הקבוצה קיבלה עונש רדיוס על הטמטום של האוהדים מול מכבי ת"א. תזכירו לי למה בסוף הורידו למכבי ת"א את העונש? לא נראה לי שבגלל שזו הייתה כוס... זה בכל זאת זה חפץ שנזרק מעבר הקהל במטרה לשבש את המשחק.
אני מניח שהם לא כיוונו על דראפיץ' את האבוקה(האוהדים ידועים עקומים למדי בזריקת אבוקות..בשנה שעברה שמעתי סיפור שמישהו ניסה לזרוק אבוקה ליציע 11 מבחוץ והיא חזרה אליו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx ), אבל לא אמרתי שהעונש לא מוצדק..בסך הכל שאלתי למה לצהובים הורידו את הרדיוס בסוף.
כי ההתאחדות היא של מפגרים, שוער נפגע מכוס שנזרקה עליו, ומבטלים את העונש בגלל שזה רק אוהד אחד עשה את זה או לא זוכר מה הייתה הסיבה ,ובקיצור הם עשו שטות אם לחיפה מגיע עונש אז בזה אתה בהחלט צודק גם למכבי ת"א, היה מגיע.
כי הצהובים הביאו לראשי ההתאחדות תוכנית למיגור אותם חוליגנים, זה למה. מכבי ת"א היא הקבוצה היחידה בארץ ואני מדגיש: היחידה בארץ שפועלת למען מיגור האלימות של הקהל שלה ומגיע להם על זה שאפו ענק, כן ירבו.
גם צ'יזי אמר לפני הדיון שלמכבי חיפה יש תוכנית לטיפול בחוליגנים והוא לא מאמין שהקבוצה תקבל רדיוס. נקווה שאחרי הערעור נראה למה הוא התכוון.
מגיע גם מגיע וזה מסיבה אחת, היה לנו כבר עונש על תנאי משחק ללא קהל כולל קנס כספי, מכבי חיפה ידעה את זה, האוהדים ידעו את זה וגם אותו כלב שזרק את האבוקה ידע את זה, מה שעניין אותו זה לזרוק אבוקה בוערת לראשו של רוני לוי, לא רק זה שאותו עיוור פיספס, אלא גם עשה לרוני לוי טובה, כל משחק עומדים ומקללים את רוני לוי, אז לרוני לוי יהיה בסוף השבוע הבא קצת נחת, בלי אותם אנשים שמקללים אותו ואת משפחתו. בנוסף לכך הקבוצה יצאה לדרך חדשה, המשחק הבא הוא מול קרית שמונה שנמצאת בתקופה מצויינת וחייבים את הקהל בשביל לדחוף את הקבוצה לעוד ניצחון ובלעדיהם זה יהיה קשה כפליים. בנוסף לכל זה, הם איבדו גם את התמיכה של צ'יזיק שתמיד הגן עליהם ואפילו לפני המשחק פנה לשוטרים שיפסיקו לתקוף בחוץ ילדים, עכשיו, אחרי שאוהדים שלנו ניסו לפגוע באדם בתוך המערכת, למה שיתמוך בהם יותר? תודה רבה לקופים, הרסתם לקהל שלם, הרסתם לקבוצה שלמה, תודה רבה, שרמוטות.
מסכן רוני לוי זה מה שמגיע למאמן שהביא לקבוצה 3 אליפויות זה מה שמגיע למאמן שעשה שנים יפות בחיפה, קללות בקבוקים לעבר גופו, זה בכלל לא יפה כל התקופה שעבר לוי בזמן האחרון.
להגיד זה טוב ויפה, מכבי לא דיברו, מכבי הביאו תוכנית מוכנה שמחכה לאישור המשטרה (שמצדה לוקחת את הזמן, הרי מה אכפת להם לקבל כפול בגלל שהמשחקים יוצאים בשבת, לראות משחק (כי הם לא יושבים עם הפנים לאוהדים אלא עם הפנים למגרש) וגם לאכול לאפות עם שווארמה ושאר מאכלים), ועוד יש להם אישור לפרוק מתחים על אוהדים אחרים אם הם חושבים שאלו מהווים סיכון כי ממילא גם אם תגוש תלונה במח"ש היא תיעלם שם באיזה מסדרון.
וזה בגלל שלוני שילם קנסות בגלל מעלליו של אוהדי מכבי בסכומים מצטברים גבוהים יותר ממה שרוב השחקנים בליגת העל הרוויחו בבעונה הקודמת ויותר מזה.
איך אמרו פה הרבה פעמים כבר? עם סגל שחקנים כזה, כששחקני ספסל במכבי חיפה אז, הם היום שחקנים מובילים בליגה, גם אני וגם אתה לוקחים 3 אליפויות. ולאורך זמן רק יצר נזק במכבי חיפה עם כל הכבוד לאליפויות, אמנם נכון, באירופה עשה קמפיין נהדר אבל איפה הוא היה בליגה? מקום 5 בשיניים. זה לא מצדיק זריקת אבוקה בוערת, דברים אחרים ועלבונות אני מבין, בכל זאת כדורגל, אבל אבוקה? שוב, זה רק כדורגל, על זה לנסות לרצוח בנאדם? הקבוצה הזו מביאה הרבה גאווה לעיר הזו במיוחד לאוהדי מכבי קבוצה שהתפרקה ובנתה את עצמה מחדש ומשחקת בשביל הסמל קבוצה שאפילו קל יותר להתחבר אליה מאשר לכדורגל בכל מקרה זה לא הנושא...
אההה , איזה ליכלוך פרגן גבר תפרגן זה שלוש אליפויות לא אחת אם זו הייתה אליפות אחת הייתי מבין אבל הוא הביא לחיפה שלוש אליפויות זה לא בא ברגל, שוב זה מה שאוהדי חיפה עשו זה לא קשור בכלל לכדורגל הם התנהגו אליו ממש כחיות וזה ממש אבל ממש מחוץ לענייני הכדורגל.