קודם שהאפסים מהכדוגל פחות ידברו מחוץ לדשא ואז אולי יגיע איזשהוא שינויי. יאללה לרמוס אותם! COME ON ENGLAND!
אנגליה נבחרת טובה מאוד שנמצאת בתקופה לא טובה. ולמי שלא שם לב, גם הדשא של השכן לא ירוק כל כך. הולנד נראית רע, ספרד לא פתחה טוב, גם איטליה לא. הרבה נבחרות גדולות מתקשות במוקדמות. השאלה היא כמה מהן, אם בכלל, בסוף גם לא יעלו. זה לא הופך אותן לנבחרות גרועות גם אם חצי מהקמפיין שלהן עד כה לא מרהיב. ישראל, לעומת זאת... נו, טוב, אנחנו יודעים הכל לגבי ישראל. הבעיה שלי עם ישראל לא קשורה לרמה של הנבחרת, אלא לכל מה שמסביבה. אין לי בעיה להיות בעד קבוצה/נבחרת שלא משחקת מי יודע מה, אבל שעושה את זה בצורה ראויה. בנבחרת ישראל מסביבה הכל רעש וצלצולים. מניירות של כוכבי על, כדורגל של ליגה ז'. מתיימרים לעלות ליורו 2008, וחוגגים תיקו ביתי נגד אנגליה עם ידיים לשמים (כן, אתה, קשטן). בקשר לקמיקזה של סטרטפורד... נו טוב, מה לעשות. אני די מרגיש אותו דבר. אנחנו חיים במדינה שלא יודעת מה זה לחיות.
ד"א תרשה לי לחלוק עליך.אני מצדיק את ההתנהגות כלפיי הקולגה שלך - מר עופר מתן.האיש מחפש רק את הפרובוקציות.רוב הידיעות שלו מצוצות מהאצבע.הוא חתיכת שקרן שזה לא ייאמן. אני בעד ביקורת.אך מה שהוא עושה היא לא ביקורת אלא פרובוקציה לשמה.מצידי שישאר במדריד.
גם אם לא מסכים עם כל דבריו של סטרטפורד, מסכים עם לא מעט מהם ורואה בהם דברים לגיטימיים, נעם - זו דרך שרבים רואים את עצמם חלק ממנה, כולל לא מעט במדיה, שהיא מסקרת מטעם ועבור האוכלוסיה פה. אני לא יודע בן כמה אתה אבל אולי עוד לא למדת להסתכל על התמונה הכוללת, ושיש מגוון של דיעות מכל הכיוונים.
נעם א.אם אתה שופט אותי ואת האושר שלי מבלי להכיר אותי אתה ליצן. ב.אם אתה חושב שזה מזיז לי מה חושבים או יחשבו עלי בפורום בגלל דברים שאני כותב אז אתה בחור מסכן. ג.אני והסובבים אותי חיים בעולם אחר,אומנם חיים פה בישראל אבל לוקחים את הטוב שיש ומרחיקים את הרע וזה מה שעושה אותנו מאושרים,זה מה שעושה אותנו שונים וטוב,אוי כמה שטוב לנו עם זה,אז למה לשמור את זה בלב? ד.לצחוק מזה שאלוהים ברא אותי ישראלי ולא אנגלי....מי זה אלוהים?
כל אחד שיאהד את מי שהוא רוצה, ולא צריך לתת הסברים. זה כולה נבחרת של ישראלים מפונקים. לא סתם קאלה הופתע מההתנהגות של שחקני מכבי, שבאים לאימון עם כפכפים, ומתלבשים כמו בחורות. בכל מקרה, Come on England :aaa12: :aaa021:
זה מצחיק,אני כל כך חולה על אנגליה,ובאמת אני מאמץ את כל מה שסטרטפורד אמר פה מקודם לגבי צמצום המדינה והחזרת המנדט,אבל אני כבר הספקתי לעשות את הדרך ההפוכה,את הנבחרת האנגלית אני כבר מספיק לתעב,ונראה לי שאני אעודד את ישראל,אבל בצורה שהיא יותר קשורה לשנאה שלי לפרדיננד,טרי,הרגריבס אשלי וכו',מאשר לפטריוטיות שלי (שד"א,פשוט לא קיימת....) בסופו של דבר,אני אהיה מאוד מבסוט אם ישראל תחטוף 10-0,אבל עדיין יהיה לי נחמד גם לראות את רוני והסקי(???)בוכים.http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx. COME ON ENGLAND...
אני לא מכיר את עופר מי יודע מה מקרוב, אבל ממש לא מדובר במישהו שכל הזמן מחפש את הרע או יושב בבית וממציא כתבות בחמש דקות כדי ללכת לבלות בערב, אלא מישהו שעובד שעות ארוכות בבדיקות ובדיבורים עם האנשים הרלוונטיים. שמבקר כשהוא חושב שצריך ומפרגן כשהוא חושב שצריך. הוא בוודאי לא ממציא ומשקר. אנשים שעושים דברים כאלה לא טורחים לשבת במערכת כל כך הרבה שעות כפי שהוא עושה ולהרים כל כך הרבה טלפונים לאנשי מקצוע ושחקנים. תאמין או לא, אבל אותם "אמיצים" שביקרו את שרף מאחורי הגב שלו, קיימים גם קיימים. ולא משנה מה, שום דבר לא מצדיק את ההתנהגות של שרף, ובטח שלא בתזמון שזה קרה. "ניצחנו! עלינו לעלות אירופה! יופי, עכשיו אני יכול ללכת לשחוט את העיתונאי שכתב נגדי". תגובה אומללה של הפטריוט הגדול.
לא ממש רואה כדורגל ישראלי כמו שמתענין ורואה אנגלי, אבל זה לא משנה אני ישראלי וקודם ישראל לפני תמיד .... תגידו פטריוט לא פטריוט, לא יכול לרואת ישראלים על המגרש ולאוהד קבוצה זרה.
אני גדלתי על כדורגל ישראלי, כשגדלתי קצת הבנתי שאם אני מחפש כדורגל אמיתי אני חייב לשנות כיוון ,אז עברתי למנצ'סטר ולליגה האנגלית. מבחינת כדורגל אין מה להשוות, ובכל זאת במפגש הקרוב יהיה לי קשה לבחור קבוצה כמועדפת. Red Left Winger, תגובות מהסוג הזה עלולות לגרום לנעם לחשוב שכדאי לו להקשיב לך בתור משתמש עם ניסיון וידע נרחבים בתחום הליצנות.
סלח לי בנאדם, כאן כבר ליכלת, איך אתה יכול להגיד דבר כזה אה? בסדר שיהיה לך סבבה שאתה מעדיף אנגליה ואני מבין אותך וכל השאר וכבר רשמתי והסברתי זאת בהודעה קודמת. אבל בחייאת מה כל הדברים הביזיוניים שרשמת פה? סבבה לך שאתה שונא ישראל ואתה אנטי, מה לעשות בגלל אנשים כמוך המדינה נראת איך שהיא. אבל אתה לא צריך להפציר כאן את כל הדברים שלך, את כל הביזיונות האלה שמור לעצמך. Red Left Winger-במילה אחת...אתה שפוט של אחד ממקובלי הפורום.
כן, אין ספק שסטרטפורד וכל מי שחושב כמוהו אשם במצב המדינה, חלילה לא אנשים שלא עושים צבא, חלילה פוליטיקאים נוסח אולמרט ופרץ, מושחטים כאלה ואחרים שלא שמים זין על המדינה וגונבים מליונים, אונסים, משחדים ומה לא, חלילה לא בגלל התנהגות ברברית וחוסר תרבות בסיסיים של חלק גדול מהאוכלוסיית המדינה, חלילה לא בגלל שמאלנים שהולכים להפגין ולהרוס את גדר ההפרדה, חלילה לא בגלל אחמד טיבי, עזמי בשארה ודומיהם שהם מרגלים ובוגדים במדינה(עונש מוות מידי לבשארה, אין בכלל מקום לחשוב), חלילה לא בגלל משטרה עלובה ובזיונית שאין לכם מושג כמה העולם התחתון שולט שם, חלילה לא בגלל מערכת חינוך מגוכחת, שאת "פירותיה" רואים בשטח, רק סטרטפורד אשם. מחשבה בשקל.