ליגה לאומית 10/11: עירוני רמה"ש וראשל"צ בליגת העל!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏11/7/10.

1. Don Joan Roman Member

אם שחר שש היה שוער יציב אז הוא היה היום בליגת העל כי מבחינת כישרון הוא יותר טוב מלפחות ארבעה שוערים שמשחקים בליגת העל.

2. הרצליה Member

אפשר לשאול למה?

3. הפועל_כפר_סבא Member

אז הסתיים הסיבוב הראשון בליגה הלאומית.
    למרות הכל הפועל כפר סבא סוגרת סיבוב טוב עם פער של 5 נקודות מהמקום השלישי ו-2 מהמקום הראשון.
    גם בקיץ הזה כמו בקיץ הקודם כל מיני קשקשנים פה העריכו שהפועל כפר סבא היא קבוצה משעממת שלא תהיה בצמרת אך כמו בשנה שעברה הם שוב אכלו את הכובע.
    נכון, לא הצגנו יכולת מדהימה, ממש לא, אבל מה שכן הצגנו זה אופי חזק ומנטליות קטלנית כשגם במצבים קשים לא איבדנו תקווה ולראייה הניצחונות על ראשל"צ, מ. הרצליה ונס ציונה.
    גאגא צ'קטיאני אותו אוהד נס ציונה מעריץ כל כך ייצטרף (דרך אגב, מישהו יודע האם שחקני רכש יוכלו לשחק כבר במחזור הבא?) בקרוב כשמשאים ומתנים מתקיימים עם עוד מספר שחקנים בכירים כשהשם החדש הוא בלם מכבי ת"א, ניסו קפילוטו.
    אני מאמין שכמו בשנה שעברה היכולת בסיבוב השני תשתפר ונציג יכולת הרבה יותר טובה.
    זה לא יהיה קל - הרצליה וראשל"צ מתעוררות, רמה"ש לוהטת כשגם נס ציונה ורעננה בתמונה.
    אנחנו קודם כל צריכים להסתכל על עצמנו ולעשות את הכווול כדי לחזור סופסוף למקומנו הטבעי, בליגה הבכירה.
    אנחנו עוד לא באמצע העונה אפילו, הדרך עוד ארוכה, יש קיזוז טיפשי בדרך, אך השנה הזאת חייבת להיות שנת עלייה ותו לא!
    שאו ברכה!

4. הפועל_כפר_סבא Member

עוד משהו, הבוקר נקבעו סופית 2 היורדות לליגה א': אחווה עראבה ונצרת עלית שגם לה הורדו 9 נקודות, עצוב.

5. QQ1976 Member

שחר שמש הוא לא רק שוער יציב אלא גם סלע איתן

היציבות זה החלק החזק אצלו פשוט חוסר מזל

6. wanted Member

בן חמו לא השמיט כדור גובה,נשלח כדור עומק לרחבה,מגלן הקשית מעל בן חמו שיצא אליו וגילגל פנימה..מחצית ראשונה הייתה די שקולה,רק אחרי הגול של הרצליה באה שליטה מוחלטת של הסקציה..
    אתר מתאר מצב שנס ציונה החמיצה עשרות פעמים מול שער ריק,זה לא היה ככה,מה שכן שתי ההחמצות שציינת היו באמת גדולות..

7. The best of The best Member

אני מתאר מה שאני רואה, את הגול של בן חמו זה טעות שהיא נטו שלו, שוער עם ידיים לא מצליח לקחת כדור גובה? וחלוץ עם רגל כן ?
    במחצית הראשונה היינו צריכים להוביל 2:0 כמו כלום, במחצית השנייה אם זה היה נגמר 5:0 אז כן, לא הייתי נסחף... גם הגול של הרצליה הגיע אחרי שליטה מוחלטת שלנן, שער מקרי בלי שום קשר למהלכים שהיו במגרש.
    גם בגביע כתבת שבהארכה היה משחק משמים, תיזכר... אני לא יודע אולי לא ראינו את אותו המשחק.
    היה דיי לשמוע את בני טבק אומר מחוץ לאיצטדיון "אף קבוצה לא החמיצה מולנו ככה העונה, גם כפר סבא הגדולה שעקצה אותנו בשני מצבים, אבל שוב, אף קבוצה לא החמיצה ככה כמוכם"
    ולכל המתלהמים, לא באתי להראות שאנחנו מאן יונייטד, באתי להגיד שאנחנו לוזרים, עם מחמאות לא הולכים למכולת, וכשמחמיצים בצורה כזו בהרבה משחקים זה עולה ביוקר ומעיד על בעיה קשה בקבוצה.

גניטו משוחרר עקב פציעה.
    שגם אם סופרים אותו, הוא גם לא שיחק אמש... שיחקנו עם זר אחד אתמול וגביע הטוטו.

נערך לאחרונה ב: ‏21/12/10
  8. wanted Member

בן חמו היה על קו החמש ויצא לעברו,ושוב אתקן אותך לא היה כדור גובה,היה כדור עומק ולשוער זה הבדל גדול..ובהרכה אכן היה משחק משמים למעט שתי הזדמנויות אחת לכל קבוצה..אני רואה את המשחק בצורה נייטרלית ולא בראיה של אוהד אחת הקבוצות וזה ההבדל,אוהד תמיד יהיה משוחד אין מה לעשות..מחצית ראשונה הייתה שקולה לגמרי עם יתרון קליל לסקציה אך בטח לא שליטה במגרש..

9. The best of The best Member

ברור שאתה רואה את זה בצורה ניטרלית יותר ממני אין בכלל ספק.
    הכדור של בן חמו היו כדור אורך קופצני! בשלב מסוים הוא יכל לאגרף אותו מהרחבה אבל בשלומיאליות איפשר למגלן להרים רגל גבוה ולהקפיץ לו קטנה מעל הראש, ופונטרמולי בחטא על פשע לא מצליח להוציא ת'דרדרלה הזה החוצה.
    בחצי השני היו 5 מצבים של מאה אחוז שער.

מה שכן, אמרת והיה את זה גם בגולר, אין ספק ששני המשחקים האחרונים של נס ציונה היו ממש טובים לצופה הניטרלי, ופחות לי אישית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    זה מעודד קצת אבל מצד שני מעיד על בעיה קשה ועל נאיביות גדולה, לא הייתי מצפה לגדולות בסיבוב הבא, בפלייאוף העליון ברור לי שנהיה אבל לא יודע אם אפשר יהיה לדבר גבוה מכך, אם לא יגיעו 2 שחקנים מפוצצים לליגה הזו, אז מה שנקרא, אכלנו אותה.

נערך לאחרונה ב: ‏21/12/10
  10. Don Joan Roman Member

יציבות, יציבות.

11. דניאלושקה Member

בנוסף לעוז ברנדווין, שחקן נוסף מגת אל האלי, החלוץ ניר כהן עשוי לנחות בבת-ים. כהן שהבקיע העונה שני שערי ליגה, הגיע ביחד עם ברנדווין לפגישה עם ממן ואלקובי.
    הפגישה עם אקקי מיקוצ'דזה נדחתה להיום.
    נתק מוחלט בין היו"ר עמי בלולו לנשיא יוסי אלקובי. השניים התעמתו לאחר שלבלולו היו השגות על פעולות כספיות שביצע אלקובי. ספק רב אם השותפות בין השניים בניהול הקבוצה (שמעשית קיימת על הנייר בלבד) תחזיק מעמד עוד זמן רב.

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

בסופו של דבר ירון הוכנבוים לא מונה למאמן ג'ת אלהאלי.

13. The best of The best Member

בנס ציונה טוענים שאם דודו ביטון נשאר בארץ (הפועל פ"ת)
    אז אוהד קדוסי יחתום בקבוצה, נחכה ונראה...
    עכשיו מתחילה בורסת השממות והמלפפונים של חלון ההעברות.

14. הרצליה Member

אלכס ברמכר(שחקן ומאמן מכבי הרצליה בעבר) מונה למאמן שם.

15. הפועל_כפר_סבא Member

לא כדאי לחבר'ה בנס ציונה לבנות על קדוסי.
    הפועל כפר סבא (שהיא קבוצה קצת יותר עשירה מנס ציונה) עשתה הכל כדי להביא את קדוסי אבל החצוף הזה דרש שכר של 30,000 נטו לחודש, הוא לא שווה אפילו חצי מזה!