ליגה לאומית 10/11: עירוני רמה"ש וראשל"צ בליגת העל!

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה, Jul 11, 2010.

1. *הפועל-רעננה* Member

רמת השרון כבשה לפחות 6-7 שערים מכריעים בדקה ה-90...
    רק אני חושד שמשהו פה לא כשר?

2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כן.

3. gilad16 Member

מהזכור לי ברוב המקרים לא היה משהו חשוד, הפנדל מול רעננה לא היה, השבוע גם היו כמה תלונות שאת רמת ביסוסם אני לא יודע, אבל בגדול מדובר בקבוצה חזקה שלא נשברת עד הרגע האחרון. לא רואה שום דבר מסריח.

4. הרצליה Member

לא ברור לי איך יש כזה יובש לאחר משחק בין נס ציונה לכפר סבא, נו מילא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx.

ניצחון מחר ואנחנו במקום השלישי, הפסד ואנחנו במקום השביעי, לא נראה שצריך להוסיף יותר מזה.

אוי ואבוי אם קבוצה שחטפה בשבוע שעבר 3-0 בבית מהשווארמה של ג'מיל תעשה לנו צרות, אם כן באמת שהעונה הזו יכולה להסתיים כבר מחר.

5. הפועל_כפר_סבא Member

למה יבש? כי אוהד נס ציונה נמצא בחו"ל והאוהד הכפר סבאי, להלן אנוכי, היה עסוק מאוד ביומיים האחרונים.
    ביום שישי לא הייתי עסוק וכמובן שהייתי בנס ציונה במשחק שלא התעלה לרמה גבוהה אבל בסופו אי אפשר היה לומר שתוצאתו משקרת או משהו כזה, הירוקים לא שיחקו סקסי אבל כן נלחמו ונתנו את הנשמה במחצית השנייה כדי לשמור על הניצחון היקר כל כך.
    היה שחקן כפר סבאי אחד שהפגין רמה גבוהה וזה היה כמובן הבלם ג'ורג' בייסה שנתן ככל הנראה את משחקו הטוב ביותר בשנה וחצי שהוא פה, בכלל כל משחק ההגנה שלנו היה טוב וזאת למרות חסרונם של איתי עוזרי, יניב צ'יצ'יאן, לואי טהא וליאור לוי הפצועים.
    לדעתי הניצחון הזה בנס ציונה כיפר על ההפסד לראשון לציון, מדובר בניצחון יקר מאוד, זה היה משחק על 6 נקודות מול יריבה עיקשת שבינתיים הספיקה להתרחק מהאזור.
    כעת אנחנו יוצאים לסדרה של ארבעה משחקים ששלושה מתוכם ישוחקו בלויטה ועוד אחד באצטדיון הביתי השני שלנו, בהרצליה.
    לדעתי ראוי ורצוי שניקח לפחות 10 נקודות במשחקים הללו כדי שנגיע לפלייאוף עם פור של בערך 14-15 נקודות מהמקום השלישי.
    כ-300 ירוקים עשו את כל הדרך מכפר סבא והיוו רוב ביציע ועל זה מגיע להם כל הכבוד.
    אחרי המון זמן ניצחנו קבוצה גדולה ועוד בחוץ ואחרי שקופיף כזה יותר מהגב אנחנו חייבים לנצח את מ.הרצליה בעוד שבועיים בחוץ, לפני זה נצרת עלית הלוהטת תגיע לביקור בלויטה.
    אילולא הקיזוז הנורא הייתי אומר שהסיכויים לעלות ליגה גבוהים מתמיד אך לצערי לא ככה הם פני הדברים, ראשל"צ למשל עוד יכולה לעלות ליגה בזכות השיטה, אחרי האסון בשנה שעברה שום דבר לא ירגיע אותנו עד שנבטיח לפחות את המקום השני בשריקת הסיום של סוף העונה.
    כל מה שנותר זה להגדיל ת ההפרש ככל האפשר, פור 7 ערב הפלייאוף יהווה מקדמה סבירה +.

6. הפועל_כפר_סבא Member

והערב בצעד מזוכיסטי למדי החלטתי לייסר את עצמי בצפייה במשחק בין מכבי הרצליה למכבי באר שבע.
    משחק איום ונורא! 2 קבוצות חלשות מאוד אבל את מכבי באר שבע (ששלטה באופן מוחלט משער הפיגור ועד הסיום) אני עוד יכול להבין.
    אם מכבי הרצליה היא היריבה שלנו על העלייה אז דיינו, אני כבר מחכה בקוצר רוח למשחק מולה עוד שבוע וחצי.

7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מאוד חבל על מה שקורה עם מכבי באר שבע, אני מקווה שהקבוצה תייצב עצמה ולא תדרדר שוב למאבקי הירידה.

במידה ולא תהיה השתלטות בדואית על הקבוצה, אני מניח שתוך עונה או שתיים (אם לא בעונה הזאת) היא תחזור לליגה א' דרום.

8. הרצליה Member

שלטה, שלטה אופטית(איזה מצב היה להם במחצית השנייה חוץ מהנגיחה בדקה ה-93?) וגם זה כי סיני דביל שהחליט לעשות בונקר במשך 40 דקות.

לא משחק שיש משהו לקחת ממנו להמשך,אבל סוף סוף מנצחים קבוצה מהסוג הזה בבית.
    בארבעה משחקים נגד בת ים,הכח,ג'ת אלהלי,ונצרת עילית לקחנו רק שתי נקודות מתוך 12.

בליגה הזאת היכולת לא חשובה כי כל הליגה אותו דבר, אותו פח זבל.
    תן לי לגנוב עוד 1-0 כזה בשבוע הבא ברעננה.

כפר סבא, יש לך נצרת עילית על הראש קודם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx.

9. הפועל_כפר_סבא Member

הרצליה, שמע.
    זו פעם ראשונה העונה חוץ מהקונצרט ברמה"ש שאני רואה אתכם משחקים, עד השער של מסודי שיחקתם סביר אב בלי תכלית.
    אבל אחרי שער היתרון במקום לחפש את השני ולדרוס פשוט הפסקתם לשחק כדורגל! למה?
    מכבי באר שבע קבוצה כ"כ חלשה ופשוט חידדת לי את האימרה על השליטה שלהם בחצי שעה האחרונה, שליטה אופטית.
    לדעתי ההחזקת כדור בדקות הללו עמדו על 30-70 לאורחים אבל כמו שציינת הם לא הגיעו למצב ראוי אחד וזה בגלל שהשחקן הראוי היחיד שהיה שם חתך לכיוון השפלה (ברדה הקטן).
    ונכון, יש לנו את נצרת עלית ה-ל-ו-ה-ט-ת בשני הבא, משחק קשה מאוד.
    לא יעזור כמה מצבה של קבוצה קשה טכנית, אם היא נמצאת בזון נהדר היא לא רואה בעיניים ויכולה לנצח כל קבוצה בכל מגרש, גם אותנו בלויטה.
    שבוע סוער, חשוב ומשמעותי צפוי לנו בשבוע הבא.

10. הרצליה Member

גם לפני השער של מסודי לא שיחקנו טוב וגם לא סביר, אחרי השער סיני פשוט יירד לבונקר,אחרת אי אפשר להבין את החילוף הכל כך צפוי של ויישיאמר-פנסו.
    לא ניתן להסיק מזה יותר מדי כי זה פעם ראשונה שזה קורה העונה.
    והכי מצחיק? מסאיי דגו שוב עולה בהרכב ומסיים 90 דקות, עד מתי?!

Last edited: Mar 8, 2011
  11. gilad16 Member

אוהד כפ"ס, אתה יכול להיות רגוע. ראיתי ששגיא חייט הוחלף בתחילת המשחק, אם הוא נפצע ויעדר מולכם אתם תנצחו בטוח. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

מישהו יודע למה הוא הוחלף?

12. הפועל_כפר_סבא Member

מי זה בכלל שגיא חייט?!

13. gilad16 Member

אויויוי, אני מקווה שבמועדון שלך עושים סקאוטינג יותר טוב ממך, אחרת אם הוא ישחק תקבלו בראש...סתם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

עד העונה הוא היה סקורר מוכר, לפחות בצפון, בקבוצות ליגה ב'-ג', את העונה הוא התחיל ברמות מנשה החובבנית מליגה א' והיה אחד מהשחקנים הכי טובים של הסיבוב הראשון עם משהו כמו חצי משערי קבוצתו וההפתעה שהיא לא במקום האחרון. מאז הקבוצה ירדה קצת בלעדיו. בפגרה עבר לנצרת עילית ותפס מקום בהרכב כבר בהופעה השנייה שלו. חלוץ גדול פיזית אבל עם טכניקה טובה. חלק מהתוצאות הטובות של נצרת עילית בתקופה האחרונה הן בזכותו כנראה, מאז שעבר לשם הרצף הטוב התחיל.

אני עדיין לא יודע אם הוא אמור לשחק מול כפ"ס

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מחזור 26:

משחקי יום שישי:
    הפועל הרצליה-עירוני רמה``ש, 15:00
    אחווה עראבה-מכבי עירוני ג`ת, 15:00
    אחי נצרת-סקציה נס ציונה, 15:00.

משחקי יום שבת:
    בני לוד-הפועל ראשל``צ, 19:30
    בית``ר שמשון ת``א-הכח עמידר ר``ג, 20:00.

משחקי יום שני:
    הפועל רעננה-מכבי הרצליה, 14:30
    מכבי ב``ש-מכבי עירוני בת ים, 17:00
    הפועל כפ``ס-הפועל נצרת עילית, 19:00.

מחזור מהנה!

15. הפועל_כפר_סבא Member

זה עצוב שאחרי שנתיים שוב משחקים משחק ביום שני ב-14:30.
    תהיו בטוחים שאם הפועל כפר סבא הייתה אמורה להתארח ברעננה במקום מכבי הרצליה זה לא היה קורה..