד שכשבית"ר שיחקה באינטרטוטו הדרך היחידה לצפות במשחק הייתה לשבת בחום של 37 מעלות בת"א בלי גג ובלי מים.

15. Igi Member

בלי קשר לזה שהייתי ציני, זה ידוע שאופירה משתוקקת שארקדי יקנה את ONE.. בגלל זה אנו רואים את כל המדיניות הבית"רית שהאתר שלהם יישם הקיץ.