לוח משחקי מחזור 21 בליגה הלאומית: הכח עמידר רמת גן - מכבי הרצליה (שישי, 15:00) עירוני ג'ת אלהלי - הפועל רעננה (שישי, 15:00) הפועל הרצליה - בני לוד (שישי, 15:00) עירוני רמת השרון - הפועל כפר סבא (שבת, 15:00) הפועל ראשון לציון - הפועל נצרת עילית (שבת, 17:00) עירוני בת ים - מכבי אחי נצרת (ראשון, 17:00) סקציה נס ציונה - מכבי באר שבע (ראשון, 17:30) אחווה עראבה - ביתר שמשון תל אביב (ראשון, 19:00)
פול אקודו (חלוץ ניגרי) , מתי אברהם , טל פטרושקה , יוסי פוליקר ואור אוסטיינד בבת-ים משה אבוטבול הנהדר עבר לרמה"ש למישהו יש פרטים על פטרושקה פוליקר ואוסטיינד ?
מחר טירוף ברמת השרון, משחק עונה קלאסי! אי אפשר לדעת איך הירוקים יגיעו אחרי ההפסד במשחק הגביע שבגללו מועד המשחק נקבע מחר. ניצחון שלנו יהיה משמעותי מאוד במאבקי הצמרת אך אני מודה שגם אם זה ייגמר בתיקו אני לא אבכה. שבת שלום וירוק לכולם!
כבר היה עדיף להפסיד שם ולקחת את הנקודות שאיבדנו במשחקי תיקו נגד כל הקבוצות המביכות האלה. העיקר שלא צריך שום חיזוק.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx בני לוד משיגה ניצחון חוץ דיי מפתיע[?] על הפועל הרצליה, 1-3. ג'ת אלהאלי ממשיכה להפתיע או שזו רעננה שמאכזבת? בכל מקרה הקבוצות מסיימות את המשחק ביניהן ללא שערים.
האמת לא מפתיעות אותי התוצאות, ג'ת אל אהלי עם הרוח הגבית והניצחון המשכר בתוספת פאריד טאהר שעבר בבקרה התקציבית ובתוספת של עוד 2 שחקנים חיזוק אחד מהם זר, אני לא מתפלא שהיא סחטה תיקו מרעננה, אני כן מתפלא איך שמנו להם 4 והם בכל זאת נותנים פייט יפה לשאר. הכח, קבוצה דיי מגעילה ומעיקה, אני לא מקנא בהרצליה ששיחקה מולם היום, הרמת גנים התחזקו בשוער זר (מצוין אומרים) באלירן שערי (ברומטר) ועומרי נווה מהפועל הרצליה (לא מכיר) ככה שגם כאן התיקו לא מפתיע אותי ככ. זו יכולה להיות השבת של הכתומים מנס ציונה שבמידה וננצח את באר שבע בראשון, נפתח לגמרי את המאבק על המקום השלישי ואולי מי יודע אולי אולי גם על מקום שני. הזר הקמרוני שמתאמן עם הקבוצה הוא כבן 20 שתי עונות בוגרים יש לו ברזומה, שתיהן בקבוצת צמרת מהליגה הראשונה בקטאר בקבוצה שבה משחק לא אחר מז'וניניו הברזילאי, בעונה הראשונה הוא היה בקבוצה עם ז'ונינו ועונה אחרי זה ירד לליגת המשנה הקטארית שמה יש לקבוצתו קבוצת מילואים והוא כיכב שם. איך הוא הגיע לכאן ולמה, אין לי מושג, אומרים שבאימונים הבחור מפרפר את השחקנים, הוא חתם על חוזה בקבוצה ל3 עונות עם סעיף שחרור נאה, ה-בעיה היא השחרור הבינלאומי שלו שמחכים לו במידה ולא יגיע אז אכלנו אותה. אריק רומאו עושה קולות של מי שרוצה שיקפיאו אותו ורק לא לעבור לבאר שבע או לאום אל פאחם, הקמרוני שמחזיק בחוזה ללא סעיף יציאה כנראה מעדיף את היציע והעיר הנינוחה (נס ציונה ) על פני (ויסלחו לי ג'ת ובאר שבע) קבוצות התחתית שלי הליגה, ביום ראשון הבחור יחליט לאן מועדות פניו. אגב אל תשכחו שרעננה שיחקה מ120 דקות השבוע, למרות שגם הכח. ביום שני חובה לנצח, אני מקווה שאזאו יחלים מהפציעה שלו, ושנראה את פטריק הקמרוני בהופעת הבכורה שלו, הוא דומה לפטריק ויירה רק בלי קרחת.
שחקן של עמישב מליגה א אמרו לי שהוא שיחק היום במדי עמישב, איך הוא עבר לבת ים? הוא כבר התאמן בבת ים השבוע?
אל-אהלי עשתה חיזוק משמעותי בדמותם של סנטיגו בזרוק (מגן יהודי ארגנטינאי), עמי גילברט ובעיקר פריד טאהר, שחקן עם ערך מוסף עצום מלבד היותו בלם מצוין.
המשחק היום היה העתק של המשחק הקודם שלנו מול ג' רק הפוך הפעם אנחנו שלטנו והצלות מהקו של ההגנה של ג'ת בראשות טאהר המצוין מנעו מאיתנו שתי נקודות אבל אני לא בא בטענות כי פעם שעברה אנחנו סחטנו מהם את התיקו.... סך הכול אני ממש מרוצה מהמשחק בעיקר מג'אברין ומצמד הבלמים הטוב בליגה לטעמי אבל אירוע אחד פשוט הרס לי הכול בסוף המשחק שמעתי את ניירקו מדבר עם מישהו מהיצע והוא אמר לו שלחמן נותן להם הוראה מפורשת לא להתמסר אלה להעיף כדורים וברגע שמישהו מחליט על דעת עצמו למסור הוא חוטף צעקות.. פשוט חבל לחמן מוציא מהצעירים משהו שאף מאמן לא היה מוציא אבל זה בזכות הרבה עבודה מנטלית ולא דרך כדורגל...
לא הצליח להשיג את השחרור.. פטרושקה בא בעסקה סיבובית כאשר בת ים מקבלת אותו את אור אוסטיינד ואת יוסי פוליקר ואת הדרך ההפוכה לרמה"ש יעשה משה אבוטבול הנהדר.