מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. Don Joan Roman Member

במצב כזה אתה בעצם שם את דנין על אותו תקן כמו בבית"ר ובשביל זה הוא לא יעזוב.

2. Gustavo Boccoli Member

אפשר קישור לידיעה?

ושחר בונה על בוזגלו... מאוד חבל שבוזגלו לא בונה על מכבי חיפה. אבל אולי יהיה אפשר לעשות עליו איזה כמה מיליונים בעוד כמה שנים.

3. Number 8 Member

אין מה לחשוב על אופציית ספסל עבור דנין כי זאת הוא יכול לעשות גם בבית"ר ירושלים. אם דנין יגיע לחיפה או לכל קבוצה אחרת, זה בידיעה שמקום בהרכב מובטח לו, כמו בעונה שעברה בהפועל כפר סבא.

4. Don Joan Roman Member

לא מבטיח, לפחות שהוא יקבל את הקרדיט במחזורים הראשונים, אלירן הוא אחרון השחקנים שיצפה ממישהו לתת לו דקות רק בגלל חובה, אבל אלירן הוא גם הראשון שמאמין בעצמו ורוצה לקבל הזדמנות בהרכב ולהוכיח שהוא ראוי לה (וכמו שאני מכיר אותו הוא גם יוכיח).

בקשר לידיעה על בוזגלו: זה בטח מידיעות או מאיזה מקומון בחיפה.

5. Leicester Haifa Member

כן,
    זה פורסם בעיתון ערי המפרץ.

6. Number 8 Member

הרבה שחקנים מתנים את הגעתם לקבוצה רק אם יקבלו מקום די קבוע בהרכב ולכן גם דנין יכול לעשות זאת. הוא יכול לקבל דקות פה ושם גם בבית"ר אבל אני משוכנע שזאת לא המטרה שלו. הבחור רוצה וצריך לקבל דקות, כשרון גדול מבוזבז על הספסל של שומי. הייתי מציע לו ללכת לכל קבוצה בליגה העל, העיקר לשחק.

Last edited by a moderator: Oct 6, 2007
  7. Fabio Junior Member

תבין, לא כל מי שמשחק בבית"ר וגם לא כל מי שהיה בנוער של בית"ר מאוהב במועדון הזה ויתן הכול בשבילו.
    פעם זה היה ככה. רוב השחקנים בבית"ר היום משחקים שם בגלל הכסף, ובמקרה של דנין הוא יבוא לאיפה שיותר טוב לו ואיפה הוא יקבל יותר דקות משחק. אם דנין יגיע לחיפה, זה יהיה בתור מגן מחליף ראשון, או אפילו להרכב, במידה ומסיללה יושאל וגפני לא ירשים. אם בתור מגן מחליף שני, באמת כדאי לו כבר להישאר בבית"ר וזהו.

8. Leicester Haifa Member

יש מספר אפשרויות להגעתו של דנין. מסיללה כידוע יכול לזוז לקישור, מה שיכול לגרום לזה שרוסו ירד לספסל (בינינו, לא עוד רהבה נשאר לו. הוא הגיע על תקן שחקן ספסל.) ודנין יתפקד כמגן שמאלי. אפשרות אחרת היא שדנין יגיע בכדי לתת פייט למסיללה, שכידוע צפוי לעזוב לתקופה של חודש בשביל אליפות אפריקה.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מסיללה לא יושאל, הוא נשאר וזה סופי. לכן גם פאנטיני נרכש כעת, ויושאל עד ינואר לפחות.

10. Fabio Junior Member

הייתי בטוח שרוסו בא בכלל כמחליף לרפאלוב (אם אני לא טועה) אך כרגע רוסו בהרכב ולא רפאלוב, ורוסו אמר בראיון שאם הוא היה בא על תקן מחליף הוא לא היה בא בכלל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    אני לא חושב שמסיללה יעבור לקישור, כי יש שם מספיק שחקנים.

11. Leicester Haifa Member

אכן, הוא בא כמחליף לרפאלוב. ביכולת הנוכחית הוא עולה על רפאלוב, ובגלל זה הוא בהרכב. הוא יכול שלחק 90 דקות, קשה לי לראות אותו משחק אותם לכל אורך העונה.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מתי רוסו אמר שאם הוא בא מגיע על תקן של שחקן ספסל הוא לא היה בא?
    אני זוכר שהוא אמר בדיוק את ההיפך. הוא אמר שהוא נורא רוצה להגיע למכבי חיפה, וגם אם ישמש כשחקן ספסל ויעלה לדקות מעטות הוא ינסה לעשות את המקסימום בדקות שיקבל.

13. הפועל קטמון Member

קודם ששחר לא יבנה על בוזגלו וגם לא אוהדי ביתר שחיים באשליות שיצחקי יעזוב לאירופה ובוזגלו יחליף אותו, בוזגלו עוד יצא לאירופה לפני יצחקי

שנה הבאה בוזגלו באירופה בקבוצה גדולה בצרפת כנראה

ולדעתי חיפה צריכה להביא את דנין כמגן פותח להשאיל את מסיללה ולהחתים את פנטיני שנראה כחלוץ מצויין כי את גולן הם כבר לא יצליחו להביא כנראה

14. Gustavo Boccoli Member

הוא אמר את זה.

וכמו שכבר כתבתי, אם מסיללה יעבור לקישור, לפי דעתי מי שיצטרך לרדת לספסל הוא ביראם כיאל, ולא רוסו.

15. Don Joan Roman Member

אלירן לא היה בנוער של בית"ר ולא גדל בבית"ר אבל הוא אוהד בית"ר מילדות והוא חתם במועדון כשהוא היה בזמנים קשים יותר מאשר היום והוא ישב על הספסל וראה איך אמסלם משאיר אותו משחק על גבי משחק על הספסל והוא לא נשבר והוא לא ליכלך והוא לא ביקש לעזוב והוא היה הכי טוב בעולם עם המועדון והוכיח את אהבתו ואת נאמנותו.