בקשר למה שקורה בזמן האחרון למוליכה רמה"ש לדעתי היא "הדהירה על המרכבה" של רמת השרון נעצרה לגמרי וראינו מה קרה לצ'לסי שדרסה בהבסות את הליגה פתאום נפצעו כמה שחקנים הפסידו לקבוצה קטנה ותראו מה קרה להם מאז הגביע נגד נתיבות רמת השרון ירדה מהגל ואם תפסיד לרעננה קשה לדעתי יהיה לה לשמור על המקום המוביל לליגת העל למרות ההפרש צריך לזכור שיש קיזוז וראינו איך אשקלון עלו ויש הפתעות נראה מה יהיה .
ארז בנודיס עוזרו של רונן וינשטיין בהכח עמידר חתם כמאמן ראשי בביתר שמשון ת"א אבאי ארדני הקשר האתיופי המחונן אמור לעבור לעירוני רמת השרון שרוצה אותו מאוד
אתמול הגיעו עמודי תאורה למגרש הקטן והצנוע ברעננה. לקראת המשחק הבא בבית נגד הכח רמת גן, אנחנו צפויים לחזור ולשחק במגרשנו הביתי ולא לסבול את הנסיעה המייגעת הזאת לנתניה בכל משחק בית! מזל טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
כן כבר כתב את זה אוהד ב"ש בדיון של אצטדיונים בישראל לאן אבל אני שואל אותך איך העמודים כאילו כמה מה שעשו ברמת השרון ? כי ברמת השרון הייתי עשו עמודים ענקים שיש עליהם מצלמות ורמקולים לכרוז מעניין מה עשו פה אבל מעניין אותי יותר למה המשחק הקרוב נגד רמת השרון לא יהיה כבר ברעננה אגב יש לנו משחק חוץ נגד הכח בגביע מקווה שנעבור אותם בע"ה וכבר בשמינית יצא לנו משחק בית נגד קבוצה גדולה יבאו מלא אוהדים
אוהדי רעננה, איך בסוף הצליחו לארגן תאורה? אני זוכר בקיץ שכשהבינו אצלכם שגם השנה חייבים תאורה אז ההנהלה ניסתה להביא עמודי תאורה אך התושבים באזור הסמוך סירבו בכל תוקף ובשל זאת העניין נפל ונדדתם לנתניה.
אין לי מושג מה נסגר בסוף עם השכנים, אבל שורה תחתונה זה אמור להסתדר ואני מקווה שלא יהיו בעיות בקשר לזה. הקשר הצרפתי, שחזר לצרפת לפני כמה ימים בלי התרעה, חזר לישראל והתאמן היום עם הקבוצה. כנראה שקרה משהו בלתי צפוי שגרם לו לנסוע, אבל עדיין כל ההתנהלות הזאת של רעננה בנוגע לשחקנים כבר לא מפתיעה אותי... כל הבעיות עם ג'ונתן אסוס ועם סטיבן כהן ועם זרים זחותמים ובורחים, מוזר מוזר... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
תגיד יש לי שאלה סתם נגיד ואין תאורה למה המשחק נגד בית"ר כפר סבא לא שהוא מעניין אבל סתם למה הוא לא היה בקרני אם נגיד הפועל משחקת נגד קרית אתא זה משוחק באצטדיון של 1000 אנשים עם משטח מגעיל יש לך מושג ??
כי האצטדיון של קרית אתא אושר לקרית אתא וזה המגרש הביתי שלהם. לרעננה לא אושר המגרש בקרני למשחקים בליגה הלאומית ואין אפשרות להחליף מגרש ביתי מתי שרוצים. ברגע שהמגרש ברעננה יהיה מוכן, יעשו החלפת ביתיות אחת ולתמיד... למעט זה, אין סיבה הגיונית אחרת. למרות שאף פעם ההגיון וההתאחדות לא הלכו ביחד, אבל שיהיה...
בשורה משמחת מאוד עבורי אוהדי ואנשי רעננה. הסיבה שקרית אתא יכולה לשחק בביתה היא חוק אותו העביר לוזון לפי כל קבוצה בגביע חייבת לארח בביתה, למעט מקרים חריגים בהם המשטרה פוסלת את המתקן, כפי שקרה במשחק בין יפו להפועל בעונה שעברה. בגביע יש הרשאה לשחק בשעות הצהריים המוקדמות, מה שלא מאושר במשחקי הליגה, שחייבים להיערך בשעות הערב באמצע שבוע. אז נכון, גם בגביע המשחקים משוחקים באמצע שבוע ובימי עבודה. לכו תבינו היגיון.
אבל לי זכור שבשנה שעברה רעננה רצתה לעבור באמצע העונה מ'לויטה' ל'קופסא' ונדחתה ע"י ההתאחדות בטענה שלא ניתן להחליף מגרש באמצע העונה.
מחזור 20 בליגה הלאומית: מכבי ב"ש - בית"ר שמשון תל אביב (15:00, שישי) הפועל רעננה - עירוני רמה"ש (15:00, שישי) מכבי הרצליה - מכבי עירוני ג'ת (15:00, שישי) הפועל נצרת עילית - הכח עמידר רמת גן (15:00, שישי) אחי נצרת - הפועל הרצליה (17:00, שבת) סקציה נס ציונה - הפועל ראשון לציון (17:30, שבת) הפועל כפר סבא - מכבי עירוני בת ים (19:00, שבת) בני לוד - אחווה עראבה (17:00, שני) :aaa031:
מבחן חשוב מאוד לעירוני רמת השרון מחר, אחרי מה שעבר עליהם בשבוע שעבר הם מקבלים עוד משחק מול קבוצת צמרת שקשה מאוד לנצח ומעניין לראות אך הם יתאוששו משבוע שעבר. בקשר למכבי הרצליה מאוד קיוויתי שהניצחון בשבוע שעבר יגרום להם להאמין שבאמת אפשר להיאבק עד הסוף אפילו על מקומות 1-2 ומאוד ציפיתי לחיזוק בעמדת ההתקפה אבל עוד שבוע עבר ושום דבר לא קורה. בחלון העברות עד עכשיו שוחררו שלושה שחקנים ואף שחקן לא הגיע לכאן וזה רע מאוד. אחרי שלושה ניצחונות בית ברציפות איבדנו שתי נקודות בבית במשחק גרוע לפני שבועיים נגד בת ים, ואוי ואבוי לנו שלא נדע לנצל את מה שקרה בשבוע שעבר בשביל להתקדם קדימה. מתוך 6 קבוצות הצמרת בליגה הזאת, 4 נפגשות לקרבות ראש בראש, הזדמנות נהדרת לקחת איזה נקודה שתיים פור לקראת ההמשך.