1. לאחר 25 שנות פעילות, פורום אייסוקר צפוי להיסגר ב־15.11.2026. למידע נוסף ולהודעת הסגירה המלאה, היכנסו לדיון שפורסם אוף טופיק 》》 לחצו כאן לקריאת הודעת הסגירה המלאה

ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. StevieG Member

    הצטרף ב:
    ‏4/7/05
    הודעות:
    4,774
    לייקים שהתקבלו:
    12
    קלופ וההנהלה באותו מקום בעניין הזה. מספיק עם הווישפול ת'ינקינג, אלכס.

    Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
     
  2. Coutinho10 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/7/15
    הודעות:
    2,656
    לייקים שהתקבלו:
    846
    מין:
    זכר
    הדיווחים האלה טוענים שבארסה עקפו את קלופ ודיברו ישירות להנהלה.
     
  3. owen11111 Member

    הצטרף ב:
    ‏23/10/14
    הודעות:
    1,662
    לייקים שהתקבלו:
    2,666
    מין:
    זכר
    רוב הדיווחים שם מגיעים מ"מונדו דפורטיבו" ומ"ספורט", שני העיתונים פירסמו לפחות פעמיים בשבועיים האחרונים, כל אחד בתורו, שהעסקה כבר למעשה סגורה. אני מניח שהם מאד מקורבים למועדון אבל בכל מה שקשור לידיעות שלהם על רכישות שחקנים הם לרוב זבל מוחלט.
    רק הקיץ הם דיווחו שביירין ווראטי סגורים וזה עניין של זמן עד שיחתמו. זו הטקטיקה התמידית שלהם, לפעמים זה מצליח ולפעמים פחות.
    אני כרגע בעניין הזה לגמרי עם העיתונות האנגלית. זה לא מונע את העובדה שדברים עשויים להשתנות וקוטיניו עשוי לבקש לעזוב, אבל אין לי ספק שזה רחוק כרגע מסיום.

    קוטיניו, דווקא ממך אני מצפה לקחת את הדיווחים האלה בערבון מוגבל.
    מה זה בדיוק ההנהלה של ליברפול? איזו דמות יש בהנהלה שהיא בכירה מקלופ? מייקל אדוארס שקיבל את המינוי השנה?
    ברמה הניהולית, קלופ נמצא בעמדה דומה לוונגר בארסנל.

    אני מניח שהכוונה הייתה שברצלונה "עקפה" את ההנהלה ופנתה ישירות לבעלים. אם יוצאים מתוך ההנחה הסבירה שג'ון הנרי כמעט ולא מתעסק בענייני היומיום של המועדון. האופציה היחידה שנותרה היא מייקל גורדון. עד כמה שאנחנו יודעים, מייקל גורדון הוא הדמות הכי דומיננטית ב-FSG בכל הקשור לליברפול, והוא גם הדמות שדחפה למינוי של קלופ ולהארכת החוזה שלו. האם הוא פתאום יראה לנגד עיניו צ'ק של 100 מיליון פאונד ויחליט לזרוק הכל לפח? אולי, אבל נשמע לי כמו משהו מאד unlikely. בשביל מה לקחת את קלופ, לשלם לו את אחת מהמשכורות הכי גבוהות שמאמן מקבל, לתת לו חוזה ל-6 שנים + סמכויות מקצועיות נרחבות - ואז לעשות פעולה שכזו בניגוד לרצונו? רק בגלל תאבת בצע?

    יכול להיות שנראה את קוטיניו עוד הקיץ הזה במדי ברצלונה, אבל כל עוד הדיווחים מאנגליה תמימי דעים בנוגע לעמדת ליברפול כשרובם טורחים לציין שהעמדה הזו מגובה על ידי כל ההיררכיה של המועדון - קשה לי לראות את המעבר הזה יוצא לפועל. להתבסס על העיתונים הקטלונים כמקור מידע זה לא משהו שהייתי מתרגש ממנו. הם אשכרה מדווחים מידי יום שזה עניין של שעות עד שקוטיניו יחתום.
     
  4. Coutinho10 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/7/15
    הודעות:
    2,656
    לייקים שהתקבלו:
    846
    מין:
    זכר
    הכוונה הייתה לבעלים. מה שאני הבנתי שנאמר בדיווחים האלה זה שהם עקפו את קלופ כי איתו אי אפשר לדבר. עם כל החארטות שהם הפיצו רוב הסיכויים שגם זו חרטא.

    אם אכן קורה משהו כזה אני בטוח במיליון אחוז שקלופ שם את המפתחות והולך.
    זה נראה תלוש, אבל מה שפחות תלוש בעיני זו הצעה שתגרום לבעלים להפעיל לחץ על קלופ, ושזה יחשוב שאיזה 120 + איזה אנדרה גומש זו עסקה שהוא יכול לסבול כי פשוט הוא חושב שהוא יכול להוציא מאנדרה גומש זהב.
    גם זה תלוש אבל החלון הזה עשה לי את המוות ברמה שאני מתחיל להאמין בכל תסריט שרץ לי בראש.
     
  5. owen11111 Member

    הצטרף ב:
    ‏23/10/14
    הודעות:
    1,662
    לייקים שהתקבלו:
    2,666
    מין:
    זכר
    הייתי פונה לרופא של @Scouser Tommy. מרגיש לי שהטיפול שהוא מקבל נותן תוצאות יותר טובות מאשר של גיל.
     
    Scouser Tommy, אלעד ו-Coutinho10 אוהבים את זה.
  6. StevieG Member

    הצטרף ב:
    ‏4/7/05
    הודעות:
    4,774
    לייקים שהתקבלו:
    12
    באופן אישי, גם אם קוטיניו יבקש לעזוב, יתחנן, ישבות, יטוס לברצלונה על דעת עצמו, אני מעדיף להשאיר שחקן בצד שלושה שבועות ביציע, מאשר לאבד אותו בכלל. ועוד בשנת מונדיאל.

    Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
     
    oranfu אוהב/ת את זה.
  7. StevieG Member

    הצטרף ב:
    ‏4/7/05
    הודעות:
    4,774
    לייקים שהתקבלו:
    12
    אבל מה שהכי מעצבן אותי, זה שבארסה מרשה לעצמה לתנהג אלינו כך, כי היא חושבת שנתפתה למכור. בגלל סוארז או משהו. עוד סיבה למה אסור למכור.

    Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
     
  8. golding מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏26/6/11
    הודעות:
    8,819
    לייקים שהתקבלו:
    3,736
    זה מעצבן אותך כשליברפול עושה את זה גם כן?
     
    oFiRzZz ו-ChelseaPensioner אוהבים את זה.
  9. Coutinho10 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/7/15
    הודעות:
    2,656
    לייקים שהתקבלו:
    846
    מין:
    זכר
    זה מעצבן אותו שהם עושים את זה טוב ואנחנו לא :)

    יש משהו מרגיז בזה, הם בטוחים בקטלוניה מהרגע הראשון שאנחנו נתקפל בסוף, זו הייתה הנחת היסוד שלהם מלכתחילה.
     
  10. StevieG Member

    הצטרף ב:
    ‏4/7/05
    הודעות:
    4,774
    לייקים שהתקבלו:
    12
    תקשיב, אני צבוע. אין לי בעיה להודות בזה. בעד האינטרסים של הקבוצה שלי. ואם האינטרס זה לשבת לואן דייק על הוריד, אחלה. אם האינטרס זה להושיב את קוטיניו בצד כדי שלא יעבור, אחלה. זכותה של סוטון לסרב, אבל אני רוצה שהמועדון שלי יפעל למען האינטרסים שלו בכל החזיתות, בלי לחשוב בכלל על צביעות.

    Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
     
    Lazarobbie אוהב/ת את זה.
  11. Scouser Member

    הצטרף ב:
    ‏19/3/16
    הודעות:
    6,169
    לייקים שהתקבלו:
    5,795
    יש באמת שוני עצום בין התקשורת שלנו לתקשורת בספרד. אצלנו אומרים שאין סיכוי, שם אומרים שהעסקה קרובה. כרגיל, כנראה שהאמת איפשהו באמצע. אם באמת לא היה סיכוי אז לא היו שולחים משלחת מברצלונה אלינו, אז כנראה שהם קיבלו סימנים שהעסקה אפשרית. אם נמכור את קוטיניו אפשר באמת לסגור את המועדון, אחרי שכל הקיץ אומרים שהוא לא למכירה ויש ציטוטים ישירים של קלופ אומר את זה. אין שום אופציה על המדף שקרובה לרמה שלו ועם יכולת סגירת העסקאות שלנו עוד יגידו שוודברן המחליף שלו. אם זה יקרה אני מצפה להתפטרות של קלופ ולמרד של האוהדים, אם מכירה של קוטיניו תוביל בסופו של דבר לבעלות של שייח'ים או סינים זה שווה את זה.

    היום נזכרתי שסאקו עוד אצלנו, מי מהמר שעוד חודש נשמע על זה שקלופ סלח לסאקו והוא כמו רכש חדש, ומי צריך את ואן דייק בכלל?
     
    Ori8 ו-Coutinho10 אוהבים את זה.
  12. Coutinho10 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/7/15
    הודעות:
    2,656
    לייקים שהתקבלו:
    846
    מין:
    זכר
    אחד לאחד התסריט שעבר לי בראש, מהמילה הראשונה ועד החלק של השייחים בסוף.

    גם על סאקו חשבתי אתמול, בחיי. אם למורנו הוא נתן צ׳אנס שני (היום אמרו שדחינו הצעה מסביליה כי הוא חזר לעניינים) אין סיבה שסאקו והמנטליות של ״אני אשאר פה גם שנתיים בלי לשחק אם זה מה שצריך בשביל לחזור לטיולים במזרח״ לא ייספרו אצל קלופ בראש.
     
  13. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    82,138
    לייקים שהתקבלו:
    27,452
    מין:
    זכר


    והוא גם אמר שהנציגים של ברסה היום בדורטמונד לדבר על דמבלה.

    Sent from my SM-G930F using Tapatalk
     
  14. Coutinho10 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/7/15
    הודעות:
    2,656
    לייקים שהתקבלו:
    846
    מין:
    זכר
  15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/7/07
    הודעות:
    14,509
    לייקים שהתקבלו:
    9,069
    לפתוח עונה בלי קוטיניו ולאלאנה... מי היה מאמין שכל כך מהר נחזור לקישור המתסכל מהעונה שעברה (צ'אן-הנדו-וויינאלדום)? בואו נקווה שסלאח ומאנה לא ירוצו לשווא. חייבים את פירמינו בכושר טוב שימצא אותם.
     
מצב נושא:
הנושא נעול.