מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. beitar4ever Member

הוא היה בסגל , כניראה החלטה מקצועית .

2. שגיא Guest

יש לו איזה סעיף בחוזה שמחייב את רוני לוי לשתף אותו כל משחק?

החלטה מקצועית.

3. guyholl Member

חבר שלי אמר לי שהוא לא היה בסגל אז חשבתי שזה איזה סכסוך אדיוטי.טעות.

4. beitar4ever Member

לא כבר רוני לוי השעה אותו מהסגל לשני משחקים שהוא ישב ביציע , אך עכשיו הוא כבר החזיר אותו לסגל והנושא הזה כבר עבר, אתמול הוא לא שיחק בגלל יכולת מקצועית.

5. מיכל3 Member

אתה מתכוון למה רפאלוב לא משחק כבר מתחילת העונה? כי ככה רוני לוי החליט. אתמול לפחות הוא היה בסגל, לעומת משחקים קודמים..

ואני רוצה לדבר על ההגנה בכלל, יובל אבידור (הפרובקטור המגעיל) עשה מה שהוא רצה במחצית הראשונה מול ההגנה שלנו. השילוב בינו לבין צרפתי היה מצויין וכשהם פעלו יחדיו - הרגשתי שההגנה שלנו לא קיימת בכלל. למזלנו או שדוידוביץ' היה עירני או שהסיומת לא הייתה טובה. אבל יש עדיין על מה לעבוד בהגנה, קרוסה משתפר ממשחק למשחק אבל זו עדיין לא היכולת שאני מצפה לראות ממנו. מסיללה הציג אתמול משחק ממש חלש, אני מקווה שזה היה חד פעמי. היחידים שראויים לשבח אתמול מהקבוצה הם ניר דוידוביץ', שממשיך לשמור על יציבות בשער וצריך להודות לו על מספר הצלות נהדרות אתמול ובכלל, ורוסו שממשיך להיות מנייה בטוחה בהרכב ונמצא בכל מקום על המגרש. אהה כן, שכחתי כמובן את עמרי אפק, שהעניק לנו שער נצחון. אני ממש לא בטוחה לגבי מה ששגיא אמר מעלי, זה שהוא הבקיע שער לא מקנה לו מקום בהרכב. אפק כרגע לא בכושר האופטימלי ובירם כיאל הציג יכולת טובה עד כה ושמר על מקומו בהרכב. אני מאמינה אולי שהוא ישחק פחות דקות עכשיו, אבל כרגע מקומו של כיאל נראה עדיין בטוח.

נערך לאחרונה ב: ‏21/10/07
  6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כיאל נתן דווקא אתמול עוד 2-3 מהלכים נחמדים,אחרי ההתחלה הטובה שלו הוא קצת נעלם
    ואז הוחלף אבל סך הכל רואים שיש לו פוטנציאל.

7. אלי אוחנה ג'וניור Member

אני מאמין שרוני לוי יידע להוציא את המקסימום מבירם כיאל, שחקן חכם .

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

יש לי בעיה עם הצבתו של קטן בהרכב.
    רוני לוי משחק עם חלוץ אחד העונה (ארבייטמן בתחילת העונה, חמד בהמשכה וכעת קטן). ההבדל בין השניים הראשונים לאחרון הוא שהם חלוצי חוד, וקטן מה לעשות הכל חוץ מחלוץ. נכון שרנאטו התקפי, אך למעשה כאשר קטן פותח בהרכב אנחנו משחקים מבלי חלוץ. פלא שהגענו אתמול ל 3 מצבי הבקעה ששניים מהם היו של רנאטו?
    נכון, זה מספיק מול קריית שמונה, וזה אולי יספיק גם מול עוד קבוצה או שניים אך מול נתניה שעל ההגנה שלה אין צורך להרחיב, ומול בית"ר שבוע לאחר מכן אני חושש שזה לא יספיק.

9. BeitaReaLiverpool Member

כרגע אין מה לעשות.
    אין לחיפה חלוץ, לפחות לא אחד כזה שרוני לוי מחזיק ממנו.
    ככה איכשהו קטן משחק חלוץ.

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כשתומר חמד שיחק כחלוץ, נכון הוא לא הרשים במיוחד אך היה לנו שחקן מטרה, כזה ששיחק בשפיץ. קטן פשוט לא כזה. אם רוני לוי כל כך רוצה לשתף את קטן אז שיעשה זאת במקום אחד הקשרים, וישתף את חמד שישמש כחלוץ.
    אגב, קראתי אתמול כי בחיפה לא מרוצים מהיכולת של בוקולי שגם אתמול היה פשוט לא טוב, ואם לא יהיה שיפור ניכר ביכולתו הוא יעזוב כבר בינואר ופנטיני יוחתם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/10/07
  11. Engonga Member

וזה השתלם לנו להמשך כל ההזדמניות שהוא מקבל עכשיו.
    אולי ההתרגשות לשחק בהרכב הראשון של מכבי חיפה קצת מפריעה לו אבל לבחור הזה יש כישרון עצום ובסופו של דבר אני מאד מקווה שהוא גם ינצל אותו.

12. beitar4ever Member

:aa1: קשרה של מכבי חיפה, מאור מליקסון ככל הניראה בחלון ההעברות הקרוב בינואר יעזוב את מכבי חיפה, מליקסון כבר מבין שאם הבאתו של עומרי אפק הוא נדחק ממש לפינה ויהיו הרבה משחקים שהוא לא יראה דשא העונה, חיפה כבר הודיעה שאם יבקש להיות מושאל לאחת הקבוצות בליגה היא לא תעמוד בדרכו.

:aa1: עוד שחקן שמודאג ממצבו הוא שי מימון בלמה של הנבחרת הצעירה, שהוא לא רואה דשא , והביע כבר את רצונו לעזוב למ.ס אשדוד, אבל לוי רצה את השחקן והשאיר אותו בקאדר , מימון ככל הניראה כמו מליקסון בחלון ההעברות הבא גם יושאל לאחת הקבוצות בליגה.

13. שגיא Guest

שניהם לא אבידה גדולה. מליקסון תמיד ישאר פוטנציאל לא ממומש. וחסרונו במכבי חיפה לא יורגש. וכל עוד חרזי שומר על כושר, גם לשי מיימון אין ממש מקום בקבוצה. אם היינו משחקים במסגרת אירופאית, הייתי יכול לקבל את זה, כדי שהעומס יוכלל להתחלק, אבל כיוון שיש רק את הליגה, השאלת שני השחקנים האלה לא תפגע באף אחד.

14. a.m Member

למליקסון אין מקום בקבוצה כמו מכבי חיפה, יש לו כירון והכל אבל על המגרש הוא לא מביא תועלת.
    בנוגע למימון, אני לא מבין למה לא משאילים אותו לעונה-שתיים לקבוצה בליגת העל, אשדוד כבר חצי שנה מנסה להשאיל אותו אבל רוני לוי לא מוותר עליו ומצד שני גם לא נותן לו לשחק, יש לו פוטנציאל גדול להיות בלם מצויין לליגה שלנו בעתיד, עוד עונה-שתיים אחרי שקרוסה יעזוב, מימון חייב להיות מוכן בשביל להיות המחליף שלו וביחד עם קינן זו הגנה לא רעה לעתיד.

15. beitar4ever Member

אתה צודק בכך שאתה אומר שיש למימון פוטנציאל גדול להיות בלם העתיד של חיפה ולא סתם הוא הבלם של הנבחרת הצעירה, הוא בנוי טוב והוא שחקן עם יכולות הגנתיות מצוינות, אפילו שלוי היה מסכים להשאירו אצל מכבי הרצליה , חבל שהוא יתבזבז אצל הספסל של חיפה, כי שמה הוא לא ישחק הרבה.