טוטנהאם הוטספר, האימפריה של צפון לונדון מודל 07

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י קינג לדלי, ‏3/7/06.

1. TheLane Member

למה לא? אתלטיקו כבר החתימה קשר שמאלי ואין לי מושג למה זה לא נגמר בהעברה אלינו... הוא היה עולה בערך 7 מיליון פאונד.

בן ארפה אמר שהוא רוצה לעזוב את ליון (ואז התחרט או משהו כזה)

אם היינו מוכנים לשלם יותר על דאונינג, גם הוא היה בא. כאן זה היה strictly עניין של כסף.

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/06
  2. Gerrard Member

הדיבורים על בן ארפא היו דיברוי סרק עוד מההתחלה. אני לא רואה שום תסריט בו הוא היה עוזב את ליון. הוייה אוהב אותו, הוא מצליח בקבוצה הצרפתית ככה שהוא כנראה יצא בהצהרות שכאלה כדי לשפר תנאים בחוזה או משהו.

בנוגע לפטרוב, אני לפחות לא ראיתי שום כתבה רצינית שקישרה אותו למעבר אפשרי לטוטנהאם, אולי זה נעלם מעיני, אך בכל התקופה הזו לא ייחסתי לשמועה הזו יותר מדי חשיבות (ויכול להיות שאני טועה)
    חוץ מזה אני לא רואה בו כזה שיוכל להביא לשינוי משמעותי בליין. אחד המאכזבים (מני רבים אני מוכרח לציין) בסגל של אתלטיקו אשתקד, את היכולת הטובה שלו הציג בוולפסבורג בטח שלא באתלטיקו. ככה שתסלח לי אבל להביא שחקן ב-7 מיליון פאונד, לאחר שהוא לא שיחק בחייו בפריימירליג, ומזה שנה לא מצליח לייצר כלום כמעט, זה כמו לקנות חתול פרסי יקר (מאוד יקר) בשק.

דאונינג, לא רק שאני לא מאמין שהוא שווה את הסכום שכנראה ידרשו עליו (ואני לא אכנס לזה עכשיו), אני גם לא מוכן לקבל התנהגות שכזו של מועדון המפרסם הצהרה שכזו באתר שלו.

3. spurs Member

רובינסון
    --אסו אקוטו---קינג---דוסון----ציפופו
    ---מלבראנק---זוקורה---גינאס---לנון
    ----------ברבי-----קינו/דפו------
    נשמע לא רע למרות שאני לא מחבב את ציפופו

4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאמנם הבורד בהחלט לא חסכן, אבל קונה בצורה קצת ילדותית על ידי אמונה בפשרות, וכאן אנחנו יכולים להיפגע.
    קחו את הקניות של מרפי, מלבראנק ורזיאק וכבר קיבלתם חצי מהמחיר שהיה עולה דאונינג או פדרסן. הקנייה של מלבראנק נבעה מלחץ טהור, והיא לא משפרת את מצבנו בכלל למשך כמעט שלושה חודשים. בסופו של דבר, הצד החלש של הסגל נשאר על כנו ושימבונדה הוא אמנם שידרוג לעמדת המגן הימני אבל לא פותרת את הבעיה.
    ההתנהלות הזו מדאיגה מאוד בעיניי. אנחנו רואים מערכת שלא רק שכמעט ולא עושה רוטציות, שנחפזת לקנות שחקנים ושנלחצת כל פעם שאומרים לה לא.
    אין לי ספק לגבי איכויותיו של מלבראנק, הוא שחקן אדיר שהערכתי מאז ומתמיד ובעיקר שנאתי כי הוא כל כך איכותי ותמיד היה דופק אותנו (פולהאם הייתה ונשארה נאחס), אבל הוא לא מתאים לשיטה כרגע, ולראות אותו על אגף שמאל טבעי בדיוק כמו לראות את דאווידס באגף הזה.

במצב הנוכחי יש שתי אופציות עדיפות על דאווידס שחייב לרדת לספסל - קין מימין ואארון באגף השני, עם מידו יש לנו את הגיבוי המתאים ויול גם הבין שקין יכול לשחק בעמדה הזאת - זו אמנם ברירת מחדל, אבל גם משהו.
    האופצייה השנייה היא להכניס את לי לעמדת הקשר השמאלי. אני חושב שהוא שיחק בעמדה הזאת קצת בפ.ס.וו, גם זה לא אופטימלי אבל שוב - שום דבר לא אופטימלי כשאין לך קשר שמאלי.
    אופצייה שלישית היא טאיניו הכלבוייניק. אופצייה שתמיד הייתה קיימת ותמיד לא עבדה מעבר לרמת הסביר.

וכך יוצא שדנו אותנו ל-4 חודשים ללא קשר שמאלי. בדיוק למצב הזה הכניסו בזמנו את פרנק ארנסן, ובלי ששמו לב חזרנו לימים של ג'וני ג'קסון... ללא ספק, קשים חייו של אוהד ספרס...

5. spurs Member

עזוב קודם כל צריך לעלות את המוראל של הסגל כי בסך הכל יש סגל כישרוני

6. Gerrard Member

http://img145.imageshack.us/img145/7158/160fw3.Xxx

צילמתי את התמונה הזו לאחר המשחק מול אינטר. התור לחנות שם אחרי המשחק נמשך לאורך חצי קילומטר כמעט! מזל שאחד' השומרים יצא בידיעה שכל חולצות חוץ החומות sold out ככה שהתור התץקצר במעט.
    ד"א היו שם סיילים שחבל על הזמן! כמעט כל החולצות ב-5 פאונד בלבד. צעיפים ב2-5 פאונד גם כן. לא להאמין!
    http://img127.imageshack.us/img127/8198/162pn0.Xxx

הנה עוד תמונה, הפעם לאחר המשחק. מה שלא הבנתי זה למה אוהדים שיכורים ניסו אחרי המשחק לטפס שם בצד הימי של התמונה אחד על השני כדי להגיע לאיזה משהו לא ברור. למישהו פה יש מושג מה הם ניסו לעשות?

נ.ב
    התמונות קטנות כי העלתי אותן בגודל של 320*240 באימג'שאק בטעות. במקור הן הרבה יותר גדולות...

7. Lillywhite Member

אני דווקא חושב שטאיניו זו האופציה האופטמלית בשמאל.
    לי לא מתאים לקישור והוא גם עושה יותר מדי פדאלדות ואם נעשים את לנון בשמאל נאבד חלק גדול ממנו ויהיו הרבה יותר משחקים בהם הוא לא יהיה קיים (כמו נגד בולטון). טאיניו הוא סביר, אבל הוא יותר טוב משתי האופציות האחרות. אופצייה נוספת שכבר כתבתי היא לנסות לשים את קין בכנף שמאל. אפשר גם לשחק 4-3-3 שעבד מצויין במשחקי הכנה. בכל מקרה בלי קשר למי שיהיה בשמאל בפתיחת המשחק, גאלי חייב לקבל דקות; הוא שחקן טוב בכושר מצויין (משחקי קדם עונה+גול בריזרבס לפני כמה ימים).

ג'רארד תמחוק את התמונות! זה רק גורם לי להיזכר כמה זמן לא הייתי בליין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/9/06
  8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

באופן כללי, על הנייר, לטוטנהאם יש עכשיו סגל יותר טוב ועמוק, בוודאי ארבע אפשרויות טובות בחוד, צ'ימבונדה מסדר (אמרו רק משדרג? נראה איזה צ'ימבונה נראה. של סוף 2005 או של 2006) בעיה בהולה, יש איזה סימן שאלה לגבי הקישור. אני חושב שמלבראנק יכול לעזור משמעותית לפחות בכל הקשור לחור היצירתי שקאריק השאיר, אבל העובדה שהוא ייעדר בזמן הקרוב היא בעיה.

אבל הבעיה של טוטנהאם היא הרבה מעבר לשחקן זה או אחר שהגיע או לא, אלא מנטאלית. אחרי עונה מרשימה שהסתיימה בשברון לב אכזרי, אחרי פתיחה רעה לעונה הנוכחית, וכשעוד מעט צריך להתחיל לשלב את הליגה עם אירופה, דבר שספרס לא עשו בשנים האחרונות (מאז הזכייה בגביע הליגה?).

פתאום צריך שוב להתלכד וכמו שראינו בשנים האחרונות, עם אברטון ודומיהן, לפעמים זה לא קורה אחרי עונה מוצלחת. אין לזה תמיד הסברים, זה פשוט לא קורה. אז לטוטנהאם יש יותר כישרון בסגל מאברטון לפני שנתיים, אבל העובדה היא שכבר יש גמגומים.

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל זה נכון, ומה שעוד יותר מדאיג בעיניי הוא שקבוצות כמו בורו, ווסטהאם, ניוקאסל ואסטון וילה התחזקו משמעותית העונה בהשוואה לעונה שעברה בה לא כל כך היוו פקטור.
    כל זה יוצר מצב של צמרת שלדעתי תהיה צמודה בהרבה מעונה שעברה שבה נהנינו מחוסר יציבות משווע של היריבות. גם פורטסמות' מסוכנת, אברטון טובה מאוד, יש סגלים מאוזנים להפליא וליגה הרבה יותר מותחת. אני כרגע לא כל כך יכול לומר כמה הקבוצה שלי בנוייה לתחרות כזאת, הפתיחה מראה שלא כל כך.

10. eastlands Member

מלברנק הסחתן ניצל בזכותכם תרנגולים , עכשיו אני רק מקוה שהוא ימשיך להיות פצוע ,ואכשהו שהקריירה שלו תתרסק לגמרי בספרס ,מתאים לי שבעוד שנה הוא יהפוך לעוד מרפי כזה שבקושי משחק, בכלל אני לא חושב שהשחקנים שהצטרפו ממש יחזקו את הספרס, צימבונדזה של וויגאן קצת הוערך יותר מידי לדעתי , מידו מסוגל להרוס כשהוא משתגע , ואת סטיד אני אני כבר יגמור .
    גם הימור על יול כאחד שלא מסיים את העונה בלול צריך להילקח בחשבון.

הוטספר-" כל זה נכון, ומה שעוד יותר מדאיג בעיניי הוא שקבוצות כמו בורו, ווסטהאם, ניוקאסל ואסטון וילה התחזקו משמעותית העונה בהשוואה לעונה שעברה בה לא כל כך היוו פקטור."

הדבר הכי גדול שקורה לפרמייר זה ההתחזקות של הקבוצות האלו , ממש לקראת המוות של הפרמייר ולחלוקה של 4 קבוצות פרמייר ,ספרס שבדרך ,ואחר כך תהום וליגה אחרת ,ולפתע -בום !!! אולי התקווה הגדולה והקאםבק הגדול של הקבוצות הרדומות שאבדו עיניין .

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, למרות שלא ממש הייתי כולל את מידלסברו וניוקאסל ברשימה הזאת. ווסטהאם, פורטסמות', וילה הן בהחלט שלוש מתעוררות משמעותיות (נראה לגבי וילה, לאוניל לא היה זמן לעשות יותר מדי שינויים בסגל). אבל נראה בעוד חודשיים-שלושה אם להבטחה יש המשך.

12. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

איסטלנדס, אם האוייבת המושבעת שלך תמשיך ככה, תהיה עונה סופר מרתקת. גם מאבק פוטנציאלי על אליפות וגם המון צפיפות שתהיה לדעתי על מקומות 3-9.
    אני גם חושב שהחיזוק הוא מועד להרסנות, אבל לגבי יול - אני בספק אם יפוטר העונה. ENIC, החברה ששולטת במועדון, ידועה כשקולה מאוד ומאוד לא נוטה לקפריזות. ישנה בהחלט אפשרות שיחתכו אותו בקיץ הבא, אבל לא באמצע העונה.

13. spurs Member

היום הזמנתי חולצת הרכב ראשון של טוטנהאם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ובארץ אני יעשה כיתוב עליה עם השם גינולה

14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ספרס, חבל שלא אמרת לי שעשית הזמנה... הייתי מוסיף כמה דברים.
    נו טוב, עוד סיבה לנסוע ללונדון בחורף http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

15. spurs Member

hotspur אתה רוצה משהו מיוחד מהחנות? יש מצב אני נוסע ללונדון בקרוב