תאמינו לי חבל שרוני לוי ככה מותר על המפעל אם היו עוברים אותם ואחרי זה נותנים את החיים מול אתלתיקו הדרך לעוד עונה אירופאית בשלב הבתים הייתה קלה הרבה יותר כי מכבי חיפה תהיה מדורגת בשני הסיבובים
חחח לעבור את אטלטיקו מדריד, אולי עם ההרכב השני שלה... שמת לב איזה קבוצה יש להם השנה? למרות העזיבה של טורס, הגיעו שחקנים תותחים בנוסף לאלה שכבר יש שם... כמו שאמרתי כבר, החיזוקים של חיפה השנה ממש לא מרשימים אותי.. מאחל בשבילם שישארו בחלק העליון של הטבלה..
בפעם המאה ואחת מכבי חיפה, ובעיקר רוני לוי לא רוצים או יותר נכון מטרתם הראשית היא לא הצלחה באירופה. הם רוצים להתרכז בליגה, ולנסות ולהחזיר את האליפות לכרמל. לנוכח העובדה שאף מועדון ישראלי (למעט אחד-שניים) עד כה לא הצליח להתמודד בשתי מסגרות במקביל, לוי רוצה להתמקד במסגרות המקומיות: בליגה ובגביעים השונים.
ברור שהכל תלוי באתלתיקו ואם היא הייתה משחקת נגד חיפה זה היה תלוי רק בה אבל בדרך כלל קבוצות ברמה הזאת לא כל כך מתעניינות במפעל והם גם תמיד יודעות שבהרכב שני אפשר לעבור את רוב הקבוצות במפעל הזה גם שנה שעברה קבוצת דייגים מסלובניה ניצחה את ויאריאל כבר בחוץ
בדיוק! אני אומנם לא אוהד חיפה אבל עדיין חבל לי עליה.. רוני לוי היה צריך לעזוב עונה שעברה ושלא יבלבלו בשכל.. היו צריכים להביא מאמן חדש לרענן את הקבוצה....
חלק מהאוהדים / העיתונאים שהיו בעד לוי אמרו כי צריך לתת לו את הצ'אנס לבנות קבוצה חדשה, קבוצה שתרוץ עוד מספר שנים קדימה ורק במידה וייכשל הוא ייצטרך לפנות את מקומו למאמן אחר. עכשיו אני שואל על איזו בנייה בדיוק מדברים ? זה נראה כי לוי רק מנסה לנצל עוד את השרידים שנשארו מהקבוצה הטובה שהצליחה בשנים האחרונות. נכון, הוא רוצה להחתים שני זרים (קשר 50/50 שכבר חתם-סורמה, ובלם אחורי לצד דקל) זה מה שיהפוך אותנו לקבוצה שתרוץ לאליפות? רוסו? גולן? איפה החשיבה לטווח הרחוק?
אחי גם אני חושב שאתה צודק אבל אי אפשר להאשים את רוני לוי.. בכל העולם היום מבינים מה החשיבות של הכדורגל כל העולם ממשיך להתפתח מכל הבחינות גם מהכסף התקציב של מכבי חיפה זה פשוט אפס קשה מאוד להביא שחקנים טובים במחירים האלה תמיד רוני לוי צריך לקחת את הסיכון ולהביא עוד מציאה מפה עוד מציאה משם אי אפשר להביא שחקן מבטיח בסכומים האלה מבחינת התקציבים למכבי חיפה אין מקום בליגה השנייה באנגליה קבוצה שעולה לפריימר ליג מקבל 110 מיליון דולר.. תחשוב שאפשר לעשות 10 קבוצות כמו חיפה רק במענק של הקבוצה שלא נדבר על התקציבים ועל המענק מההתאחדות של כל קבוצה 40 מיליון דולר עוד 4 קבוצות כמו חיפה הכדורגל ממשיך להתפתח והמחירים עולים מיום ליום ורק פה נתקעים רוני לוי יכול לנסות להביא רק מציאות אני מקווה שיצליחו לבנות קבוצה נחמדה ולהגיד את האמת מקום שני נראה לא רע בכלל יכול להיות שאני חותם כי אם ביתר תצליח להעמיד קבוצה ברמה ששיכת לתקציב לחיפה אין סיכוי לחיפה יש רק בעיה אחת.. יעקב שחר אני מקווה שהאוהדים לא יהיו אוהדי הצלחות ויבואו לעודד השנה
"לחיפה יש רק בעיה אחת.. יעקב שחר"- אם אתה חושב שהבעיה היחידה של חיפה היא יעקב שחר, אני חייב להגיד לך גם בדיון הזה- אתה חי בסרט.
מסתבר שהדיעה שלך מאוד מעצבנת אותי גם בת'רד אחר. הבעייה עם אדון שחר ? באמת ? שחר הוא זה שמשחק לא טוב ? שחר הוא זה שמאמן את השחקנים ? בלי שחר חיפה הייתה קבוצת תחתית ומטה, מה שחר מה ? על כל הכסף הגדול שהוא ביזבז בכל שנותיו בחיפה ?
שחר הוא בהחלט לא הבעיה של מכבי חיפה. אבל מפה ועד להגיד שבלעדיו מכבי חיפה הייתה קבוצת תחתית..זה מוגזם. אם לא הוא אז מישהו אחר.
מישהו אחר יכול להיות אלי ז'ינו. אתם צריכים להגיד תודה על כל שנה ששחר השקיע ומשקיע במכבי חיפה ובטח שלא לבוא ולקרוא לו "בעיה" כי הרבהק בוצות בליגה היו רוצים "בעיה" כמו יענקל'ה שחר.
לך תדע מי זה יהיה המישהו האחר הזה, וכמה זמן הוא היה נשאר בקבוצה ועושה אותה לקבוצת צמרת יציבה בארץ. [אולי המשתמש הנחמד שמעליי ציין נתן דוג' ונקודה נוספת]
ז'ינו,שיימן סתם מישהו פחות עשיר או שיעשה יותר טעויות-אם לא היה את שחר לא היינו קבוצה גדולה כל כך ואני לא מבין איך מעיזים להגיד על שחר דברים כאלה.