מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. Leicester Haifa Member

האם החולצות השחורות יהפכו לחולצות הדגל של הירוקים ?

פיני שרון, המנהל הלוגיסטי של הירוקים, אישר כי למשחקי העונה הוכנו סטוקים של החולצות השחורות, שככל הנראה יתפקדו כחולצות הדגל.

בחנות המועדון, נרשמו קונים רבים לחולצות השחורות.

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים רק עם השחור חיפה מנצחת .

3. beitar4ever Member

טעות ענקית של הנהלת בית"ר לשחרר את דנין מה היה מפריע להם להמשיך להשאיל אותו לכפ"ס, חיפה קיבלו שחקן נהדר ומגן טוב לעתידה של הקבוצה הרווחתם תדעו!

4. Igi Member

יופי של רכישות. אם אתם אומרים שהכרטיס שחקן של דנין כנראה יירכש ע"י חיפה בעונה הבאה אז בכלל מצויין.. כבר בקיץ אמרתי שלדעתי הוא צריך לפתוח בבית"ר(כמו גם על ברוכיאן,שסוף סוף מקבל את הבמה האמיתית שלו).
    יש לנו כרגע שני מגינים מאד מלהיבים מבחינה התקפית ויציבים מבחינה הגנתית(יחסית לליגה שלנו) ואין ספק שהפעם מגיע ללוי ולשחר שאפו..עמדת המגן השמאלי הפכה מהכי חלשה להכי חזקה בקבוצה.
    גם הרכישה של אפק תשתלם. שחקן שיכול לשחק כקשר אגף ואמצע מעולה(שוב,לליגה שלנו) וכמגן ימני סביר פחות או יותר. אין ספק שהיינו צריכים שם את האופציה של המחליף ה-3 בעוד שחרזי כבר לא בדיוק בכושר.

ד"א תומר, גם אני קראתי את הטור על קייסי שמאד עיצבן אותי אז דפדפתי עוד קצת במדור הספורט שלהם ופשוט נדהמתי מהשטויות . כל כך הרבה זיוני שכל ואי דיוקים(וזו לא פעם ראשונה). בקיצור, לא צריך לקחת ברצינות. כולנו אפשר להגיד יודעים מה גרם לעזיבה של קייסי.

ד"א 2,רק אצלי הפורום פתאום מודגש?

Last edited: Oct 7, 2007
  5. Don Joan Roman Member

צר לי מאוד על ההחלטה הזאת של בית"ר לתת למכבי חיפה אופציה לרכישת אלירן דנין כי באמת חבל לחזק את מכבי חיפה ועוד יותר חבל לחזק אותה עם אלירן דנין, בכל מקרה אני מקווה שבחיפה לא יממשו את האופציה ואלירן יחזור אלינו בעונה הבאה, למרות שעכשיו מי שיקבל את ההזדמנויות בגביע הטוטו זהו המגן הצעיר שי חדד שלדעתי הוא גם כן שחקן מעולה.

ד":א אני מקווה בשביל אלירן שהוא לא ייצא כמו מאור ושלומי שלא מצליחים לממש עצמם במכבי חיפה(מליקסון כנראה לא יכול לממש את עצמו בשום מקום).

Last edited by a moderator: Oct 7, 2007
  6. Fabio Junior Member

דנין הושאל עד סוף העונה ויהיה עליו אופציה רק מהעונה הבאה, עד אז כבר יכול להיות שיבנו עליו להרכב, מה שבבית"ר כנראה לא יעשו בעונה הזו ובעונה הבאה - משום שזיו ואלבארז נראים בטוחים בהרכב של בית"ר.
    אני לא מבין למה רכשו את אפק, איפה הוא ישחק בחיפה? בכל עמדה שהוא משחק יש שחקן שפותח בהרכב ושחקן שיכול להחליף אותו.

7. Gustavo Boccoli Member

אם אפק יהיה מספיק טוב, הוא ישחק בהרכב הפותח, אם לא, יהיה החילוף הראשון במקום הדריבליסט.

8. shabaaz Member

אני מסכים לא ב-100% ששחקן יעוף אם הוא מלכלך על חבריו,אלא ב-100 מליון אחוז.אבל אתה מבין מתי? כשהדין הזה חל על כל הקבוצה והנוגעים בדבר.
    ובמקרה של קייסי זה ועוד איך "כשהוכושי עשה את שלו".למה?
    בגלל שאם במכבי חיפה היו בודקים טוב טוב עם פינצטה כל שחקן ששחרר פלוץ בתקופה לא טובה\טובה על הקבוצה לתקשורת היו מבינים שכמעט כל אחש לכלך על הקבוצה ולא ושהשסתומים העיקריים בה הם שחקנים כמו חרזי,דוידוביץ' ובעיקר קטן.
    במדינה כמו שלנו שבכל חור יש מקומון,רדיו,בית קפה ומקורבים לשחקנים אין את הראש לשמור את הראש במשטר אימונים.אז אם תגיד לי שקייסי הוא אחד מיני רבים באמת לא אתפלא.לעומת זאת אם תגיד לי שזו מעידה חד פעמית והוא חייב להענש עליה בצורה חמורה אני אבין.השאלה אם שחקן ותיק צריך לשלם בצורה כל כך חמורה.
    אני אומר שלא:כי הדין שלו לא זהה לשחקן צעיר,או לשחקנים שתרמו הרבה פחות ממנו לקבוצה.
    אני קורא עיתונים ואינטרנט כמו כולם ולא ראיתי משהו מרעיש כל כך שקייסי ייכל לשחרר בעצמו ושאר השחקנים כן שחררו.

לפי אמונתי השחקן ששוחרר הוא זה שהיה הכי פחות מזיק,הכי פחות נחוץ כרגע ושהכי תורם למעמד המאמן וידעו שילך ללא רעש.למה היו משחררים גם את יניב קטן או בוקולי אם היו מדברים?

9. Fabio Junior Member

במקום מי?

10. TariboWest Member

חסר במקום מי? הוא שחקן כלבו...

11. מקסים לנגו Member

השאלה הגדולה כעת היא איך עומרי אפק ודנין (יחד עם שאר החבורה) יהפכו את מכבי חיפה לקבוצה השומרת על שני הנצחונות האחרונים ומכפילה או אפילו משלשת את הכמות ברצף של מחזורים. חיפה כקבוצה המגיעה מול קריית שמונה במחזור הבא ומציגה יכולת לא פחות טובה מהמשחק בבלומפילד ובהמשך שחזור היכולת "במשחק העונה" נגד בית"ר. סיום הסיבוב הראשון עם מינימום איבוד נקודות נוסף יכול עוד להפוך את העונה ב-180 מעלות. עניין של מומנטום, פשוט.

12. REAL MADRID Member

הדריבליסט הוא מאור מליקסון..

13. שגיא Guest

מאור מליקסון מעולם לא היה ולמען האמת גם לא יהיה המחליף הראשון בחיפה. ארבייטמן ורפאלוב נמצאים הרבה לפניו.

14. GAL_XD Member

אפילו אושרי גיטא לפניו ..

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה יהיה עם מסיללה עכשיו?לפי מה שהבנתי דנין אמר שהוא לא יבוא בתור מחליף
    ומסיללה נתן המון כששמו אותו בתור מגן שמאלי.