מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. beitar4ever Member

הויכוח פה על דודו וניר הוא מיותר לגמרי לפחות לעכשיו, תיראו דודו פורח בספרד ואפילו אם לניר הייתה יכולת שיא עדיין לא מגיע לו לפתוח בהרכב תמיד יש עדיפות לאירופאיים, ניא עשה הרבה טעויות בחייו ועבר המון פציעות שאילמלא אלה אני חושב שהיינו יכולים למצוא את ניר היום עומד בקבוצה ספרדית, כי באמת פעם הוא היה שוער ענק, עם ביטחון עצמי, וחבל מסכן השוער שהוא סבל מחוסר מזל בקריירה שלו .
    ואם מדברים על טעויות גם לאוואט מותר לטעות והוא טעה, היה לו כמה שערים שטותיים שאני זוכר עד היום, למשל השער של אלון חרזי , שעבר בין רגליו של אוואט באותו משחק נגד בית"ר, בקיצור כל בן אדם יכול לטעות, ובמקרה הזה לדעתי פה השוער הטוב הוא אוואט, לפחות FOR NOW.

2. אנתוני שגיא Member

נו דודו או ניר איך יש לכם בכלל ספק??!!
    "אוואט חוטף גולים מפגרים" אה זה לא דוידוביץ' מול מאלמו
    לגבי המשחק נגד אנגליה מה אתם רוצים אוואט עמד סבבה הציל את ישראל כמה פעמים
    אם דוידוביץ' לא היה נפצע הוא היה עכשיו באירופה ללא ספק
    וכנראה שהוא היה יותר טוב מאוואט אבל לא הוא נפצע נותח כמה פעמים והיום אוואט טוב יותר

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי דיעה יותר מדי בעניין אבל התירוצים שלך מגוכחים.

אוואט מול מכבי תל אביב,הלכה לנו האליפות בגללו.
    אוואט מול לברקוזן בשני משחקים הלכה לנו ליגת אלופות בגללו,טעויות קורות לכולם והרבה,גם קאן ושמייכל
    הגדולים היו עושים טעויות והראשון עדיין עושה.

במשחק מול מאלמו דוידוביץ הציל 3 גולים בטוחים,מה אתה זוכר מהמשחק?
    ודרך אגב מול אנגליה השער השלישי באשמתו הישירה של אוואט.

אז עוד פעם אם אתה רוצה להגיד שאוואט כרגע משחק בליגה הספרדית ולומד ומתאמן עם הטובים ביותר
    [כמובן ביחס לארץ] אז זה סיבה הגיונית,להגיד שאוואט יותר טוב מניר בגלל שניר עשה טעות מול מאלמו
    זה לא רציני.

4. אנתוני שגיא Member

לא אמרתי שאוואט טוב מניר בגלל שניר עשה טעות מול מאלמו
    אמרתי שגם ניר עושה טעויות מפגרות

5. מיכל3 Member

אתם עדייין בנושא הזה?
    לכל אחד יש את החסרונות והיתרונות שלו. אם מדברים תכלס - אוואט בתקופה שלו בחיפה היה גרוע. חסר בטחון, סבל מחוסר יציבות גדולה מאוד ועשה שטויות. ניר מן הסתם יותר טוב ממנו אם מסתכלים על התקופות של שניהם בחיפה, אבל אם בכלליות - שניהם באותה רמה פחות או יותר. בלי הפציעות המיותרות והארוכות שדוידוביץ' עבר, אין לי ספק בכלל שגם הוא היה בליגה הספרדית\אנגלית היום.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

טוב עכשיו ברשותכם נחזור לדבר על דברים קצת יותר מעניינים מאשר הדיון הכל כך סוחף הזה שנעשה כבר מאות פעמים.

רוני לוי תרגל את ההרכב שצפוי לפתוח בשבת מול מכבי תל אביב. לוי מתכוון לשחק בשיטה 4-5-1 עם קטן כחלוץ בודד, בקישור עשויים לשחק פאוליניו, בירם כיאל, רנאטו, רוסו ובוקולי. בהגנה לא יהיו כל שינויים. קרוסה ודקל קינן יהיו במרכז ההגנה כאשר שני המגינים יהיו משומר ואדורם קייסי.

דעתכם על ההרכב?

7. Don Joan Roman Member

שהמחשבה לשים את כיאל ורנאטו בהרכב היא טובה ואילו המחשבה לתת ליניב קטן לשחק כחלוץ בודד היא קצת לא חכמה, אני הייתי מעדיף להוריד את פאוליניו לספסל, לשים את רוסו, כיאל ורנאטו שלישיה במרכז, קטן ובוקולי באגפים עם תומר חמד בחוד ההתקפה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/9/07
  8. TariboWest Member

זה לא 4-5-1, אלא 4-6-0. קטן בחיים לא יכול להיות חלוץ מטרה.

9. אלי אוחנה ג'וניור Member

יניב קטן כחלוץ מטרה - טעות.
    המהלך לעלות את בירם כיאל בהרכב היא נכונה וחכמה, פאוליניו חייב לרדת לספסל ובמקומו להעלות את ג'ובאני רוסו(מנהיג ולוחם).
    מכבי חיפה חייבת מגן שמאלי במקומו של אדורם קייסי שכבר לא עולה להתקפה וכבר צריך לפרוש.
    רוני גפני בעונה הבאה לא ימשיך במכבי חיפה, הוא גם מגן שמאלי חלש מאוד.

10. שגיא Guest

הבעיה בחוד היא ידועה וכרגע רוני לוי ממשיך לנסות את האופציות. אחרי ששלומי ארבייטמן לא הרשים (בלשון המעטה) ולמען האמת הוא עדיין בספק גם. תומר חמד ואושרי גיטא טרם ניצלו את הקרדיט שניתן להם ולא תרגמו אותו לשערים, ועכשיו רוני לוי מנסה את יניב קטן כחלוץ בודד. אני לא כלכך יכול לבוא בטענות אליו, עקב הסיבות שרשמתי למעלה. ושלא תבינו לא נכון, אני נגד קטן כחלוץ בודד, וכבר נוכחנו לדעת שזה לא התפקיד המתאים לו. אבל שוב, בהתאם לנסיבות, אני יכול להבין רוני לוי, ולו במעט.

שאר ההרכב נהיה יותר מעניין. סופסוף לראות את רנאטו במשחק תחרותי, וגם כיאל בירם שמקבל הזדמנות בהרכב הפותח. אני עדיין חושש מקרוסה שנמצא בכושר רע מאוד ואת זה שמענו מהמשחק מול הרצליה שהוא בו הוחלף.

מצד שני, גם היריבה ספגה שני שערים תוך פחות מ10 דקות בסיום המשחק.

11. תומר22 Member

12. בועז Member

אחח רוני "המסלק" לוי.

שיסלק את עצמו פעם אחת ולתמיד.

13. הפועל_23 Member

הוא היה צריך לסלק את קייסי לצמיתות כבר מלפני תחילת העונה

14. שגיא Guest

הבעיות האלה לא מוסיפות למכבי חיפה, בטח לא במצבה. בטח ובטח לא מתאים לשחקן כמו אדורם קייסי, שבדרך כלל לא מהווה שחקן בעייתי. גם רפאלוב לפני כמה ימים, עכשיו זה. אני מאוד מקווה שזה לא ישפיע עוד יותר לרעה על הקבוצה...

15. הפועל קטמון Member

רוני לוי תשאר תהרוס אותם יותר!!