מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

מכבי חיפה צפויה לקבל השבוע הזמנה להצטרף לארגון G14 שבבריסל, הכולל קבוצות גדולות באירופה, אבל במועדון שוקלים שלא לכבד את ההזמנה בגלל סכסוך בין אופ"א לארגון. "יכול להיות שייגרם למועדון נזק אם נצטרף לארגון", אמר הבוקר (שלישי) גורם במועדון. "הסכסוך הארוך בין אופ"א לארגון עשוי לגרור הטלת סנקציות".

זה כן יכול ליצור בעיות עבור חיפה, אם היא תצטרף לאירגון. אבל זה באמת כבוד לחיפה, שהיא המועמדת היחידה מישראל, בגלל שהקריטריון הוא הצלחת הקבוצה באירופה ב-5 השנים האחרונות, ומכבי חיפה היא הקבוצה שהצליחה הכי הרבה (שלב הבתים בעונת 2002/03, ושמינית גמר גביע אופ"א בעונת 2006/07).

2. שגיא Guest

ברגע שהארגון הזה יהיה כלכך גדול, וזו המטרה שלו בסופו של דבר, כדי שהוא יוכל לגבור על אופ"א. בסך הכל סכסוך, אפשר לחשוב...

3. Yellow Hell - מכבי נתניה Member

במשחק של מכבי חיפה נגד קריית שמונה חיפה ניצחה הרבה בזכות מזל, אבל רואים שהיא חוזרת לנצח ובשבוע הבא בנתניה בטוח שיהיה לה הרבה יותר קשה מהניצחונות על מכבי ת"א, כפ"ס, וק"ש (אגב אם תשימו לב כל הניצחונות שלכם הם על קבוצות עם קיצורים ["] )

בהצלחה למכבי נתניה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בחיפה מחפשים חלוץ..יכול להיות שבינואר נמצא 2 אופציות חדשות:
    יש סיכוי שבינואר יניב עזרן ישוחרר ממכבי תל אביב אם המצב לא ישתפר עד אז.
    ואיליה יבוריאן הולך להתחתן עם בחורה יהודייה[או ישראלית,אני לא בטוח] ויכול להיות
    שלא ייחשב כזר.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לגבי האופציה הראשונה שציינת בהחלט שמעתי. עד כמה שאני יודע מתבשלת עסקה לפיה עזרן יגיע אלינו בתמורה למליקסון שיעשה את הדרך ההפוכה. אני עדיין מנסה להבין מה ייצא למכבי מהעסקה הזו, אך האמת לא ממש אכפת לי.
    שמעתי כי יבוריאן יקבל בקרוב מעמד של תושב ארעי, אך היכן שמעת כי הוא מקושר אלינו?

אגב, במידה ועזרן לא יגיע, ככל שחולף לו הזמן הסיכויים שבוקולי יישאר בקבוצה קטנים. כמובן שאם יקבל אזרחות ולא ייחשב עוד כזר, הוא יישאר בקבוצה, אך הסיכויים לכך נמוכים עד מאוד, ולכן נראה כי מסיללה יושאל (יש לנו את גפני שיחזור מפציעה ויהיה כשיר, ואלירן דנין), ובמקומו יגיע פנטיני שהופך לשחקן שלנו כבר בינואר.

6. אלי אוחנה ג'וניור Member

אני לא מבין מה מכבי חיפה תרוויח בהבאתו של יניב עזרן. השחקן לא מצליח בקבוצה גדולה, לא מציג יכולת טובה, למה שבמכבי חיפה הוא יינצל את הפוטנציאל שלו?
    מכבי חיפה תנחל כישלון בהבאתו לקבוצה מהסיבה שהוא שחקן של קבוצות קטנות (כנראה).

לגביי איליה יבוריאן, שחקן שבאמת יכול לעזור למכבי חיפה.
    שחקן מצוין, אך עדיין אני בדעה שהקבוצה של יעקב שחר צריכה חלוץ ברמה הרבה יותר גבוהה שבאמת יועיל להתקפה הדי בינונית של החיפאים.

נערך לאחרונה ב: ‏23/10/07
  7. שגיא Guest

איליה יבוריאן חלוץ מצויין. שחקן שמשחק פנטסטי עם הגב לשער, ואין הרבה כאלה בארץ. הוא אחד הזרים הפחות מוערכים בארץ ואת זה ניתן לראות על פי רשימת הקבוצות ששיחק בהן. אני לא שמעתי את שמו מקושר למכבי חיפה, אבל אם אכן יגיע, לדעתי הוא יכול בהחלט להצליח.

8. mdx Member

כי מכבי חיפה היא לא מכבי "הורסת שחקנים" ת"א

לגבי יבוריאן אני רואה עיסקה כזו :

יבוריאן מתחתן הופך לתושב ארעי
    יבוריאן עובר לחיפה ופאנטיני מושאל לסכנין

9. אלי אוחנה ג'וניור Member

להפך, מכבי ת"א קבוצה שדווקא שם הוא ייכל להציג יכולת טובה מכיוון שכל השחקנים מסבבו משחקים כמו חבורה של אפסים, ככה שהוא ייכל להתבלט יותר מכולם.

נערך לאחרונה ב: ‏24/10/07
  10. Gustavo Boccoli Member

אם תעבור על הסטטיסטיקה (ויש לך את בעיתון הספורט של היום בידיעות), תראה שהחלוצים שעוברים למכבי ת''א, בצורה משונה, לא פוגעים פתאום. והטבלה מציינת רק חלוצים, אבל זה על הרבה חלוצים. אם עזרן יגיע למכבי חיפה ויהיה מפוקס וישחק במקום שהוא צריך הוא יכול להיות טוב מאוד.

11. אלי אוחנה ג'וניור Member

אני לא חושב שבגלל שיניב משחק במכבי ת"א הוא לא פוגע. הוא לא בנוי ללחץ שיש בקבוצה גדולה כדוגמאת מכבי חיפה או מכבי ת"א, זה גדול עליו. הוא שחקן מצוין, לקבוצות קטנות וקבוצות של ליגה שניה באירופה, לא יותר. אני מעריך אותו אבל הוא פשוט לא מתאים ללחץ שיופעל עליו. מה-גם שמכבי חיפה צריכה חלוץ מטרה קלאסי והוא לא כזה, הוא יותר מועיל כקיצוני, מכבי חיפה לא יכולה להמר כאן, היא חייבת לרכוש שחקן שבא עם תעודות, שחקן זר ברמה גבוהה, פיזי, בעל ניסיון וכמובן סקורר.

12. שגיא Guest

עזרן הוא לא האיש שחיפה צריכה, כיוון שגם הוא לא חלוץ שפיץ. יש לנו את קטן בשביל זה.

13. Gustavo Boccoli Member

נו זהו, בין חמשת הזרים שיש כרגע זה בעיה להביא זר, אז אם אפשר להתפשר על חלוץ ישראלי זה יהיה טוב. ועזרן לא צריך לשחק בצד, במכבי ת''א הוא משחק בצד, והוא נראה גרוע מאוד. ויש לו חוש טוב לשערים, הוא מחזיק בתואר מלך השערים של ליגת העל בעונה האחרונה עם 15. בתור חלוץ ישראלי הוא טוב, אבל הייתי מעדיף עליו את יאבוריאן.

נערך לאחרונה ב: ‏24/10/07
  14. שגיא Guest

יניב עזרן כבש 15 שערים כשלצידו שיחקו חלוצי שפיץ כמו שי הולצמן ועידן שריקי. עזרן לא חלוץ שפיץ. לא ראיתי אותו משחק טוב עם הגב לשער, וגם הנתונים הפיזיים שלו לא מאפשרים לו זאת (בניגוד ליבוריאן). זה שהוא כבש 15 שערים לא אומר שהוא חלוץ.

גם יוסי בניון כבש בעונה אחת 19 שערי ליגה. זה אומר שהוא חלוץ?

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אף אחד לא אמר שאם עזרן אכן יגיע פנטיני לא.
    עזרן, אם אכן יגיע, יהיה כתמורה למקליסון שנמני מאוד מעוניין בו. בהתחשב בכך שיש לנו ריבוי כה גדול של שחקנים בעמדה של מליקסון, שחרורו בהחלט מתבקש, ועוד בתמורה לכך לקבל חלוץ מצויין כמו עזרן זאת בהחלט יופי של עסקה עבורינו.
    יכול להיות שאתה צודק, משום שראינו לא מעט שחקנים אשר מצליחים רק כאשר הם בקבוצה קטנה יותר (כדוגמאת מסודי), אך אני לא רואה שום דבר רע בהגעתו. אם נוסיף לכך את העובדה שארבייטמן דורש סכום שלא מגיע לו, ולא מן הנמנע שהוא לא יחתום על חוזה חדש וישוחרר בשלב מסויים, הרי שהגעתו של עזרן בהחלט יכולה לתרום לנו.

לגבי קטן, כרגע רוני לוי משחק איתו כחלוץ חוד אך לכולם ברור כי זאת ברירת מחדל, משום שקטן הוא הכל חוץ מחלוץ. אין ספק כי פנטיני או כל חלוץ שפיץ אחר מוכרח להגיע לקבוצה בינואר על מנת שבאמת תהיה לנו התקפה טובה מספיק להאבק בצמרת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/10/07