ליגה לאומית 10/11: עירוני רמה"ש וראשל"צ בליגת העל!

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה, Jul 11, 2010.

1. הרצליה Member

מבודד? לא בדיוק.
    גם אם תנצחו אותנו בשבת הפער יגדל לשש נקודות(שלוש עם קיזוז) ובזמן שאתם יוצאים למשחקים נגד רעננה וכפר סבא, אנחנו מגיעים לשתי משחקי בית נגד נצרת עילית ומכבי באר שבע.
    ככה שאל תסגור עסקאות כל כך מהר.

לגבי בן חמו, כמו שציינתי כבר הכי חשוב שיהיה בריא, זה לא עושה שינויים משמעותיים ביחסי הכוחות, אני במקוכם מגיע אך ורק כדי לנצח את המשחק הזה.

2. The best of The best Member

אוי ואבוי אם לא, לעניי הקהל הבייתי ובכלל במצב הנתון, אם לא נבוא לנצח אז עדיף ללבוש בגד ים מעכשיו.

3. דניאלושקה Member

בת-ים הפסידה 4-1 לנבחרת נוער א.
    במשחק אימון שנערך הערב באיצטדיון העירוני בחולון, הפסידה מכבי בת-ים 4-1 לנבחרת הנוער של ישראל. דאנדי אוקונגו הבקיע את השער לזכות בת-ים. קובי שאלו וזיו סולומוביץ, לא שותפו במשחק.
    היה משחק רע שלנו וטוב שקיבלנו בראש", סיכם המאמן דורון ממן. "השחקנים חשבו שאם הם עשו ניצחון אחד אחרי שלושה חודשים, הם כבר בשיא. באו ילדים בני 17, עשו להם בית ספר והעמידו אותם במקום. זה רק אימון וראיתי דברים שמחזקים את מה שחשבתי לפני המשחק. זיהיתי גם בעיות. נטפל בבעיות עד שבת".

4. אבי סנדור Member

חבר שלי יוצא טוברוק שיחק הרבה נגד בן רהב ועד היום הוא אומר ב בטחון מלא שהוא יהיה בין השוערים הטובים בארץ..

5. gilad16 Member

איך היה שגיא חייט בנצרת עילית?

6. The best of The best Member

אי אפשר לדעת מה יהיה, זה מסוג המשחקים (והצ'אנסים) שבהם השוער יכול לקנות את עולמו.
    אני עדיין לא מאמין שאנחנו בכזו מכת פציעות, דור אלקבץ מישהו זוכר?? מורן ז'אן הקפטן ? שנייהם הבלמים הקבועים, ברוך השם ההגנה בסדר, אבל גם פצועים. ברנשטיין משחק פצוע בגלל הסיטואציה שנוצרה.
    דודו בן שושן עם קרע חלקי וייעדר כנראה עד לפלייאוף וגם שלומי פצוע בצורה מורכבת מאד ואי אפשר לדעת באמת כמה זמן ייקח לו להחלים.
    מצד שני זה גם הזמן להראות אופי (כמו בנצרת עלי) ומהצד השני...קונוסים אנחנו עדיין לא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    חייבים לעשות תוצאה טובה בבית בהתחשב במצב שנוצר אין לנו מקום לטעות בבית.

7. Number 8 Member

משחקי המחזור ה-23 בליגה הלאומית:

הפועל ראשון לציון - הפועל רעננה (שישי, 15:00)
    הפועל נצרת עילית - מכבי ב"ש (שישי, 15:00)
    הפועל הרצליה - אחווה עראבה (שישי, 15:00)
    סקציה נס ציונה - מכבי הרצליה (שבת, 17:30)
    עירוני בת ים - בית"ר שמשון ת"א (שבת, 20:00)
    הכח עמידר רמת גן - הפועל כפר סבא (שני, 17:00)
    מכבי עירוני ג'ת - אחי נצרת (שני, 18:00)
    עירוני רמת השרון - בני לוד (שני, 19:00)

:aaa031:

8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

3 משחקים שוחקו היום בליגה הלאומית. בסיום המחצית הראשונה בשלושת המגרשים לא נכבש אף לא שער אחד. בסיום קיבלנו 8 שערים משלושת המגרשים הללו:

המחצית הראשונה ב'בהרפלד' הייתה משעממת מאוד, ואני נכנעתי לשינה בדקה 25. למזלי הדיבורים במחצית העירו אותי, והיה שווה את זה. בתוך 9 דקות במחצית הזו, ראשון לציון פירקה את רעננה כליל. את השער הראשון של ראשון לציון לאחר חודש כבש דיוויד גומז בדקה 54. הרכש החדש ממכבי ב"ש, ינון ברדה, כבש צמד בכורה בקבוצתו החדשה (57, 63) והשלים 0-3 נהדר לראשון לקראת המשחק המסקרן ב'לויטה' ביום שישי הבא.

ברדה אומנם כיכב ב'הברפלד', אבל בבאר שבע איבדו אותו, והיום נצרת עילית מהתחתית הביסה אותם 0-4. ירדן כהן כבש צמד תוך 4 דקות (55,59). שגיא חייט (82) ואמוס קולי (87) השלימו את הרביעייה.

הפועל הרצלה ניצחה 0-1 את אחווה עארבה, שלומי אזולאי עם שער ניצחון בדקה 72.

9. kfiros Member

מסקרן לראות מה יעלה בגורל נצרת עילית.. אמנם על הנייר המצב נראה רע. הקבוצה תחת פירוק כלכלי, מתחת לקו האדום, בגרעון של 9 נקודות ועם המון בעיות מקצועיות וניהוליות.

עם כל זה, בתקופה האחרונה יש שם קצת התעוררות.. נתנו לא מזמן פייט יפה במשחק אימון נגד מכבי חיפה והיום נתנו תצוגה יפה עם 4 שערים.

בהתחשב בעובדה שג'ת והכח לא מבריקות כל כך, נצרת יכולה להפתיע ולשרוד את העונה בלאומית.

10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אמן כן יהי רצון!

11. The best of The best Member

כל הכבוד לראשון לציון, למרות שאני עדיין חושב שהם הקבוצה הכי חלשה בשישייה הראשונה.
    רעננה סוף סוף קיבלה סטירה, אבל את האמת שאני לא צריך להסתכל עלייהם אלה רק על נס ציונה.
    שלומי בן חמו צפוי לעבור MRI מחרתיים ובקבוצה כבר מתכננים להחליף את המזוזות בשבוע הבא בטענה שיש בעיה במזוזות של האיצטדיון... המכת פציעות הזו היא פשוט נוראית ועלולה להיות הרסנית, אני חושב שאנחנו יכולים לצמוח מזה או לצערי, פשוט להתרסק.
    שכחתי לציין שגם ווילאם אזאו פצוע ומחר הוא יהיה בסגל למרות הכל אבל עם פציעה שהוא גורר מהמשחק של הכח. בכך מניין הפצועים מגיע ל-6 שחקנים (!) שכל אחד ואחד מהם הוא שחקן הרכב! רק המחשבה על הפצועים גורמת לי להרגיש רע. אני מקווה שהווינריות שיש לשחקנים תחלחל בהם גם מחר כי ניצחון מחר ואנחנו באמת מתרחקים באופן יחסי מהחבר'ה במקום ה-5 וה-4.
    כואב לי על שלומי בן חמו, הבחור הבנתי בוכה המון בגלל הפציעה הזו, פציעה קשה מאד, פציעה שהוא עצמו יודע שיכולה לעלות לקבוצה בעלייה העונה, שלומי מעבר להיותו לטעמי ( ולדעת רבים) השוער הטוב בליגה (עונה שניה הוא מוביל את ההגנה שלנו בבטחון רב, וגם העונה אנחנו הכי טובים בליגה מבחינה הגנתית) הוא ווינר בנשמה אחד שהוא גם מאמן על המגרש ומשרה רוגע, הקבוצה מאד צעירה ושלומי אחד "המבוגרים" שבה, הערך מוסף שלו זה ערך שלא יסולה בפז. הוא כל כך רוצה להיות העוגן שיסחוב את הקבוצה קדימה ואנשים כאן לא שוכחים לו את צמד ההצלות ההירואיות שלו במשחק נגד מכבי באר שבע, שתי הצלות שבעצם ממקמות אותנו במקום ה-3. לכשתתברר חומרת הפציעה של שלומי בשבוע הבא יחליטו בקבוצה מה לעשות, יש סיכוי שהוא צריך לעבור ניתוח מורכב ואז בכדי להציל משהו מהעונה הוא ישחק עם זריקות "דבק" שגורמות לשרירים להתכווץ, בקיצור סרט רע מאד.
    אני רוצה שננצח מחר רק בשביל שלומי מאז שהוא הגיע אלינו מאשקלון הוא לא החמיץ אף משחק, הוא משחק 2 וחצי ברציפות בכל המפעלים ומעולם לא הוחלף, אם לשפוט על פי "ידיעות מקומי" מדובר בשיא ישראלי.
    יאללה...מחר קרב ענקים, אני מקווה שנדע לנצח בשיניים כי קל לא יהיה.
    http://www.kolnessziona.co.il/issu.asp?iss...=940&page_no=27

12. אבי סנדור Member

המשחק היום הוכיח יותר מכל משחק שרעננה פשוט קבוצה של מאמן לאף שחקן בהתקפה של רעננה אין יכולת אישית וגם אם יש הם מפחדים להראות אותה כדי לא לסטור את ההוראות של לחמן
    ניהול גרוע של לחמן הוביל למחצית השנייה שהייתה אחת הגרועות העונה חסרונו של טואף תורגמה לחורים שלא רואים כל יום בהגנה שלנו והפסד חוץ ראשון שמוריד משמעותית את הסיכוי לעלות

לדעתי הפסד שבוע הבא לנס ציונה יגמור את הסיפור כי זה יכניס אותנו לכדור שלג
    אולי דווקא מהגביע תבוא הנחמה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

משה סיני לא יעמוד מחר על הקווים בנס ציונה בשל פטירת אימו (יהי זכרה ברוך). מי שינהל את המשחק ההרצלייני על הקווים יהיה עופר טלקר ומאמן הכושר, אמיר עטיה.

14. הרצליה Member

יהי זכרה ברוך.
    עופר טלקר מאמן העונה את קבוצת הנוער של המועדון שנמצא כרגע במקום הראשון ועושה עבודה יפה מאוד בשנתיים האחרונות.
    בכל מקרה אני לא מאמין שהחיסרון של סיני יהיה משמעותי מחר,רק שיחזור לשגרה כמה שיותר מהר.
    אני בהחלט קונה תיקו מחר אבל זה בתנאי שנדע לקחת את הנקודות שאנחנו חייבים לקחת בשבועיים הקרובים בשתי משחקי הבית נגד נצרת עילית ומכבי באר שבע.
    שימי אלמלם וברק לביא ייעדרו בגלל צהובים.

וואו ארז שתי הודעה כאן באותו שבוע, היו ימים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx .

15. צהוב Member

יהי זכרה ברוך. משחק קשה מאוד ואני מקווה שהשחקנים ילחמו גם בשביל משה. עופר כבר שנתיים בקבוצה והוא מכיר מצוין את כולם ואני סומך עליו שיעשה את העבודה.

Last edited: Feb 19, 2011