מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. Igi Member

לא יודע אם זה אמיתי(בכ"ז ONE), אבל אם כן.. הוא בא על המשבצת של רפאלוב/מליקסון? כבר שכחתי מה התפקיד שלו מרוב שהוא נעלם בשנים האחרונות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

2. Don Joan Roman Member

התפקיד של אפק זה: קשר ימני, חלוץ ימני ב4:3:3, קשר 50/50 ומגן ימני.

3. f.c gal Member

אם אפק לא מרוצה מהדקות שהוא מקבל בבית"ר..

אני לא בטוח אם הוא ירצה לבוא בשביל "עומק" במכבי חיפה

4. VaN Member

הוא יכול לשחק בצד ימין של ההגנה או הקישור, חסר לנו קצת עומק ואפק שלפני ההתייבשות על הספסל של בית"ר היה יכול להיות מצוין בשבילנו לדעתי.
    כל פעם שהיו ספקולציות לגבי מעבר אפשרי שלו היינו מעורבים, וזכור לי שהוא אמר שהוא "אוהד" של חיפה ושתמיד חלם לשחק שם, אולי נגשים לו את החלום.

5. Don Joan Roman Member

להיות מחליף של בוקולי אצל מכבי חיפה ייתן לו הרבה יותר דקות מאשר יציע בבית"ר ירושלים, תסכים איתי?

6. Igi Member

ההבדל הוא שהעומק של בית"ר הרבה יותר איכותי משל חיפה(מליקסון ורפאלוב) ויש לו סיכויים הרבה יותר גבוהים לקבל דקות בקרייה בגלל הנטייה של שחקנים שלנו לתפוס תקופות רעות, אבל אני בכל זאת לא מאמין שהוא יבוא לחיפה אם בית"ר לא תסרב להצעה של הפועל.

נערך לאחרונה ב: ‏30/9/07
  7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בצד ימין של ההגנה הוא לא ישחק, לא כשיש את משומר בכושר לא רע בכלל, וחרזי שתמיד נמצא שם כשצריך אותו.
    גם כקשר ימני אני לא רואה אותו משתלב בהרכב, משום שיש לנו את בוקולי ורע ככל שיהיה הוא את מקומו כבר תפס בהרכב להמשך העונה. אם המעבר למכבי יהפוך אותו מלא להיות בסגל של בית"ר ללהיות שחקן ספסל במכבי חיפה, קשה לי להאמין שעסקה מהסוג הזה אכן תתבצע.

8. Don Joan Roman Member

יכול להיות שרוני לוי רוצה את אפק כדי שיחליף את בירם כיאל?

9. MHFC Member

שוב פעם עם השטויות?
    קרוסה היה היום סה"כ טוב, הוא שיחק בינתיים 3 משחקים בליגה, תן לו זמן, הוא בקושי שיחק בליגה ואתה כבר שולח אותו בחזרה הביתה? היום הוא היה טוב מאוד, ועשה את העבודה בצורה הטובה ביותר שאפשר היה לעשות. הוא לאט לאט משתפר, ואני מאמין שההשתפרות הזו תימשך. כמובן כשהקבוצה נראית רע, וכל השחקנים נראים רע, הוא נגרר ליכולת הרעה של השחקנים האחרים, ככה שאל תאשים אותו.

בקשר לשאר הזריום, היום כולם היו טובים.ראנטו פשוט שחקן אדיר, איזה טאץ', איזה דריבל, מסירות, שחקן עם כישרון ענק, בינתיים ב-2 משחקים שלו הוא היה מצוין, וזה עוד עם הכושר הגופני הגרוע שלו. כשהכושר הגופני ישתפר, נראה את ראנטו הרבה יותר טוב. גם פאוליניו היה טוב מאוד היום, היה אחד מהמצטיינים, לא רק השער, אלא גם העבודה שהוא עשה בהגנה, התמיכה בהתקופה, הלחימה, ההשקעה, יש שיפור. את מסיללה צריך להשאיר, שחקן מהיר, יעיל, עולה הרבה להתקפה, כדאי להשאיר אותו במקום להחתים את פנטיני. יש לציין גם את בוקולי טובה, במחצית הראשונה הוא היה לא רע, במחצית השנייה הוא היה מצוין, והיה אחראי על 2 השערים של קטן.

10. VaN Member

באיזה קבוצה גדולה אחרת הוא יכול לקבל הרכב אחרי שנתיים כמו שהיו לו? בתור שחקן מחליף לדעתי יש לו סיכוי טוב להוכיח את עצמו, ואם זה יקרה הוא לא יהיה "שחקן על הספסל בחיפה".

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

קשה כרגע לדעת מה מטרותיו של לוי משום שיש לנו חלוץ זר שצפוי לחתום, וקשה מאוד להאמין שקטן יהפוך לשחקן ספסל קבוע. אם נצא לרגע מנקודת מוצא שנשארנו עם 4 שחקני קישור הרי שפאוליניו ובוקולי תופסים שניים, רוסו את השלישי ורנאטו שנכנס אט אט לכושר משלים את כל הארבעה. כמובן, שגם עוד לא אמרנו את המילה האחרונה בנוגע לרפאלוב שבשלב מסויים יהיה שחקן ספסל ואולי אף הרכב.

12. Igi Member

חרזי? עם כל ההערכה שיש לי אליו, הוא נמצא בכושר גרוע(לפחות במשחק מול סכנין ראיתי שהוא כבר ממש לא מתאים להיות מגן). בכל מקרה, אפק יכול לשחק כ-50/50 אז אני מעריך שדווקא לעמדה הזו רוני לוי רוצה אותו. לא נראה לי שהוא יוותר כל כך בקלות על רפאלוב המוכשר ועל מליקסון ברוטאציה.

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

באמצע יש את פאוליניו, רוסו וראנטו כאשר כל השלושה במגמת שיפור. את מי מתוכם הוא יוציא מההרכב? כמובן שיש לזכור שמידה ורפאלוב ישחק באגף שמאל שלנו גם ככה אחד מהשלושה יאבד את מקומו בהרכב, כך שגם הפעם נשארנו עם דילמה לא קטנה.
    אני עדיין חושב שהידיעה הזו קצת הזויה, אך נחכה להמשך כדי לקבוע בוודאות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/9/07
  14. Igi Member

באמצע יש את פאוליניו, רנאטו וכיאל. רוסו שיחק באמצע רק בגלל שלא היה מישהו אחר. היום כבר ראינו שהביאו את רוסו למכבי חיפה בעיקר כדי שישחק באגפים.. והאמת? הוא עדיף בהרבה על מליקסון(שעשה היום פעולה שנורא עיצבנה אותי) גם בגיל 34.
    בקיצור, הנקודה שלי היא שברגע שרפאלוב מחליט "להשתעשע" ורוסו פותח באגף, אין לחיפה אף שחקן שיחליף את כיאל באמצע.

גם אותי הפתיעה הידיעה הזו... אבל אני דווקא בעד המהלך. בכל מקרה, באמת לא צריך להסתמך על ידיעות של וואן.

15. Number 8 Member

כן כן, מגיע מחמאות ליריבה שהביסה את הקבוצה שלי. אם כן, היום מכבי חיפה התחילה את העונה. אני לא יודע אם המשחק היום הוא מדד לגבי היכולת האמיתית של מכבי חיפה העונה כי מכבי נראית קולקציה של כלום, אבל בהחלט אי אפשר להעלים עיניים מהתוצאה ומהיכולת של שחקני מכבי חיפה במחצית השנייה.

כמה ירדנו על פאוליניו והיום הוא נתן משחק ענק עם גול גדול, לפי היכולת היום רואים למה רוני לוי החליט לוותר על דירסאו, פאוליניו בהחלט לא נופל ממנו אבל הכל תלוי בו, האם ימשיך את היכולת שהציג נגד מכבי ת"א. בוקולי הראה סימני החייאה, רוסו נלחם על כל כדור, רנאטו נתן משחק סביר+, אך הסיפור הוא יניב קטן. אותו שחקן שכולם ירדו עליו ובצדק, שנה וחצי לא פוגע, והיום הבקיע צמד תוך שש דקות בלבד. אוהדי חיפה צריכים לקוות שלאחר היום, קטן שם את התקופה הרעה מאחוריו ויפתח דף חדש.