יש לי פיתרון מעניין לבעיית הבלמים שלנו (הידועה בשם קאלום דאבנפורט): דוריאן דרוויט הוא שחקן צרפתי שהגיע בקיץ מליל, הוא גבוה וחזק וגם קפטן נבחרת הנוער של צרפת. כיום הוא משחק בריזרבס, האם הוא מתאים לקבוצה הבוגרת? נקווה שלא נצטרך פתרונות כאלה העונה כי קינג ודוסון יהיו כל הזמן כשירים (ב"ה יהי רצון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ). ספרס, בכל פעם שאני נוסע לחו"ל שואלים אותי את השאלה/בדיחה הנדושה הזאת "אתה יכול לקחת אותי איתך במזוודה?", הפעם אני באמת מתכוון לזה.
דייבנפורט לא כזה נורא. לפחות לא גרוע כמו גארדנר... הפיתרון הוא לא רק דרוויט, אלא גם האדלסטון. קשה לי להאמין שדרוויט יקבל דקות העונה. אני מתאר לעצמי שהצוות המקצועי מעדיף "לבשל" אותו קצת. האדלסטון קיבל כבר כמה דקות בהרכב והיה לא רע, אבל בשטח הזה הבעיה היא מרטין יול שלא מספיק נותן אמון בשחקנים וחבל. האדלסטון יכול גם להוסיף המון בזכות יכולת המסירה קדימה שלו, אני באמת מקווה שהוא יקבל קצת אמון מיול. הוא היה הצלחה אדירה בכל הדרגים הצעירים של נבחרת אנגליה וחבל לבזבז אותו. ספרס, לפני שאתה נוסע פעם הבאה, דבר איתי בפרטי.
הוא משחק בנבחרת מדי פעם כשריו או טרי פצועים אבל הוא לא שיחק מול אנדורה ובטח שלא הבקיע. אתה אולי מתבלבל בין לדלי קינג לג'רמיין דפו.
ע"פ הדיווחים האחרונים לדלי עבר מבחן כשירות ואמור לשחק. האמת? יותר מדי פעמים הכשירו אותו בכוח ואז הוא שוב נפצע. אני מאוד מקווה שזה לא המקרה. צריך לתת לו להחלים ולגמור עם זה.
שבת שלום לכולם. אני חושב שסוף סוף אני מוכן מבחינה נפשית לתת הודעה על כדורגל. לפני כן אחרי ההודעות הפרטיות עם כל השאלות שקיבלתי אני חייב הסבר על המצב שלנו. הבת שלי סובלת ממחלה נדירה בלב.היא אושפזה בבית החולים והקרדיולוגים הכי טובים בארץ מבית חולים שניידר ראו אותה. אחרי עשרה ימים של אישפוז שמטרתו הייתה לווסת לה את התרופות הדרושות היא יצאה ביום ראשון האחרון הביתה וחזרה לגן. היא מקבלת תרופות ומתפקדת כרגיל. יכול להיות שבעתיד הקרוב היא תצונתר ובכלל העתיד נראה מאוד מפחיד. מה שכן עכשיו שהיא בבית ומתפקדת כרגיל אז גם הצלחתי לחזור לעבודה והשיגרה חזרה לחיקנו (חוץ מהמחשבות המפחידות). אני מודה לכולם על ההודעות עם החיזוקים. בשבוע שעבר הצלחתי לראות כדורגל והראש שלי היה במקום אחר. כולם המליצו לי לשמור בכח על השיגרה ולנצל את המנוי וללכת למשחק של כפר סבא מול הפועל פ"ת. בפועל הלכתי אבל ברחתי ליציע שומם וריק ורק בסוף המשחק הבנתי בכלל מה היה... היום עם חזרת השיגרה גם התיאבון חזר והזמנתי את כל משחקי המחזור. בקשר לכדורגל זה ברור שלא נפסיד היום באולד טראפורד.קודם נתמקד בירוקים במשחק מוקש בבלומפילד ואז ניגש לאולד טראפורד. אפילו הצלחתי לשתות קצת בירה היום... שיהיה בהצלחה. ! COME ON YOU SPURS