גאהי, עוד שחקן של כלום. אנחנו עוד ״נהנה״ ממנו במונדיאל. בשבוע אחד דונארומה זורק את סיטי מהצ׳מפיונס, מכניס את ואלורדה לספרי ההיסטוריה ונותן לארטטה אליפות. אגדה כזאת צריכה להיות מונצחת בפסל. רפאלה פיומונטה גדולה מהחיים האלה. מוכרת קרח לאסקימוסים.
קטע… ראייה עשה דווקא טעות גדולה משל דונארומה אבל קאלפיורי הציל אותו. נו טוב, צריך גם מזל בחיים. כמה שיחקו היום נטו? כתבו בטוויטר?
על מה אתה בוכה? אשתקד לקחתם אליפות מול סיטי גרועה כמו העונה פחות או יותר ומול גרסא חלשה שלנו. אנחנו הפסדנו אליפות מול סיטי טראבליסטית (22/23) + סיטי שעושה סיבוב שלם עם 3 תיקו בלבד (23/24). יום טוב לנו סה"כ אבל פוטנציאל החרבון עדיין קיים. נהיה חכמים יותר אחרי המשחק באתיחד.
ראיה גם לקח 3 כדורים של שער. דונארומה הביא משום מקום שער לווסטהאם והוציא אותך לרחובות. וכל זה אחרי החרקירי של אמצע השבוע. אפילו בארטז בצמפיונס לא נראה כל כך חסר אונים כמו שהוא נראה שם. שוער מביך.
חח בבקשה תעיפו את השרץ k700. להלן העובדות, ארסנל תיהיה אלופה העונה, ארסנל סיימה ראשונה בשלב הראשון בליגת האלופות, לא דונרמה ולא נייחים, תעיפו את היצור הזה כבר
יותר חשוב לא לשרוף אותו, למרות שהיה לו אימפקט אין צורך שהוא יציל את המולדת, האחרים יכולים לסחוב עד לקו הסיום
אשתקד "המאבק" היה נגדכם, לא נגד סיטי. סיטי כבר היתה פח. ואני מדבר על המאבקים שהיו לנו איתם. לעשות 3 פעמים 90++ נקודות ולא לקחת אליפות כשהבני זונות האלה רצים כמעט סיבוב שלם של נצחונות רצופים בשביל לעצור אותנו. איפה המאבקים ההם ואיפה סיטי הנוכחית? האנטישמי המסריח הזה החליט שלא בא לו יותר אחרי שקלופ עזב. אני בוכה על הקבוצה המחורבנת שלי שלמרות ליגה כזאת חלשה בכלל לא בכיוון, זה לא ברור? זה שהם לא מתמודדים על אליפות בעונה כזאת מצדיק פיטורים לכל בעלי המקצוע. אין סיכוי שזה לא נגמר באליפות. אפילו אם סיטי מנצחים את כל המשחקים שנשארו להם (כאמור המקסימום שהם הצליחו לחבר העונה זה 6 ברצף, והם צריכים 8) אתם צריכים לקרוס ברמה של יונייטד באליפות הראשונה שלהם. זה לא יקרה. אני כתבתי פה ממזמן, לפני העונה, שפפ גמר את הסוס. הקבוצה שלו הלכה והתדרדרה עם השנים ואפילו לא צל של הקבוצה שהיתה לו בזמנו. מישהו שלא יודע שהוא המאמן, רואה משחק שלהם וחושב שזאת קבוצה של פפ? אין הנעת כדור, אין משחק לחץ, אין יצירתיות, כלום. הם משעממים, הם בונים על גולים של ניצול מצבים פסיכי של האלאנד. הם אפילו לא מפעילים מכבש על יריבות כמו שהיו מפעילים פעם שאתה פשוט יודע שזה עניין של זמן עד שייכנס הגול. זה לא בגלל דונארומה (הבלוף) או שום דבר כזה. אתם הכי עמוקים, הכי חזקים וגם כמו שזה נראה היחידים שבאמת רעבים לזה. במשך כל השנים האחרונות השקעתם והשקעתם והשקעתם ובזמן שסיטי הלכו ושקעו (ואנחנו קרסנו לחלוטין) אתם העונה נהנים מההתמדה.
הזוי ששתי תפיסות שונות על שחקנים שלנו ברחבה ואפס שריקות. לפחות שני כדורי רוחב היום שהיו קלאסים לששקו. יש מצב שטעות שלא פתחנו איתו היום.
הוא לא פתח כי היה חלש מאוד כשפתח ואמאד מאפשר לך לצאת מהר. שיכנס במחצית השנייה, גם ככה הוא נראה יותר טוב כשנכנס מחליף. בקשר לתפיסות שלהם, לא צריך לתת על דברים כאלה פנדל. היום חניקות לא מקבלות שריקה. מחצית בינונית אבל מעט יותר טובה מהמשחקים האחרים. למזלינו צ׳לסי פרשה לים כבר ויהיו כמעט בטוח חמש נציגות אז צריך כשרון מאוד מיוחד לשלשל את זה.
ששקו צריך לפתוח כי דיאלו מאוד מאכזב. זה לא רק האיבוד המיותר על סף הרחבה אלא קבלת החלטות רעה כבר תקופה. הייתה היום מתפרצת שהוא פשוט האט ולא חיפש אפילו לשחק מהר. האמת שדיאלו מאכזב השנה, הייתי בטוח שיעשה קפיצת מדרגה וזה לא קרה, עדין לא יציב, עדין לצד רגעים טובים הרבה רגעים עם קבלת החלטות לא טובה.