מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. Fabio Junior Member

http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/659/192.html
    סביר יותר להניח שבינואר הקרוב כהן יעבור לקבוצה כלשהי בחו"ל, אך מבחינת חיפה זו יכולה להיות אופצייה מצוינת במקום פאוליניו המאכזב.

2. Mr.Eko Member

אם חיפה היו יותר חכמים הם היו משאירים את דירסאו ולא היו להם את ההפסדים בתחילת העונה,אני יכול להבטיח לכם... בכלל לחיפה יש אחלה הרכב שיכול דווקא לאיים על האליפות.
    בשער יש לה את השוער הכי טוב בארץ לטעמי,בלמים: דקל קינן הוא בלם יציב מאוד,בלם מצויין לליגה שלנו שנמצא בכושר טוב עכשיו,את קרוסה לא יצא לי ממש לראות אבל ממה שראיתי הוא עושה עבודה שקטה ויעילה,מגנים:משומר מגן בינוני לדעתי... בהתקפה הוא לא טוב ובהגנה הוא דווקא בסדר. מסיללה מגן פשוט תותח,מה זה התרשמתי מהבחור הזה.... לדעתי הוא הרכש הכי טוב של חיפה,פשוט רכש מעולה. עכשיו נעבור לקישור,בירם כיאל אין כבר מה להגיד עליו,נכס גדול לחיפה.. רוסו שחקן שנותן את הנשמה תמיד גם כשהוא יהיה בן 40.... אחד השחקנים שהובילו את מכבי תל אביב למקום השלישי בעונה הקודמת. בוקולי גם שחקן שנותן את כולו לחיפה,פתח את העונה לא טוב אבל גם שהוא לא טוב הבנאדם עובד בלי הפסקה...רנאטו לדעתי קצת מגושם והוא צריך לשפר את הצד האתלטי שלו..... חוץ מזה יש בשחקן הזה המון טכניקה וראיית משחק משובחת. עומרי אפק רכש מאוד טוב של חיפה,שחקן נהדר כשהוא פורץ מהאגף עם המהירות שלו. קטן אני לא מבין ממש מה התפקיד שלו על המגרש...... עם פאולוניו חיפה נפלה.... הבעיה העיקרית של חיפה היא בחלוצים,היא צריכה סקורר ואז היא תוכל ממש להפציץ.

3. a.m Member

קשה לי לראות את תמיר כהן מגיע לחיפה, האוהדים לא יוכלו לשכוח לא את אותו משפט שהוא שיחרר ויצא בכוונה והשמיץ אותנו, הקהל לא יסלח לו, מקרה רוסו הוא שונה ממקרה תמיר כהן.

4. תומר22 Member

צודק. דווקא שמחתי אז על השטויות שהוא פלט - סוף סוף היה מכביסט אחר לשנוא חוץ מאבי נמני. ולעניין עצמו: זה נראה כמו פולו-אפ לכל הבלאגן של משפחת כהן עם דניאל יאמר. נתניה הציעה לו הצעה יפה מאוד והוא עדיין מחפש קבוצה אחרת, אני לא מאמין שזה יהיה בארץ.

5. REAL MADRID Member

תמיר כהן??
    עם כל הכבוד למשחק וחצי הטובים שהוא נתן העונה בואו נחזיר את רביד גזל אולי.. תמיר כהן פחח.

M-T-A, זה לא משנה אם לא היו משחררים את דירסאו. גם דירסאו נחשב זר וחיפה צריכה לחפש זר לשחרר בשביל פאנטני. במידה ודירסאו היה היום בחיפה זה היה הופך את הסיפור למסובך עוד יותר..

בוקולי וכיאל הסתדרו טוב מאוד במרכז המגרש נגד בני יהודה אך במידה וחיפה בונה קבוצה לאירופה חייבים קשר אחורי.

6. beitar4ever Member

למה ניראה לך שאם תמיר ירצה לשחק בחיפה, שחר לא יביא אותו? אם את רוסו שעבר למכבי ת"א הוא החזיר אז את תמיר כהן בטח ובטח שיביא , אבל כפי שאמרתי מקודם זה עוד רחוק מסגירת העסקה הזו, בנתיים זה רק על גדר דיבורים.

אין שום קשר חיפה ניראו גם עם דירסאו על הפנים , אל תשכח איזה עונה גרועה הייתה לכם בעונה שעברה, ולפי דעתי היא זו שגרמה ללוי לשחרר את דירסאו , הוא רצה לעשות ריענון בסגל , לעשות סגל חדש, וכמובן שאני גם חושב שזה לא היה צריך לבוא על חשבונו של דירסאו במיוחד אם אתה מביא שחקן כמו פאוליניו, שבניגוד לכול מה שכולם חשבו עליו, הוא מאכזב.

7. a.m Member

הרבה דברים התחילו בגדר דיבורים, בכל מקרה גם אם זה נכון קשה לי לראות שעוברים על העניין הזה בשקט

נערך לאחרונה ב: ‏15/11/07
  8. Fabio Junior Member

כהן גם לא מזמן דיבר נגד מכבי ת"א... אני לא חושב שאם הוא יגיע לחיפה, יעשו לו את אותו בלאגן שעשו לרוסו.
    ובנוגע לדהאן, לא שראיתי אותו משחק, אבל חבל שהוא בחר דווקא בחיפה, לא שאני מזלזל בהם, פשוט יש לחיפה עוד בלם צעיר שמחכה להזדמנות (שי מימון, שהוכיח כבר את עצמו) והרבה מדברים על כך שהוא הבלם העתידי של חיפה, רק במשהו כמו עונת 2009/2010 דהאן יוכל לקבל הזדמנות בהרכב, ואם רוני לוי יהיה עדיין מאמן שם, הסיכוים יותר נמוכים. יש קבוצות שצריכות אותו יותר, והוא יכול לתת להם יותר.
    תראו איך בעונה שעברה דואני התגלגל להרכב של הפועל במקרה, והתגלה כהצלחה. עזבו מה שקורה עכשיו, הוא בתקופה רעה, ובכל זאת הוא בנבחרת האוליפית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/11/07
  9. beitar4ever Member

אתה צודק במאתיים אחוז , אם אתה מתכוון שהדבר לא יעבור בשקט מהקהל, SO WHAT ? שחר הוכיח לקהל כמה פעמים שהוא לא סופר אתכם במילים יפות, אז לא ניראה לי שהבעיה שהקהל לא רוצה את כהן, זה יהיה הגורם לכך שתמיר לא יבוא לחיפה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/11/07
  10. Igi Member

אפשר לחשוב כמה ישימו על האוהדים המושפעים האלה אם האופצייה שלו תהיה ריאלית... סתם ילדים. תוך כמה מחזורים הם שתקו? 1 או 2? שום דבר לא ישתה הפעם.
    בכל מקרה, תמיר יכול להשתלב מצויין בחיפה לדעתי, במיוחד בגלל שבראש ובראשונה אצלו זה עבודה קשה במשחק ובאימונים ורוני לוי מת על שחקנים מהסגנון הזה.

11. a.m Member

שוב, המקרה הוא מקרה שונה מהמקרה של רוסו, רוסו הרגיש שהוא מיצה את עצמו בחיפה ויצא לנסות את מזלו בקבוצה אחרת, במכבי ת"א, שאני לא יודע מי בכלל החליט שיש יריבות כזו גדולה ושנאה כזו גדולה בין המועדונים, אבל מה שכן הוא הצליח להשפיע על הרבה מאוד אנשים. לאנשים ששונאים את רוסו ומקללים אותו, אין סיבה רצינית אחת לעשות את זה, תמיר כהן יצא בכוונה והקניט נגד חיפה, אני לא יודע איך אחרי מה שהוא אמר, הוא בכלל יסכים לבוא...

12. Mr.Eko Member

השנאה בין שני המועדונים האלו נוצרה למעשה בעקבות היריבות הגדולה שהייתה ביניהן בשנות ה-90.
    אז למעשה היה מאבק מעניין על האליפות.

13. a.m Member

ברור שיש שנאה, אבל לא עד כדי כך, יש אוהדים שמבחינתם מכבי ת"א זה גדול יותר מדרבי, הפכו את מכבי ת"א לשנאה יותר גדולה מהיריבה העירונית, אין ביריבות בין הקבוצות יותר מיריבות ספורטיבית.

14. ertyo Member

למכבי חיפה הגיע להיבחן שחקן נוער מדרום אפריקה בן 17 ששמו קומפיוטר. מישהו יודע פרטים עליו ?

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

האפשרות שתמיר כהן יעבור למכבי חיפה נראית חסרת סיכוי, מאחר וסעיף השחרור שלו הוא רק לקבוצה מחו"ל. וגם אם אכן יעבור, אני לא חושב שזה צעד חכם של מכבי חיפה. הרי אם יעזוב את מכבי נתניה, זה יראה על חוסר נאמנות למועדון שהציל לו את הקריירה. אם למועדון שהציל לו את הקריירה הוא לא מסוגל לגלות נאמנות, אז במכבי חיפה זה לא ישתנה.
    ואם אני בוחן את זה מבחינה מקצועית ולא פסיכולוגית: מכבי חיפה עושה את המהלך הנכון ביותר שהיא יכולה לעשות. היא יוצרת לעצמה קישור אחורי ישראלי שיכול לרוץ עוד הרבה שנים יחד ברמות הגבוהות. אבל שוב, כדורגל בנוי גם מחומר אנושי ואם אכן תמיר כהן יעבור למכבי חיפה, הרי שהחומר יתגלה כפגום.

לפי השם אני כבר יכול להגיד לך שאבא שלו מייבא מחשבים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx