ובכל זאת, גם כשאחת הקבוצות באה להרוס משחק, אם השנייה תנסה לשחק כדורגל אתה תראה הבדלי רמות. במשחק ברמת גן לא ממש ראו.
שימו לב לנבחרת ישראל בכדורסל.נבחרת אמנם נחותה אבל בלי יותר מדי זיוני שכל בתקשורת.בלי מסע ליקוקים ומסעי קניות שמקבלים סיקור ראשי בעיתון. בניגוד גמור לנבחרת העקומה,העלובה,האפסית עם משכורות מנופחות לשחקנים עקומים שלא מסוגלים להעביר פס. של הכדורגל. COME ON ENGLAND!!
אני לא מבין את הדיון הזה. יש פה באמת ישראלים שבכנות יהיו בעד אנגליה? תעשו כבר הטבלה, דברו במבטא לונדוני כבד וסעו לגור באיזה פרבר שם.. נכון, לעומת הכדורגל באנגליה הכדורגל שלנו על הפנים, אבל טיפה פטריוטיות חב'רה, זו הנבחרת של המדינה שנולדתם..
אני אישית מבין את אותם אוהדים אנגלים, מה לעשות זה הראש שלהם, קראתי פה המון הודעות והרבה אומרים שהם גאים בעצמם כחלק מהעם היהודי אך עדיין ספורט זה דבר נפרד, זה שהם אוהדים אנגליה לא נותן אינדיקציה לזה שהם חס וחלילה לא אוהבים את העם שלנו. גם בגלל שיש לנו כדורגל חרא בארץ וגם תוסיף את זה שהם חובבי אנגליה בדמם..זכותם המלאה ואפשר להבין אותם. אני מתערב איתך שהם לא היחידים, יש עוד המון כאלה. בקיצור, כדורגל..וספורט בכללי , הם דבר שונה מהמציאות וזה לא משנה אם אתה ישראלי או סיני, ספורט זה דבר נפרד לדעתי.
פטריוטיות? ללכת לעשות מילואים בזמן מלחמה זה פטריוטיות. תפסיקו לבלבל את המוח. כדורגל זה משהו אחר, זה נפרד, זה שונ וזה לא מתנגש בכלל עם היותם יהודים, ישראלים גאים, יעשו הכל למען המדינה. כדורגל לא אמור להיות קשור לעניין.
חצוי חצי חצי ממש לא יודע בעד מי מצד אחד עדיין נשארה תחושה שהנבחרת באמת מייצגת את ישראל אבל מצד שני אתה מסתצכל על חבורה של כדורגלנים שמתעצלים לשיר את התקווה ואפילו משחק ביתי לעיני 40 אלף צופים סוגרים את המשחק וחוגגים תיקו ביתי מה שראל זה לוקסנבורג או סןו מרינו.ומצד אחר אתה רואה את נבחרת אנגליה את ג'ון פאקינג טרי שסיים כאלוף אנגליה עבור מועדון נעוריו בוכה בסיום בקהאם משחק על עדים וכאשר יוצא בגלל פציעה(!)בוכה על הספסל אז איך אי אפשר לאהוד נבחרת כזו?
החובות שלי כישראלי הן: א. לשרת שלוש שנים בצבא. נתתי שלוש וחצי. ב. לשמור על חוקי מדינת ישראל - בגדול שומר על רובם, מדי פעם מכופף פה ושם אבל לא בצורה רצינית. ג. לשלם מס הכנסה, שעל זה בכיף הייתי מוותר, מה שאני משלם בשלושה חודשי עבודה היה מסדר לי יופי של טיול לאנגליה אבל אין ברירה, משלם מס, לא מעט, ובהכנעה. הזדהות היא משהו חלקי שכל אחד רשאי לבחור. אתמול באמת ששמחתי כשישראל ניצחה את קרואטיה בכדורסל, אבל כשזה מול אנגליה, הבחירה שלי ברורה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי. איך לעזאזל אתה מעיז לכתוב הודעה כזאת ובסוף להוסיף come on England? (וזה לא מתוך פטריוטיות זה מתוך הפאטתיות של אנגליה)
אני לא יודע למה יש פה חלק שבכלל מתווכחים עם האנשים שלא מבינים את האהדה לנבחרת אנגליה. משפט שסיכם פה את הדיון זה שאהדה של נבחרת לא ישראלית לא קשור בכלל להיותי שונא של המדינה, אני אוהב את המדינה אני שירתתי, אני פעיל בקהילה, אוהב את ישראל בכל ליבי, אבל שום דבר מזה לא קשור לכדורגל. תודה ולהתראות :aaa12: England till I die, I'm England till I die! I know I am, I'm sure I am, I'm England till I die!
אולי כדאי שנשים את הקלפים על השולחן, שילכו להזדיין כל הישראלים שלא מבינים למה אנחנו אוהדי אנגליה גם על חשבון נבחרת ישראל, מי הם,מה הם,מי הם? אני גם ככה חושב שצריך להשמיד משהו כמו 60 אחוז מהאוכלוסיה פה,כולל זו היהודית/ערבית, והרי יש פה רוב ברור של יהודים/ערבים וככה המדינה הזו נראית, אני לא מכיר אותם,לא מתחבר אליהם,כן אני גזען ומצידי שיחזירו לערבים את כל יהודה ושומרון,את ירושלים כולל הכותל המערבי ואת כל אלה בתוכם והרי הם אחים בסופו של דבר, שנהפוך להיות מדינה קטנה עוד יותר,בין נתניה ועד לראשון לציון וטיפה פנימה עד לאיזור כפר-סבא והסביבה,שאר הנורמלים שמעבר לגבולות הללו שיכנסו פנימה,השאר שילכו לעזעזל, מדינה שהכל פתוח בה בכל יום,בכל שעה,גם בשבת,בתי קפה,פאבים,קזינו,מכוני ליווי גם על חשבון בתי כנסת, שבבית הספר במקום ללמוד ערבית ילמדו אידיש,שהאנגלים יקבלו מחדש את המנדט על ארץ ישראל,שנחיה תחת החוקים שלהם,אם זה אומר עוצר מתי שמתחשק להם להכריז עליו אז אין לי בעיה גם עם זה, ומי שלא נראה לו העניין יכול ללכת לשתות מהמים של הים של עזה.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx אבל אי אפשר היה לכתוב את זה בתחילת הדיון? זה היה חוסך כמה עמודים...
בלי מסע ליקוקים? כמה כתבות וטורים ראית על זה שצביקה שרף התפרץ וקילל ("אני אזיין אותך" וכו') כתב הארץ שהעז לכתוב על הנבחרת ביקורת? שלא לדבר על זה שצביקה שרף חבר בפאנל של יציע העיתונות, תוכנית שמרשה לעצמה לבקר כל מי ומה שאי פעם נשם בכיוון מגרש ספורט בארץ ובעולם. נבחרת ישראל בכדורסל לא פחות מגעילה ומכוערת מנבחרת ישראל בכדורגל, רק לפחות אנשים אכפת ממנה.
נבחרת הכדורסל הרבה פחות מגעילה. צביקה שרף? אהמ, קשה לי להתייחס אליו. מצד אחד - ותעזבו את זה שאני עובד בהארץ - מה שהוא עשה זה בלתי נסלח. אתה לא אוהב דברים שכתבו עליך? אם הם לא נכונים, תתבע. בטח לא תאבד את הראש בצורה כזו, והעובדה שכשישראל הבטיחה את עלייתה לאליפות אירופה, כל מה שהיה לו בראש זה ללכת ולהתנפל על עיתונאי, אומר עליו המון. מצד שני, אני מאוד אוהב את שרף. וחוץ מזה, יש לי משהו עם מאמנים שמתכסחים עם התקשורת. ע"ע סר אלכס. בקשר לנבחרת כולה, זה סיפור אחר לחלוטין. אבל זה לא נבחרת הכדורגל מול נבחרת הכדורסל, אלא הכדורסל מול הכדורגל. מדובר בחומר אנושי הרבה יותר טוב, חד וחלק. וכתוצאה נבחרת הכדורסל מעוררת הרבה פחות רגשות שליליים. אלה חבר'ה טובים, שעובדים קשה ורוצים להצליח. לא מסעות שופינג, לא ברבורים בלתי נגמרים ולא נעליים. הם ראויים להצלחה שלהם בדיוק כמו שנבחרת הכדורגל ראויה לאי ההצלחה שלה.
למי שלא הבין, לא התכוונתי לבקר את העדפה של אנגלייה על פני ישראל ואני דווקא יכול להזדהות איתכם באיזשהו מקום בעיניין הזה. הקטע המצחיק זה זה "בניגוד גמור לנבחרת העקומה,העלובה,האפסית עם משכורות מנופחות לשחקנים עקומים שלא מסוגלים להעביר פס. של הכדורגל." אתה מתיימר לאהוד נבחרת שהיא הניגוד המוחלט לכל מה שכתבת, אבל אתה חיי בסרט. אנגלייה היא בסה"כ נבחרת גרועה ואם זה לא היה כך אז משחק מול פישרית קטנה כמו ישראל לא היה כל כך מכריע. וStretford- בלי שום קשר לכדורגל, אפשר רק לצחוק מזה שאלוהים ברא אותך ישראלי ולא אנגלי. אתה פשוט פאנצ'ליין קטן שאלוהים יצר לעצמו. חוסר אושר של אנשים כמוך פשוט מעלה לי את המצב רוח. יש דברים ששומרים בלב ולמרות הניסים כהן שלך,הקמיקזה שביצעת כרגע מוריד המון מהכבוד והערכה של אנשי הפורום ואני בטוח שאני לא לבד.