את מסיללה לא ישחררו בחיים, ההנהלה יודעת מה יש לה ביד. גם במקרה של השאלה, הוא עדיין חוזר לקבוצה בעונה הבאה...
יש כיוון פחות או יותר מה מתכוונים לעשות עם מסיללה? אני רואה פה שהעלו מספר אופציות, ואני יודעת שהתקשורת גם טענה שחיפה מעוניינת במספר שחקנים (אולי אחד מהם יבוא במקום זר וכך מסיללה יוכל להשאר), אבל הכל בגדר ספקולציות בנתיים?
אמרתי כבר שלא התכוונתי אליך, פשוט יצא לי לענות למשתמש השני באותה הודעה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx לגבי סורמה ומסיללה - כמו ש Gustavo Boccoli אמר, במכבי חיפה יודעים שהם מחזיקים בשחקן עם פוטנציאל גדול. סורמה פשוט לא התאים.. לא מנטאלית ולא מקצועית. מעניין איך ילך לו העונה בדוחא... נקווה שאלישע לוי יחליט להפוך את ההשאלה לרכישה. מיכל - קרוסה או מסיללה ישוחררו/יושאלו.
בסדר, רק אמרתי שחוזה זה לא דבר ששווה כ"כ הרבה בימנו. כל אחד יכול להפר חוזה. אם ישחררו/ישאילו את מסיללה הזה, זה אומר שחיפה מתכוונת להחתים את החלוץ הדרום אפריקני פאנטיני (או איך שלא קוראים לו), ואולי גם את אלירן דנין, שיבוא אל חשבון מסיללה.
תכנס לוואן, ספורט 5 וכל אתר ספורט אחר ותקבל בדיוק את רשימת השחקנים והעמדות שלהן. גם בעמוד הפתיחה של האשכול הזה יש לא מעט פרטים מעניינים, אך הם לא כל כך מעודכנים.
זה נראה כמו פתרון זמני טו שאני לא מאמין שיקרה. זה פתרון טוב כי הקבוצה מתחילה להתחבר ולהראות כמו קבוצה. מסיללה שחקן תותח שגם בהפסד למכבי פ"ת אפשר היה לראות שהוא שחקן טוב. זה פתרון טוב כי גם עומר גולן יהיה שייך לחיפה וגם פאנטיני ושנה הבאה נצטרך לסדר את העניינים. הלוואי וזה יהיה הפתרון אבל שוב, אני לא מאמין לזה.
יש לרוני לוי כאבי ראש לא פשוטים בקשר לשאלה את מי צריך לשחרר כדי להביא את פנטיני. אם כך, אין לי תשובה ברורה לשאלה, אבל מה שאני כן בטוח זה שאסור להשאיל את מסיללה. ביום שבת התרשמתי ממנו, כמה מהירות, כמה לחימה. אם הוא משחק ככה כמגן שמאלי, לא הייתי רוצה לראות אותו נגד הקבוצה בלי כקיצוני שמאלי. בעיקר בגלל השעייתו של קייסי, מסיללה השחקן המושלם לייאש את תקפיד המגן השמאלי במכבי חיפה. מה שכן, קרוסה איכזב אותי עד עכשיו. זה התחיל עם משחק חלש נגד אשדוד, הגול שהקבוצה ספגה מרגלי עומר גולן היה באשמתו וביום שבת הוא לא היה מרוכז, די איטי, ורק כי מכבי ת"א קבוצה די חלשה ברגע זה, היא לא ניצלה זאת. אני לא אומר שצריך לשחרר את קרוסה כי עדיין חלפו רק 3-4 משחקים שהוא לקח בהן חלק, אבל זה נותן לרוני לוי נקודות למחשבה.
אם הוא ישחרר את קרוסה, עם מי הוא יישחק? אני חושב שקרוסה עוד יפתיע. הוא לא בנאדם הכי חברותי ובגלל זה ההתאקלמות שלו בארץ עדיין לא משהו, אבל אם יש פה מומחה לכדורגל ארגנטיני שאומר שהוא יותר טוב מחביאר פאאס, אז כנראה יש בו משהו.