מכבי חיפה - עונת 2024/25. התרסקות מפוארת. בכר ואלברמן מפוטרים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏16/7/24.

1. G.B7 ירוק עולה

מבין כל הבעיות הרבות, אני גם לא מבין את הדיבורים על פדראו.
    דבר ראשון אמרו שהוא יחזור כבר לפני 100 שנה, דבר שני בהנחה והוא יחלים מהפציעה שלו לעונה הבאה, באמת שווה לתת קרדיט לבלם זר שלא שיחק שנתיים, אחרי פציעה, להוביל את ההגנה?

שהוא שיחק הוא הראה שהוא בכלל לא רע, ואפילו בלם טוב, אבל שנתיים של פציעה זה המון זמן, בהנחה והוא הבלם שלנו לעונה הבאה הציפייה ממנו תיהיה גבוהה מאוד, אין סבלנות בכלל!.

2. oranfu Member

אפשר להיות בטוחים גם שעם המקצוענות של המועדון, הוא יעביר חלקים נרחבים מהעונה הבאה פצוע.

3. Butragueño מנהלים

מניח שנכנס לכאן גם עניין כלכלי. הוא חתום ל-3 שנים אם אני זוכר נכון, משמע שבמהלך העונה הבאה הוא יכול לחתום בחינם בכל קבוצה אחרת.
    אז או שימשיכו להקפיא אותו, או שישחררו במחיר נמוך מאוד. מניח שרוצים בקיץ לבדוק את הכשירות שלו, כי אם הוא שמר על רמה גבוהה, יכול להיות שישאירו אותו במועדון למשך העונה, או אולי ימשכו עיניים מקבוצות אחרות שיחתימו אותו במחיר, אמנם נמוך, אבל לפני ינואר, וכך מתפנה מקום של זר.

4. alexshw Member

אגב לפחות מ - 1984 וללא גביע השוקו, גרימברג השחקן הכי צעיר ששיחק בקבוצה הבוגרת. הוא בכלל התחיל את העונה בנערים א'. שבר את השיא של חנה פרהוד - אגדת ליגות נמוכות ואביו של חלוץ הפועל ב"ש.
    אבל הוא ערך בכורה באינטרטוטו שם חיפה שיחק עם נוער מחוזק.

5. Butragueño מנהלים

באיזה גיל גולסה ערך בכורה?

6. italiano Member

17

7. oranfu Member

חודש לפני יום הולדת 17 לפי ויקיפדיה.

בכורה בהרכב בגיל 17.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עבדולאיי סק עוזב את הקבוצה בקיץ. אחרי 4 שנים הגיע הזמן להפרד. מצד אחד אני יכול להבין שזר עוזב אחרי מספר שנים, אבל מצד שני היו העונה שחקנים פחות טובים ממנו שאולי נשארים.

בעיניי זר שבשיאו היה אחד הבלמים הטובים בליגה. הימים האלה חסרים לי.

9. Butragueño מנהלים

אתה עוד לא יודע מי נשאר ומי לא.
    חוץ מזה שסק מסיים חוזה בניגוד לשאר.

10. cheddar Member

במקום להיפרד בכבוד כמו שעושים לשחקנים שתרמו, אז נותנים להם דקות, אומרים לו הפרידה שלנו ממך זה שתהיה בספסל

11. G.B7 ירוק עולה

עוד לפני "הכבוד" איך השחקן עם המעמד הכי גבוהה בקבוצה שהוא באנקר בהרכב לא משנה מה, מגיע מ-100 ל-0 (בלם נוער עולה לפניו).
    כאילו מה הבינו במחזור הפאקינג 31 שלא הבינו במחזור ה-30 או ה-29 או ה-20.

לגבי הפרידה בכבוד (בהנחה והוא אכן עוזב בסוף העונה), מאמין ומקווה שלפחות תיהיה לו מחווה יפה במשחק האחרון עם
    standing ovation בדקת הסיום מגיע לו!.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  12. oranfu Member

הכל עקום במועדון הזה.

הרי לא החליטו שלא רוצים את סק מבחינה מקצועית, רוצים שימשיך פשוט לא מגיעים איתו לסיכום על חוזה חדש ולא רוצים לשלם לו את מה שדורש, אז הוא יעזוב. אבל הספין דל המועדון זה שהחליטו שהוא לא בתוכניות המקצועיות...

מכיוון שהוא לא ימשיך, אני חושב שהגיוני להריץ שחקנים צעירים\אחרים ולראות אם יש מה לבנות עליהם.

אבל כן צריך להיפרד ממנו בצורה הכי יפה שיש במשחק האחרון, מגיע לו בהחלט.

G.B7 אוהב/ת את זה.
  13. G.B7 ירוק עולה

בעיניי גם מקצועית צריך לחדש ולבנות מהתחלה.
    גם אם לפני שנתיים היה חלום שלביא, אבו פאני למשל יחזרו, אני באמת לא יודע כמה יהיה אפשר לשחזר איתם את מה שהיה.
    ברור שאני רוצה אותם פי 100000 על מי שכרגע נמצא בסגל שלנו והם יהיו שדרוג אבל ה' יודע מה הם יכולים לתת ביחס לעבר.

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. alexshw Member

מקווה שלא נחרבן את רטנר, כולל בגלל הצבות הזויות במגרש. מזכיר לכם שכמעט חירבנו את חלאילי. יותר נכון כמעט איבדנו אותו מבלי שיתרום משהו + דמי השבחה בלבד.

Sturridge, de Middenweg ו-oranfu אוהבים את זה.
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

רטנר, פיינגזיכט, אמיר, עיסאת (חושש שיקבל הצעות מרומניה) ואולי גם גרימברג. אני משוכנע שאם הרביעייה הזאת תמשיך לעשות צעדים קדימה ביחד עם כמה זרים טובים שוב נוכל לאיים על האלופה הבאה. ברור לי שאף אחד יודע איך הצעירים האלה ישתפרו, אבל בחייאת רבאכ, דבר אחד כבר נמאס: הפציעות. די, פשוט נמאס לי ששחקנים נפצעים מדי משחק. מה, אנחנו הקבוצה היחידה עם עומס? פשוט אין סיבה להחליף את אנשי הכושר, אבל ברור לי שזה לי יקרה.

בסיכומו של דבר, סוף סוף היתה לי אפשרות לראות דרך המחשב דקות של הקבוצה. סוף סוף ניצחנו קבוצת צמרת. לפחות היום נהנתי ואני באמת רוצה להאמין בעתיד יותר טוב.