איזה שיפוט מגוחך. גם אם לא הייתה נגיעה הוא בבירור מסתיר את הכדור לשוער. שימשיכו לספר שהשיפוט העלוב קשור רק לארסנל, ליגה עם שופטים חסרי מושג.
עם ששקו לא היה כדורגל. הוא איטי מדי, אין לו שום יכולות לעות משהו עם הכדור מחוץ לרחבה. אמאד טוב מאוד בהיבט של להוציא את ההתקפה מהר דרך שני האגפים. לא מקרי שאתה משחק יחסית כדורגל טוב(ביחס ל3-4 משחקים האחרונים) כשאמאד בהרכב וששקו לא. לא יודע איך השער הזה מאושר כשאוננה משפיע על הזווית שלמאנס רואה. נראה כמו נבדל קל.
ממשיך להזכיר גם השבוע, ברונו פרננדס זה השחקן כדורגל היחיד בליגה הזאת שמצדיק את האמרה לקנות כרטיס למשחק כדי לראות אותו משחק. מעל הליגה.
יופי ששקו. כמו שכתבתי, טוב שיש חלוץ רחבה קלאסי. קאריק בצבירת נקודות של מאבק אליפות אם הוא מתחיל איתנו את העונה…
אז אני מבין מהדברים שלך שאתה בעד להחתים אותו על חוזה קבוע. ששקו טוב מהספסל, שישאר לעלות משם. אני חותם עכשיו שנשחק עד סוף העונה כמו ב70 דקות עד שהוא נכנס שיכבוש כשיכנס. צריך חלוץ ראשון בקיץ.
אני כבר הסברתי מי המועמדים שלי לאימון קבוע. השאלה אם אחד מהם יהיו זמין. זה בעיקר מעיד כמה הליגה חלשה, שעם מאמן שהוא לא פחדן ומקובע אנחנו בקצב צבירת הנקודות הכי טוב בליגה.
אתה הקבוצה היחידה בחלק העליון שמהרגע שהוא הוחתם משחקת רק במפעל אחד ולעיתים מקבלת חופש של שבועיים בין משחק למשחק. בנוסף לזה שאין שום לחץ עליו. הוא בכלל מאמן זמני. מבחינת כדורגל באובראול, משחק אחד מול קבוצה בהתרסקות לא צריך לעוות את מה שראינו ב4 משחקים שקדמו למשחק הזה. אין פה סגנון מספיק טוב ואותי הוא לא שכנע שהוא מאמן לרמות האלה. היום? שאפו. כדורגל טוב. הסגנון הכללי של וילה מחמיא לקבוצות שמחפשות שטח ולשחק על מתפרצות. את הקרדיט על התוצאות אני נותן לברונו. הוא היה שם בכל שבוע כדי להציל אות. גם כשהוא ניהל את המשחקים בצורה רעה מאוד.
שחקני הרכש היקרים עושים את ההבדל. אחרי 50 שנה שכל שחקן שמגיע במחיר מופקע והוא בלוף עכשיו הם בהחלט מכריעים משחקים (קוניה-ששקו-מבוומו). מקווה שנשחק בצאמפיונס בעונה הבאה- תלוי בנו בלבד עקב העובדה ששיחקנו הרבה פחות מהיריבות עד השלב הזה של העונה.
ברקוביץ הפורטוגזי ללא ספק אחד המוסרים הטובים בהיסטוריה של הפריימר ליג ובטח גם אחד הקשרים הטובים ביותר. מצד שני הוא גם מגה אוברייטד. מה שנזכור מהעונה העלובה הזו שהוא שבר את שיא הבישולים לעונה. שזה יפה - מעבר לברונו,הכדורגל בפשיטת רגל באנגליה. כמו שכבר אמרתי לך כן ? יפה שאתה מסכים עכשיו.
חחח מצד אחד אתה אחד מהמוסרים הטובים והשחקנים הכי טובים בהיסטוריה של הליגה על העמדה שלך ומצד שני את מגה אוברייטד. אין דפקטים כמוך.
זה שחקן לקבוצה כמו יונייטד שמשעבדת את עצמה עבורו למערך מוגדר ושלא מתחרה על תארים באמת. אם אתה חושב שיש לו מקום בהרכב בכל הריאל\באיירן\ברצלונה\שיטי\ליברפול שאנסו את אירופה אז אתה יכול להפסיק עם המקטרת. אלכס צודק שברונו זה שחקן למורי ספורט. ברונו זה ברקוביץ משודרג. אתה לא רוצה להסכים עם האמת ? זה בסדר ברני מיידוף עיראקי\כורדי שכמותך. ההונאה שעונה לשם ברונו בדרך לסעודיה. #נקסט.
לאיזה מערך מוגד הוא מתאים? בוודאי שיש לו מקום בהרכב של ריאל מדריד, ברצלונה, שיטי(מי אמור לקחת לו שם את ההרכב סילבה?). טוב שלא החמאת לטום היטון על התרומה שלו למאמץ לפני שתגמגם איזה מילה טובה לשחקן הטוב בליגה. לדעתי אם תסיים מקום 3, אתה קודם כל תזכור שהוא הוביל אותך לשם אחרי שסיימת 15. באף מקום לא ציפו שתסיים 3. אני יודע שבעולם האלכסי אתה לא שווה משהו עד שאתה לא מרים ברזל, מסכן לואיס סווארז כמה שנים הוא סבל מהטמטום שלו.
לא הבנתי, עם אמורים לא היינו היחידה בצמרת במפעל אחד בלבד? כלום לא השתנה מהתקופה עם אמורים מבחינת הסגל (למעט העובדה שהוא הרוויח מחדש את מאיינו שאמורים העלים לגמרי), וקאריק עם תוצאות הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טובות (וגם לא אונס את המציאות עם מערך מסוים). אפשר גם לתת מחמאות לקאריק על העבודה שעושה עד עכשיו, מבטיח לך שזה לא ישכיח את הדעה שלך על אמורים, היא ידועה ותהיה ידועה גם אם תחמיא לקאריק על מה שמגיע לו.