היתרון היחסי של הכתומים מעכשיו הוא שאין עלייהם את הלחץ, היה בקבוצה לחץ אדיר שאין במנוע קיטור. אם לפניי חודש וחצי תיכננו לעלות כאן ליגה, עכשיו אומרים תודה, היה מה שהיה זה כרגע מה יש ומעתה והלאה החבר'ה יעשו כל שביכולתם לייצג בכבוד, יש חומר טוב אבל בעקבות הפציעות הסגל מאד דל. יהיה משחק מאד מעניין בלויטה כבר מעכשיו אני מתאר לעצמי שהוא יהיה בשידור, החבר'ה מגיעים עם המון בטחון ואמביציה, יכולים לתקוץ ואם הפסידו, מה כבר הפסידו? כלום... זה מזכיר לי את הנצחון בלויטה על אותה כפר סבא.. בפלייאוף של שנה שעברה, אני אפילו זוכר את יחס הווינר 6.05(!) גאגא צ'קטיאני במשחק חייו כבש שער ניצחון ובישל את הראשון לזיו כבדה כשבתווך שלומי אזולאי (מכבי חיפה) איזן. הלחץ הוא מהשטן... זה מה שלמדתי בחודשיים האלו, אולי הפעם זה יהיה לטובתנו, אם כי גם אם כפר סבא היה והפסידו, מבחינתי עלו ליגה ושלא ידאגו.
נס ציונה נגד כפר סבא בלויטה, הרצליה וראשון ראש בראש, הביתיות כנראה של ראשון אלא אם כן הם יפסידו מחר בבת ים. אני מאמין שישדרו את הרצליה - ראשון, שזה משחק שיש לו משמעות הרבה יותר גדולה. יצא לי להיות היום במשחק בהרצליה במסגרת העבודה שלי, אין ספק שנס ציונה הייתה צריכה לנצח לפחות 3-0 את המשחק הזה. מה שכן אם רק היה שם איזה חלוץ נורמלי במקום עוז אחדות הכל היה אחרת. אריק רומאו נתן היום משחק שלא ראיתי הרבה זמן משחקן בליגה הלאומית, מספר 1 על המגרש, מגיע לו ציון 9 לפחות. בקשר למכבי הרצליה, מה נגיד? ניצחון חוץ רביעי ברציפות איפה זה במשחקי הבית?, עכשיו אתם מבינים למה אני רוצה שראשון לא יפסידו מחר? תנו לי שם 0-0, קניתי מכל הלב. צמד של אלן מסודי שבשקט בשקט יש לו כבר עשרה שערים, ולמרות שהוא התחיל להרגיז אותי בשבועות האחרונים קשה לחשוב איפה היינו בלעדיו. המשחק בשבוע הבא הולך להיות סופר קריטי.
באחת ההודעות הקדומות שלי אמרתי שרעננה צריכה לקחת את המינימום נקודות כדיי להגיע לעליון ולסיים את העונה בכבוד כנראה שברעננה קראו את זה כי אתמול הם פשוט לא התאמצו ושיחקו כדורגל גרוע להחריד כשאפילו לחמן צועק להם שזה כדורגל מגעיל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx המשחק הזה גם הוכיח כמה רז כהן משמעותי כי פשוט אין לנו התקפה- לימה גמר את העונה (לא הוא לא נפצע הוא פשוט שכח איך משחקים, פודי בתקופה טובה אבל הוא ממש לא חלוץ מטרה ונשאר את מלמד שאני עד היום לא בטוח שהוא חלוץ בכלל) כמה דקות טובות של עטייה פודי ורובינזון(שלאט לאט מתגלה ככישרון גדול)עוד השאירו תקווה אבל זה לא הספיק. פרט קטן ושולי בדקה ה 93 במצב של 2-1 רובינזון סחט פנדל ואלון זיו הפנדליסט הקבוע החטיא אותו משום מה זה לא מסוקר באף אתר... לסיכום נראה שרעננה מיצתה את העונה הזאת ואם אתם מהמרים על נס ציונה ככבשה השחורה אני מהמר על רעננה כבשר התותחים, מקווה שאני טועה חג שמח וכשר.
חברים וחברות הפער של מכבי הרצליה מהמקום השני שאתמול עמד על 10 נקודות, יורד לשלוש נקודות בלבד. ניצחון של ראשון והיא 2 נקודות מרמת השרון. איזה בלאגן!
סלט קצוץ, טרי טרי, דק דק, טעים טעים. רק היום... איזה פלייאוף אש הולך להיות שום דבר לא ברור ושום דבר לא מובן בליגה הזו. אני לא מדבר מנקודת מבט של אוהד נס ציונה כרגע, אבל כרגע, מי מוכן לשים כסף/להמר מי עולה? חוץ מכפר סבא (כמו קרית שמונה בעונה שעברה) אין אף עולה בטוחה, שלא לדבר על המקום השלישי, פלייאוף מאד מעניין צפוי לנו.
בדרך כלל מי שמגיע מלמטה ועם מומנטום אוסף את כל הקופה. אני לא יודע מי זה יהיה, אבל כבר מעכשיו נראה לי שלהמר על רמת שרון שלא תעלה (לפחות לא אוטמטית) יהיה הימור סביר..
עצם זה שראשון ורמה''ש הפסידה התיקו הזה לא כל משנה הרבה, ניצחון היה עדיף אבל אומרים "הכל לטובה", לא צריך להגיע בראש מורם מדי לפלייאוף וטוב להגיע עם הרגליים על הקרקע. לא יכלתי להגיע למשחק אבל הבנתי שהיו הרבה החמצות. אני מהמר על רשל"צ לליגת העל! למרות שהיתה לה נפילה במחזור הזה הם משחקים כדורגל טוב ורמת השרון לאט לאט נופלת, נס ציונה לדעתי תושפל לאורך כל משחקי הפלייאוף ורעננה תיהיה הכיבשה השחורה כמו שאומרים. הולך להיות פלייאוף מעניין הרבה יותר משנה שעברה זה בטוח!
עכשיו אני כן מדבר מנקודת מבט של אוהד, נס ציונה מחזיקה בהגנה מצויינת, השוער שלה היה פצוע חודש וחצי ולולא הוא היה פצוע הכל היה נראה אחרת, כולל ההגנה שקיום היא "רק" שניה למכבי הרצליה. אני מוכן להתערב עם כל אחד שאנחנו נפריע, ונפריע המון, מה יצא לנו מזה אני לא יודע אבל כשאתה לא סופג, ואין לך מה להפסיד, אולי נעקוץ?
פלייאוף עליון 1 הפועל כפ``ס 30 20 6 4 27-49 22 33 2 עירוני רמה``ש 30 17 9 4 24-48 24 30 3 מכבי הרצליה 30 15 8 7 15-33 18 27 4 הפועל ראשל``צ 30 15 7 8 26-49 23 26 5 הפועל רעננה 30 12 10 8 21-35 14 23 6 סקציה נס ציונה 30 12 10 8 19-27 8 23 פלייאוף אמצעי 7 הפועל הרצליה 30 13 7 10 34-41 7 23 8 בני לוד 30 11 12 7 26-33 7 23 9 בית``ר שמשון ת``א 30 9 7 14 42-40 -2 17 10 אחי נצרת 30 11 9 10 37-41 4 17 פלייאוף תחתון 11 מכבי ב``ש 30 7 11 12 38-29 -9 16 12 מכבי עירוני בת ים 30 5 14 11 36-23 -13 15 13 הכח עמידר ר``ג 30 5 9 16 48-28 -20 12 14 הפועל נצרת עילית 30 9 5 16 43-31 -12 12 15 מכבי עירוני ג`ת 30 3 10 17 59-22 -37 10 16 אחווה עראבה 30 5 8 17 53-19 -34 7
אוי כמה שהפלייאוף התחתון רותח! מאוד מאוד מקווה שמכבי באר שבע לא תדרדר למקום 14 או חס וחלילה גרוע יותר.
כל כך קיוויתי שהמשחק בבת ים יסתיים בתיקו, לוח המשחקים הזה בעייתי משהו. ראשון בבית,רעננה בחוץ,כפר סבא בבית,רמת השרון בחוץ ונס ציונה בבית. כל הסיבוב השני מכבי הרצליה ספגה שער חוץ אחד וגם הוא עצמי, זה נתון פשוט מדהים בכל ליגה אפשרית. עוז יפרח שחקן ההגנה הטוב ביותר בליגה, ללא מתחרים בכלל. אין לו מה לחפש בליגה הלאומית.
כפר סבא דווקא שיחקה טוב בעילוט, במצב של 1:2 לנו ג'ורג' בייסה הורחק ודקות ספורות לאחר מכן הגיע השיוויון. בדקה ה-93 ליאור לוי בועט למשקוף מ-3 מטר, החמצת העונה! אבל כשהגיעו הבשורות מבת ים אז מצב הרוח השתנה לטובה, שאפו ענק לעירוני בת ים שהצליחה לעצור את הראשל"צים אחרי רצף ענק, לכו תדעו מתי הם יתאוששו מהמכה הזאת. כשאני מסתכל על לוח המשחקים אני פשוט לא מאמין, לא יכולנו לקבל לוח יותר טוב מזה: ארבעת המשחקים הראשונים שלנו בפלייאוף יהיו בבית (3 בלויטה ועוד 1 בבונבונירה שלנו), אנחנו לא צריכים לנסוע למגרשים ה"מפחידים" של נס ציונה, רמה"ש וראשל"צ כש-2 משחקי החוץ יהיו באזור השרון. המחזור בשבוע הבא הוא מאוד קריטי, אם אנחנו מנצחים וראשל"צ עושים תיקו עם הרצליה אז אני אתחיל לקרר את השמפניה שלי. אני לא מבין למה אתם כ"כ בטוחים שעלינו, הפסד חס ושלום בשבוע הבא והצרות יתחילו, חייבים לעבור בשלום את נס ציונה. אולי זה קצת מוגזם להגיד, אבל אני חותם כאן ועכשיו על 4 נקודות מ-2 משחקי הבית הקרובים נגד נס ציונה ורמת השרון, שבוע טוב!
אוהד נס ציונה טעה, אוהד הרצליה צדק - ראשל"צ - מכבי הרצליה יהיה המשחק המרכזי של המחזור הראשון בפלייאוף העליון. המשחק שלנו נגד נס ציונה יהיה בשבת ב-19:00. הנה לוח המשחקים המלא של המחזור ה-31: http://football.org.il/Archive/Articles/Pa...7april2011.aspx
משחקי המחזור ה 31: פלייאוף עליון: הפועל כפ``ס-סקציה נס ציונה, 19:00 עירוני רמה``ש-הפועל רעננה, 19:00 מכבי הרצליה-הפועל ראשל``צ, 16:00 פלייאוף אמצעי: בני לוד-בית``ר שמשון ת``א, 17:00 הפועל הרצליה-אחי נצרת, 19:30 פלייאוף תחתון: מכבי ב``ש-אחווה עראבה, 16:00 מכבי עירוני בת ים-מכבי עירוני ג`ת, 16:00 הכח עמידר ר``ג-הפועל נצרת עילית, 16:00 מחזור מהנה!