מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. ori76 Member

חח.. שחר יכול לבנות על בוזגלו- שכחת שבוזגלו שחקן חיפה וכרטיס השחקן שלו אצל חיפה? ככה שאם הוא יוצא אז זה שחר שנתן לו. ככה שהוא בהחלט יכול לבנות עליו.

2. Gustavo Boccoli Member

בתור שחקן במכבי חיפה הוא לא ממש יכול לבנות עליו. גם מאור בוזגלו וגם אבא שלו, כשהתראיינו בטלויזיה דיברו במפורש שהם לא מעוניינים לחזור לחיפה. בכלל, הארץ זאת לא המטרה שלהם.

3. הפועל קטמון Member

התכוונתי שהוא לא יכול לבנות עליו שהוא ישחק במכבי חיפה

למכור אותו הוא יכול וגם לעשות קופה לא רעה

4. ori76 Member

זאתי הבעיה- שאף אחד לא שואל אותו ולא את האבא החוצפן שלו שרק יהרוס לו את הקריירה בקצב הזה.
    לא בטוח שהוא ישחק בחיפה- אבל אם שחר ירצה אותו אני בטוח שהם יגיעו להבנה עם אבא שלו (מאור הוא לא הבעיה, אבא שלו שוטף לו את המוח ובגלל זה הוא אומר לתקשורת שהוא לא רוצה לשחק בחיפה).

נערך לאחרונה ב: ‏6/10/07
  5. shabaaz Member

מלה על קייסי:שחקן גדול ומגן שנתן כל טיפת נשמה למועדון.
    מילה על לוי ושחר:אנשים שני כמו רבים מהאוהדים הותיקים אמשיך לבוז להם רק בגלל הדרך שהם יורקים על המסורת של המועדון. חלק מהמסורת של המועדון זה השחקנים שהצעידו אותו להישגים חשובים,ןלאו דווקא רק הההישגים בלבד.אבל בשביל שחר ולוי כשהכושי עשה את שלו הכושי יכול ללכת.

אחד הדברים ששחר סבור שיש לו במשותף עם הקהל האינטרס להצלחה של המועדון.אבל אפילו כאן אני כבר סבור שכולנוו חלוקים מאחר והקהל רוצה שגם הדרך להשגת התארים תהיה מכובדת ואילו כשזו מושגת בצורה כה מבזה לא ניתן לערפל ולעוור ציבור שלם של אוהדים ותקשורת.

נ.ב
    רוני לוי תתפטר
    מאוס...מאוס כבר

6. Fabio Junior Member

דנין לא טיפש, הוא ירצה ללכת לאיפה שיהיה לו יותר טוב מבחינה מקצועית.
    נכון שהוא אוהד בית"ר, אבל אתה חושב שהוא יוותר על הקריירה שלו בכדי שיוכל לשבת על הספסל של קבוצתו האהובה?

7. מ.ח.א Member

אז מה תעשה? תכריח את בוזגלו לשחק במכבי חיפה נגד רצונו?
    אתה לא יכול להכריח שחקן לשחק באיזשהו מועדון נגד רצונו בגלל שאז השחקן לא נותן מעצמו את כל כולו

8. סמואל אטו Member

הכושי גם יכול ללכת לעזאזל מבחינתם אם הוא מלכלך מאחורי הגב שלהם בתקשורת.
    ההדחה של קייסי מהסגל זה הדבר הכי טוב שעשה רוני לוי מפתיחת העונה,הוא הוציא מהקבוצה את המדליף והחליף חור באגף שמאל במגן זריז ורעב.

מבחינת יעקב שחר,אם בוזגלו לא יוצא לאירופה,אז הוא ישחק רק בחיפה.
    שחר השקיע המון כסף על בוזגלו ומבחינתו הוא גם יכול לשבת ביציע.

9. Don Joan Roman Member

אני בטוח שאלירן יעדיף לשבת על הספסל בירושלים מאשר על הספסל בחיפה.

10. Fabio Junior Member

מסכים איתך, אבל בחיפה אם הוא יישב על הספסל זה רק בתור מחליף ראשון (מגן מחליף ראשון) ובבית"ר כרגע הוא מחליף שני, ונראה שבחיפה, אם הוא יגיע לשם, הוא יקבל הרבה יותר דקות משחק

11. beitar4ever Member

נכון אתה צודק בזה אבל אין הבדלים גדולים כל עוד הוא יושב על הספסל אין לו למה לעבור לחיפה שיעבור לקבוצה בה הוא ישחק, הוא שחקן מספיק טוב וחוץ מכך חצי קבוצות בליגה רוצות אותו אז שיעבור לאחת מהם.

12. Don Joan Roman Member

אם יבטיחו לו שהוא יקבל הזדמנויות ויעמדו בזה אז אלירן יעבור לחיפה (כמובן בהשאלה לעונה), בהחלט.

אבל עזוב בוא נחכה להתפתחויות שיקרו ביום ראשון.

13. אלי אוחנה ג'וניור Member

מה שבטוח - אלירן דנין ייקבל יותר דקות משחק ממה שהוא [לא] מקבל בבית"ר ירושלים .

14. Igi Member

ברור שעדיף לדנין לשבת בספסל של חיפה מאשר ביציע של בית"ר, מה גם שמסיללה ייצא לאליפות אפריקה, אבל אני בכל זאת לא אופתע אם הוא יחליט לחזור לכפ"ס. זה מעט יאכזב אותי כמובן כי בכל זאת לשחק בחיפה קצת יותר מאתגר מבכפ"ס.

לגבי המשחק היום - אני לא אכביד במילים.. רנאטו מראה כמה שהוא ענק גם עם פציעה והפעם הראה הרבה יותר מה-30% יכולת שהראה בבלומפילד.
    רוסו וכיאל נלחמו כמו גדולים ונתנו משחק מצויין, משחק טוב לשני הבלמים+פאוליניו(למעט כמה דקות במחצית הראשונה), מסי-ללה(http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx) עם עוד משחק טוב מראה למה השאירו אותו, וכמובן אסור לשכוח את ניר שהציל את שני המצבים היחידים של כפר סבא.
    המאכזב מבחינתי היה חמד ששוב היה אנמי לחלוטין ולא עשה יותר מ2-3 פעולות חיוביות. חבל שהוא מבזבז את הצ'אנס שהביאו לו. קטן היה מסוכן אבל לא מספיק חד-לא מתאים להיות חלוץ חוד.

נערך לאחרונה ב: ‏7/10/07
  15. שגיא Guest

בואו נעזוב את מי שלא נמצא בחיפה ונתמקד במי שכן.

אני רוצה להעלות לדיון את רנאטו. לדעתי העסקה שלו עשויה להתברר כאחת העסקות הטובות ביותר שעשו במכבי חיפה. רנאטו פשוט נתן משחק מצויין, וזה עוד כשיש לו הרבה חלודה להוריד ואין לי ספק בכלל שהוא עדיין לא בכושר. היה גם ניתן לראות את זה בתנועה שלו על המגרש ובאיטיות היחסית שלו ביציאה מהמקום. כשהוא התחמק מהשומר שלו זה היה בעיקר בגלל שהוא הרבה יותר חכם ממנו ולא בגלל נתון של פיזיות או מהירות, וזה מה שהיה חסר בחיפה. איזשהו מוח בהתקפה. הוא היה מאוד מעורב במשחק ההתקפה וזה כמובן נזקף לזכותו. אני מאוד מאוד מקווה שרנאטו ימשיך בקו העליה בו הוא נמצא ואני מאמין שנראה ממנו עוד הרבה מאוד דברים.

וזה עוד מבלי לציין את פאוליניו שבשקט בשקט נתן עוד משחק טוב, אפילו יותר טוב מזה שהוא נתן מול מכבי תל אביב.