עשינו היום נצחון גדול וכל מילה מיותרת. שלטנו בצורה יפה מאד כבשנו וצריך להגיד 2 תודות ענקיות לשלומי בן חמו שלקח ב1:0 כדור שכבר הדף... ברדה בעט בשנית מתיבת החמש לחיבורים ובן חמו קם כמו חתול והוציא את זה, פשוט הצלה הירואית, מזכיר את שלומי שהכרתי בעונה שעברה. קירטבה קירב אותי למקומות הראשונים הוא לא חלוץ גדול אבל הוא אחד שברחבה יתן את השפיץ וזה חסר לנו, הוא עושה את ההבדל. מדקה 60 זה כבר היה בונקר של נס ציונה שפשוט רק רצתה שייגמר המשחק אפילו המצבים שהשחקנים הגיעו אלייהם זכו ליחס מזלזל. דקה 90 הצלה ענקית של בן חמו כשהרמה באר שבעית מטיילת ברחבה אני חושב שזה היה ברדה ששוב מתיבת החמש ירה כדור חזק מאד שנראה עושה דרכו פנימה, בן חמו במקום! ווליאם אזאו עדיין פצוע פטריק הקמרוני עדיין לא קיבל את השחרור של הקטארים שכנראה לא רואים בעיין יפה את העובדה שהם צריכים לשלוח שחרור להתאחדות ישראלית, במידה ונס ציונה לא תקבל את השחרור מחר בבוקר היא תפנה להתאחדות ולפיפא. בכלל הקבוצה בחודש האחרון מציגה כדורגל ממש טוב, ואני מצפה לראות את ווילאם חוזר ביחד עם פטריק זה צריך להיות ההבדל שבין... נעצור כאן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אריק רומאו חתם בבאר שבע וינון ברדה עושה את הדרך ההפוכה צפונה... לראשוון לציון.
בת-ים פשוט בושה וחרפה. השוער השני אריאל טליאס חירבן את המשחק כשהגול הראשון באשמתו הישירה בגול השני השמיט כדור גובה ועומרי כהן נאלץ לגעת ביד על קו השער ולצאת באדום וגם בגול השלישי לא סגר את הפינה הקרובה. אחר כך באה התפרקות טוטאלית שהגיעה למצב של 5-1 ומשם פשוט עזבתי את המגרש בתסכול גדול ובידיעה שיש לבת ים המון מזל שהורידו נקודות לעראבה ונצרת עילית. מועמדים בולטים לירידה.
מה עם הרצליה? לא הביאו שום חיזוק? אפחד לא נבחן בכל החדוש האחרון? מה אומרים החבר'ה מהשרון? שיימן לא רוצה לעלות?
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx מכבי הרצליה איבדה את האוהד האחרון שעוד החזיק מעמד : http://images.one.co.il/Images/Packages/14755/557_372/IMG_1731.Xxx
בוקר טוב אליהו, הבנאדם כבר שנים לובש חולצות של מי שמכניס אותו חינם למשחקים, באמת שזה מעניין את התחת. לקסן, שיימן לא רוצה לעלות,טוב לו בלאומית.
במחצית עימות חסר תקדים בין דורון ממן לעמי בלולו. מקורב למאמן:"או שבלולו ירד מהעץ ויאפשר לדורון לעבוד בשקט, או שימשיכו המלחמות והקבוצה תיפגע. בסיטואציה שנוצרה במערכת, השחקנים הם הנפגעים העיקריים". למאמן אין כוונה להתפטר. המשך יבוא !
אבל מה דעתך הרצליה על הקהל הירוק שהגיע לגרונדמן ביום שבת?? אתה בחרת לשמוח לאיד (ואין לי מושג למה) על ההשפלה שלנו אבל לפחות אנחנו הבאנו יותר מ-700 איש למשחק בשבת בצהריים כשאתם מביאים שליש מהכמות בממוצע למשחקי הבית העונה. שנה שעברה הרבו לדבר פה על עניין הקהל ולציין את כמות הצופים שמגיעים לכל משחק בליגה הלאומית והשנה הפסיקו עם זה משום מה. הפועל כפר סבא היא כמובן הקבוצה עם הקהל הגדול בליגה בהפרש ניכר מאוד מהאחרות. אם לא אנחנו הליגה הזאת היתה עם ממוצע של 150 איש למחזור.
אין לי שום דעה על הקהל הירוק שהגיע לגורנדמן כי בכלל לא ראיתי את המשחק, אם הגיעו 700 אז כל הכבוד. אין מה לטחון יותר מדי על הקהל כי בליגה הזאת הנושא הזה לא שווה איזכור. למכבי הרצליה לא היו 200 אוהדים במשחקי בית לפני כמה שנים, יש סיבה טובה ולא מפתיעה למה כולם ברחו. לגבי השמחה לאיד, קודם כל הצחיק אותי מאוד העובדה שאמרת שתחלום שייגמר 4-0 ובאמת נגמר 4-0. דבר שני אם לשפוט את העונה וחצי האחרונות לפי הדברים שלך הפועל כפר סבא מינימום קבוצת פליאוף עליון בליגת העל, כולנו יודעים שהדברים לא באמת ככה, שקבוצות הצמרת שוות כמעט לחלוטין ברמתן, פשוט צריך להיות פחות פראיירים ועם מנטליות שיודעת לנצח משחקים קריטיים. הפועל כפר סבא ידעה לקחת נקודות מהכח עמידר רמת גן,מבת ים ואלהלי, בעוד שהרצליה איבדה נגד הקבוצות האלה נקודות מיותרות מאוד בבית, שאין בכלל ספק שהרצליה קבוצה עדיפה על שלושת הקבוצות שציינתי. הליגה הזאת היא הרבה יותר אופי מאשר יכולת, אני לא רואה את הסגל של הפועל כפר סבא עולה על הסגל של ראשון לציון בשום פרמטר. אתה באמת חושב שאם תעלו ליגה לא תצטרכו להחליף 7-8 שחקני הרכב ראשון בשביל לעמוד שווה בשווה מול קבוצות מרכז הטבלה בליגת העל? הרי בעייני אם מכבי הרצליה עולה לליגת העל צריך להחליף כאן את כל הקבוצה חוץ מעוז יפרח.
לא מסכים איתך חוץ מהקטע של ההחלפת הקבוצה בליגת העל. כדי לנצח את הכח, בת ים ושמשון לא מספיק להיות עם אופי, דרושה יכולת סבירה + בנוסף לאופי. מכבי הרצליה השנה משחקת גרוע ומלבד משהו מדהים שקרה לה ברמת השרון לפני שבועיים היא לא עשתה תוצאה אחת ראויה. אתה מגזים בצורה פראית לגבי המשפט "לפי הדברים שלך הפועל כפר סבא מינימום קבוצת פליאוף עליון בליגת העל" לדעתי עם הסגל בשנה וחצי האחרונות לא היינו מגיעים אפילו לפלייאוף אמצעי לליגת העל! כל ההתלהבות שלי והחשיבה שלי על הפועל כפר סבא היא ביחס לליגה הלאומית ותו לא. מה שעוזר לנו להצליח להיות במקומות הראשונים לאורך כל העונה בניגוד לשאר הקבוצות (כמוכם וכמו ראשל"צ ונס ציונה למשל) היא העובדה שיש לנו קהל רב שמגיע למשחקים ולו יש חלק מאוד משמעותי בהצלחתנו, אין קבוצה בלי אוהדים!! השנה התקציב של הפועל כפר סבוא הוא 5.5 מיליון שקל ולא פרוטה אחת יותר, לראשל"צ ורמה"ש יש תקציב יותר גבוה. בשנה הבאה בליגת העל התקציב צפוי להיות בסביבות ה12-14 מיליון שקל ובהתאם לזאת הסגל צפוי להשתנות בצורה ניכרת. שחקנים כמו בוריס קליימן, שי דוד, אלירן סיימון, דידי אונגר, בן מלכה ועומר פדידה יכולים להמשיך איתנו בליגת העל. שחקנים כמו בייסה, יניב מזרחי, וסיהון, עומרי רון וחמודי כיאל ממש לא. תן לנו לחזור סופסוף לליגה הבכירה אחרי 3 שנים ארורות בלאומית ותראה מה יהיה בהפועל כפר סבא. אם חלום שלי על ניצחון 0:4 (שהסתיים בדיוק להפך) גורם לך לשמוח לאידנו אז שיהיה לך לבריאות אחי.
לא נקרענו עלייך מצחוק שכפ"ס שלך הובסה. בסך הכל היה מצחיק לראות את ההודעה מלפני שבועיים שהדגשת בצורה כל כך ברורה שרמת השרון בלוף אחרי 2 הפסדים ועוד אז אמרתי לך לחכות עם ההכרזה ובכ"ז נשארת בשלך. ובסוף הבלוף התפוצץ בפרצוף. זה הכל, קצת הומור עצמי. לנושא אחר - ב'ידיעות ספורט' מפורסם היום שראשון לציון החתימה את ינון ברדה ממכבי באר שבע. ממש חבל בשביל מכבי, מעניין יהיה לקרוא יותר על ההעברה במקומוני הדרום בסופ"ש.
נווה אתה בחור חביב וחכם ואני יודע שלא התכוונת לצחוק עליי. היה בינינו ויכוחון אחרי ה-0:4 של הרצליה ברמת השרון בו טענתי כי רמת השרון בלוף, נכון. הם באמת סתמו לי את הפה אבל אני מציע שנחכה איתם עד הפלייאוף ונראה האם באמת מדובר בקבוצה ששווה ליגת על, לדעתי הקיזוז ייפגע בהם קשות השנה. בסופו של דבר אני אוהד הפועל כפר סבא שקשור מאוד לקבוצה. בארכיון ראיתי שעד הירידה האחרונה היו פה לא מעט כפר סבאים שהתאדו עם הזמן. בתור האוהד הכמעט יחיד כאן של הפועל כפר סבא אני חש צורך להגן עליה, להחמיא לה ולתת עליה כל פיסת מידע בפורום כמו 'Asoccer' שהוא פורום הכדורגל הנייטרלי היחיד ברשת, מלבד דיבורים על קבוצתי ועל הליגה הלאומית אני כמעט לא כותב כאן.
מאיפה אתה יודע שמכבי הרצליה משחקת גרוע כל העונה חוץ ממשחק אחד? אני מאמין שלא היית באף משחק שלנו העונה, מאז ההפסד נגדכם לפני יותר מחודשיים שגם שם היכולת של מכבי הרצליה הציגה הייתה בסדר גמור שידרנו אותנו פעמיים בלבד בדרבי שהיו לנו שם מספיק הזדמנוית גם לנצח את המשחק הזה ונגד רמת השרון וכולנו זוכרים איך זה נגמר. אל תצא כאן בהצהרות מפוצצת על דברים שאתה לא בטוח בהם. קבוצה גרועה זה מה שהיה במכבי הרצליה ברוב השנה שעברה, אין מה להשוות את הקבוצה ההיא לקבוצה הזאת. במכבי הרצליה משחקים בהרכב הראשון 4 שחקני בית בעונה הראשונה שלהם בבוגרים. בעייני לא צריך קהל בשביל לנצח קבוצה כמו הכח עמידר רמת גן. עירוני רמת השרון מגרדת את ה-150 איש בכל משחק בית והם במקום הראשון, למה? כי יש להם מנטליות ואופי של קבוצה שרוצה לעלות ליגה, מכבי הרצליה וגם עירוני ראשון לציון הם בדיוק ההפך מזה. ברגע שקיבלנו את השער מג'ת אלהלי ביום שישי שעבר ידעתי שהקבוצה הזאת לא תעלה ליגה ואין שום קשר לקהל, לא יכול להיות שאתה מנצח 4-0 את הקבוצה מהמקום הראשון ושבוע אחרי זה קבוצה מהמקום ה-13 לוקחת ממך נקודות בבית, קבוצה עם רצון לעלות ליגה הייתה עולה במטרה לטרוף את הדשא ולקחת 3 נקודות בשיניים. קבוצה שרוצה לעלות ליגה ויודעת שיש לה בעיה קשה בהבקעת שערים מביאה לפחות חיזוק אחד בחלק הקדמי, גם את זה לא עשו פה. היום ההגרלה של שמינית גמר הגביע, אולי היישועה מהעונה הזאת תגיע דווקא ממקום בלתי צפוי.
טוב, אז הנה, בשנייה האחרונה של חלון ההעברות מחתימה מכבי הרצליה חלוץ ברזילאי העונה לשם ג'יזרמו וישהיימר. אם השם מצלצל מוכר, אז החלון פתח את העונה בעראבה ולפי שיימן את סיני גילה שם יכולת טובה למרות ירידת הליגה הוודאית שלהם.. לא ראיתי, לא מכיר, אבל נשמע מאוד תמוה... שיהיה.
לאחר שהקשר הצרפתי הצעיר גייטן דאקונטו קיבל אזרחות ממש כמו דה סילבה שבר את הרגל באימון וגמר כנראה את העונה חבל מאוד לחמן בתגובה מהירה מחתים שחקן צרפתי מהליגה הפורטוגולית שאוליי ייכנס לנעליו של קנפו פרטים על השחקן: http://en.wikipedia.org/wiki/Sekou_Baradji
הפועל כפר סבא החתימה לבסוף את לואי טהא, בלם מהמגזר ששיחק בשנה שעברה בעראבה והיה העונה על הספסל באשדוד . ובנוסף, הוחתם פה לא אחר מאשר חנן פדידה הותיק והטוב, החתמה טובה. אולי הם יעזרו לנו לשפר את ההגנה וההתקפה בדרך לליגת העל.