מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. REAL MADRID Member

לא כל הקבוצות נראות גרוע כמו מכבי ת"א, להגיד שלא צריכים חלוץ זאת שטות.

2. f.c gal Member

יש מצב שלא צריכים...

לדעתי צריכים לחכות עם החתימה של פנטיני ..
    שקודם כל יראו עם יש המשכיות ליכולת של יניב קטן מול כפ"ס ואז שיעשו את השיקול שלהם..

3. REAL MADRID Member

אין זמן לחכות, ביום חמישי נסגר חלון העברות.

4. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

מצד אחד אתה אומר שהוא בסגל, ומצד שאני אתה אומר שהוא פצוע. בן יוסף אכן פצוע, והוא עדיין לא היה בסגל של בית"ר לעונה, ובכלל לא בטוח שהוא יהיה בסגל כל משחק. שנה שעברה הוא לא היה תמיד בסגל.

הוא לא שיחק בבית"ר מגן שמאלי. בן יוסף 3 עונות בבית"ר (כולל השנה). השנה הוא עדיין לא שיחק, בשנה שעברה המגן שמאלי של בית"ר היה רוני גפני בהתחלה, ואח"כ אמסלם, ובעונה הראשונה (2005/06), הוא שיחק כבלם.

בכל מקרה, בן יוסף לא ישוחרר לא לחיפה ולא לשום קבוצה אחרת. בית"ר לא תוותר עליו בקלות, מה גם שאם חס וחלילה בנאדו, וגרשון נפצעים, מי שיחליף אותך יהיה דוד אמסלם. דבר נוסף, לחיפה יהיה קשה לעמוד בחוזה של בן יוסף, ובפיצויים שתצטרך לשלם לבית"ר. לגבי אפק, יכול מאוד להיות שהוא ישוחרר לחיפה, אבל אני מאמין שהוא יעדיף את הפועל ת"א על פני חיפה.

5. Igi Member

בן יוסף לחיפה כמגן שמאלי? מאיפה הקרצת את השטות הזו? :|
    אם כבר ירצו להביא מגן שמאלי אז ינסו להשאיל את דנין... הרבה יותר משתלם וריאלי.

6. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

אתה מתכוון אלי? כי אם כן, לא אני זה שאמרתי שהוא מגן שמאלי, אלא f.c gal הוא זה שאמר את זה, ואני תיקנתי אותו ואמרתי שהוא לא שיחק בבית"ר כמגן שמאלי.

7. Igi Member

לא התכוונתי אליך. בכל מקרה, אני רואה שבעוד מקומות כתוב ששוקלים שחרור של קרוסה ואני ממש לא מבין את זה... הבנאדם כולה שיחק 4 מחזורים ובמחזור ה-4 היה בסה"כ טוב(וזה לא משנה שזה היה נגד מכבי ת"א). הרי ברור שזה לא סתם זר לא מוכר שאפשר לזרוק אם לא נתן כמה משחקים טובים, אז איך בכלל שוקלים להביא את בן יוסף במקומו כל כך מהר? אם כבר להחליפו, אז בשי מימון.. אבל זה עדיין מגוחך. שיתנו לו לפחות זמן עד ינואר ונראה אם עד אז עוד נחשוב שמימון עדיף עליו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏30/9/07
  8. beitar4ever Member

באמת חכו הנה פאוליניו כמה שביקרו אותו, גמד חלש, לא שווה בגרוש ,ובסוף הוא השתיק את כולם, חכו קרוסה זה בלם טוב תנו לו זמן.

9. f.c gal Member

בן יוסף יודע לשחק גם כמגן שמאלי..לא כמו שהוא משחק כבלם,אבל יודע..הוא גם שמאלי ברגל...

10. beitar4ever Member

מי אמר לך את השטויות האלה מה פתאום בחיים הוא לא שיחק בתפקיד הזה ,אם אתה אומר את זה על בן יוסף אז כמו שאתה אומר את זה על כל שחקן, אולי כמגן ימני כי זה נשמע יותר טוב כי הוא ימני ברגל.

11. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

חיפה השנה מתנהלת כמו שכונה, פשוט שכונה. שבוע לפני פתיחת הליגה הם מחליפים את כל הקבוצה. מחתימים זרים (סורמה) ומשחררים אותו תוך משחק, ואותו דבר אולי יקרה גם למסיללה, שיש שמועות שחיפה רוצה להשאיל אותו, ואולי גם קרוסה עכשיו.

אני לא יודע אם בן יוסף שמאלי ברגל, אבל בתור מגן שמאלי, הוא אולי שיחק גג 5 פעמים בכל הקריירה שלו (מכבי פ"ת, בית"ר ונבחרת ישראל). בפ"ת הוא היה בלם קבוע, וגם בעונה הראשונה שלו בבית"ר, ככה שלא מובן לי מאיפה אתה יודע שהוא יודע לשחק כמגן שמאלי.

12. Igi Member

נכון שהשחרור של דירסאו מס' ימים לפני פתיחת העונה לא היה במקום והיו צריכים למצוא מחליף לקולאוטי במהלך הפגרה(חוץ מגולן), אבל את סורמה לא שיחררו תוך משחק. עוד מלפני תחילת העונה ראו שהשחקן פשוט לא מתאים וטעו במקרה שלו. מול אשדוד הוא פתח רק כי לוי רצה להיות בטוח וכי לא היו לו ברירות אחרות אם אני זוכר נכון. כך שין מה להשוות פה בין מסיללה(שגם במקרה שלו אמרו שהוא כנראה יוחתם ויושאל לקבוצה קטנה) לסורמה שבמקרה שלו הטעות היא שבכלל הביאו אותו.

לגבי קרוסה, נתנו לו 3 משחקים, כך שפה לצוות המקצועי היה יותר זמן להתרשם ממנו... אבל אני עדיין בדעה שלמכור אותו על סמך תקופה כה קצרה יהיה מטופש ולא אחראי.

בן יוסף בתור מגן שמאלי - אמרתי כבר הכל. אני לא מבין למה אתה חושב שמכבי חיפה ירצו לשלם סכום גבוה בשביל להביא בלם מובהק שיהיה מגן השמאלי. נכון שלמדנו שבמכבי חיפה של השנה הכל יכול לקרות, אבל בחייאת,יש גבול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏30/9/07
  13. f.c gal Member

חלאס הבנתי יצאתי טמבל ]=

אבל אני זוכר אותו בתור מגן שמאלי כמה משחקים במכבי פ"ת..

14. Gustavo Boccoli Member

מסיללה חתום ל5 עונות בקבוצה, לפי מה שאני זוכר.

15. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

חח לא יודע איך יצא שכתבתי תוך משחק. בכל מקרה התכוונתי לזה ששיחררו אותו אחרי משחק-שתיים.

איפה אתה רואה שאמרתי שחיפה תביא את בן יוסף בתור מגן שמאלי? זה ברור לכולם שאם בן יוסף יבוא לחיפה זה יהיה על תקן בלם.

גם סורמה חתם בחיפה לכמה שנים (אם אני לא טועה), ותראה איפה הוא עכשיו.