מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. יהודה ברוך Member

תסתכל על גאידמק אחרי שביתר מבקיעה שער ותבין.

נערך לאחרונה ב: ‏27/11/07
  2. beitar4ever Member

מזה קשור מה אתה רוצה שיקפוץ כמו חולה נפש, הוא בן אדם מכובד הוא נשאר על הכיסא מוחא כפיים וזהו, כמו שצריך, וגם בלי שום קשר אם הוא לא שמח אז הקבוצה לא חשובה לו נו באמת דבר בהגיון.

3. יהודה ברוך Member

איזה מוחה כפיים ואיזה בטיח. בעונה שעברה ביתר ניצחה את כפר סבא משער בדקה התשעים גאידמק בקושי זז לא חייך לא מחה כפיים ולא כלום (זו רק דוגמה אחת). הוא מגיע רק למשחקים החשובים, הוא לא מעורב בניהול עד כמה אפשר להיות עיוור לגבי הבנאדם הזה?

4. Joshua Member

בסדר, הוא לא מוחא כפיים, אבל הוא משקיע כספים גדולים. האמן לי שזה קצת יותר יעזור ממחיאות הכפיים שלו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אתה מחפש כל מני דברים רעים, אבל פשוט אין.
    כל התיאוריות שלך על זה שיותר מחצי קבוצה תעזוב ושגאידמק יזרוק אותנו זה מה שאתה רוצה שיקרה אבל חביבי - לא כל מה שרוצים מקבלים ובכלל, אתה לא קובע כלום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

5. יהודה ברוך Member

אין נגדו דברים רעים... תעשה לי טובה זה שהוא מאפיונר ושלא אכפת לו מהקבוצה לא נכנסים לקטגוריה של דברים רעים?

6. Don Joan Roman Member

את זה שלא אכפת לו מהקבוצה אתה אומר אבל זה לא מוכח להפך, גאידמק מוכיח שאכפת לו.
    מאפיונר? תיזהר שאיגור לא יבוא אלייך לבית... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/11/07
  7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

נמאס לי שבמקום להנות מאייסוקר, אני רק צריך לרדוף אחרי ההודעות שלכם ולדאוג שתשלחו אותן איפה שצריך. מי שיתרום לשכונתיות, יעוף. חד וחלק.

נערך לאחרונה ב: ‏28/11/07
  8. bayer04 Member

מכבי חיפה במשחק חלש מאוד היום. ואל תגידו לי שזה בגלל שחקני הנוער..להפך, הם צריכים לטרוף את הכדור ולהוכיח את עצמם, ובמקום זאת..בושה! זה מה שאני ראיתי לפחות.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אבל מה לעשות שזה מה שהם מסוגלים. אתה לא יכול לבוא ברף ציפיות גבוה כאילו מדובר במשחק של הקבוצה הבוגרת עם קטן, בוקולי, כיאל, אפק וכו', גם הצעירים עם כל ההתלהבות שלהם, עדיין לא משתווים ביכולתפ לאלו של שחקני ההרכב הראשון.
    מלבד זאת, אני חולק עלייך, זה לא היה משחק כל כך חלש. מחצית ראשונה מצויינת שלנו, הרבה מאוד מצבי הבקעה, וגם במחצית השנייה עם קצת יותר דיוק, התוצאה הייתה גבוה הרבה יותר. מכבי מלבד שני מצבי הבקעה טובים לא הגיעה בכלל לשער שלנו, וזאת תודות להגנה המצויינת שלנו, ולעבודה המצויינת של הקישור האחורי.
    אל תשכח שמדובר בחבר'ה שלא רגילים לשחק 90 דקות, ולכן טבעי שלאורך המחצית השנייה תהיה ירידה מסויימת ביכולתם.

10. a.m Member

אין מה לעשות, עדיין אלה שחקנים שהם הרכב שלישי והסיבה שהם הרכב שלישי זה שהם אפילו לא מספיק טובים בשביל להיות הרכב שני, עדיין היו דברים יפים מאוד, מהלכים טובים, כדורגל שעדיין היה טוב יותר מהכדורגל של מכבי ת"א.

11. סמואל אטו Member

ובכל זאת בכל הודעה שלך אתה לא מפסיק לפלוט אותם.

1. טעות שלי,לולא הפרש השערים לחיפה היו 6 אליפויות רצופות.
    בכל מקרה הטענה שלי עומדת בעינה,זה לא כל-כך קשה להשיג את המטרה של שפיגל בליגה הישראלית החלשה. חוץ מזה שחלק ממה שהוא אמר היה כדי להראות לגאידמק שיש לו ציפיות גבוהות והוא לא יתפשר על שום דבר חוץ מאליפות.

2. אתה חושב שלסלאביה פראג ורוזנבורג יש תקציב של מאות מיליונים?
    אני מציג לך דרך שפויה להגיע לליגת האלופות כל שנה בסיומו של תהליך ואתה בא לי בקונטרה מטומטמת שלא מנוגדת בכלל למה שאמרתי.

3. מה חשבת? ששפיגל מתכוון שיעלו לו 5 רביבואים בכל שנה מהנוער?
    שפיגל רוצה להעלות 5 שחקנים מוכשרים ביותר כל שנה מהנוער שיוכלו לתרום עם עלייתם לבוגרים כמו שקורה בברצלונה,רק בקנה מידה בית"רי.
    הוא וחברו פרופ' מישל ריצ'ארד כבר לקראת שלבי סיום של פיתוח תכנית לנוער שתכלול דרוג של מתקני האימון,התכנית אמורה להסתיים להיבנות ב-2010.
    העובדה שהעונה עלו 5 כישרונות ישראלים גדולים מהנוער של בית"ר רק מוכיחים עד כמה התכנית והחשיבה של שפיגל חכמה ואפשרית.

4. ואני זה שזורק פה שטויות? כנראה שאתה ילד קטן אם אתה עונה בתשובה כזו 13-14.
    לאברמוביץ' אכפת מצ'לסי? למה? כי בא לי להחליט ככה לצורך הדיון.
    ה"סנדק" הוא שונא את בית"ר ולא חוגג בשערים. http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/rolleyes.Xxx

5. לאן זיו עוזב "כמעט בוודאות"? לבארסה?
    כרגע יצחקי הוא היחיד שמעבר שלו לאירופה בסיום העונה בטוח.
    בואטנג וזיו הם היחידים מבית"ר שמועמדים להצטרף אליו.

6. שוב,,תגובה של ילד קטן.
    כשמאור בוזגלו יחתום בבית"ר תזכור את מה שאמרת.

12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

כאילו שאז הייתה רמה כזאת גדולה, פשוט התקשורת פירשנה את זה אחרת.

כשחיפה פתחה פער על הליגה - זה כי חיפה אדירה (ואולי היא באמת הייתה, אבל לא להגזים), אבל כשבית"ר פותחת פער - הליגה חלשה.
    גם בעונות שחיפה הייתה אלופה, הליגה הייתה חלשה.
    רבים נוטים לשכוח שגם לחיפה היו משחקים לא טובים שהם גנבו ניצחונות וגולים שלא הגיעו להם.

13. bayer04 Member

נכון, ידידי, אבל אל תשכח שהיו מעט מאוד משחקים שחיפה הייתה נראית כמו שבית"ר נראית העונה. ביותר מדיי משחקים בית"ר משעממת. ותסלח לי, אבל פשוט לא מגיע לה להיות במקום הראשון. היא שם רק בגלל שהליגה חלשה.

14. shabaaz Member

מי שאוהד בית"ר וטוען שגאידמק לא רץ לראשות העירייה או עם מפלגה עצמאית פשוט שקרן\פנטזיונר ברמות.
    אני סטודנט בירושלים,כבר שבועיים שעל קויי אגד יש שלטי תעמולה עם הפרצוף שלו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3472816,00.html

פרסום?לא נראה לי...
    כל קו אוטובוס שני מופיע עם "ירושלים,מגיע לך יותר"

15. shabaaz Member

מי שאוהד בית"ר וטוען שגאידמק לא רץ לראשות העירייה או עם מפלגה עצמאית פשוט שקרן\פנטזיונר ברמות.
    אני סטודנט בירושלים,כבר שבועיים שעל קויי אגד יש שלטי תעמולה עם הפרצוף שלו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3472816,00.html

פרסום?לא נראה לי...
    כל קו אוטובוס שני מופיע עם "ירושלים,מגיע לך יותר"