מיקי עטיה חתם אך עדיין לא עבר בבקרה קשר מכבי באר שבע, חתם הבוקר במכבי בת-ים עד לסיום העונה. בהנהלה ובצוות המקצועי האמינו שעטיה יחזק את הסגל הדליל במשחק בכפר סבא בשבת, אבל ברשות לבקרה תקציבית חשבו אחרת. המנכ"ל בני ברו מיהר למשרדי הבקרה כדי להעביר את החוזה של עטיה וחזר כלעומת שבא. בבקרה סירבו לאשר לבת-ים לצרף שחקנים חדשים עד שישולמו משכורות חודש דצמבר. יוסי אלקובי בתגובה: "לא שילמנו כמו כל הקבוצות, כי עדיין לא קיבלנו את ההקצבה מההתאחדות. אמרתי לפקידים בבקרה שלא יעשו טובות. השיקים למשכורות מוכנים ונעביר את החוזה של עטיה ביום ראשון, כדי שיוכל לשחק ביום שלישי במשחק הגביע באשקלון". בעיות גם בהשלמת רישומו של החלוץ הניגרי פול אקודו. במשרד הפנים עומדים על כך שהשחקן יחזור לניגריה, יקבל שם את אשרת העבודה בישראל ורק אז יחזור לארץ וירשם כשחקן בבת-ים. בנוסף, קשיים בירוקרטיים מעקבים את קבלת השחרור הבינלאומי של השחקן. סוכנו של אקודו, לא ידע להסביר אם קבוצתו בניגריה נחשבת למקצוענית, ואז חובה לקבל שחרור בינלאומי, או שמדובר בקבוצה חובבנית שמעבר ממנה לקבוצה אחרת, אינו מצריך שחרור. גם אקודו לא יוכל לשחק בכפר סבא. החלוץ הלטבי ניקולס קוזקוקאס נפגש אתמול עם חברי ההנהלה והציב דרישות גבוהות בהרבה מהסכומים שסוכמו עם סוכנו. בהנהלה לא מתכוונים לחרוג מהתקציב ולשלם יותר מהסיכום המוקדם. בינתיים השחקן ניתק מגע וכנראה שלא יוחתם. "מצפה לנו משחק קשה מאוד בכפר סבא. אולי הכי קשה העונה", אמר המאמן דורון ממן והוסיף. "דאנדי אוקונגו ושניר משען חוזרים וזה כבר טוב. אם נשחק נכון ולא נעשה טעויות בהגנה, בעיקר ממצבים נייחים, נוכל לחזור מלויטה עם נקודות".
מיקי עטיה, לנצח אני אזכור את הבחור הזה, עשה 3 גוליםג דוליםב קריית גת וקיבל מםפניג'ל סטיפה של 300 אלף דולר בשנה, וואלה עשה חיים על חשבונו של מאיר.
זה היה חוזה של 300 אלף דולר ל-3 שנים, משמע 100 אלף דולר לעונה שעטיה עשק מאיתנו, ועונה אחת שלמה הוא ישב בחוץ בגלל שקיבל דקירה ברגל באיזה מועדון, בסה"כ לפני שהחתמנו אותו הוא היה אחד השחקנים החמים בליגה, נתן גול בסלאלום ענק נגד חיפה ב0-4 הגדול של קרית-גת ועוד שער גדול נגדנו במשחק ההישארות שהקפיץ מעל גולן מלול בגול שכמעט הוריד אותנו ליגה עד שהגיע פאפורה בדקה ה-89... אבל לא מפתיע שמאז שנזרק מהבית בושת שלנו בתקופת פניג'ל הוא לא מוצא מקום בליגת העל, תמיד היה חרא שחקן עם הבלחות פה ושם, מתאים לרמה של מכבי ב"ש ובת-ים.
קבוצה של טמבלים יש לנו, שוב שער באשמתו הישירה של אבי איבגי. מהצד השני גם הגול של ג'פירדזה באשמתו הישירה של השוער שלהם. קבוצה שלא לוקחת נקודות בבית לא יכולה לעשות כלום, רשמתי את זה כבר בתחילת העונה. עונה מבוזבזת מלאה באשליות.
שאפו לנצרת עילית, שהשיגה ניצחון קריטי על הכח עמידר ר"ג, לאחר שעשתה מהפך מ1:2 ל3:2. שער של יהודה ז'אנו עמוק בתוך תוספת הזמן העניק למקומיים ניצחון חשוב. הכח מבחינתה ממשיכה להדרדר.
חודש וקצת עברו מאז ניצחון הליגה האחרון של מכבי ב"ש, והיום הוא הגיע בוסרמיל, 1-2 גדול על בית"ר שמשון תל אביב. לאחר שהאורחים הובילו, עומר מולאי כבש צמד והפך את התוצאה.
הרצליה היום שחקו כדורגל גרוע, הם פשוט לא מצליחים לשחק נורמלי בבית. גם נגד בת ים וגם היום הקבלת החלטות פשוט איומה. 2 הגולים באשמתם הישירה של השוערים. אין לנו הרבה סיכוי לצערי. אני סימנתי את המקום ה-3 כריאלי אבל כמו שזה נראה אין על מה לדבר הקבוצה לא יציבה לא מאורגנת ולא עומדת בלחץ. חבל שלא הגיע חיזוק כי פוטנציאל יש
כמה דברים , אני לא רוצה להיות חכם ולא להיות צודק אבל ראיתי את האיבוד נקודות הזה של הרצליה זה פשוט שיכפול של נס ציונה 2 קבוצות לא יציבות שעושות תוצאה טובה כאן ואחרי שבוע חוזרות 2 צעדים ברוורס... בעית היציבות בעוכריה של הרצליה למרות שלא לנצח את ג'ת זה אפילו מביך. אם הייתם שואלים את סיני את מי הוא היה מעדיף לקבל היה אומר את ג'ת, קבוצה שספגה 6 שערים בשבוע אחד... רמת השרון הוכיחה שכאשר היא לא כובשת מקרן או מאיזה טעות היא פשוט נאדה של קבוצה. גורנשיט ובטח לא מה שעשיתם אותם... מחר דרבי לוהטטטטטטטט נגד ראשון חם ומגניב בטוח יהיה, אני רוצה 3 נקודות. הבנתי שמצאו שחקן מאד מוכשר שעתיד לחתום בקבוצה מחרתיים אני לא יודע לפרט אבל הבטיחו לי שמדובר בטאלנט אמיתי לליגה הלאומית עם רזומה עשיר.
כן, חרטא, מחצית שנייה שלמה המשחק רק בחצי של רעננה שמצידה מסתגרת עם 11 שחקני שדה ברחבה שלה עצמה. מה אני יגיד לך, כל כך קל לשים שלישיות במצב הזה, שפשוט זועק לשמיים שרמת השרון היא בלוף שלא הצליחה להכניס אפילו שער אחד.