"מקובלי הפורום" :aaarofl: חזרנו לכיתה ג'? או שזה תופעת לוואי של ארוחת בוקר בדמות לחמניה ושוקו? אגב ספרתי 6 מילים, אבל אולי זה רק אני.
למרות שאני שונא את הליגה המקומית, למרות שאני (וכולנו) פשוט לא סובל את הרעש הכ"כ לא מוצדק סביב הנבחרת החלשה הזאת, למרות שזאת נבחרת של רודפי בצע שקודם כל אכפת להם מהבונוסים ולא מהנבחרת, אני לא יכול שלא להיות בעד נבחרת שמייצגת את המדינה שלי. בכל משחק אחר - רק אנגליה.
יפה שכתבת חזרנו ולא חזרת, אתה יודע לכתוב יופי אבל אתה בוחר לכתוב הודעות סתמיות. sergio ramos, מותר לו לכתוב מה שהוא רוצה ולך מותר לכתוב לו שהוא טועה, יהיה עדיף אם תסביר את עצמך ולא תשתמש בהצהרות מפוצצות כמו "מה לעשות בגלל אנשים כמוך המדינה נראת איך שהיא". אני לא צריך להגיב למה שהוא כתב, אותי הוא השאיר בחיים.
אני מציע לכולם להירגע צפיתי שזה יגיע למצב הזה כי יש דיונים שבהם אף פעם לא מגיעים להסכמה כי כל אחד בהשקפה שלו. ובלי קשר, בארץ ייסדו את המשפט "בגלל אנשים כאלה המדינה נראית ככה". ומה שמצחיק זה שכולם אומרים את זה על כולם...
קיצר אני מת שתאכלו הערב איזה 1-0 מסכן מגול עצמי של האליל טרי, ו90 דק נתבנקר ואתם תחטיאו ברמות שאירלנד החטיאה נגדנו ואפילו יותר, שתבכו ככ הרבה על כמה אפס מקלארן וכמה פוקסיונירים ישראל..שתישארו בבית ביורו הזה ויצאו לכם העיניים כשתראו 20 אלף יהודים ציונים בארנסט האפל ביוני 2008 ותגידו ''יאאלה זה היה יכול להיות אנחנו,'' אבל לא..זאת ישראל הקיקיונית שניצחה אתכם בבית שלכם, על הראש שלכם... כן זה רק חלום שחלמתי בלילה, לצערי ,והערב אתם תעשו ציטוט של ההודעה הזאת ותגידו לי, אנגליה אימפריה אחרי שניצחה 2-0 מסריח את החובבנים מישראל, אנ יודע שזה מה שיקרה..אבל שיהיה ניפגש ב 2010
וזאת הבעיה. ישראל מייצגת את המדינה שאני גר, לא את המדינה שלי. כי אני לא מזדהה עם שוב דבר במדינה העלק חילונית הזאת, העלק תרבותית הזאת, העלק מערבית הזאת. בסך הכל מדינה מזרח תיכונית לבנטינית טיפוסית שנותנת לדת לשלוט בה הרבה יותר ממה שהיא מודה ופה ושם מנסה למשוך לכיוון מתקדם יותר. זאת לא מדינה שלי. זאת מדינה שבגלל חוסר מזל משווע במקרה נולדתי בה.
לגבי המשפט הזה יש לי תאוריה מעניינת. 95% ממי שאומר את זה, הוא בעצמו הסיבה שהמדינה שלנו נראית איך שהיא נראית (פרדוקס קטן כי אני בעצמי אמרתי את זה כרגע). ובעיקר: מתלהמים כמו "נעם" שמחליטים שזה שמישהו אוהד נבחרת אחרת בכדורגל או מתלונן (בצדק, כמובן) על זה שאין כאן תרבות ו/או תרבות כדורגל, אומר שהם בוגדים ובגלל שיש להם בעיות עם המדינה אז המדינה נמצאת בבעיות. אבל בכך שהם אומרים את זה אנשים כמו "נעם" מתלוננים בעצמם, כי הם מודים שהמדינה נמצאת בבעיות ומתלוננים על כך... חפירה טיפה מסובכת, אבל המסקנה היא שלהציג את הבעיות של המדינה ולדון בהם זה לא פשע, גם לא לאהוד נבחרת אחרת. להשתיק ולהגיד שהכל בסדר- זה באמת למה "המדינה שלנו נראית איך שהיא נראית"...
אני דווקא ממש לא מזדהה עם מה שאתה אומר אמיר. מדינה אפשר לאפיין, אבל מה שקובע את החיים שלך בסופו של דבר הוא לא המדינה כולה, אלא הסביבה שבה אתה נמצא. החברים, המשפחה, הבילויים, על האש בחצר של חבר או בפארק, ומכל הבחינות הללו יש לי את זה בישראל. סטרטפורד אמר משהו בסגנון שהוא חי במדינה קטנה וזה נכון לדעתי לגבי כל אחד. כולנו חיים במדינה קטנה משלנו, שנמצאת במדינה אחת גדולה. עם המדינה הגדולה לא חייבים להזדהות, חשוב שתהנה במדינה הקטנה שלך. cheers לכולם, עזבו אתכם מהכל ותפסיקו לריב על כדורגל, כדורגל לא צריך להיות נושא למריבה, כדורגל הוא כמו אוכל טוב, כמו אלכוהול, כמו סקס, כמו טיול טוב, כמו משחק בפלייסטיישן - אלה הדברים שעבורם אנחנו חיים.
קודם כל Left Winger בלי שום קשר לשאר ההודעה של ראמוס הכינוי "שפוט" אחרי ההודעה שהשארת לי זה מחמאה. כמה מקסים שאשכרה השקעת זמן בלמצוא את התמונות האלה באינטרנט בשבילי, או שבעצם לא התאפקת וצילמת את עצמך? תלמד להגיב עיניינית ולנמק כי ההודעות הסתמיות שאתה משאיר לא מוסיפות כלום לאף אחד ורק מראה כמה הכינוי הנ"ל מתאים. בקשר לשאר ההודעות במיוחד לסטרטפורד: ההודעה שלך לא הייתה קשורה לכדורגל ואני לא יכול להשאר אדיש לפנאטיות וקיצוניות שכזאת. דמוקרטיה? חופש דעה? סבבה, אבל שישאר בנוגע לנושא הפורום.בשביל דברים אחרים יש אוף טופיק... ברור שלשפוט אדם לפי הודעה בודדת זה טמטום אבל לא צריך ליהיות טיפש כדי להבין כמה אתה לא מרוצה מהמצב וכמה הפתרון שלך אליו מטורף. אל תכניס פוליטיקות לפורום ותמנע תגובות כמו שלי כי זה באמת לא המקום(בינינו ההודעה שפירסמת היא פשוט התגרות ע"מ לקבל תגובות/פידבקים ויש עוד מלא שלא הגיבו כי הם משום מה פוחדים מהמס' שמתחת לשם שלך, ככה אני חושב) "theLane"-שים לב מה "נעם" כותב לפני שאתה מכליל את דבריו לדברים שאנשים כמו "נעם" טוענים. ולמרות שאני צעיר יחסית ל-30+ ש"שולט" פה אני ממש לא ילד מתלהב בן 17.
אז מה כן המדינה שלך? יאללה נימאסתם כבר עם הדעה השלילית הזאת על ישראל (המדינה). תמיד אם מחפשים רק חרא אז מן הסתם לא מוצאים דברים חיוביים. ובלי קשר, כמו שאומרים: "הכי טוב זה שם איפה שאתה לא נמצא". אם הייתם נולדים בכל מדינה אחרת בעולם ולא ישראל, גם אז הייתם אומרים שהכל חרא, הכל שחור, כולם מושחתים ובלה בלה בלה...
גיא התגובה שלך דורשת רק תשובה אחת- בועה, אתה חי בבועה, העלק מדינה קטנה.. במילים אחרות- בועה, סרט. אבל כל אתה או כל אחד אחר נהנה מזה זה לא אמור להפריע ולהציק לאף אחד, שכל אחד יחייה בצורה שהוא רוצה ולא יטיף לאנשים אחרים. אין לאן להמשיך עם הדיון הזה, זה לא הזמן ובטח ובטח לא המקום.
זו לא בועה לירן. אני מכיר את באר שבע כי סבא שלי חי שם ונולדתי בעיר. אני מכיר את חיפה כי המשפחה של חברה של אבא שלי חיה שם. לא משנה אם אתה חי בתל אביב, חיפה, באר שבע, אילת או נהריה, יש לך חיים פנימיים וזו לא בועה, זו השגרה שלך. שגרה, זו המילה הנכונה. ככה זה בכל מקום בעולם. אם נדמה לך שלא אכפת לי מהריקבון הממשלתי, מניצולי שואה שלא מקבלים כסף כי המדינה נשלטת על ידי חלאות, מהחינוך המחורבן - זה מציק לי מאוד.
נעם את הדעה שלי אני לא רק כותב אלא אומר ברבים,לא מתבייש בזה,זה אני וטוב לי עם זה, העובדה היא שאני מוקף בהרבה מאוד חברים טובים,אז כנראה ולמרות שאני קיצוני בחלק מדעותי הם עדיין רואים בי כמישהו טוב אחרת לא היו ממשיכים להיות קרובים אלי, אומרים תגיד לי מי החברים שלך ונגיד לך מי אתה,אז אני מסתכל על חברים שלי וגאה במי שהם ובמי שאני ובדרך החיים שאותה אנחנו חיים ואיך שאנחנו חיים אותה והלוואי הרוב במדינה הזו היה מתנהג כמונו, לא הכל רע פה ואת מה שלא רע אני מאמץ,מה שכן רע,רקוב ומסריח אני מרחיק ומנסה להרחיק אחרים, הוטספר העלה פה את נושא ניצולי השואה וכאחד שמהמשפחה שלו נפגעה בשואה ואת ההשלכות של זה אני רואה עדיין באנשים הקרובים שחיים סביבי,משם איבדתי את כל האמונה או כל החומות שאולי אתה מסתתר מאחוריהן, וככה אני עושה בכל תחום בחיים,כזה אני וטוב לי עם זה ואני ממש לא הייתי רוצה להיות מישהו אחר. ההודעה שלי לא היתה בכדי לקבל תגובות,לא ממך ולא מאף אחד אחר, אני אכניס פוליטיקה או כל מה שזה לא יהיה לכל דיון שאני אחפוץ, אני לא מתחשב בך או במישהו אחר,בטח לא כשזה דרך מקלדת ומחשב. קשה לך,אתה מתנגד לזה,בעיה שלך. ואם אתה חושב שמישהו מפחד ממספר ההודעות שלי ולכן לא מגיב גם כנגד הדעה שלי אז יש לך בעיה קשה מאוד של פרופורציה בחיים.