עכשיו כל מי שאמר שרמת השרון היא בלוף שיאכל את הכובע כמו שצריך ויחזור לחור שלו. עד כמה שאני זוכר, אלו היו המשתמשים "כפר סבא נשמה" ו"הפועל כפר סבא" כך שהיום הם קיבלו תשובה ברורה מאוד וחד משמעית. חזרה לחורים בבקשה.
כמו שאמרתי (לשמחתי), זו צריכה על הנייר להיות השבת של הכתומים. כל קבוצות הצמרת ב6 הראשונות, למעט רמת השרון (מן הסתם) איבדו נקודות. כפר סבר זה בושה של קבוצה עם כל הכבוד ויש כבוד ככה לא נראית קבוצה במאני טיים, חולשה נוראית. ראיתי את גאגא צ'קטיאני, מסכן.... געגועים לנס ציונה ואני בטוח בכך, למעט המשחק היום כבר אמרתי כפר סבא כ"כ קבוצתית שזה מקשה עליו, אני עדיין טוען שהוא החלוץ הטוב בליגה, הבעיה היא בקבוצה שלו. אני מחכה ליום שני, פטריק קמפינג קיבל את השחרורמ הבינלאומי שלו אתמול בערב ואמור ליטול חלק במשחק בשני, במידה וננצח בתוספת פטריק שהוא שחקן בנבחרת קמרון, אני מאמין שאנחנו נדבר חזק עד תום העונה.
וואו, לא ידעתי עד כמה אתם נבלות.. איפה הייתם כשהקבוצה ניצחה 6 פעמים רצוף? כשהצגנו יכולת פנטסטית מול קבוצות בונקריסטיות מסריחות?? כמעט אף אחד פה לא פירגן! יש לנו נאחס עם הרמת שרון האלה, אין לי מה לאמר על היכולת המבישה שהוצגה אתמול, אחד הימים המשפילים בתולדות המועדון, ללא ספק. רק משהו קטן, בשנה שעברה היתה קבוצה בליגה הלאומית שקראו לה הפועל אשקלון. הפועל אשקלון פגשה את הפועל כפר סבא ארבע פעמים לפני הפלייאוף והמאזן היה 2 תיקו ו-2 נצחונות ירוקים כשאחד מהם הסתיים בתוצאה... 0:4 לכפר סבא!! אבל מה? במאני טיים ובמפגש הכי חשוב בין השניים האשקלונים באו ללויטה, ניצחו 1:2 ועלו ליגה. נכון,עד עכשיו רק הפסדנו לרמת השרון. אתמול הם האכילו אותי לקראדה והביסו את קבוצתי אך אני מאמין שברגע האמת, בפלייאוף, אנחנו ניתן להם בראש, להם ולשאר הליגה!! שבוע טוב!
המשחק בין מכבי הרצליה לעירוני ראשון לציון יהיה ביום שני הבא, וזה אומר שבאופן קצת מוזר הם בחרו לשדר את רמת השרון בפעם הרביעית ברציפות במשחק חוץ בעילוט מול אחי נצרת. לא שאכפת לי שלא משדרים אותנו אבל זה ממש טמטום לבחור במשחק הזה. כפר סבא - ג'ת יותר מעניין מהמשחק הזה.
באתר ההתאחדות כתוב שהמשחק של רעננה נגד הכח יהיה בנתניה למישהו יש מושג מתי באמת הקבוצה חוזרת לקרני ברעננה ?
אני עדיין באותה דעה על רמת השרון , זה שאתמול עמדנו על המגרש זה משהו אחר . לא יודע מה קרה לשחקנים אתמול כנראה עדיין לא התאוששו מחיפה, קשטן עשה החלטות טפשיות כשהכניס את בייסה שלא שיחק כל העונה על המשבצת של וסיהון וכבר משחקו השני של השוער יניב מזרחי שבשני המשחקים הראה כמה הוא אפס ואם לא הייתי יודע כמה הוא אפס הייתי בטוח שהוא מוכר את המשחק! לדעתי כל קבוצה בליגה היתה מפרקת אותנו אתמול כי באמת זאת לא היתה אותה קבוצה! מהשניה הראשונה על המגרש עד סיום המשחק פשוט לא שיחקנו! לדעתי תראו בסוף העונה למה התכוונתי שאמרתי שרמת השרון היא בלוף אחד גדול.
עמודי התאורה כבר נמצאים באיצטדיון ברעננה, אבל כנראה שהגשם מעכב את ההרכבה שלהם ושל החשמל, לכן נאלץ לשחק גם במשחק הקרוב בנתניה...
טוב תודה לך ! -עדכון- כרגע נכנסתי לאתר של ההתאחדות וב"ה חוזרים לרעננה http://img135.imageshack.us/img135/3082/129709686648.Xxx הנה צילום מסך מהאתר מקווה שיהיה במזל !
בדקה ה18 דניאל אילמו העלה את קבוצתו, עירוני בת ים, ליתרון במשחק הבית מול אחי נצרת. אבל אז .. סלימאן אמג'ד (21), אלירן חודדה (27 בפנדל שבגללו הורחק עומרי כהן מבת ים), דוס סנטוס (49), אלירן חודדה עם השני שלו (73) ואחמד אבד (75) הוכיחו שלא רק הפועל ב"ש יודעת לתת בחמסות, ובסיום 1-5 ענקי לאחי נצרת בבת ים! בת ים ממשיכה להדרדר, הקבוצה לא ניצחה מאז המחזור התשיעי[!] ורחוקה 8 נקודות (בלי קיזוז) ממקום 14.
התוצאה של נצרת ממש לא ענקית, אמנם עשו מהפך וכבשו חמישייה אך בת ים היא אחת מהקבוצות היותר חלשות בליגה, אילולא הורדת הנקודות של נצרת עלית, מבחינתי היא יורדת בטוחה יחד עם עראבה, למרות שבלאומית אסור לחרוץ גורלות עד המחזור האחרון.
לדעתי היא כן מפתיעה. לא עצם הניצחון, אלא בתוצאה. נכון שבת ים חלשה ואחי נצרת לא רעים בכלל, אבל לא ציפיתי שהם יפסידו 5-1 בבית.