ליגה לאומית 10/11: עירוני רמה"ש וראשל"צ בליגת העל!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏11/7/10.

1. חורחה סמבל Member

השער הובקע בדקה 82, לאחר בונקר ובזבוזי זמן מעצבנים של ב"ש שלא בחלו באמצעים כדי לנסות לגנוב נקודה. אני שמח שהם כשלו במשימה.
    כולי תקווה שבשנה הבאה לא נצטרך לפגוש קבוצות מהסוג הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/4/11
  2. הרצליה Member

כמה נקודות כפר סבא לקחה כבר אחרי הדקה ה-80? מזל של אלופים כנראה.

כל התוצאות בסוף השבוע הזה שיחקו לרעתנו, אסור לאבד נקודות ביום שני אחרת אנחנו בבעיה.
    בני לוד תגיע להתאבד אצלנו, רק ניצחון ישאיר אותם בתמונת הפלייאוף העליון למשחק נגד רעננה בשבוע הבא.
    ואני מקווה שהם יגיעו לשחק בשביל לנצח ולא יסגרו את המשחק לתיקו שלא ייתן להם שום דבר.

נערך לאחרונה ב: ‏9/4/11
  3. הפועל_כפר_סבא Member

אני מאוד אוהב, מאוד נרגש ומאוד גאה בהפועל כפר סבא של עונת 2010/2011.
    הפועל כפר סבא של העונה היא לא קבוצה מרשימה, לא מלהיבה ולא חזקה במיוחד.
    אבל הפועל כפר סבא מודל 2011 היא קבוצה ווינרית! היא קבוצה עם אופי, שי דוד אמר בראיון לאחרונה שהאחדות בין השחקנים חזקה מאוד ושמעולם לא היה בקבוצה מגובשת כל כך.
    זאת קבוצה שתמיד תדע להבקיע את השער כשצריך אותו ובכמות הנדרשת.
    צריך להבקיע שלישייה כדי לנצח את נצרת עלית? ג'ורג' בייסה יעשה את זה, צריך צמד כדי לגבור על רעננה? שי דוד יעשה את זה, צריך שער בודד נגד מכבי באר שבע? יש לנו את דידי אונגר!
    בקבוצה הזאת אין כוכב מעל כולם, כל השחקנים הם יחידה אחת ומגובשת.
    פה ושם יש נפילות והפסדים מתסכלים אבל כשיש לך קבוצה שעושה 4 מהפכים בעונה אחת (3 מהם בתוספת הזמן), כובשת עשרות שערים אחרי הדקה ה-80 ויודעת לנצח גם כשלא כ"כ הולך אז פשוט צריך לקום ולהריע לה!
    במשך השנים דבק בקבוצה הזאת התואר 'מנחוסית' אבל השנה זה בדיוק ההפך! השנה הפועל כפר סבא היא קבוצה ו ו י נ ר י ת ולא יעזור כלום.
    יאללה, יש עוד 6 משחקים וחייבים לעשות את זה, הקיזוז לא יעצור אותנו!
    אחרי 3 שנים מתישות הגיע הזמן לחזור לקדמת הבמה, למקום בו הפועל כפר סבא צריכה להיות.

שבוע טוב ושיהיה לכולם בהצלחה!

4. הרצליה Member

2 נקודות כל כך מיותרות שהלכו לאיבוד כאן.
    אם היה לנו חלוץ אחד אחד נורמלי היינו עכשיו לפחות עם 10 נקודות יותר.
    מחצית ראשונה מצויינת אולי הטובה ביותר של מכבי הרצליה העונה עד הרגע שצריך לשים את הכדור ברשת.
    במחצית השנייה כבר למרות השליטה היינו יותר קרובים להפסיד את המשחק הזה מאשר לקחת אותו.

מאוד מאוד מתסכל.
    אי אפשר לעלות ליגה עם אתה לא מנצח בבית! שום קיזוז לא יעזור כאן.

ברכות להפועל רעננה שהבטיחה היום את העלייה שלה לפלייאוף העליון בזכות התוצאה המביכה של נס ציונה, להפועל הרצליה מספיק תיקו ביום שישי בשביל לעלות לפלייאוף העליון.

אגב משחק חמישי ברציפות נגד בני לוד שמסתיים בתיקו 0-0, משחק שביעי ברציפות נגד בני לוד שמכבי הרצליה לא מבקיעה שער, איזה קבוצה מעצבנת.

5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כמעט כמעט 3 משחקים בליגה הלאומית הסתיימו היום ללא שערים, אבל שער ניצחון חשוב מאוד של שרון גורמזנו בדקה 90 קבע 0-1 לבית"ר שמשון ב'גרין' מול נצרת עילית ובעצם סגר את הפלייאוף התחתון בליגה הלאומית, שבו ישתתפו העונה מכבי ב"ש, בת ים, נצרת עילית, הכח עמידר ר"ג, עראבה וג'ת אלהאלי.

6. צהוב Member

באמת 2 נקודות שסתם הלכו... זה היה מסוג המשחקים שיש ריח של גול ואתה כבר מרגיש שזה מגיע אבל לא הפעם... כל 3 החילופים לא עזרו היום. הכישרון של עומר פרץ וגיפרדזה הולכים לאיבוד בגלל האדישות שלהם. עדיף כבר לשחק עם ילדים מהנוער שלפחות ילחמו. היו לנו היום למעלה מ-10 מצבים מצוינים לשער והרגל המסיימת הייתה כל כך חלשה וחסרת דיוק. חבל...

נערך לאחרונה ב: ‏11/4/11
  7. danielone Member

שעימומון, היום במשחקי הליגה הלאומית, 3 משחקים שער 1 וגם זה בדקה ה-91, מה יהיה?

8. The best of The best Member

עבדכם הנאמן שב לארץ תרתי משמע,חולה... חודש שלם הייתי חולה לא מחובר למציאות, מבינים כמה הבריאות חשובה, דלקת ריאות.
    אני חייב לציין שמאד התגעגעתי לפורום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx נהנתי לראות את ברצלונה מנצחת את סרגוסה 1:0 ואת מסי מנצח על התזמורת בנצחון הגדול בקאמפ נואו מול ארסנל.
    אפילו ראיתי בצפייה ישירה באינטרנט את המשחק מול הפועל חיפה בגביע המדינה (משחק שהגיע שאפו ענק לשחקנים).
    חזרתי... לרגע לא נעלמתי.
    זוכרים שכתבתי כאן על הפציעות של נס ציונה? אמרתי (ובאמת שבתוך תוכי הרגשתי וידעתי) שזה יהיה בעוכרינו. זה היה אחרי הניצחון 1:0 מול נצרת עלית ועבר המון זמן מאז, אין לי כוח לחפש את ההודעה הזו אבל אין נוסחות קסם, קבוצה שהיא קבוצה מאד סימפטית עם סגל לא מרשים במיוחד בתוספת מכת פציעות מביאה עלייך אבדון נוראי.
    סקציה נס ציונה מתוך 21 נקודות אפשריות צברה רק 3, כל זה קרה אחרי הפועל חיפה, שנאמר לי עוד אז, בספרד שזה לא הוגן שקבוצה משחקת ברביעי 120 דקות, ובשישי משחקת מול המוליכה, יש בזה טעם לפגם אבל זו נחלת העבר, הקבוצה ספגה מכת פציעות שלא כתובה בשום ספר, אין שחקן בקבוצה שלא היה פצוע השנה לתקופה ממושכת, ההפסד לשמשון בשבוע שעבר היה ביזיון בהתגלמותו, בנס ציונה כתבו מכתב חריף לאיגוד השופטים על התנהוגתה של רחל כהן שאיבדה שליטה מוחלטת על המשחק, זה התחיל בכיבוש שער חוקי, שלנו שנפסל בטעת נבדל שלא היה ולא נברא, תומר בן חיים גמר את העונה בשבוע שעבר השחקן ה12 שנפצע העונה, דודי ליאני קרע לו את העורק! ברגל ביחד עם שריר התאומים בבעיטה ללא כדור, תוך התעלמות מוחלטת של רחל כהן, אבל אני משתדל לא לדבר על העבר, רק אציין שבמהלך החודש האחרון אלנתן סלמי, אוסמן באשירו, שלומי בן חמו, יוסי אסייג (גמר את העונה) בן ביטון (גמר את העונה - גם כן מול שמשון) תומר בן חיים (גמר את העונה) מיכאל קירטבה (שיחק עם 40 חום מול בני לוד כי פשוט לא היה לו מחליף) עמית אוזלאי היה פצוע תקופה, במהלך החודש. הנהלת הקבוצה טוענת שהיא משלמת רק על טיפולים (לפני ביטוח לאומי וביטוחים) מעל 75 אלף ש"ח (!) רק על טיפולים שוטפים לשחקנים הפצועים.
    ויש עוד שחקנים ששכחתי כי זה פשוט לא אמיתי, תסכימו איתי שאין סיטואציה בעולם שקבוצה כמו נס ציונה תצבור מתוך 21 נקודות רק 3.
    אתמול הפצוע התורן היה עמית אזולאי שבדקה ה95 פונה לבית חולים כאשר פתח את הראש...
    זה הגיע למצב שבמועדון החליפו מזוזות לפני שבועיים, מכת פציעות שלא רואים בכדורגל, אנחנו לא הפועל כפר סבא שיש לה סגל עמוק, שיימן התראיין וטען שהתקציב של מכבי הרצליה מגרד את 6.5 מליון שקל, פה מגרדים בלחץ את ה4.5.
    אני לא בא לתרץ שום דבר ושום סיטואציה אני באופן אישי ידעתי שברגע שיש מכת פציעות כזו נוראית והקבוצה כה צעירה וחלשה מבחינת עומק, זה יעלה לנו ביוקר, אני מודה שלא האמנתי שזה עד כדי כך ביוקר יעלה לנו.
    זה פשוט הזוי שאנחנו צריכים להלחם על מקום בפלייאוף העליון זה משהו באמת שאני לא מעכל.
    יחד עם זאת מגיע להפועל הרצליה שאפו גדול.
    אגב, כדי להבין את גודל "הביזיון" רפי כהן העל מהנוער את חלוץ קבוצת הנוער בן איבגי, ורצה לפתוח איתו אמש מול בני לוד, (גם כן הרכב טלאים בקושי 14 שחקנים) השחקן מתח את השריר ירך באימון המסכם.
    אני בהמשך למטווח שלי אציין שנס ציונה שיחקה העונה הכי הרבה משחקים בלאומית (שמינית גמר גביע, וגמר גביע טוטו) אני עדיין לא מבין איך הקבוצה למרות כל הקשיים הגיעה למצב הזה, משבר זה מילה עדינה.
    אתמול, נגד עראבה זה היה המשחק הכי הכי הכי חלש שראיתי מהקבוצה הזו ב4 שנים האחרונות, ולא משנה באיזו ליגה, פשוט בושה וחרפה, נכון שההרכב הוא הרכב של "מוגבלים" אבל נשמה לא הייתה שם, ו פשוט בושה.
    אני מאמין שהמזל מתהפך מתישהו וכנגד כל הסיכויים (הזוי שאני כותב את זה), אני חושב שאנחנו ננצח את הפועל הרצליה.

אגב, התקינו באיצטדיון השבוע עמדת שידור מרשימה, חבל שהיא תהיה מיותמת ככל הנראה עד לפתיחת העונה הבאה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/4/11
  9. Number 8 Member

מחזור 30 בליגה הלאומית:

מכבי ב"ש - מכבי עירוני ג'ת (שישי, 16:00)
    הפועל הרצליה - סקציה נס ציונה (שישי, 16:00)
    בית"ר שמשון ת"א - מכבי הרצליה (שישי, 16:00)
    בני לוד - הפועל רעננה (שישי, 16:00)
    אחווה עראבה - הפועל נצרת עילית (שבת, 17:00)
    עירוני רמה"ש - הכח עמידר רמת גן (שבת, 17:00)
    עירוני בת ים - עירוני ראשל"צ (שבת, 19:00)
    אחי נצרת - הפועל כפר סבא (שבת, 19:30)

זהות ששת הקבוצות בפלייאוף התחתון כבר ידועות, אבל בפלייאוף העליון עדיין נותר מקום אחד ועליו ייתחרו במחזור האחרון של העונה הסדירה שתי קבוצות - הפועל הרצליה וסקציה נס ציונה וזה עוד יהיה ראש בראש. שתי הקבוצות ייפגשו ביום שישי כאשר רק אחת מהן תגיע לפלייאוף העליון עם סיכוי לעלות לליגת העל. נס ציונה חייבת לנצח על מנת להיות הקבוצה השישית בפלייאוף העליון, להפועל הרצליה מספיק לפחות תיקו.

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/11
  10. הרצליה Member

הפועל הרצליה קבוצה שהוכיחה העונה אופי יותר מכל קבוצה אחרת(אולי חוץ מכפר סבא) אני לא חושב שהם יהיו עד כדי כך אידיוטים בשביל לבעוט בדלי ולהפסיד מחר בבית.

בקשר אלינו, שמשון קבוצה שגמרה את הסיפור בשבוע שעבר והמשחק הזה הוא מוקש די רציני בכל אופן אחרי שאיבדנו 2 נקודות מטומטמות ביום שני אנחנו חייבים לנצח.
    אולי אני יפתיע מישהו אבל אם אנחנו מנצחים מחר אני יקווה שראשון לא תפסיד לבת ים בשבת כדי להשאר במקום הרביעי.
    הסיבה היא עוד משחק חוץ, מכבי הרצליה משיגה בחוץ הרבה יותר נקודות מבבית.

במקרה שאנחנו מסיימים במקום הרביעי, רעננה חמישי והפועל הרצליה במקום השישי זה יהיה סדר המשחקים הטוב ביותר שאפשר לייצר לדעתי.
    ראשון בחוץ,הפועל הרצליה בחוץ, רעננה בבית,כפר סבא בחוץ(הרבה יותר טוב מלשחק נגדם בבית) ומחזור אחרון שיכול להיות מאוד משמעותי רמת השרון בבית.

כל סדר משחקים אחר יהיה קשה יותר לדעתי, הלוואי וככה זה ייגמר.

אחרי 29 מחזורים של נמנומים, ההיסטריה מתחילה מחר תכינו את הציפורנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx.

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/11
  11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ברגע האחרון, נס ציונה מצליחה להשתחל לפלייאוף העליון על חשבונה של הפועל הרצליה. 0-1 קטן ופוקסי של אריק רומאו העלה את הקבוצה שלו למקום השישי ולפלייאוף העליון.

שאר תוצאות היום:
    בני לוד-הפועל רעננה 1-2
    מכבי ב"ש-עירוני ג'ת אל האלי 0-4
    בית"ר שמשון-מכבי הרצליה 2-0

12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אחרי עונה כזו חלומית, חבל מבחינתה של הפועל הרצליה שמעדה ברגע האחרון מול יריבתה למקום השישי.
    ברכות לסקציה, שלדעתי לא תהווה יותר מקישוט בפלייאוף העליון, אך מה שחשוב הוא שהגיעו ליעד שלהם - טופ 6.

13. ייא Member

נגד מי נסציונה /ראשלצ/הרצליה שבוע הבא?

14. The best of The best Member

סוף סוף אחרי חודש וחצי של קריסת מערכות מוחלטת הקבוצה החליטה לצאת מהקבר ולתת משחק מצוין, זה הזכיר לי במעט את הקבוצה של לפניי חודשיים חודש וחצי.
    הרצליה יכלו לקבל חמישייה היום אבל לולא החמצות שלומיאליות ושוער בשער, התוצאה הייתה מוחצת.
    מה שחשוב הוא שהקבוצה בפלייאוף העליון וניצחנו אחרי 7 משחקים ללא ניצחון ועכשיו יוצאים לדרך חדשה.
    יש המון פצועים עדיין, אבל מי שחשוב שאנחנו נהיה קישוט טועה וימים יגידו עד כמה.
    הקבוצה הזו לא בנויה למקום השלישי בסיטואציה שבה היא נמצאת כיום, אבל היא תפריע, ותפריע המון.
    המשחק מול כפר סבא בשבוע הבא לא יהיה טיול למקומיים.

15. הפועל_כפר_סבא Member

אללי, הפועל הרצליה, אלליי!
    מסכנים, ההפסד בשבוע שעבר גמר אותם ועל הדרך גם אנחנו נדפקנו.
    עכשיו יש לנו את נס ציונה על הראש כשהיא הקבוצה הראשונה שנפגוש בפלייאוף בשבוע הבא, היא תגיעעם הרבה מומנטום והתלהבות ל'לויטה'.
    רגע לפני השריקה הרצליה קיבלה הזדמנות מופלאה להשוות ולעלות כמו גדולה לפליאוף אה האידיוט נגח כמו זקנה לידיים של בן חמו.
    תאכל'ס, אם זה היה נכנס אז זה היה אחד השודים הגדולים, נס ציונה היתה עדיפה על אף הבונקר והחמיצה בערך 5 שערים בטוחים.
    יאללה מחר סוגרי עונה סדירה בעילוט, שיהיה בהצלחה!

שתהיה שבת שלום לכולם ושוב אני חוזר ומזכיר:

הקיזוז לא יעזור, האימפריה עוד תחזור!