מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. bayer04 Member

ספקולציות עתידיות?
    חביבי, אתה כנראה לא מודע לדבר שנקרא "חלון העברות" \ "עונת מלפפונים"
    מה אתה חושב? שיצחקי יישאר אצלכם עד שילך על קביים? שתמוז ירצה להמשיך לשבת על הספסל? שזנדברג לא ירצה לנסות את מזלו באירופה סוף סוף?
    אני לא מבין איך או כמה אפשר לאטום את האוזניים ולעצום את העיניים נוכח התעניינותן של כל כך הרבה קבוצות בשחקנים הישראלים בבירה?

2. Don Joan Roman Member

יצחקי, תמוז וזנדברג, זה שלושה שחקנים, עם יואב זיו זה יחד ארבעה שחקנים, איך הגעת לחצי קבוצה? חוץ מזה מאיפה לך שבית"ר תסכים לשחרר אותם לפניי שתמצא להם מחליפים ראויים? מתוק שלי החיים זה לא מנג'ר ובית"ר ירושלים לא תשחרר שחקנים בסיטונות לפניי שיהיו לה מחליפים ראויים, השחקניםה אלה חתומים על חוזה והם לא יכולים לעבור סתם ככה.

על החבר שלך יהודה ברוך אני בכלל לא מדבר, האדון החליט שארקדי גאידמק סגר את הברז, הוא החליט שהוא בסוף השנה עוזב את בית"ר לאנחות, הוא החליט ששפיגל הוא סתם אפס מטומטם שלא מבין כדורגל ושהמחלקת נוער של בית"ר הולכת לקרוס, אם זה לא התעסקות בספקולציות עתידניות חסרות בסיס אז מה כן?

בינתיים יש מצב נתון בו בית"ר ירושלים משחקת חרא אבל נמצאת עם 24 נקודות ליגה, מספר שחקנים שלה מבוקשים באירופה ויש לה כסף שבמקרה והם ישוחררו למצוא ולרכוש את המחליפים מתאימים וכל שטות נוספת שלך ושל החבר הירוק שלך היא יותר ממיותרת.

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

Boateng - אתה דורש מהפורום לא להגיב לו, אבל מגיב לו בעצמך? דווקא פיתחתם כאן דיון לא רע. שאחד מכם יטול את היוזמה ויעביר את הדיון הזה לאשכול הרשמי של בית"ר ירושלים. אני לא רוצה לראות שבאשכול של מכבי חיפה אנשים מדברים על בית"ר ירושלים.

4. Don Joan Roman Member

מה אני אעשה, חמום מוח אני.
    ואני לא דורשף אני מציע, דרישות זה לא לפורומים של כדורגל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/11/07
  5. bayer04 Member

צודק בהחלט. נמשיך לדון בסוגייה בפורום הבית"רי.

לגבי חיפה- אמרו בשידור האחרון נגד הפועל ת"א שפאנטיני יגיע רק אם הקבוצה תרוץ בצמרת. ואני שואל את עצמי- עוד פעם שחר עם השטויות שלו? למה לא לתת לשחקן לשחק חצי שנה, אפילו אם הוא יהיה בינוני בקבוצה- להשביח אותו, ולגרום לו להיות טוב יותר ומאוקלם יותר לעונה הבאה?

"טרור" יוכל להתאקלם טוב יותר אם יגיע בחורף הקרוב. חבל יהיה להמשיך לייבש את פאוליניו על הספסל בעוד שלחיפה אין חלוץ חוד משמעותי.

6. IDo13 Member

חחחח הצחקת אותי...............

לחיפה יש את התנאים הכי טובים בארץ וייקח לבית"ר הרבה שנים כדי לספק תנאים כאלה לשחקנים!

7. shabaaz Member

אוהדי בית"ר לא קולטים,או פשוט מסרבים לקלוט שלקראת סוף השנה מגיע לתומו סוף עידן ארקדי.
    כמו שחזינו כאן כשהוא הגיע שהוא ילך עם הזנב בין הרגליים וישאיר אותם עם הפירורים,כך הם הם פשוט לא קולטים עדיין ששום דבר לא מובטח להם.
    אפיה ארקדי?עסוק בהכנת קמפיין הבחירות שלו לכנסת.

בעוד פחות מ-7 חודשים יוגשו המועמדויוות לכנסת ישראל ובינהן תוגש המפלגה החדשה של הבדיחה מבית"ר.אם וכאשר הוא יבחר או לא,הוא יהיה חייב לוותר על בית"ר ירושלים ולא יוכל לתרום לה סכומי כסף דרך הבקרה התקציבית.במישרין או בעקיפין.
    אבל העיקר שהם עשו רעש לתקופה כלשהי ואיזה קאמבק נחמד...יהיה טוב לראות אותם יורדים ליגה על אמת הפעם.

8. סמואל אטו Member

אליהו הנביא איפה היית כל הזמן הזה? :aaarofl:

9. Macaclister Member

בוא לא נגזים... צודק שהוא עניין נזיל אבל זה לא עניין של מה בכך שהוא ככה סתם יעזוב... מה שיכול לגרום לו לעזוב באמת אלו החקירות במשטרה וכל הקשר שלו לפלילים...

10. יהודה ברוך Member

1. אתה לא שמעת מעולם על ההמצאה הגאונית שנקראת סעיפי שחרור לחו"ל? כמעט לכל שחקן בביתר סעיף כזה בחוזה שאומר שאם קבוצה מחו"ל באה ונותנת סכום מסוים של כסף אז הוא עובר אליה וביתר לא יכולה לעשות שום דבר בנידון. 2. לא אמרתי מעולם ששפיגל הוא אפס שלא מבין בכדורגל, אמרתי שמה שהוא רוצה לעשות עם מחלקת הנוער של ביתר בלתי אפשרי ושהמטרות שהוא שם לעצמו לא הגיוניות (לקחת חמש אליפויות רצוף, לעלות כל שנה לאלופות, להוציא כל שנה חימשה-שישה שחקנים ממחלקת הנוער ולמכור מספר דומה לחו"ל, נו באמת נורא הגיוני) 3. לא אמרתי שמחלקת הנוער של ביתר הולכת להתרסק על תכניס מילים לפה שלי. 4. בנושא של גאידמק, מיליארד פעם אמרתי לכם אין שום סיבה שבנאדם שפוי יזרוק כמאה מיליון שקל בשנה על משהו שלא איכפת לו מימנו ושלא עוזר לו בכלום. הסיבה היחידה שגאידמק משקיע כרגע כסף בביתר שכרגע ביתר עוזרת לו בקמפין לראשות עריית ירושלים, ברגע שהוא יבחר לראשות עיריית ירושלים/כנסת הוא יעזוב את ביתר ואתם תחזרו להיות מה שהייתם.

11. Macaclister Member

טוב,האמת שהיום השלמתי עם זה שבית"ר אלופה גם השנה,כי אחרי שהיא ניצחה ביום בינוני ביותר שלה את המשוכה הקשה בליגה-נתניה בקופסא,אני לא רואה את מי שתעצור אותה. מה שזה עושה טוב זה עושה טוב לחיפה,שהפער מצטמצם עד כדי 3 נקודות מהמקום השני,ואנחנו כנראה נהיה סגנית האלופה,מה שכנראה יהיה לדעתי תרחיש זמן אם גאיידמק יישאר או אם יקרה משהו יוצא דופן (בית"ר בליגה משלה-וחיפה אלופה קבועה בליגה של שאר הקבוצות)

12. Don Joan Roman Member

בנושא ארקדי: שוב שום דבר שאמרתם לא מבוסס אלא רק השערה שלכם.

ארקדי בינתיים איתנו וזה מה שחשוב, כשהוא יעזוב (אם יעזוב) וישאיר שוקת שבורה(אם ישאיר שוקת שבורה) או יראה סימנים לכך אז תוכלו לבסס קצת יותר את טענותיכם שכרגע הן לא יותר ממשאלת לב.

13. סמואל אטו Member

1. זה לא אומר שתגיע קבוצה ותציע עליהם.
    כולם יודעים שבסיום העונה יצחקי ובוטאנג יעזבו,אבל עזיבה של 2 שחקנים לא תהיה קריטית.
    את יצחקי נחליף בבוזגלו או שחקן זר.
    ואת בואטנג אולי נצטרך להחליף בכלל.

2. גורא שפיגל אומר את הדברים שלו מתוך ניסיון אישי ולא מהמצאות תיאוריות חסרות בסיס,כנראה שלבן-אדם הזה יש סיבה לומר את הדברים האלה.
    למה זה לא הגיוני לקחת 5 אליפות רצופות? אם לא הפסד האליפות של מכבי חיפה למכבי ת"א בגלל הפרש שערים בעונת שום,לחיפה היה יכול להיות 8 אליפויות רצופות.
    לעלות לליגת האלופות כל שנה? בתקציב שיש לבית"ר זה חייב להיות המטרה,ברגע שנסיים 5 עונות עם הצלחות באירופה סביר להניח שבעונה ה-6 אנחנו נהיה מדורגים בסיבוב ה-3 של מוקדמות ליגת האלופות וכך אנחנו נגיע בקלות לבתים,למעשה עם הניסיון של פלאטיני להפוך את הגישה של מדינות מזרח אירופה לליגת האלופות לקלה יותר זה יכול להגיע עוד יותר מוקדם.
    להוציא ממחלקת הנוער כל שנה 5 שחקנים ברמה גבוהה זה לא מנותק מהמציאות זה כבר קרה לבית"ר השנה.

4. איזו סיבה הייתה לאברמוביץ' לזרוק את כל הכסף על צ'לסי? הרי הוא לא רץ לממשלת בריטניה.

14. יהודה ברוך Member

גיבוב כזה של שטויות לא שמעתי כבר הרבה זמן. 1 לולא הפסד האליפות של שום ב2003 למכבי תל אביב בהפרש שערים היה לחיפה שש אליפויות רצופות לא שמונה. 2. ביתר לא יכולה לעלות כל שנה לאלופות עם התקציב שלה מהסיבה הפשוטה שיש באירופה המון קבוצות עם תקציבים גדולים בהרבה שרוצים להגיע לאותה מטרה. 3. על איזה חמישה שחקנים ברמה גבוהה אתה מדבר? למיטב זכרוני השחקנים שעלו השנה הנוער של ביתר הם פונטציאלים שיושבים על קצה הספסל במקרה הטוב. 4. לאברמוביץ' אכפת מצ'לסי, לסנדק לא איכפת מביתר. 5. בואטנג יצחקי וזיו יעזבו כמעט בוודאות את ביתר. בנוסף אליהם יעזבו ככל הנראה לפחות עוד שנים שלושה שחקנים. 6. יש יותר סיכוי שרונאלדיניו יבוא לביתר מאשר שבוזגלו יבוא לביתר.

15. beitar4ever Member

תשמע הקנאה שלך לבית"ר כבר בלתי נסבלת , גאידמק כיום בבית"ר ואתה יכול להמשיך לקוות שהוא יעזוב את בית"ר הוא לא יעזוב לפחות בזמן הקרוב, הוא הודיע משהו אמר משהו, די כבר לדבר שטויות.
    אתה מדבר פשוט דברים שלא קשורים למציאות, למה לגאידמק לבזבז כסף על דבר שלא חשוב, בסדר אם הוא היה מבזבז 10 מיליון הייתי אומר שזה גם נכון לא אכפת לו, אבל זה מגיע לסכומים גבוהים של כ-200 מיליון ש"ח , ניראה לך שבן אדם יבוא לבזבז סכום כזה ועדיין הקבוצה לא תהיה חשובה לו, תחשוב קצת, ותעשה טובה מיצית את הנושא הזה כבר , אז מספיק!

נערך לאחרונה ב: ‏27/11/07