אוקיי בד"כ אנלא נכנס לדיון הזה, אבל לדעתי זה שייך לפה: אותי זה שפך מצחוק http://www.sport5.co.il/Articles/Article.64.26356.html
זה לא רק 3 האליפויות, רוני לוי קיבל כבר קבוצה בנוייה משום, שאליה בתחילה לא הצליח להתאים זרים. לאחר מכן כשהאליפות באה בקלילות למרות כדורגל חלש, הוא החליט שגם אם יזרוק שחקן או שניים הוא עדין יקח אליפות וכך עשה וזרק את ברדה, אחרי עונה ששוב לקחנו אליפות בקלילות הרשה לעצמו לזרוק עוד שני שחקנים, באדיר ורוסו, ואמר לא נורא, גם בלעדיהם ניקח אליפות וכך היה, לאחר מכן עוד אליפות ושוב הניח כי אם ישחרר עוד שחקנים יקח אליפות וויתר על זנדברג, בנאדו ועידן טל והרס את כל הקבוצה המצויינת שנתנה, לאחר מכן כשלוי היה צריך לבנות קבוצה מהיסוד הוא נכשל, זה הכישלון של המאמן הזה. לגבי היחס מהקהל, לגיטימי, הקהל לא מרוצה מהמאמן, גם בביתר לא סבלניים כל כך עם מאמנים.
צודק גם בבית"ר לא סבלניים טוב תשמע שעכשיו אני רואה את כמות השחקנים שעזבו באמת זה מעצבן כל שנה שחקנים מרכזיים עוזבים את חיפה כאילו לא קרה כלום, ולוי אחראי להכול, יש קצת צדק לטענות שלה האוהדים.
מאותה סיבה שנתנו לרוסו. אם גם ההתאחדות לכדורגל תלחץ שהם רוצים אותו בנבחרת אז הסיכויים שהוא ייקבל אזרחות עוד יותר ייגדלו. אני אישית לא חושב שזה ייקרה בזמן הקרוב אבל שווה לו להגיש בקשה. ואם אני לא טועה טוטו עלה בגיל 3.
זה עצוב שיש אנשים מפגרים כמוהו וכמו אחרים שם. כמה שאתה לא אוהב מאמן כלשהו, זה לא אומר שהוא צריך למות. אנשים כאלו מפגרים שאפילו לא מבינים שזה מעשה מכוער שלא צריך לקרות ושצריך רק לגנות, אז במקום יש שם אנשים שמביעים תמיכה ואהדה במעשה. ובקשר לבוקולי, אם לרוסו מגיע, גם לו מגיע וגם למגמאדוב ולעוד כמה שהיו פה.. צריך להגדיר את העניינים האלו, אחת ולתמיד. כי בניגוד לרוסו, תמוז די גדל בארץ ומחשיב את עצמו כישראלי ולא הבנתי למה בכלל עשו לו בעיות.
תסלחו לי אבל אני מסרב בתוקף לקרא להם אוהדי מכבי חיפה. מהפח את הפחת. ומתי המשטרה תתעורר, שיפגעו ברוני ?! מבחינתי דבר כזה מצדיק גל מעצרים, בושה!
אז מה ההשוואה פה בכלל? רוסו קיבל תושב ארעי, ואם אני לא טועה החליטו לא מזמן ששחקנים שמוגדרים במדינה מסוימת כתושבים ארעים לא יכולים לשחק בשביל אותה מדינה. מה שאומר - שגם אם הוא לא היה משחק בנבחרת קרואטיה, כיום הוא לא היה יכול לשחק בנבחרת, וגם אם בוקולי יקבל תושב ארעי הוא לא יוכל לשחק בנבחרת.
רוסו לא שיחק במדי הנבחרת שלנו משום שהוא שיחק קודם לכן בנחרת קרואטיה, ואסור להשתתף בשתי נבחרות שונות. אצל בוקולי המצב שונה משום שהוא לא שיחק מעולם בנבחרת ברזיל, ולכן במידה ויקבל אזרחות הוא יוכל ליטול חלק במשחקי הנבחרת. אלו הם פני הדברים, עד כמה שידוע לי.
אתה לא זוכר שיצא מין חוק כזה לפני לא הרבה זמן שתושבים ארעים לא יכולים לשחק במדי אותה מדינה שבא הם נחשבים בתושבים ארעים בנבחרת, ובגלל זה החליטו להעניק לתמוז וקולאוטי אזרחות?
"קיצר תפסיקי לדבר שטויות כמו שכתבו פה למעלה "המטרה מקדשת את האמצעים" המטרה היא להעיף את רוני מחיפה אם מה שיגרום לזה זה לפגוע לו עם אבוקה בראש אז זה מה שצריך לקרות וזה מה שיקרה " 15 או 16? מה אתם אומרים? אני הרבה זמן גולש בפורומים ותגובה כל כך עצובה כבר מזמן לא קראתי. ד"א, הראיון עם רוסו ענק :aaarofl: