ליגה לאומית 10/11: עירוני רמה"ש וראשל"צ בליגת העל!

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה, Jul 11, 2010.

1. הפועל_כפר_סבא Member

תשמעו חבר'ה, הפועל כפר סבא שיחקה מאוד חלש ב-80 דקות הראשונות.
    לא הלך כלום, ההתקפה וההגנה לא היו קיימות ורק בוריס מנע תבוסה מנצרת עלית ששיחקה מצויין ובאמת נראתה כמו קבוצת תחתית שנמצאת בתקופה טובה.
    לאורך כל העונה כפר סבא לא מציגה יכולת מבריקה, הבינוניות חוגגת לרוב, אבל השנה יש בהפועל כפר סבא משהו שלא היה לה עשרות שנים.
    למשהו הזה קוראים אופי, הרבה אופי.
    השחקנים שלנו לעולם לא יוותרו על שום משחק ותמיד יאמינו בעצמם עד השריקה האחרונה, הם ישחקו ביעילות וידעו כמעט תמיד איך להשיג בסופו של דבר את הניצחון.
    לפני שלוש שנים היתה לנו קבוצה שהיתה בין הטובות בליגה וגם שיחקה מצויין רוב הזמן, הקבוצה הזאת ירדה ליגה.
    בספורט זוכרים בסוף רק את התוצאות, רק את ההישגים, לא את הדרך ובודאי שלא את הצורה שבה הושגו הנצחונות.
    מצדי שהקבוצה תשחק חרא עד סוף העונה העיקר שהיא תמיד תדע להביא את הנצחונות ברגעים הנכונים.
    אם הירוקים הצליחו לנצח משחק כזה שבו הם הציגו יכולת חלשה ואילו היריבה הפגינה משחק קשוח, חזק ומבוקר כולל פיגור עד דקה 89 אז באמת שמגיע להם ליגה, זאת לא פעם ראשונה ולא שנייה שאנחנו משלימים מהפך בתוספת זמן.
    ביום שישי משחק עונה בהרצליה ואנחנו כמובן באים במטרה אחת ויחידה והיא ניצחון!

2. אבי סנדור Member

השיפוט אולי לא הכריע את המשחק אבל באמת שלא הייתה העברה שהובילה לגול בוודאות! את האדום לא ממש ראיתי אבל התסכול מזה זאת הסיבה שהתפתח משחק אלים מצידינו אנחנו לא קבוצה כזאת בדרך כלל ותעיד על זאת טבלת ההגינות באתר ההתאחדות...

3. הפועל_כפר_סבא Member

הרצליה, אחרי לא מעט ויכוחים הגיעה עת השאלות -
    מה מחירי הכרטיסים?
    למשחק צפויים להגיע קרוב ל-1,000 ירוקים, האם גם הפעם האוהדים יהיו מעורבבים? או שיהיה לנו יציע נפרד?

4. הרצליה Member

אני מאמין שזה יהיה מחיר אחיד של 40 שקל לכרטיס גם לנוער וגם למבוגר.
    אם תביאו 1000 ברור שיפתחו לכם יציע.

5. הפועל_כפר_סבא Member

תשמע, אני לא יודע אם זה 1,000 אבל יבואו הרבה זה בטוח.
    אני לא מבין מה קשה כ"כ בלפתוח יציע נוסף? איזו מן שטות זו לערבב ביחד את 2 מחנות האוהדים?
    כששיחקנו בבונבונירה נגד הפועל אז היה עימות מכוער בין כמה אוהדים של 2 הקבוצות.
    עכשיו כשהפועל כפר סבא ומכבי הרצליה שלמעשה נמצאות במצב הכי טוב שלהן מאז ירדו יחדיו ב-2008 נפגשות למשחק כה חשוב צפויים להגיע קהל רב מ-2 הצדדים, אם לך או למישהו אחר יש קשרים בהנהלה אז תדאגו שיהיו יציעים נפרדים, זה לא קשה - בסה"כ צריך להעמיד עוד כמה סדרנים בשער הכניסה הצדדי + סדרן וחצי שיעמדו בין היציעים, ביג דיל.

6. הרצליה Member

זה לא עניין של בעיה, כי כמו שכבר ציינתי אם תגיע כמות גדולה כן יפתחו לכם יציע, לאשדוד שהביאה לכאן לפני שבועיים 30 אוהדים פתחו יציע.

אמנם המצב הטוב ביותר מאז 2008 אבל אני לא מאמין שתגיע כמות גדולה של אוהדי מכבי הרצליה, מאז הירידה מליגת העל לפני שלוש שנים כמות הצופים יורדת ממשחק למשחק, וגם האנשים שכן היו מגיעים פעם כבר התייאשו, לא הייתה כאן כמות רצינית של קהל באף משחק בשנתיים וחצי האחרונות להוציא את הדרבי במחזור השני.

קשרים בהנהלה אין לי, אולי פעם היה לי חצי קשר, עכשיו אני רק מחכה שהאדון אריאל יעוף מפה, הסיבות לכמות הקהל אגב הם 95% הוא.

עימות עם אוהדי הפועל הרצליה? איך הצלחתם?
    כל "האוהדים" שלהם הם התושבים הותיקים של העיר, ממוצע הגילאים של אוהדי הפועל הרצליה הוא 65, באמת שזה קשה להגיע איתם לעימות.

7. צהוב Member

משחק סופר חשוב בזמן משמעותי מאוד בעונה, משחק עם פוטנציאל קהל ענק, ולצערי זה ממש לא יקרה... כמו שהרצליה אומר מאז הירידה שבאותה תקופה היו באים בין 500 ל1000 תלוי במשחק, היום אנחנו לפעמים מגרדים 300 ולרוב גם פחות מיזה... לפני 6 שנים בתקופה ששתי הקבוצות היו בצמרת הלאומית לפני העליה לליגת העל, משחק כזה היה עם 1000 אוהדים מכל צד עידוד ואווירת כדורגל נפלאה. כיום, במצב שנבקיע גול תוכלו לשמוע את השחקנים חוגגים. הלוואי ואני יופתע ואנשים יצאו מהבתים לכבוד המשחק אבל קשה לי להאמין...

8. הפועל_כפר_סבא Member

גם אם תביאו 120 איש עדיין אתם צריכים לפתוח יציע נוסף.
    כשאתה נמצא במשחק חוץ אתה רוצה לדעת שביציע שלך יהיו רק אוהדים של הקבוצה שלך, שלא יתחילו לחגוג לך מתחת לאף במקרה של ספיגה, שלא יתחילו להתווכח איתך במקרה של קללות לכיוון הקבוצה היריבה.
    כמעט בכל מגרש שהייתי בו בליגה הלאומית היו יציעים נפרדים.
    בוינטר, בשכונה, בנס ציונה ובעוד הרבה מקומות שבהן כמות הקהל הכללית מגיעה ל-200.
    זה שיבואו הרבה אנשים מכפר סבא זה בטוח ואני מאמין שהנהלת מכבי הרצליה מודעת לכך ותיערך בהתאם.

9. צהוב Member

אתה צודק ב100% גם לנו זה לא נוח אני מקווה שיפתחו יציע נוסף.

10. Number 8 Member

מחזור 27 בליגה הלאומית:

הפועל רעננה - מכבי ב"ש (שישי, 14:30)
    מכבי הרצליה - הפועל כפר סבא (שישי, 15:00)
    הפועל נצרת עילית - מכבי אחי נצרת (שישי, 15:00)
    סקציה נס ציונה - בני לוד (שבת, 17:30)
    עירוני ג'ת אלהאלי - הפועל הרצליה (שבת, 19:00)
    הכח עמידר רמת גן - אחווה עראבה (שני, 17:00)
    הפועל ראשון לציון - בית"ר שמשון (שני, 18:00)
    עירוני רמת השרון - עירוני בת ים (שני, 18:00)

:aaa031:

11. Number 8 Member

מחזור 27 בליגה הלאומית:

הפועל רעננה - מכבי ב"ש (שישי, 14:30)
    מכבי הרצליה - הפועל כפר סבא (שישי, 15:00)
    הפועל נצרת עילית - מכבי אחי נצרת (שישי, 15:00)
    סקציה נס ציונה - בני לוד (שבת, 17:30)
    עירוני ג'ת אלהאלי - הפועל הרצליה (שבת, 19:00)
    הכח עמידר רמת גן - אחווה עראבה (שני, 17:00)
    הפועל ראשון לציון - בית"ר שמשון (שני, 18:00)
    עירוני רמת השרון - עירוני בת ים (שני, 18:00)

:aaa031:

12. gilad16 Member

לא הגבתי על התגובות הקודמות למשחק בין נצרת עילית לכפ"ס. ירדן כהן שחקן טוב ומבטיח למיב הבנתי, שמעתי עליו הרבה מילים טובות. אך הוא משחק שם מתחילת העונה ולא בדיוק הצליחה הקבוצה למרות היכולת שלו, מלך השערים שלהם לא? מהרגע ששגיא חייט הגיע גם לירדן יותר קל להביא את היכולת שלו לידי ביטוי. כמובן שחייט הוא אחד מאלו שהגיעו התחילו לשחק, אבל קשה להתעלם מזה שמאז שהגיע (להוציא את כפ"ס נגדם לא שיחק) הקבוצה ניצחה 3 פעמים ועשתה תיקו אחד מתוך 5 משחקים. שהוא משמעותי כמעט בכל השערים שהובקעו בצורה זו או אחרת.

אני מקווה שיתאושש מהפציעה ומאמין שאחרי שיתן עונה אחת מלאה בליגה הלאומית אני כבר לא אהיה היחידי פה שמכיר אותו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

שבת שלום לכולם

13. הרצליה Member

מספיק נאמר על המשחק היום, באמת משחק שיכול לשנות את ההמשך של כל העונה הזאת, מקווה שגם בקבוצה מבינים את זה.
    שיהיה בהצלחה.

השרון צהוב!

14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מחזור 27, האם סיפור העלייה בליגה הלאומית נגמר? נשמע דיי הזוי בהתחשב בזה שזו הליגה הלאומית וגם שיש לנו קיזוז בהמשך, אבל הפועל כפר סבא ניצחה בשיניים בהרצליה משער מיקרי של אלירן סיימון ועלתה למקום הראשון בפער של 13 נקודות מהרצליה שנמצאת במקום השלישי.
    לרמת השרון משחק חסר שיתקיים ביום שני, ואם היא תנצח גם היא תגדיל את הפער ל13 נקודות. הקיזוז יהפוך את זה ל6 (או 7?) נקודות ועדיין זה פער שקשה מאוד לסגור אותו! אז, האם כפר סבא ורמת השרון יכולות להכין את עצמן לקראת העונה הבאה?

כמה צפוי היה שאחרי 6 משחקים ללא ניצחון, רעננה תנצח לראשונה את מכבי באר שבע. זה קרה אחרי הצהריים, 1-2 לחניכים של לחמן. מיקי סירוטין כבש צמד, עמית אוחנה איזן זמנית.

הפועל נצרת עילית ממשיכה במסע ההתאוששות שלה, היום היא הביסה 0-3 את אחי נצרת.

15. kfiros Member

קרוב ל1,000 אוהדים נצרת עיליתיים צפו היום בקבוצתם מביסה בדרבי את אח"י נצרת.

לדעתי מי שמחזיק בעמדת השליטה הזמנית בקבוצה צריך להחתים את אוהד בן שושן מראש על חוזה גם לעונה הבאה, ולא כמאמן כושר אלא מאמן ראשי.