ליגה לאומית 10/11: עירוני רמה"ש וראשל"צ בליגת העל!

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה, Jul 11, 2010.

1. הרצליה Member

כנראה שלוד בלי אבו ענזה זאת קבוצה אחרת, הפסד מיותר מאוד בבית לקבוצה חלשה כמו בת ים.
    כל קבוצות הצמרת/הפוזלות לפלייאוף העליון איבדו נקודות.
    הזדמנות מצויינת להתקרב קצת קדימה, אוי ואבוי אם גם הפעם לא ננצל את זה.

2. אבי סנדור Member

אחד המשחקים הכי אלימים שהייתי בהם גם במגרש וגם ביציעים ממש לא כמו שדמיינתי את החזרה הביתה מאז המשחק מול שעריים בליגה א לא קרה שאוהדיי רעננה משתתפים בקטטה והסדרנים נאלצים להפריד בין שני היציעים בקצרה על מה שקרה:
    העיתונאי הלא כלכך נאה בוקי נאה (אוהד הכח מפורסם) קלט שילד קטן לקח לו את אשכול הבלונים הסגולים שלו ופשוט רדף אחריי הילד המסכן תפס אותו ושלף את הבלונים שהיו קשורים לו ליד בברוטליות תוך שנייה רץ אוהד רעננה אל בוקי ונתן לו אגרוף שמוטת אותו לרצפה כמה אוהדיי הכח רצו ליציע שלנו והתחילה קטטה שתוך כמה דקות נגמרה בהפרדת האוהדים

למה אני מספר את כל זה? כי זה מה שיש לספר כדורגל ממש לא היה תוסיפו לזה שיפוט גרוע ולחמן מורחק

מקווה שלפחות מהסיפור הזה ה300 אוהדים שהגיעו לרעננה יחזרו למשחק הבא כי מי שבא לראות כדורגל ממש לא ראה
    שבוע הבא ראשל"צ מקווה לשחזר מולם את המשחק מהסיבוב הקודם
    שבוע טוב ובלי אלימות לכולם......

3. danielone Member

נשמע בן אדם הזוי הבוקי חבל שלא יכולתי לבוא למשחק
    נשמע מעניין מכות ברעננה במיוחד ששתי היציעים צמודים אחד לשני
    ואם אני לא טועה כבר לא סוגרים את גדר להפריד בין אוהדים
    וגם הגדר למגרש שהייתה איזה 2.5 מטר הורידה אותה לפני איזה 3 שנים
    לחצי מטר ככה שזה מגרש מאוד מאוד שכונתי !
    אגב כמה אוהדים הביאו הכח ?
    לא הבנתי כל כך מה היה בקרני
    אבל תראה מה כותב בוקי בתגובות של ONE
    תגובה מספר 5
    http://www.one.co.il/Article/10-11/1,2,0,0/174345.html

4. דניאלושקה Member

כבר בפתיחה ברור שעוד תבוסה כמו מול נצרת, כבר לא נחווה. החברה נלחמים. מתאבדים על כל כדור.
    בדקה ה25 החסרנו פעימה. חיים איצרין עושה בור באגף השמאלי וקובי שאלו מציל שער בטוח מרגלי חלוץ לודאי. בדקה ה30, שוב שאלו מציל בעיטת פצצה מ30 מטרים.
    ביציע גבי לסרי מתלהב ממספר 7 של בת-ים. טל פטרושקה. השם קצת מסובך ולסרי ממציא את השם המקורי, "בבושקה". (סבתא ברוסית) מאז כל נגיעה של מספר שבע, לסרי צועק "בבושקה". ובהמשך קובע נחרצות, "בבושקה הכי טוב במגרש".
    בדקה ה41 מתפרצת של בת-ים. פטי נימבה במצב מצויין מוכשל כ17 מטרים משער הרצליה, כאשר ללא ספק הוא השחקן האחרון שנותר בודד מול השוער. צביקה עשה עצמו כלא רואה והורה להמשיך. מחר יוסי יכתוב עוד מכתב להתאחדות.
    במחצית השניה האופטימיות בקומץ גוברת. בדקה ה60 מתי אברהם בועט מקרוב מעל המשקוף ובדקה ה65 שוב מתי מתוך הרחבה בעט כדור שכתוב עליו שער. ברגע האחרון רגל לודאית הוציאה את הכדור מתוך השער.
    בדקה ה77 בת-ים על הרגליים. המהלך החל בזיו סולומוביץ (משחק מושלם) הכדור הגיע למחליף יוסי פליקר ששלח אחורנית ליוני רביבו. יוני סטייל מסי יחלף בקלילות על פני הבלם, עשה הטעייה לבלם השני ומצא עצמו מול השוער. יוני בקור רוח שלח טיל אל מתחת למשקוף והדבוקה הבת-ימית רצה לדורון ממן. אפילו בחתונתו לפני שבועיים, האיש לא קיבל כל כך הרבה חיבוקים.
    מהספסל התרומם בכבדות עמי בלולו. הזיל דמעות תנין. העלה חייוך מאולץ והטיח את כפותיו זו בזו. יוסי חכים יכול לחזור למחלקת הנוער.
    בדקות האחרונות, ממן מוריד את החברה לבונקר הישן והטוב. הכדורים שורקים ברחבת החמש, אבל קובי שאלו במיטבו. (כמה שהוא היה חסר מול נצרת) בהזדמנות אחת, גם שאלו נכנע, אבל חלוץ לודאי נגח מול שער חשוף לחוץ. מורד אבו עמזה כבר היה משווה ללוד, אבל הוא כבר אצל הלוזונים במכבי פתח תקווה וקוקה כבר בספסל. צביקה לוי הוסיף עוד ארבע דקות לתוספת של ארבע דקות, אבל בסוף גם כוח צביקה ויתר. 0-1 לבת-ים והדבוקה שוב מורידה את דורון ממן לדשא. בסיום אפילו נרשמה לחיצת ידיים קרירה בין בלולו לממן. "זה כמו לחיצת היד של רבין לעראפת, נזכר אחד הנוכחים".

"ניצחנו בשביל דורון ממן. זה מגיע לו. "אמר בסיום מבקיע שער הניצחון יוני רביבו והוסיף, "לא היה טוטאל פוט בול. היו בעיקר לב והמון נשמה"
    "סוף סוף ב0-1 אנחנו שומרים על הניצחון למרות השופט ולא סופגים. עם קצת מזל, אפשר היה להבקיע גם את השער השני. היתה לי תחושת בטן שיוני רביבו יתן משחק טוב". אמר.בסיום המאמן המאושר דורון ממן. "אני חושב עכשיו רק על בית"ר שמשון ת"א. אני רוצה לגמור את העונה בראש מורם".

5. אבי סנדור Member

היו בערך 300 רעננים ו200 של הכח

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

היחידה שמסוגלת לגנוב את ההצגה ולמנוע מרמה"ש או כפר סבא עלייה לפי דעתי היא נס ציונה. רעננה קבוצה די מגעילה מבחינת הסגנון משחק שלה, נוכח המאמן שלה, א. לחמן. בכל מקרה, זו לא פעם ראשונה שהיא מקבלת מתנה ליד ובועטת בה, כך שקשה להאמין שהיא מסוגלת לעבור את כפ"ס או רמה"ש בטח כשבמשחק שלה מול רמה"ש היא ניצחה בפוקס מהזדמנות אחת, כאשר במכלול ה-90 דקות היא היתה אמורה לרדת מובסת מהמגרש, אבל לפעמים גם זה קורה בכדורגל. כך או כך אם נס ציונה תצליח פתאום למצוא איזושהי נוסחת קסם שתחזיר אותה ליכולת המצוינת שהיתה להם בחודשיים-שלושה האחרונים של השנה שעברה, אני לא רואה סיבה שהשנה היא לא תשתלב מינימום במשחקי המבחן לליגת העל ו/או תעפיל לליגה הבכירה. התחושה שלי אומרת שאם היא תעפיל במקום קבוצה אחרת, זו תהיה רמה"ש.

7. The best of The best Member

נס ציונה סובלת מחוסר מזל גם השנה, זה שרעננה ניצחה את רמת השרון בפוקס ו-"כמכלול" היא הייתה צריכה להיות מובסת זה כעין וכאפס לעומת צמד המשחקים שלנו מול רמת השרון (בעצם שלושה כולל גמר הגביע) שבהם הפסדנו (4 הפסדי ליגה שניים מהם לרמת השרון) שבהם רמת השרון הייתה צריכה לרדת מובסת אז זה מראה שהם באמת סוג של כבשה שחורה.
    מתאמן כבר חודש שחקן קמרוני מנבחרת קמרון הצעירה והקטארים מערימים קשיים הבנתי שאם עד מחר לא יגיע השחרור בקבוצה ירדו מהשחקן, שאמור להוסיף כח אדיר בהתקפה.
    אם לא דיי בכך דודו בן שושן קרע את המניסקוס ככל הנראה ולא ישחק עד לפלייאוף ובקבוצה כל כך צרה עם סגל קצר זו מכה אנושה כי דודו הברומטר באמצע, ייתכן וזו רק מתיחה ואז הוא יוכל לשחק בשבוע הבא מול הרצליה.
    כך או כך, כל כך רתחתי שראיתי את זעפרן בוכה ואין הגדרה אחרת חוץ מבוכה, שחסרים לי שחקנים וזה לא פשוט, אלוהים תבוא יא חתיכת מאמן שני שקל ותראה איזה סגל יש בנס ציונה ואיך 2 הבלמים הקבועים כבר חודשיים מחוץ למגרשים כולל קשר הורס בשם ברנשטיין.
    הסגל של רמת השרון יכול להרכיב אולי 2 2 וחצי קבוצות בשקט בלאומית והלוןר הזה עומד ואומר "אין לי שחקנים".
    בכל אופן בחודש האחרון אנחנו משחקים מצוין, אם נצליח לעבור את המוקש בנצרת עלית מחר, אני מאמין שאנחנו באמת נלך חזק קדימה.
    1:0 קטן כזה מה יש...ולחזור למקום השלישי, זה אפשרי וזה קשה מאד אבל ייתכן ואפשר לעשות את זה.
    הקבוצה תצא בבוקר מוקדם למלון בצפון תעשה סיאסטה קטנה עד למשחק, ותצא לקור העז של גרין, אני לא אסע למשחק אבל מתוח מאד אני אהיה, זה המאני טיים אם ניצחנו מחר אז אנחנו חזק על הגל, אני קצת פסימי ודואג מהעדרו של דודו "ומהיכולת" שלנו תמיד לעשות במכנסיים במאני טיים, אנחנו גם היום קבוצה נאיבית, למרות שברביעייה הראשונה אנחנו בלי ספק נסיים את העונה, לגבי המשחק מחר מבחינתי זה נעלם גדול.

8. danielone Member

פשש מספר יפה הלוואי וימשיך כך אבל את האמת שההרגשה שהרעננים לא רוצים לעלות ליגה כי גם אם נעלה ליגה בסופו של דבר רעננה תהייה הקבוצה שמחלקת לכל הקבוצות את הנקודות וגם לא ישחקו בבית !

9. הרצליה Member

מחר זה באמת הזדמנות אחרונה להוכיח אופי, כל הקבוצות שיהיו/פוזלות לכיוון הפלייאוף העליון ושיחקו בסוף השבוע הזה איבדו נקודות, אם ננצח אז גם ראשון תאבד נקודות, ואת נס ציונה אנחנו פוגשים כבר בשבת הקרובה.
    גם לכפר סבא אני לא צופה חיים קלים מחר למרות שאני מאמין שהם בכל זאת יצליחו לנצח אבל מחכה להם משחק קשה.

אם יש תזמון להתחיל לעשות קולות של קבוצה שרוצה להיאבק למעלה זה הזמן.

אני לא מתייחס לעירוני ראשון לציון כיריבה שמפחידה אותי במיוחד, בטח שאצלנו בבית, היחידה שיכולה לבעוט בדלי במשחק כזה היא מכבי הרצליה בעצמה.
    אולי אחרי המשחק זה יישמע טפשי מצדי אבל אני מאוד מקווה שמאיר כהן יעמוד מחר בשער של ראשון, כאילו לא הספיק לבנאדם להתראיין בחדשות הספורט ביום חמישי,היום הוא גם עלה לשידור ב-103 וחזר על אותם דברים בדיוק.
    הראש שלו נמצא כל כולו בסיפור עם סכנין וזה נראה שהוא הגיע לראשון כדי להעביר את הזמן עד לסיום העונה.

רגב וולק חוזר להרכב אחרי שבועיים,הופעת בכורה לוישאיימר או איך שלא קוראים לו ואני מאוד מקווה שנצא מהמשחק הזה עם שלוש נקודות שייתנו הרבה אוויר לקראת נס ציונה בשבת.

10. הפועל_כפר_סבא Member

2 משחקים חשובים ביותר למכבי הרצליה בתוך 5 ימים, בואו נראה אותם.
    קיבלנו את ג'ת אלאהלי בזמן הכי גרוע שיש כשהם במומנטום מטורף עם חיזוקים משמעותיים בחוליה האחורית.
    כמו כמעט כל קבוצה שמגיעה ללויטה גם הם יבואו לעשות בונקר שאותו אנחנו נצטרך לפרוץ.
    בעזרת ה' נחזור בסוף הערב שוב למקומנו הטבעי, המקום הראשון.

11. הרצליה Member

אל תהיה בטוח בקשר לבונקר,במשחק נגדנו לפני שבועיים ג'ת אלהלי מאוד הפתיעו אותי לטובה, הם שיחקו פתוח והתקפי מאוד עד שהם עלו ליתרון.

12. *הפועל-רעננה* Member

באופן די מפתיע נבחר המשחק של רעננה-ראשל"צ להיות משודר במחזור הקרוב.
    אני הייתי בטוח שהמשחק נס ציונה-הרצליה יהיה יותר אטרקטיבי.

13. הפועל_כפר_סבא Member

ושוב ערוץ 5 חוזרים למנהג השידור באינטרנט ביום שני כשישדרו את משחקה של האימפריה הירוקה מול ג'ת אלאהלי מלויטה החל מ-18:00.
    הצפייה מומלצת!

14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כפר סבא עולה למקום הראשון בליגה לאחר 0-3 קליל על ג'ת אלהאלי. המחצית הראשונה הייתה בשליטה מוחלטת של כפר סבא וכללה מספר החמצות גדולות מאוד של צ'קטיאני ובעיקר פטריק דופלה.
    בדקה 58 צ'קטיאני כבש את הראשון. דווקא שהלכתי ללכת להשתין, בדקה 85, דופלה החליט סוף סוף לכבוש ואת תוצאת המשחק חתם הבלם אלירן סיימון עמוק בתוספת הזמן.

מכבי הרצליה, במפתיע, לא בועטת בדלי ומסדרת 2 כדורית לרשת של מאיר כהן בהופעת הבכורה שלו בראשון לציון. ווישיאמר, שהגיע בינואר מעראבה, כובש את השער הראשון שלו בהרצליה (61). את השני כבש שימי אלמלם בדקה 85.

אלנתן סלמי כובש בתוספת הזמן ומסדר לנס ציונה ניצחון דרמטי על נצרת עילית. בעקבות הניצחון, נס ציונה מטפסת עד למקום השלישי בטבלה. בשבוע הבא מפגש מסקרן בין נס ציונה להרצליה.

Last edited: Feb 14, 2011
  15. הרצליה Member

באחד המשחקים היותר קשים שיכולים להיות לנו השנה, השגנו 3 נקודות סופר סופר חשובות והכל בזכות ילד בן 21 שנכנס במחצית והביא בישול ענק ושער גדול בדרך לניצחון הכי חשוב שלנו העונה עד עכשיו.

גם ראשון שיחקו לא רע בכלל, שני המאמנים עלו עם הרכבים מאוד התקפיים, הרצליה עם מסודי,ווישימאר,זריס וג'פרידזה וראשון עלתה עם רן יצחק,קולה וינון ברדה.
    לא מעט מצבים לשתי הקבוצות, המסוכנים יותר היו ללא ספק של הרצליה, אלן מסודי נשאר לבד מול מאיר כהן אחרי בור גדול בהגנה של ראשון ובמקום לשלוח כדור פשוט בפס הצידה, הוא עשה מספרת מטומטמת ושלח אותה מעל השער,רבע שעה אחרי זה ידין זריס כבר הצליח להכניע את מאיר כהן ומשום מקום גל ספיר הגיע והרחיק.

גם המחצית השנייה נפתחה עם עוד מצב ענק של ויישאימר שרובי רגב עצר עם היד וגרם לשיימן להשתגע לגמרי.
    אבל אז נכנס לפעולה שימי אלמלם ללא ספק ה-שחקן של מכבי הרצליה בתקופה האחרונה בישול גדול, שם את הכדור על הראש של וישיימאר שנגח מצויין לרשת, אבי איבגי לקח שתי כדורים גדולים אחרי זה בהפרש של חצי דקה אבל הקינוח היה שייך לאלמלם שרץ מחצי המגרש לאזור ה-16 ושלח כדור קשתי ענק לרשת.

ניצחון גדול אבל השער של נס ציונה(ינעל הנקניק סלמי הזה)בדקה ה-90 שומר על פער שלוש הנקודות בין הקבוצות מה שאומר שבשביל לעבור אותם בשבוע הבא אנחנו חייבים לנצח וזה יהיה קשה מאוד.

Last edited: Feb 14, 2011