ליגה לאומית 10/11: עירוני רמה"ש וראשל"צ בליגת העל!

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה, Jul 11, 2010.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

צריך לשמור על קשר עין כל עוד יש קיזוז. אני לא אבכה על תיקו שישאיר אותנו באיזור המשחק מהם. הקיזוז כבר יקצץ את זה. חשוב לא להפסיד ולהכנס ללחץ מיותר.

משחק סופר קשה וסופר חשוב. יהיה עצבני מאוד.אני רואה 0-0 או 1-0 לאחד הצדדים.

צריך לזכור גם שראשון מארחת את רעננה. שבוע קריטי.

2. The best of The best Member

טוב תשמעו... אני לא הייתי בגרין, אבל הבנתי שהיה משחק מהסרטים.
    במחצית הראשונה נס ציונה שולטים ומחמיצים המון, נצרת מצידה בועטת למשקוף!!
    מחצית שניה נס ציונה נחלשת והמשחק הופך להיות שקול, דקה 70 שלומי בן חמו מוחלף עקב פציה בירך.
    נס ציונה רואה שהמשחק הולך להיות קשה וכבר "סוגרת" על שיווין, גם ככה הגענו למשחק בהרכב טלאים.
    כשנדמה היה שהמשחק יגמר בשיווין אלנתן סלמי כובש את שער העונה בלאומית ואולי בכלל בישראל, אני לא ראיתי את השער אבל ראיתי את השער של אלנה מול ראשל"צ ואמרו לי שזה "כעין וכאפס" לעומת היום.
    דקה 95 אאוט 25 מטר אלכסונית לשער נצרת עלית אלנה מקבל אאוט מסובב את הגב ומשגר פצצה שפשוט עוד שניה "קורעת" את הרשת, הכדור נוחת בזויות השער של נצרת, כדור שאי אפשר לעצור, ועל פי המקורות (כמה וכמה אנשים) שער העונה.
    אפילו בוואן לשם שינוי כתבו לעניין.
    נס ציונה מוכיחה שהיא קבוצה מצויינת, אין לי ספק שנאבק עד הסוף.

3. הפועל_כפר_סבא Member

ניצחון 0:3 מרשים של הירוקים על יריבה לא קלה בכלל.
    אני מאוד גאה בקבוצה על העובדה שהם באו כמו גברים, השאירו את ההשפלה מאחור ופיצו את האוהדים על עוגמת הנפש מהשבוע שעבר.
    קשטן עשה מהפכה בהרכב כשמבין השוער ושחקני ההגנה נותר רק אלירן סיימון.
    ובזכות זה ההגנה ממש התייצבה היום, בוריס היה טוב, ליאור לוי היה ענק!! איזו טכניקה, התגעגעתי אליו!
    לואי טאהא, הבלם החדש, היה בסדר גמור יחסית לשחקן שלא שיחק הרבה זמן והגיע רק לפני שבוע לקבוצה.
    מאור פרף המגן השמאלי היה איש המשחק!
    דופלה המשיך להיות חסר ביטחון והחטיא בלי הכרה אך השער שלו היה באוויר.
    לדעתי מה שיותר חשוב מהניצחון עצמו זה השערים שכבשו גאגא ופטריק, אני כל כך שמח בשבילם.
    ראו על פטריק במחזורים האחרונים שהוא רוצה אבל פשוט לא הולך לו, חוסר ביטחון מוחלט ואפשר היה לראות את השמחה הגדולה שלו אחרי השער שהוא כבש.
    ואותו דבר גאגא שהראה יכולת טובה עד עכשיו אבל לא הצליח להכניס את הדבר העגלגל הזה פנימה.
    זה חשוב מאוד לקבוצה ש-2 השחקנים החשובים האלו הבקיעו, מעכשיו הם יתחילו להפציץ!
    אבינו היה חלש מאוד ורק הזיק, בן מלכה היה בינוני מינוס, שי דוד ואונגר עשו את שלהם.
    חנן פדידה עושה רושם של שחקן שיוסיף לא מעט להתקפה.
    המשחק היה יכול להסתיים ב-0:6 אילולא ההחמצות הרבות של השחקנים, אני מאוד מקווה שאלון מזרחי יעשה איתם עבודה טובה בעניין הזה.
    בסוף המשחק, בפעם הראשונה, כל השחקנים נשארו לחגוג עם הקהל ועשו איתנו את ה'אולה אולה' הנהדר, אפילו תומר קשטן קיבל עידוד והחזיר בכפיים.
    בסופו של יום אפשר להיות מרוצים, הקבוצה שיחקה טוב מאוד, התאוששה מההשפלה, חזרה למקום הראשון ופתחה פער של 9 על המקום השלישי.
    רק צריך לעבוד קשה באימונים על הניצול מצבים והכל יהיה בסדר.
    יאללה, שבוא הבא וינטר.

4. The best of The best Member

עכשיו אני מבין איזה גול אלנתן כבש, שער מדהים. מדובר באמת בגול מהיפים שנראו כמו שאומרים "פלייסטיישן" שער של המון אופי (ולשם שינוי טיפה מזל).
    כדור שכלל הטעיה למגן ופצצה מהמקום שאף אחד במגרש לא הבין איפה הכדור...בסוף המשקוף חטף זעזוע והכדור נכנס בזויות 90 שם מעלה מעלה מאיים לקרוע את הרשת, הייתי חייב להיות שם ברגע הזה כמה חבל שלא יצא לי, אלו שהיו אומרים לי שזה רגע שיקחו להמון המון שנים, הרשת זזה והם חשבו שזה הרשת החיצונית מעוצמת הבעיטה.
    כך או כך, אם נחזור לרגע למציאות, אז היא מאד כואבת.
    דודו בן שושן עדיין פצוע, מורן ז'אן גם כן, שלומי בן חמו פצוע בצורה לא פשוטה עם מתיחה של הרצועות, יקח לו חודש (!!) הוא יעלה לשחק עם זריקה בשבת מול הרצליה, כאשר מול רעננה הוא ינוח.
    פטריק הקמרוני חזק לארצו בלי חוזה בארץ הקודש, ווילאם אזאו רק עכשיו מחלים מהפציעה שלו.
    אני מקווה שיהיה בסדר, העיקר זפרן עם תקציב כמעט משולש משלנו מתבכיין בספורט 5 "אין לי שחקנים", זה מרתיח אותי.
    שיבוא ויראה את המצב שלנו!!
    בשבת צפוי קרנבל בעיר אני מקווה שנדע להשאיר את הנקודות אצלנו, לבוא קטנים ולצאת גדולים.
    אם ניצחנו זה ישרתצ כמובן קודם כל את כפר סבא ורמת השרון שיבטיחו לעצמן (סביר להניח) את המקומות הראשונים אם גם ראשלצ ואולי רעננה לא ינצחו.
    כפר סבא אם אתה חושב שאתם הולכים לטיול בספארי אז סמן לך מעכשיו אחד ענק להכח, אני יודע מה אני אומר... מן הרגשה כזו, אבל גם הגיעה העת שהכח ינצחו.

5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מה זאת אומרת מבין? יש תיעוד של הגול?

6. The best of The best Member

אין תיעוד אבל אני מכיר את סגנון המשחק של אלנתן, ובוא נאמר שהיום שוחחתי עם עשרה אנשים שונים, כולם הטיבו לתאר ולשבח, נשאר רק המקום לדמיון והאחד ועוד אחד.
    מספיק שיאמרו שהשער הזה הוא כעין וכאפס לעומת הסללום שלו מול ראשל"צ.
    הכדור "נורה" כמו מתותח, ישר לקורה (והמשקוף) הרחוקה של השער, אפילו השוער עמד חסר אונים.

7. הרצליה Member

לא הבנתי, בן חמו ישחק עם מתיחה ברצועות? זה לא מסוכן קצת עם כל הכבוד לזריקות האלה?

8. The best of The best Member

כן, אין ברירה.
    מתיחה זה רק מנוחה אין משהו אחר... ישחק עם זריקה וינוח שבוע לאחר מכן (כלומר שבועיים).
    יקח לו יותר מחודש במתכונת הזו, אבל לפחות ישחק כמה משחקים מאשר לא לשחק כלל. אין ברירה.

9. הפועל_כפר_סבא Member

אחד ענק להכח??
    אני לא יודע אם לצחוק או לבכות..

10. Don Joan Roman Member

אין לכם שוער שני? אם אני בן חמו אני לא משחק, תנועה אחת אל נכונה והבן אדם יכול ללכת לניתוח.

11. The best of The best Member

ממה שהבנתי מדובר במתיחה ולא בנזק גדול יותר למזלנו.
    מזריקים את ההרדמה לשריר עצמו, אני לא חושב שיכול להיות יותר גרוע אין לו קרע או נזק גדול.
    אין לקבוצה פריבילגיה לאבד את בן חמו בשבוע שבו היא מול הרצליה אח"כ ברעננה ואז בבית מול הפועל חיפה ואז שוב בבית מול הפועל כפר סבא.
    כל הצרות באות בצרורות והקבוצה עדיין עומדת איתנה לפחות בזה אני גאה.
    בן רהב שוער שני ששיחק בחייו אולי חצי עונה בליגה א' וזהו, במשחקים כאלה חשובים זה יהיה קשה אבל הוא ישחק ואני מקווה שייתן מעצמו הכל.

12. Ariel Member

במקרה, צפיתי במשחק בנערך השבוע ב"גרין".

השער של אלנתן היה באמת שער יפה, הוצאת חוץ, סיבוב על הבלם, ובעיטה חדה למשקוף ופנימה. אם כי לא הייתי נסחף לתאר זאת שער העונה או משהו בסגנון, השער הבאמת יפה לא השאיר אף רושם או ריגוש אצל יושבי האיצטדיון לאחר השריקה. סך הכל טכניקה טובה של חלוץ על שחקן הגנה רשלן שהיה רך מדי יחסית לשחקן אחרון לפני השער.

נס ציונה לא הרשימה, כלל וכלל לא לקבוצה שמתיימרת להילחם על אחד מכרטיסי עליה. קבוצה מפוצצת כישרון, אבל אנמית עד כדי שינה. אם כי ניתן לראות בבירור שהקבוצה הזו יכולה להכריע משחק במהלך טוב אחד, עובדה שתעמוד לזכותה בשלבים המכריעים של העונה.

נצרת הייתה טובה יותר, אבל חסרת מחץ ברחבת היריב. נס ציונה שיחקה על התיקו כששחקניה התחזו בזה אחד זה בכדי להעביר זמן, ולבסוף כאמור אלנתן היה זה שהכריע את המשחק כשהעניש את נצרת על ההגנה הצעירה וחסרת הניסיון שלה.

מוכרח לציין שהופתעתי לטובה מכמות הקהל שהביאו המקומיים מנצרת-עילית.

13. The best of The best Member

אריאל המון תודה. שמחתי לקרוא שהיית בגרין וגם לשמוע גם חוות דעת מאדם שאין לו אהדה לכאן או לכאן.
    אני חייב לציין שאני מסכים איתך לגבי היכולת גם מבלי להיות במשחק, זה התחיל מהשער המקודם שכבשנו מול מכבי באר שבע וירדנו אחורה (האמת שבעצם מרגע שבן שושן נפצע), וכבר כתבתי שאנחנו קצרים מאד בסגל, וחסרונו של דודו הוא משמעותי מאד, דודו זה הקשר 60:40 שלנו לא 50:50 הוא נותן את הבאלנס בצורה מושלמת כבר חודש בציוות נהדר עם סהר לוי שמקבל מדודו חופש פעולה, בנצרת עלית זה משחק שהוא לא קנה מידה לשפוט כי אני צפיתי שנוציא שם ת-0:0 זה מגרש שרוב הקבוצות תאבדנה בו נק'.
    נצרת חייה פצועה ואחרי הפירוק הם נלחמים על החיים, אל תשכח את הפציעה של בן חמו בשלהי החצי השני.
    ואפרופו בן חמו, גולת הכותרת היא ששלומי חווה עכשיו את אחת הפציעות הקשות ביותר שיש לשוער כדורגל, כתבתי כאן מקודם שיש לשלומי "מתיחה" וכנראה שזו הייתה בדיחה טובה.
    אתמול בן חמו נבדק אצל מרק רוסנובסקי רופא הנבחרת שאמר לו במפורש שבוע וחצי לשבת בבית לפני התחלת טיפול! לבחור שיש שטפי דם בבטן התחתונה ומתיחה קשה מאד במפשעות, פציעה שרוסנוסקי הגדיר "מאד קשה" ושהוא ראה אותה רק פעמיים בשנים האחרונות, ואני שואל שאלת תם, מאיפה באים לנו "הניסים והנפלאות האלו?" דווקא בחודש הכי קריטי של העונה כולה! דודו ושלומי זה ממש להרוג את הקבוצה. שלא לדבר על הקמרוני שבסוף לא חתם.
    בן חמו נצטווה לנוח שבוע וחצי ולקחת כדורים לטיפול בשטפי הדם, ולאחר מכן התחלת טיפול במתיחות שיש לו, ההחלמה היא במינימום חודש חודש וחצי!!!
    יש לנו את בן רהב בן 22 יוצא מכבי חיפה, מה אני אגיד לכם, אני מעדיף להיות מכוער ולנצח.
    באסה.

14. הרצליה Member

תיארתי לעצמי שזה מה שיהיה, בקיצור הוא לא משחק נגדנו נכון?
    הכי חשוב שיהיה בריא.

אצלנו ייחסרו ברק לביא וכוכב המחזור האחרון שימי אלמלם בגלל צהובים.

15. The best of The best Member

חייך, בן חמו בחוץ. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אל תפתח ציפיות... אני מאמין בקבוצה גם בהרכב טלאים שיהיה בשבת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    אני מוכן לנצח אותכם ולהפסיד לרעננה, למה?
    כי זה מבודד אותנו מכם, אנחנו בעצם נשאר עם רעננה ושתי המובילות, ועם הקיזוז יהיה מקום להפתעות.
    כמובן שהכל פתוח בליגה הזו, אני לא יודע מה יהיה אבל בשיא הרצינות, כואב לי מאד המכת פציעות הזו עלולה לגמור לנו את העונה סתם ככה פתאום, בדיוק כשאנחנו בפוטו פיניש ובשיא היכולת שלנו !