ליגה לאומית 10/11: עירוני רמה"ש וראשל"צ בליגת העל!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏11/7/10.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחר היום:

2. כפ"ס - 35 (+18)
    3. ראשל"צ - 33 (+25)
    4. הרצליה - 32 (+18)

איזה מחזור אחרון נקבל ואני לא אופתע אם כפ"ס תמצא את עצמה במקום הרביעי בסופו של דבר.
    ראשון מקבלת בבית את רמה"ש שעלתה כבר ליגה וחסרת דאגות, והרצליה בבית נגד נס-ציונה שהיא הכי פחות טובה מבין קבוצות הפליאוף העליון וגם גמרה את הסיפור, מנגד כפ"ס בחוץ נגד רעננה שידועה בהיסטוריה שלה לקלקל לקבוצות עליות במחזור האחרון, ובכלל הכפר-סבאים במומנטום רע מאוד.
    עוד עונה של הליגה הלאומית בדרך לדרמות במחזור הסיום.

נערך לאחרונה ב: ‏13/5/11
  2. הרצליה Member

התיקו הזה הוא יותר גרוע מהפסד, כל כך חבל כל כך מתסכל במיוחד לאחר שכבר הובלנו 1-0, אנחנו צריכים יותר מנס בשביל להגיע למקום השלישי.
    קבוצה של פראיירים!

נכון לעכשיו ואך רק על צורת המשחק שלה היום אני מאחל לרמת השרון לרדת בעונה ליגה עם 0 נקודות עם השפלות בכל משחק אפשרי.

3. צהוב Member

אומנם הכל פתוח ובנוסף עד לרגע זה לא הבנתי שגם הפסד של כ"ס יכול לעזור לנו, אבל אני מאוד מאוכזב. יכלנו לנצח היום זה היה כל כך קרוב בדקות האחרונות החמצות אדירות והיו גם כאלו אחרי הגול שלנו. חבל פשוט חבל... ורמה"ש פשוט קבוצת כדורגל מגעילה. תבואו לשחק בשביל לנצח אין שום בעיה אבל לשחק על תיקו? מקום 1 עושה בונקר עצבני במשחק בית ומבזבז זמן במצב של 1:1 שגם ככה אין הבדל בין תיקו להפסד תראו את היחס שערים זה לא היה משנה כלום! פשוט בושה אני מקווה שהם ישחקו כדורגל בראשון ולא יפתחו רגליים.

נערך לאחרונה ב: ‏13/5/11
  4. Don Joan Roman Member

אני מאוד מאוד מאוד רוצה שהפועל ראשון לציון תעלה לליגה הבכירה, אני מתגעגע אליהם, רמה"ש, כפ"ס וראשל"צ אלו שלושת הקבוצות שאני רוצה שיעלו(ושכפ"ס יהיו במבחנים כי הם היחידים מכל השלישיה שמסוגלים לזרוק את אנשי הכפר הערבי).

נב. דיוויד גומס ממשיך להראות שהוא אחד השחקנים המוכשרים ביותר בליגה הלאומית ואני מקווה שנראה אותו בעונה הבאה בליגת העל והפעם בקבוצות שיסמכו עליו קצת יותר.

5. The best of The best Member

"השמש תידום בין כפר סבא להרצליה..."
    אלוהים איזה ליגה הזויה, באמת שהיא שוברת שיאים של עצמה אני כל פעם במהלך העונה עושה חישובים ובסוף יוצא מטומטם ולוקח אקמול, איינשטיין היה מצליח למצוא נוסחא לדעתכם?
    על פי הנוסחא שלי...הרצליה מנצחים את נס ציונה כפר סבא X2 וראשון כנראה ינצחו אני לא יודע מה הראש של רמת השרון אומר, כי אם ירצו להפריע זה מאד קל.
    תומר קשטן בתור ראש המערכת המקצועית הוא בושה וחרפה, אני לא יודע מה קורה בחדרי חדרים שם אבל רואים שהנצחון שלנו שם לא מקרי מאמן ברגע שלא מפיק לקח ועושה במכנסיים במאני טיים אולד דה טיים אוי לוי ואבוי לו.
    משחק בבית כשאתה צריך נקודה, נקודה, לא מדבר על כלללל העונה ועל הפליאוף. הגרוע שלהם.
    לא ראיתי את המשחק אני לא יודע מה הייתה השיטה, אני עם כל הכבוד הייתי משחק 4:5:1 אני בעל הבית אני עם הקהל ולשחק רגוע, איך הם קיבלו 3 זה צריך להקים ועדת חקירה, זה יותר גרוע מההפסד שלהם לנס ציונה, כי סהכ באו בידיעה שתיקו מספיק. אני רוצה שכפר סבא יעלו זה באמת ייהיה סוף רע ועצוב אם לא...

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

חבל מאוד מבחינתה של כפר סבא, אם לא לנצח אז לפחות להשיג נקודה, גם את זה הם לא הצליחו לעשות. חששתי שמותו של דופלה ישפיע לרעה על השחקנים (כמו מקרה צ'סוואה נסופוואה והפועל ב"ש לפני כמה שנים) ואכן זה מה שקרה. למזלם, מכבי הרצליה לא ניצלה זאת והשיגה רק נקודה ברמת השרון ובעקבות כך, הפער עומד על 2 נקודות מהמקום השני כשנותרו 3 בקופה, זה יכל להיות הרבה יותר צמוד. ישנם מספר חלוצים בלאומית ששווים לפחות קבוצת תחתית בליגת העל, אם לא יותר מזה, אחד מהם הוא רודג'רס קולה הזמבי מראשל"צ, שבמאזנו 15 שערים בכל המסגרות. בכלל, אצל הכתומים מעיר היין יש מספר שחקנים שמעל הליגה הזו, בנוסף לזמבי יש את דיוויד גומז, גל ספיר וכמובן מאיר כהן השוער.

מקווה שכפר סבא תשלים את המשימה במחזור האחרון ושראשל"צ תגיע למבחנים מול סכנין ותדיח אותה בזכות תצוגה גדולה של מאיר כהן בין הקורות, זה יהיה משעשע.

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/11
  7. הרצליה Member

אני לא מצפה לשום דבר מרמת השרון, מה שהם עשו אתמול זה ביזיון אחד גדול.
    לשחק על תיקו בבית נגד קבוצה לחוצה שבקושי מצליחה לחבר שני פסים מרוב לחץ במשך חצי שעה אחרי שכבר עליתם ליגה?
    פעם ראיתם קבוצה מבזבזת זמן על דגל הקרן במצב של תיקו 1-1?
    התקווה היחידה שלנו לשבוע הבא היא הפועל רעננה קצת מצחיק להיות תלוי באייל לחמן אבל אין מה לעשות, מרמת השרון אני לא מצפה לשום דבר כי הם יתנו לראשון את המשחק כמו גדולים(והלוואי שאני יאכל את הכובע אבל אני לא מאמין שזה יקרה).

אני אישית מאמין שכל שלושת הקבוצות ינצחו בשבוע הבא ואנחנו נסיים את העונה הזאת במקום הרביעי והמאכזב למרות עונה באמת טובה יחסית וחבל.

נכון לעכשיו ג'ת אלהלי בפיגור 1-0 נגד עראבה, הכח ביתרון בבת ים.
    ג'ת אלהלי יורדת לליגה א'.

8. danielone Member

חבל שכפר סבא צריכה להיות תלויה במחזור האחרון, במגרש ברעננה, על העלייה לליגת העל, רעננה הרסה כבר פעמיים, במחזור האחרון באצטדיון הזה, אגב אם שמתם לב אם כפ"ס הייתה מנצחת את ראשון היא הייתה עולה, וניצחון של רעננה על כפ"ס, היה יכול לשלוח את רעננה למבחנים, לדעתי כפ"ס תבוא ותנצח, חוץ מזה אני מקווה שרעננה למדה את הלקח, שזה גורם לה להיות שנואה ע"י הקבוצות שהיא הרסה להם, למי שזוכר לפני בערך 5 שנים במחזור הסיום שרעננה נלחמת על הישארות בליגה, היא פוגשת את הפועל ירושלים ברעננה לאחר שירושלים הבטיחה את הישארותה, הירושלמים באו להתנקם והביסו את רעננה 3-0, למזלה של רעננה, שנתניה שכבר עלתה ליגה ניצחה את אחי נצרת והורידה אותה, אחרת רעננה הייתה יורדת, זה לא דבר טוב להרוס לקבוצות, אם כל הכבוד לספורטיביות בסופו של דבר זה מתנקם בך.

9. הפועל_כפר_סבא Member

אין מילים אין מילים.
    לא יודע מה להגיד, לא יודע מה לחשוב, תיקו קטן ועכשיו היינו חוגגים.
    על הפועל כפר סבא יש קללה בשנים האחרונות, ב-2008 חווינו ירידה טראומטית, שנה שעברה איבדנו עלייה בצורה אכזרית.
    אם הפועל כפר סבא לא תצליח לעלות השנה זו תהיה בכייה לדורות, אני לא רואה את המועדון הזה משתקם מטראומה אכזרית ונוראית שכזאת.
    ממחזור 7 אנחנו נמצאים במקומות 1-2, פעם אחת לא איבדנו אותו מאז, היה לנו יתרון 13 כשנותרו 15 נקודות בקופה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    ואז הגיע המוות הנורא של פטריק, הקיזוז המפלצתי שגזל לנו 7 נקודות יקרות כל כך וסדרת משחקים מהגיהנום כשהחמצות גדולות (בדקה ה-93 פעמיים, מול רמה"ש והרצליה) גוזלות לנו את העלייה הכ"כ מיוחלת.
    בשבוע הבא אנחנו הולכים לשחק במגרש הכי גרוע שבו אנחנו יכולים לשחק ופוגשים את הקבוצה האחרונה שהיינו רוצים לפגוש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    ושאף אחד לא יגיד לי שהמבחנים שווים משהו, עדיף כבר לסיים במקום 4!
    אין לי מה להגיד על המשחק אתמול, רק שאלה - תגידו לי, זה ייתכן שהפועל כפר סבא לא תעלה השנה?
    נכון שלא שיחקנו מבריק והשחקנים מתפרקים ברגעי האמת אבל כשאתם חושבים על זה, כמה אנחנו האוהדים יכולים לסבול? לא סבלנו מספיק בעשור האחרון?

גם השנה הזאת תסתיים באסון?

10. Don Joan Roman Member

אם כם"ס לא תעלה זה אך ורק בגלל שחצנות של האוהדים, המאמן, השחקנים וההנהלה.
    כשאני רואה אותך אחריי משחק אימון זניח מול בית"ר מודיע שאתם קבוצה הרבה יותר טובה, כשאני רואה אותך אחריי כל ניצחון זורק פה הודעות ומבטל את כל שאר הקבוצות הלאומית זה מה שאני מרגיש: שאתם שחצנים ובלי שיהיה לכם בכלל על מה, עכשיו זה הזמן שלכם להפסיק להיות יהירים ולקחת את עצמכם בידיים אחרת את ליגת העל אתם תראו רק בטלויזיה.

11. danielone Member

כפר סבא אתה מדבר איתי על חוסר מזל? שכחתה כמה ניצחונות היו לכם השנה בדקה ה-90?

12. ייא Member

אוהדי הרצליה שפה...
    כמה קהל הבאתם לרמה'ש בערך? כמה צהובים היו שם?

האם ההנהלה שלכם מתכננת חלוקת כרט חינם ליום ו? משהו שיווקי? ילדי העיר? בתי ספר חינם? חלוצות צהובות? משהו? ידוע לכם?

13. הרצליה Member

לקסן אני לא מבין למה אתה שואל כל משחק בית את אותה שאלה?
    מתי בתקופת אריאל שיימן חילקו כרטיסים לילדים בבית ספר?
    שכח מזה.

לרמת השרון הגיעו בסביבות ה-150 אוהדי הרצליה.

14. ייא Member

כי זה מוזר
    בראשון באים לקראת הקהל למשל

איך רוצים לייצר אוהידם ומסורת במצב הזה?

15. The best of The best Member

נס ציונה (ממידע פנימי) כבר עמוק מאד בעונה הבאה, שהרצליה לא תחשוש.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    מצד שני, מרכז הפועל בכוננות שיא, הם דורשים מנס ציונה ( שהיא שייכת להפועל מאז ומעולם) לתת הכל מול מכבי, הרצליה.
    קשה לי להאמין כשיש את ראשון בשטח שבנס ציונה יתאבדו על הרצליה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx