1. לאחר 25 שנות פעילות, פורום אייסוקר צפוי להיסגר ב־15.11.2026. למידע נוסף ולהודעת הסגירה המלאה, היכנסו לדיון שפורסם אוף טופיק 》》 לחצו כאן לקריאת הודעת הסגירה המלאה

ליברפול 2016/17

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Mellow29, Jul 8, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    49,015
    Likes Received:
    8,104
    וואללה גינאה.
    לא שראיתי הופעה אחת שלו בנבחרת.
    פשוט זוכר את השם שלו עוד מהקיץ כסחורה שרצה חזק לבונדוסליגה.
     
  2. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    40,926
    Likes Received:
    23,220
    קושרנו אליו גם בקיץ שעבר, היו שמועות שגם הגשנו הצעה שלא התקבלה.

    זה לא קישור חדש, הוא מקושר אלינו (לא בתקשורת האנגלית) כבר תקופה לא קצרה.

    מהמעט שראיתי? מאוד דינאמי, מהיר, טכניקה מצוינת, פצצת אנרגיה באמצע המגרש. כמו שנרשם הוא כמו גרסה קצת התקפית יותר של קאנטה. מבחינה סטטיסטית הוא מפלצת פחות או יותר.

    קיצר, לא נחתים אותו.
     
    owen11111 and Die Werkself like this.
  3. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

    Joined:
    Aug 26, 2012
    Messages:
    2,083
    Likes Received:
    941
    @owen11111
    קודם כל, הודעה נהדרת על הדוחות הכספיים.

    לגבי קייטה, אני לא רואה אותו עובר לליברפול בקיץ הקרוב. אם הוא יעזוב את לייפציג בקיץ, לדעתי יותר סביר שזה יהיה לקבוצה טובה יותר ועשירה יותר (או שמוכנה לשלם יותר). אגב, למרות שאני יכול לספר עליו קצת, אליאס מכיר אותו הרבה יותר טוב. בכל זאת, מה שנכתב פה עליו נראה לי מדויק פחות או יותר.

    אם קשרים אמצעיים מהבונדסליגה, אם לא קייטה ודאהוד - אני פחות עוקב אחרי גלאדבך העונה, אבל להבנתי הוא פחות טוב העונה. ובכל זאת יש שמועות שהוא יעבור לדורטמונד - לדעתי גורצקה יתאים לכם. הוא (עדיין) לא ברמה של הקבוצות הגדולות יותר, אבל יכול לתרום לקבוצה ברמה של ליברפול ואפילו לא יקר (מסיים חוזה ב-2018).
    אם וכאשר יתחילו השמעות בקשר אליו, אשתדל לכתוב עליו :)
     
    owen11111, Franco and oranfu like this.
  4. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    40,926
    Likes Received:
    23,220
    גם עליו כבר ראיתי שמועות (מעט יחסית, על קייטה היו לא מעט שמועות האמת).
     
  5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    פחות או יותר מדויק @Die Werkself , אבל אני לא כל כך אהבתי את ההשוואה לקאנטה שהוא שחקן שונה מאוד לדעתי. מבחינת הדברים הספציפיים שנכתבו, ראיתי איפשהו בכל ההודעות שתיארו את קייטה כחזק, אז זו דווקא נקודת תורפה יחסית בתכונות שלו. הוא מהיר וזריז בצורה לא אופיינית לקשר מרכז שדה, אבל במאבקים של 50/50 הוא ייצא יותר פעמים בצד המפסיד. רחוק מלהיות שחקן חזק יחסית לעמדה המדוברת. למרות זאת הוא עדיין שחקן חיובי הגנתית, פשוט בדרכים אחרות מאשר בעצמה פיזית.

    חוץ מזה, באוסטריה הייתה לו בעיה של ריכוז, לא מעט משחקים שלמרות יכולת המסירה הגבוהה שלו הוא איבד הרבה כדורים, ריכוז וגם זה שניסה כל הזמן לדחוף קדימה וליצור מצבים, אבל ממה שאני רואה ושומע בגרמניה זה כבר לא קורה כמעט. בגדול מהבחינה הזו הוא שחקן נהדר, ראיית משחק מצוינת ויכולת טכנית להשלים אותה בהצלחה, אולי נראה שהוא מגזים לפעמים אבל בשנתיים ומשהו שאני רואה אותו הקבוצות שלו בסופו של דבר הרוויחו הרבה יותר מאשר הפסידו מהניסיונות שלו ליצור דברים בהתקפה.
     
    אלעד, Die Werkself and oranfu like this.
  6. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

    Joined:
    Aug 26, 2012
    Messages:
    2,083
    Likes Received:
    941
    אני חושב שההשוואה לקאנטה נובעת מכמה מאפיינים משותפים שלהם - שניהם צעירים, לא היו כל כך מוכרים עד לעונת הפריצה שלהם בליגה בכירה (בקבוצה קטנה ומאוד מפתיעה), מבנה פיזי יחסית דומה, מבוקשים בקבוצות בכירות וכו׳. לא בהכרח מסגנון המשחק, שכמו שכתבת שונה.
     
  7. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    40,926
    Likes Received:
    23,220
    הדינאמיות שלהם ביחד עם מבנה הגוף זה מה שגורם לי להשוות ביניהם.
     
  8. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    49,015
    Likes Received:
    8,104
    יפה רציתי לקבל חוות דעת ממישהו שראה במה מדובר.
    אם ככה אין פה שום דמיון באמת לקאנטה ואפשר בהחלט להיות סקפטיים אם במבנה של הפריימרליג זה לא יהיה משהו שיתאים הרבה פחות(מישהו אמר ראמירז?).

    קאנטה זה המפלצת הכי פיזית שעברה פה מאז מאקללה, אפשר לספור על יד את המאבקי 50/50 שהוא מפסיד.
    דינאמיות ותרומה בהתקפה- גם ראמירז היה דינאמי והיה נותן כניסות טובות לרחבות.
    את השם של קייטה שומעים כבר איזה שלוש-4 שנים כדבר הגדול הבא שיצא מאפריקה, בגיל 22 אפשר באמת לתהות אם זה כל כך גדול כמו שחשבו.

    בכלל כמו שאני רואה את זה למרכז המגרש אתם צריכים פליימייקר אבל גם שחקן שיהיה מספיק חזק כדי לזכות בכל המאבקים במרכז המגרש.

    ביקוש לא קטן יהיה לו בקיץ הקרוב זה בטוח ומכאן שגם הערך יהיה בהתאם.
     
  9. Ori8 Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    5,111
    Likes Received:
    2,898
    Klopp: "I'm not sure I could sell qualifying for the Europa League as a success but it would be ok".

    עזוב שטויות יורגן, הצלחה זה אוברייטד, הכי חשוב זה לחגוג יפה את הגולים ולחבק חזק חזק את השחקנים שלך בסיום. אנחנו בדרך הנכונה.
     
  10. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    40,926
    Likes Received:
    23,220
    לפי הדיבורים הקייטה הזה הוא אחד הקשרים הכי טובים בגרמניה והוא רק בן 22. לא יודע מה ציפו ממנו אבל זה נשמע לי בכלל לא רע. הוא נראה כמו קשר 50\50 איכותי עם הרבה מאוד פוטנציאל כשכבר היום הוא ברמה טובה.

    בכל מקרה, חבל להרחיב עליו את הדיבור. אם התקשורת מטפטפת שהוא מטרה גדולה שלנו אנחנו יכולים להיות דיי בטוחים שהוא לא יגיע. אפשר להתחיל לנחש מי הבאים בתור ברשימה. ניר ביטון?
     
  11. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    49,015
    Likes Received:
    8,104
    ישראלים באופן כללי די הצליחו אצלכם, לא?
     
  12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    8,536
    Likes Received:
    7,918
    תמיד מצחיק אותי מחדש לראות עמוד-שתיים שלמים נשפכים פה על איזה שחקן שהשם שלו נזרק לתקשורת בהקשר שלנו. לא שזה רע, ואני תמיד נהנה לקרוא חוות דעת של אנשים מהפורום הגרמני\איטלקי\עולמי על השחקן הלוהט התורן שהשכלנו לזרוק את השם שלו לעיתונאי החצר, אבל בתכל'ס כולנו יודעים איך זה נגמר.

    כמו שמלו אמר, קצת מוניטורינג, כמה מאמרים ותחקירים של האקו על "המטרה העיקרית של ליברפול לקיץ" שבהם מספרים לנו איפה השחקן נולד ואיך קוראים לאחותו (ג'יימס פירס יכול להתפרנס רק מהכתבות האלה), וכו' וכו'. התסריט כתוב מראש, ובסוף זה נגמר עם איזה ווארד-פראוס או לואיס קוק.

    ואם כבר בקשרים צעירים ונשכחים עסקינן, מישהו טרח לשאול את קלופ מתישהוא בחצי שנה האחרונה איפה גרויץ'?

    קבלו עריכה, עכשיו ראיתי שגם מאדוק אומר שנלך על לקאזט בקיץ. ציון 100 ביחסי ציבור החבר'ה האלה, גאונים. לפחות זה טוב יותר מלנסות לנחם אותנו עם חוזה חדש ללוברן.

    הנה הכתבה של מאדוק למי שאוהב קומדיה טובה לפני השינה -

    Liverpool planning summer transfer blitz with 5 or 6 major signings if they clinch Champions League place - Mirror Online
     
    Last edited: Mar 3, 2017
  13. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    גרויץ' היה פצוע בערך מנובמבר וחזר לאימונים מלאים רק בזמן האחרון לדעתי.

    "if" זה חתיכת "if" גדול בכתבה הזו של מאדוק. אולי צריכים לספר להם שהסדר הנכון זה לחזק את הקבוצה כדי להעפיל לליגת האלופות, ולא להעפיל לליגת האלופות כדי לחזק את הקבוצה.

    בשתי הכתבות אגב (של רדי ושל מאדוק) הרמזים המקדימים כבר נשתלו. "יהיה קשה לשכנע את לקאזט בלי ליגת אלופות", "עוד מועדונים מעוניים בקייטה", "ארסנל וטוטנהאם יכולים להשוות את ההצעות שלנו והן נמצאות בלונדון". אפשר כבר לדלג לשלב שבו אנחנו נשארים עם הזין ביד?
     
    oranfu and Walkon like this.
  14. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    49,015
    Likes Received:
    8,104
    לא יודע אני ממש אהבתי את הדרך שהמועדון שלכם שתל לו מילים בפה בסגנון של ״אומנם יש תחרות אדירה על קייטה מהכיוון של דורטמונד, באיירן, אתלטיקו, ארסנל ואברטון אבל קייטה ומאנה שרינג דה סיים אייג׳נט סו מיייי בי איט גונה הלפ״.
     
  15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    26,399
    Likes Received:
    20,037
    אני זוכר את הפעם האחרונה שהעפלנו לליגת האלופות. איזה בוננזה של רכישות היו שם אי אפשר לשכוח את זה.
    אה הכל היה מהכסף של סווארז, נכון.
     
    oranfu likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.