1. לאחר 25 שנות פעילות, פורום אייסוקר צפוי להיסגר ב־15.11.2026. למידע נוסף ולהודעת הסגירה המלאה, היכנסו לדיון שפורסם אוף טופיק 》》 לחצו כאן לקריאת הודעת הסגירה המלאה

ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Mellow29, Jul 10, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    29,854
    Likes Received:
    7,694
    אוהדי ליברפול היום :)

     
  2. Scouser Member

    Joined:
    Mar 19, 2016
    Messages:
    6,172
    Likes Received:
    5,796
    מצחיק מצחיק אבל זה בדיוק הגישה שתוקעת אותנו. כי עכשיו אף אחד לא ידבר על רכש או על הביזיון במכירת קוטיניו אלא יגידו שיש לנו קבוצה מספיק טובה כבר עכשיו ויחכו לקיץ.
     
    Sir Alex Ferguson likes this.
  3. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    כנראה כי מכירת קוטיניו היא לא כזה בזיון כמו שאתה חושב. סתם דג גדול שאוכל דג גדול יותר ממנו בשרשרת המזון, וכנראה החלטה מקצועית לא להחזיק את קוטיניו בכוח בחצי השני של העונה.
     
    DRORIKO likes this.
  4. Scouser Member

    Joined:
    Mar 19, 2016
    Messages:
    6,172
    Likes Received:
    5,796
    אני מזכיר לך שאנחנו מרחק פציעה/רוטציה של מישהו מהרביעייה הקדמית מהרכבים עם לאלנה החלוד או סולאנקה. הספסל שלנו חלש כרגע ואנחנו חייבים עוד שחקן יצירתי לרוטציה (מה שאוקס היה לפני המכירה). כל הסימנים מצביעים על כך שנחכה לקיץ עם רכש אז אנחנו חוזרים למצב של שנה שעברה עם ספסל של כלום. זו בעיה רצינית כי מי שחושב שנעלה עם ההרכב של אתמול עד סוף העונה טועה מאוד. והפער בין ההרכב לספסל כרגע הוא עצום.

    Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
     
    Scouser Tommy and oranfu like this.
  5. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    אני מסכים שכרגע הסגל שלנו בחלק ההתקפי לא עמוק מספיק. גם אם ללאלנה יכנס לעניינים, אנחנו מוכנים להקשיב להצעות על סטארידג׳ וזה עוד גוף אחד פחות להעלות בהרכב או ברוטציה. זה לא בהכרח אומר שהמכירה של קוטיניו היא בזיון, אבל היא כן מגדילה משמעותית את הצורך שלנו להחתים שחקנים לחלק הקדמי כבר בינואר.
     
    owen11111 and Big Virgil like this.
  6. Coutinho10 Member

    Joined:
    Jul 16, 2015
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    846
    Gender:
    Male
  7. Scouser Member

    Joined:
    Mar 19, 2016
    Messages:
    6,172
    Likes Received:
    5,796
    המרחק בין "שמועות" לבין תגובה באינסטגרם של סטארידג׳ ומורנו הוא די גדול.

    Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
     
  8. Coutinho10 Member

    Joined:
    Jul 16, 2015
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    846
    Gender:
    Male
    למחוק
     
  9. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    75,288
    Likes Received:
    15,449
    Gender:
    Male
    לא למחוק, להשאיר את זה כדי שמה שכתבת יזכר לדראון עולם. סתם אין לי מושג מה היה כתוב שם.
     
  10. Coutinho10 Member

    Joined:
    Jul 16, 2015
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    846
    Gender:
    Male
    הרבה אנשים כתבו בטוויטר שיש שמועות על חתימה שלו על חוזה, בדיעבד הבנתי שזה בגלל התגובה הזו באינסטגרם.
     
  11. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    40,943
    Likes Received:
    23,228
    המכירה של קוטיניו היא בהחלט ביזיון. הביזיון עוד מתעצם כשרואים שלא יגיע שום מחליף עכשיו.

    הניצחון אתמול היה ענק אבל בואו לא נתבלבל - אין לנו בכלל בכלל ספסל (מי שמציין לי את לאלאנה שיעשה טובה וייראה את לאלאנה של השנה האחרונה ולא לאלאנה של הכמה חודשים כשקלופ הגיע וגם זה היה במרכז המגרש ולא חלק הקדמי).

    מה גם שמשחק כמו אתמול מתאים לנו בלי קוטיניו. הרכב כמה שיותר מהיר שעובד כמה שיותר על הדשא. אבל ללכת לשחק נגד ווסט ברום\סוונזי\ ניוקאסל בלי שחקן מתוחכם באמצע מגרש יזכיר לכולם כמה שהוא היה חשוב.

    הנדרסון לא צריך לשחק יותר בחיים בליברפול. ההבדלים בינו לבין צ'אן עצומים. אתמול עם הנדרסון זה הפסד ודאי. הוא כמו מילנר וראינו איזה רע היה הקישור כשהוא החליף את צ'אן.

    אגב, עזבו אותי משצ'זני וכל מיני כאלה. חלאס כבר לראות התחכמויות בעמדה הזאת. שיילכו וישימו כמה כסף שצריך בשביל להביא את הכי טוב שאפשר.
     
  12. owen11111 Member

    Joined:
    Oct 23, 2014
    Messages:
    1,662
    Likes Received:
    2,666
    Gender:
    Male
    איזה מסקנות אפשר להסיק מלאלנה העונה? הוא שיחק 130 דקות ליגה. איך בדיוק אפשר לקבוע איך הוא חזר מהפציעה ומה הוא יכול לתת?
    אם יחזור לכושר שאפיין אותו בעונה הקודמת, אפילו קרוב לכך - תוספת מעולה לספסל.
    אם יראה חלוד ולא קשור - אז כן, הספסל שלנו התקצר אחרי שמכרנו את השחקן הכי טוב שלנו.

    אני מאחרון החסידים של הנדרסון, ובאמת סביר להניח שאם הוא היה משחק אתמול באמצע המגרש היה נפער בור עצום שדה ברויינה היה מנצל בצורה הרבה יותר טובה. לשמחתנו, סיטי יש אחת בליגה, ונגד קבוצות כמו אברטון, סטוק וסוונסי יש לו עדיין יכולת לתרום. לא הייתי רוצה לראות אותו נשאר כקשר אחורי בטווח הארוך, וזה לא מקרי שאנחנו יותר טובים בלעדיו, אבל לטעמי יש עוד משחקים בהם הוא יכול לתת ערך מוסף.

    אגב, הספסל שלנו עדיין עמוק משמעותית ממה שהיה שנה קודמת ולפני שנתיים.
    אחרי העזיבה של קוטיניו אנחנו הרבה יותר פגיעים, אבל עדיין יותר ורסטילים מהעונה הקודמת.

    ראינו שקלופ, עד כה, מחתים את השחקנים שהוא רוצה. לא החתמנו שחקנים כי חסר לנו שחקן בעמדה מסויימת, או כי מכרנו שחקן כזה או אחר.
    זו הסיבה שמאנה, סלאח, קייטה וואן דייק חתמו פה, ולא אף אחד ממיליארד השמות שקושרו אלינו בשנתיים האחרונות.
    קלופ אומר מעל כל במה אפשרית שהוא לא יחתים שחקן כי מכרנו שחקן, זה יכול להיות מתסכל, אבל אם בוחנים את אחוזי הפגיעה שלנו ברכש מאז שהתחלנו להתנהל ככה, על מה בדיוק התלונות?

    שאנחנו עלולים לפספס את ליגת האלופות השנה?
    זה יכול לקרות גם אם נחתים את למאר או את מאחרז. מישהו מהם בכלל נכנס להרכב הראשון שלנו נכון להיום? אני בספק. הם שחקנים עם סגנון שונה, בקבוצות שונות, ולהחתים מישהו מהם כי נותרו 15 משחקים לסיום הליגה מרגיש לי בדיוק קניות הפאניקה שעשינו עם קארול ובנטקה.

    הערך המוסף היחיד שהם עשויים לתת זה בעיקר העמקת וחיזוק הספסל.
    נשאלת השאלה האם להשקיע כל כך הרבה כסף עבור שחקנים שלא בהכרח משפרים אותנו מיידית, לא נותנים לנו את מה שחסר לנו, רק כדי לחזק את הספסל?
    לטעמי גם אם נחליט להחתים גם את למאר וגם את מאחרז או כל שם כזה או אחר, אנחנו עלולים להשאר מחוץ לטופ 4.
     
    Last edited: Jan 16, 2018
  13. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    40,943
    Likes Received:
    23,228
    לאלאנה נראה רע כל העונה שעברה גם.
    והוא נראה לחלוטין לא בכיוון מאז שחזר (קצת דקות יחסית אבל נראה רע).

    לדעתי להנדרסון אין שום ערך, כלום. הפך להיות שחקן איום ונורא.

    לא יודע איפה אנחנו עמוקים. הספסל שלנו רע מאוד. אין שם אפילו שחקן אחד שאפשר לחשוב עליו "אם צריך שינוי יש לנו את X בספסל".

    מאחרז לא נכנס להרכב. למאר? בהחלט.

    וגם יש עוד שחקנים בעולם חוץ משני אלה. יש הרבה מאוד כסף בקופה, באמת אין לנו מטרות בכירות שאפשר להביא בהרבה כסף עכשיו?

    בנטקה לא היה רכש פאניקה.

    מה זה פאניקה גם? ידענו שקוטיניו עוזב לפחות חצי שנה וזה נראה שלא היתה לנו שום תוכנית ליום שאחרי, כלום.

    מוכרים את הכוכב, לא מביאים שום מחליף, עוד שנה שהבעלים סוגרים עם פלוס (גדול) בנטו והכל עובר בשלווה מבחינת האוהדים.

    מקווים שלא יעלה לנו בליגת האלופות ונוכל להביא את השחקן שאנחנו רוצים בקיץ. יעלה ולא נביא? לא יהיה רכש כי אצלנו בלי ליגת אלופות אין רכש.
    מעניין שזה לא מפריע לארסנל לעשות רכש.

    נעלה לליגת האלופות? טוב, ראינו כבר שזה לא אומר כלום לגבי הבאת רכש.
     
  14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    8,536
    Likes Received:
    7,918
    ברור שלמאר נכנס להרכב שלנו ואני אומר את זה בתור מישהו שאפילו לא ראה אותו הרבה בלייב. אם הוא חצי ממה שעושים ממנו הוא נכנס לקישור הזה בהליכה, לא מדובר בשחקן שישחק בשליש האחרון אלא ייכנס למשבצת של קוטיניו. אין לך שום דבר בקישור הזה ברמה של קוטיניו או שמביא את מה שהוא הביא, אתמול זה פחות הורגש, כשנעמוד מול 9 שחקנים מאחורי הכדור של ניוקאסל ותתלה את התקוות שלך ביצירתיות של ללאנה אתה תרגיש את זה הרבה יותר. שאף אחד לא ייתן למשחק אתמול לבלבל אותו.

    אין לי בעיה עם הגישה של להוציא את הכסף רק על השחקן הנכון, ואכן אחוזי הפגיעה שלנו ברכש מאז שקלופ הגיע עלו משמעותית. אבל סלח לי, להגיד שאם נעשה עכשיו רכש זה יהיה רכש פאניקה סתמי זו בדיחה.

    מכרת את קוטיניו. קיבלת את ההחלטה ועשית את זה באופן מודע. אם אתה במצב שאין לך פתרונות בשוק חוץ מרכישות פאניקה, אל תמכור את קוטיניו.
    קוטיניו לא היה צריך להמכר כל עוד לא היה שחקן שמוכן לחתום על חוזה בדקה שהוא נוחת בברצלונה. מה עשינו בפועל? קודם מכרנו, אח"כ חשבנו על פתרונות. זו התנהלות שמתנדנדת בין רשלנות פושעת לגרידיות של הבעלים ליהירות מוחלטת של קלופ וכל מה שביניהם, תלוי באיזה צד של הדיון אתה נמצא, אבל ככה או ככה זה לא נראה טוב בכלל. ולא תגיד שמדובר פה בהפתעה מרעישה, קוטיניו רצה לטוס מפה כבר בקיץ, החזרה של ברצלונה לשולחן המו"מ בינואר בטח לא הפתיעה אף אחד במועדון, כלומר היו לך 6 חודשים להתכונן לדבר הזה.

    יכול להיות שהיה בא למאר והיינו מחוץ לטופ 4 עדיין, אוקיי. יכול גם להיות שואן דייק מחר באימון שובר רגל וגומר את 2018, הכל יכול להיות, זה לא מנע מאף אחד להיות אופטימי בעקבות ההחתמה שלו, על מה אנחנו מדברים פה? הכל יכול להיות, זה עניין של להעלות את הסיכויים שלך. שאני אבין, מישהו חושב שקוטיניו אאוט ואף אחד אין לא מוריד את הסיכויים שלנו לטופ 4? אם כן, אתם הוזים, אין לי מילה אחרת.

    ורק חכו לקיץ שמחכה לנו אם אנחנו לא מסיימים טופ 4, בהצלחה עם להביא לפה כל מני למארים ואליסונים בלי ליגת האלופות, ג'יימס פירס כבר מכין את הציוצים על כך שקשה למשוך את המטרות הבכירות והענקיות והמרשימות שלנו בלי ליגת האלופות ולכן קלופ נאלץ להתפשר על ווילפריד זאהה אבל אל דאגה נחזור בקיץ 2019 בכוחות מחודשים ועם 600 מ' תקציב רכש או בקיצור, קיץ 2015. מועדון שקיים בסרט שרץ על ריפיט.
     
    Last edited: Jan 16, 2018
  15. owen11111 Member

    Joined:
    Oct 23, 2014
    Messages:
    1,662
    Likes Received:
    2,666
    Gender:
    Male
    לאלנה היה השחקן השני הכי טוב שלנו בחצי הראשון של העונה הקודמת. הפציעות קצת האטו אותו, אבל באופן כללי הוא בהחלט היה מהטופ 4-5 שחקנים שלנו בקבוצה הקודמת. לא מצליח להבין בכלל מאיפה האמירה שהוא היה גרוע.

    ולפני שמכרנו את קוטיניו כן היה שחקן כזה?
    בסופו של דבר יש את לאלנה, סטארידג׳ וקלופ גם מאמין בסולנקה. מעבר להם יש את הנדרסון ומילנר שאף אחד לא חושב שהם יכולים לשנות את התוצאה, אבל הם בהחלט מאפשרים גמישות טקטית. המצב רחוק מלהיות אידאלי, אבל הוא לבטח לא קטסטרופלי כמו בעונה הקודמת.

    בנטקה לא היה פאניקה כי לא נרכש ב-31 באוגוסט, אבל בנטקה נרכש בעיקר כי לא היה לנו שום מושג מה לעשות מלבדו. ברגע שהתחילו שמועות שיונייטד רוצה אותו, שילמנו את סעיף השחרור שלו תוך 24 שעות והבאנו שחקן תוך חוסר חשיבה מוחלט איך ננצל את האיכויות שלו. לא פאניקה בהגדרה, אבל החתמה חסרת כל תכנון.

    איך אתה אומר שהעלייה לליגת האלופות לא הביאה לנו שום רכש? סלאח, ואן דייק וקייטה היו חותמים פה בלי ליגת אלופות? אתה באמת מאמין בכך?

    למאר נכנס להרכב?
    טוב עם הטיעון שהוא נכנס להרכב גם אם לא ראית אותו אני לא באמת יודע איך להתווכח.

    @Walkon
    רמת ההסקה הלוגית שלך לא ברורה לי.
    איך מהאמירה: ״למאר או מאחרז לא מבטיחים לנו טופ 4״ הצלחת להוציא => ״למכור את קוטיניו + לא להביא אף אחד לא מוריד לנו את הסיכויים לטופ 4״?

    העזיבה של קוטיניו בהחלט פגעה בנו. מעולם לא טענתי אחרת.

    העניין הוא, שאתה החלטת, על סמך כתבות מהאקו + הניסיון שלך ב-7 השנים האחרונות כאוהד ליברפול בתקופת FSG שאתה מבין איך הדברים עובדים.
    האמירות שקלופ אומר, בצורה מפורשת, שאם נחתים שחקן, זה רק במידה וזה יהיה השחקן המתאים, לא שוות כלום מבחינתך? מדובר במס שפתיים כי המועדון לא באמת היה מוכן למכירה של קוטיניו?

    האופציה שמכרנו את קוטיניו, ובחרנו לא להביא מחליף לו בשלב זה, היא לא אופציה שאתה מוכן לקבל?
     
    Last edited: Jan 16, 2018
    neilmizrahi1992 and Big Virgil like this.
Thread Status:
Not open for further replies.