לא צריך שנה של קרדיט אלה קרדיט משתנה. היה טוב משחק קודם אז שימשיך למשחק הבא, שיחק חלש אז שירד לספסל. הפעלת שיקול דעת, זה הכל - להרכיב אותו בהרכב הפותח ולו רק בשביל ההבדל בין שער זכות לשלושערי זכות.
יודע מה? הכי מגיע לכם זה שקטן כן יפתח, יציג חרא יכולת ואתם תבינו שלפעמים לתת ספסל גם אחריי משחק טוב זה לא בהכרח פוגע.
אין שום קשר לרוני לוי, למרות שאני לא מסכימה איתו בעניין - הדעה שלי אובייקטיבית לחלוטין. הוא צריך לפתוח מחרתיים כי הוא הוכיח את עצמו בבלומפילד, אם הוא אכן יפתח בסופו של דבר ויאכזב כמו שהיה עד לפני המשחק האחרון, שיחזור לספסל. לא אמרתי שהוא צריך לקבל קרדיט מעתה עד אין סוף. אבל לא משנה - מחתריים כל הקבוצה עומדת במבחן, לא רק קטן. אני מקווה מאוד שגם מסיללה וכל הזרים ימשיכו את היכולת שלהם מיום שבת האחרון.
אני לא מאמין שאפק חושב שהוא מגיע ישר להרכב הראשון בחיפה אחרי ייבוש כזה על הספסל בבית"ר. מעבר לזה שהוא יכול להיות אופציה טובה על הספסל לשחקן קישור הוא גם יכול לשחק מגן ימיני בסגנון שרוני לוי אוהב, בסך הכל רכישה טובה שמביאה לנו עומק שאנחנו צריכים.
אם הוא בא כמגן ימיני, אז.. אוי ואבוי. בטח כשיש את משומר, שאני אישית מאוד מרוצה ממנו. עומרי אפק צריך לשחק בקישור אם רוני לוי רוצה להוציא ממנו משהו. אני לא מבין איך בספרד הוא שיחק מגן (זה מה שאני זוכר לפחות).
אומנם אולי זה לא יחנך/יכשל אותו אבל זה יועיל לקבוצה. וכן, אם הוא יחזור להראות יכולת חלשה אז הוא יחזור לספסל כבר אחרי כפר סבא. מידה תחת מידה.
מכבי חיפה סיכמה סופית את רכישתו של החלוץ פאנטני (טרור) ותשאיל אותו לקבוצה בדרום אפריקה. החלוץ יושאל לקבוצה אחרת ולא לזו שממנה הגיע. ההשאלה של "טרור" תהיה עד ינואר ואז יחזור השחקן לישראל ובהתאם למצבה של מכבי חיפה יוחלט על המשך דרכו. המו"מ עם מכבי פ"ת על החלוץ עומר גולן תקוע ורק הפתעה תגרום להחתמתו עד יום ראשון הקרוב. במהלך החג נוסו כמה אופציות, בין השאר רכישה של 50 אחוזים מכרטיסו, אבל נשיא מכבי חיפה מעדיף להיות זהיר ואולי לחשוב על רכישה בינואר, אלא, אם לא תהיה הפתעה אחרת. אז לאחר ההתפתחויות האחרונות נראה כי אנחנו נשארו עם חוד שכולל את חמד, ארבייטמן וקטן. לטעמי זה לא יספיק על מנת להאבק בצמרת, אך ימים יגידו האם אני צודק או שמא חמד ושלומי יציגו יכולת טובה ויוכיחו כי ההחלטה להסתמך עליהם במהלך העונה הקרובה הייתה נכונה. בנוגע למשחק הליגה הקרוב מול הפועל כפר סבא, ליאור רפאלוב אמור להמשיך ולצפות בחבריו מהיציע ובמקרה הטוב מהספסל. גם יניב קטן עדיין לא בטוח בהרכב הקבוצה למשחק הקרוב, וייתכן וייפתח על הספסל.
ברור שלא יספיק מה חשבת ניצחת משחק אחד חזרתם למאבקי האליפות, חכה זה רק משחק אחד, ועוד מול קבוצה שהיא במשבר יותר גרוע משלכם, בוא ניראה מה יהיה במחזור הבא. בקשר לחלוץ אני אישית לא ראיתי אותו, אבל אם החתימו אותו אז הוא כניראה שחקן טוב, אבל מה זה יעזור אם הוא לא ישחק השנה כשהקבוצה זקוקה לחלוץ נואשות.
קשר התקפי. אבל זה תלוי גם במצב של הקבוצה. נגד תלוי, במין 4-5-1, הוא היה יותר חלוץ כזה ביחד עם תומר חמד. אבל קשר התקפי, כן.
רוסו, בירם כיאל. במשחק האחרון נגד מכבי ת''א, רוני לוי שם את פאוליניו כקשר ההגנתי שהורס ליריב, בירם כיאל היה מין 50\50, רוסו בצד שמאל ובוקולי בימין. רנאטו שיחק דיי חופשי, וכמו שכבר אמרתי לך, לפעמים ירד לעזור לקישור ולפעמים עלה למעלה יותר לעמדת החלוץ.
חס וחלילה במקום משומר, התכוונתי בתור גיבוי למשומר, הגיל עושה את שלו והריצות של חרזי זה לא מה שהיה פעם.
מחוץ לסגל, וכנראה משחק שלישי ברציפות. וזה לא בדיוק ריב, לטענתו של רוני לוי ליאור לא השקיע מספיק באימון.