ליגה לאומית 10/11: עירוני רמה"ש וראשל"צ בליגת העל!

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה, Jul 11, 2010.

1. כפר סבא נשמה Member

קבוצה של לוזרים.
    במצב של 2-1 במקום לגמור את הסיפור משחקים כמו ביצה היה כמה דקות של פירוק של הרצליה והשחקנים הרגישו כאילו הם כבר עלו ליגה ולא ניצלו את זה אחר כך הגיעה הגול של הרצליה בגלל טעות של לואי.
    שימי אלמלם הזה חתיכת אפס שבמשך כל המשחק התגרה באוהדי כפר סבא ואל תעשו את השחקנים של הרצליה צדיקים גדולים בריב הזה היו מעורבים כולם אל תבואו בטענות רק לסימון כי אני ראיתי איך שלושה שחקנים של הרצליה התנפלו גם עליו וגם על ליאור לוי ההבדל שליאור לא הגיב ואלירן כן.
    ועומר פדידה ב1 על 1 בועט על השוער כמו תמיד, ללא ספק הוא שחקן שגדול על הליגה הזאת אבל נמאס כבר מההחמצות האלה שלו, שלא נדבר שחנן פדידה היה לבד מול השער ועומר יכל להוריד לו קטנה וזה גול.
    גם האוהדים אכזבו שאפילו 1000 לא יודע אם היו, זה מה שקורה שההנהלה לא מדבר על המשחק ולא עושה כלום למען האוהדים.
    אגב, אני מבואס על העלייה של שרמת השרון קבוצה בלי כלום כמו הרצליה, היה עדיף שרשל"צ יעלו, אבל כלום לא סגור בנוגע אלינו להרצליה ולרשל"צ

2. הפועל_כפר_סבא Member

את הסיכום שלי אני אתן מחר אבל מנשה משיח היה חרפה וביזיון!
    שבת שלום!

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

וואי כפר סבאי כמה ארס... תרגע עליתם ליגה (אז לא השבוע, שבוע הבא) מה כל הבלאגן להרצליה אין כלום גם לרמת שרון אין כלום וגם לרעננה ונס ציונה והכח ועאראבה וכולם. אבל זה מה יש זה הליגה ויש שתיים שיעלו ואחת שתלך למבחנים. עם כלום ושום דבר או בלעדיו.

נהנתי מאוד. משחק מהנה, חם, שערים יפים (בישול פשוט מדהים של מסודי בגול השני..איזה שחקן) מורחקים ומה לא.

כל עוד כפר סבא לא הובילו הם היו יותר טובים, פשוט לא מובן איך בכל מצב של יתרון של שער להם הם נכנסו למגננה ולאיזה פחד מהאימפריה שכבשה פחות משער למשחק בממוצע.

סך הכל הכללי וזה גם לגבי מה שאמרו פה לרמת שרון - הקבוצה מהמחזור הראשון בפיסגה אז מה שלא יהיה שנה הבאה (וכן, הם ירדו כמו גדולים) הם עשו שנה מדהימה, עם קיזוז, ועשו את זה בסטייל עם תקציב זעום ושחקנים לא יותר מסבירים. שאפו גדול.

אנחנו עם נקודה חשובה שחצי הכוס הריקה אומרת שהתרחקנו כמעט סופית מאחד מהמקומות הראשונים, אבל המלאה שעברנו את ראשון (תודה לך רעננה) ושתי ניצחונות יקנו לנו מקום שלישי ומבחנים. בהסתכלות הכללית רמת שרון וכפר סבא הובילו לכל אורך הליגה ומגיע להן. כך שלסיים שלישי בליגה עם סגל מאוד מאוד צעיר ומבוסס על שחקני בית + מסודי אחד גדול זה בהחלט הישג מכובד תהיה התוצאה במבחנים אשר תהיה.

אבל חובה לסיים שלישי זה כרגע ביידים שלנו. ניצחון על רמת שרון שיכורת העלייה ועל נס ציונה בבית (בהנחה שננצח ברמה"ש, לנס ציונה לא ממש יהיה על מה לשחק) ואנחנו נרשום הישג יפה. מצחיק, מצד אחד ניצחון של כפר סבא יקנה לנו (אם ננצח, כמובן) את המקום השלישי אבל יסיים את סיפור המקום השני, ובמקרה של ניצחון של ראשון ניצחון שלנו יקרב אותנו 2 נק' מכפ"ס למחזור האחרון אבל גם ישאיר אותנו באפשרות להשאר ללא כלום.

מה שלא יהיה חייבים לנצח שבוע הבא.

Last edited: May 6, 2011
  4. כפר סבא נשמה Member

עם הקבוצה הזאת אי אפשר לדעת.
    דרך אגב אלן מסודי פשוט לא מתאים לליגה הזאת, רמה מעל כולם ואני רואה את זה לאורך כל העונה! איזה טכניקה..

5. הרצליה Member

צודק, פסל לנו שער חוקי באמת ביזיון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx.

6. אבי סנדור Member

מזל טוב לרמה"ש
    אני בניגוד לכל הפוצים פה שקוברים אותה מאחל לה הרבה הצלחה
    לא יזיק לכם לתת כבוד גם לקבוצות קטנות, אפילו לא כבוד רק הזדמנות שווה כמו לכל קבוצה אחרת.......

יש שם יושב ראש שמשקיע המון כסף ככה שאין סיבה שהוא לא יצליח לעשות את מה שעכו עושה.
    כמובן שאם הוא יצליח לעשות את מה שעכו עושה ולא תהיה לזה המשכיות או שיקרה לו מה שקרה לנו אז אתם תוכלו להגיד ידעתי את זה מראש אבל זה הכי קל, צריך פשוט לתת להם הזדמנות.
    להזכיר לכם היסטוריה יוצרים!

7. Ariel Member

צחוק צחוק- עד פתיחת העונה שעברה היה חוק כזה בליגה הקרואטית. החוק בוטל בצו של בית משפט אחרי שקבוצה בעלת מגרש מצחיק מאוד של 200 מקומות באחד מהשדות הפתוחים של המדינה- הצליחה להעפיל לליגה הבכירה. אני חושב שגורל דומה יהיה גם כאן. אגב, אותה קבוצה בקרואטיה וויתרה בסוף על הזכות להעפיל בשל פערים כלכליים.

-------------------

עירוני רמה"ש שיחקה היטב ברוב שלבי העונה- ודווקא כשנדמה היה שהלחץ יכריע אותה, היא עמדה באתגר בכבוד והפכה לקבוצה הראשונה שפתחה שמפניות.

אין לי ספק שכפ"ס תצטרף אליה בשבוע הבא.

Last edited: May 6, 2011
  8. The best of The best Member

טוב מה אני אגיד לכם, מברוק לרמת השרון קודם כל.
    בהקשר שלנו, עונה הזויה שהשארנו על פתליה וגחלים לוהטות שאיימו לכבות וכל רגע הצליחו להחייות אותן שוב, היה לי ברור שברגע שדודו בן שושן ואריק רומאו לא ישחקו מול רמת השרון לא יהיה לנו את הכח הדרוש להתמודד איתם, למרות שבמחצית השניה 10 דקות ראשונות 2 החמצות של שער מאה אחוז שלנו ואז אולי הכל היה נראה אחרת, שלומי בן חמו שאני מאד אוהב אבל כבר התייאשתי...תמיד במאני מחלק מתנות וכדור פשוט ברח לו מהרגל וגררו מול שער ריק עושה 2:1 ואחרי זה עוד השמטה מוזרה של בן חמו וזה 3:1, לא משנה... אנחנו צריכים להסתכל על העונה הבאה, ברכות גם להפועל כפר סבא שחוזרת לליגה הבכירה בניגוד לרמת השרון שיכולה למכור חמוצים בלי אוהדים ובלי מתקן ובטח שבלי מחלקת נוער ראויה, מה הם יביאו? אין לי מושג.
    מכבי הרצליה אם לא תעשה במכנסיים בשבוע הזה...תסיים במקום השלישי, היא תנצח את נס ציונה, זה משול למשחק של מכבי חיפה מכבי ת"א, הכל כשר בשביל להרוס ליריבה השנואה מה גם שאין לנו על מה לשחק ככה שהכל בסדר.
    הבנתי שמכבי פ"ת מעוניינת ברפי כהן אבל ממה שאני יודע הוא חתום כאן לעוד עונה, בקבוצה רוצים להחזיר את גאגא צ'קטיאני שמאד רוצה לחזור לכאן.

9. הפועל_כפר_סבא Member

טוב את סיכום המשחק וסיכום המצב הכללי אחלק לכמה חלקים:

1) פיספוס ענק! בלי קשר ליכולת, בלי קשר לזה שכן הגיע לנו או לא הגיע לנו - להוביל פעמיים ולאבד את זה + ההחטאה האכזרית של עומר בדקה האחרונה הביאו אותנו לתחושה חמוצה ומבאסת מאוד בסיום, במיוחד אחרי ששמענו על ההפסד המדהים של ראשל"צ לרעננה.
    אבל מצד שני, קיבלנו עוד הזדמנות לעלות בשבוע הבא והפעם זה יהיה בבית, בכפר סבא מול ראשל"צ עם מגרש צבוע בירוק ואווירת חג, שום דבר עדיין לא גמור!
    זה יהיה קשה ונקווה שהסיוט ייגמר ביום שישי, נמאס כבר מהמתח הנוראי הזה!

2) מנשה משיח היה ביזיון שלשום באופן כללי אבל השער של הרצליה שנפסל אכן לא היה חוקי!
    לא היתה מצלמת נבדל ובטלויזיה זה נראה מאוד גבולי, אנחנו כידוע לכם ישבנו ממש מול הרחבה וראינו בבירור שההרצלייני היה בנבדל ממש קטן אבל עדיין בנבדל.

3) 1,000 ירוקים הגיעו להרצליה והפיקו תצוגה מרהיבה ומרגשת, הדקות שאחרי השער השני היו מצמררות!
    הוכחנו שלהפועל כפר סבא יש את הקהל הכי טוב בליגה, קהל שראוי להיות בליגת העל.
    וכאמור, ביום שישי הקרוב 'לויטה' הולך להיות מפוצץ כפי שלא היה כבר שנים, הולך להיות מרגש ואם ירחמו עלינו בשמיים והעלייה סופסוף תקרה אז האושר יהיה עילאי.

4) ברכות לרמת השרון, את מה שהיה צריך להגיד על העתיד שלהם בליגת העל כולם כבר אמרו פה ואני מסכים איתם במאה אחוז.
    אגב, שמתם לב שהאוהדים שלהם (יותר נכון התושבים הסקרנים שהגיעו למשחק) פרצו למגרש? בהתאחדות לא אמרו שאם זה קורה אז מורידים 10 נקודות ממאזן הקבוצה?

10. צהוב Member

החוקים האלה עובדים רק אם הם יכולים לעזור לתל אביביות או חיפה, לא זה המקרה ככה שזה לא יעניין אף אחד. עמית שלחתי לך הודעה באתר של הרצליה.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחקי מחזור 34 בליגה הלאומית:

סקציה נס ציונה - הפועל רעננה (שישי, 16:00)
    הפועל כפר סבא - הפועל ראשון לציון (שישי, 16:00)
    עירוני רמת השרון - מכבי הרצליה (שישי, 16:00)

אחווה עראבה - עירוני ג'ת אלהלי (שבת, 19:00)
    מכבי באר שבע - הפועל נצרת עילית (שבת, 19:00)
    עירוני בת ים - הכח עמידר רמת גן (שבת, 19:00)

שיהיה מחזור מהנה ופורה בשערים!

12. הרצליה Member

http://images.one.co.il/Images/Packages/15587/557_372/IMG_4796.Xxx

עם הגב לקיר... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

באמת שכבר הספקתי לספור את כמות הפעמים שהיה לנו משחק שאין ממנו דרך חזרה אבל ככל שהליגה מתקרבת לסיומה ככה זה תופס יותר ויותר משמעות.
    למרות שהתיקו בשבוע שעבר לא הייתה התוצאה שחלמתי עלייה יום לפני, הייתי מאוד מרוצה קודם כל מהלחימה האדירה של כל השחקנים, מהיכולת של חלקם,מהעובדה שלא איפשרנו לכפר סבא לחגוג פה ומעבר לכל העובדה שתפסנו את המקום השלישי.

כל כך הרבה תסריטים יש לקראת מחר, כבר התחלתי לרשום פה כל מיני תסריטים אבל ירדתי מזה מהר מאוד כי קצת מצחיק לקוות לתוצאה ממגרש אחר בזמן שאתה עוד לא ניצחת.
    אני רק ירשום שיש תסריט סופר אופטימי,תסריט ריאלי, ותסריט סופר פאסימי.
    משה סיני בכל אופן הולך לנצח את המשחק הזה ויעלה מחר בהרכב התקפי יותר מבשבוע שעבר, בני חדד יחזור להרכב, ויישאימר צפוי לפתוח במקום דגו המורחק(תום מונד ישחק קשר אחורי ליד קריספיס) וידין זריס יעלה במקום שי ביטון.

אגב אני לא יודע למה אנשים סגרו סופית את הסיפור של נס ציונה שרחוקה רק בארבע נקודות ממכבי הרצליה, ניצחון שלה מחר ואיבוד נקודות של הרצליה, מביא אותה למצב שבמידה והיא מנצחת כאן בשבוע הבא היא מעל מכבי הרצליה בטבלה.

יאללללללללללללללללללללה מכבי.

13. הפועל_כפר_סבא Member

ניצחון ועלינו רשמית.
    יותר מזה אין לי מה להוסיף..

14. danielone Member

אם רמה"ש, וכפ"ס, מנצחות. וכמובן רעננה, אז המחזור האחרון יהיה מחזור שיש הרבה מה לשחק עליו, כי לאחר ששתי הקבוצות יבטיחו את מקומם בליגת העל, יהיה מלחמה ביו שאר הקבוצות לכרטיס על המקום השלישי לפי מה שזה נראה כעת המלחמה היא בין ראשון להרצליה, אבל גם נס ציונה או רעננה יכולות להצטרף, כי הכל יכול להיות.

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כל כך חבל שהרצליה לא הצליחה לנצח ברמת השרון. לא יודע, פשוט לא מגיע לכפר סבא לעלות! איזה נאיביות! אין דברים כאלה!

כרגיל בליגה הלאומית, הכל מתפוצץ במחזור האחרון. איזה מחזור.