זה כבר ידוע עוד לפניי.אבל לא נראה שאנחנו הולכים להחתים משהוא.אולי תוצאה רעה נגד שפילד,עד כמה שזה קשה לאמר,תעודד את BMJ לרכוש עוד שחקנים.
אני בעד לחרוק שיניים עד שיפול שחקן באמת טוב ולא לרכוש מתוך לחץ. חיכינו עד שכמעט הצלחנו להביא את דאף שהיה משנה את כל המהירות ההתקפית של הקבוצה אבל זה לא הלך. אסור להחתים איזה פלופ בכמה מיליונים. בינתיים אפשר לשחק עם ראוטלדג',מרפי או קינו יחד עם לנון בקישור.
מה לעזאזל שתית?! למקרה שהתבלבלת זה לי שקיבל סבסובים מדיוף לא אקוטו, לדעתי הוא היה היחיד ששיחק איכשהוא סביר אתמול..
להזכירך אסו-אקוטו איבד עשרות כדורים והרס לנו את כל ההתקםות מצד שמאל, שהוא גם ככה חלש כי דאווידס לא הכי מתאים לשם.
לי נראה שהוא לקח LSD והכל התהפך לו.מה נסגר איתך SPURS229 רובי.אם יבטיחו לי שיביאו את דאוניניג או פרדרסן למשל אז אני מוכן לאבד ביום שלישי עוד 3 נק'. זה ירדוף אותנו כל העונה הקטע עם הקשר השמאלי. רק תחשבו אך הינו נראים עם דאף בצד שמאל.יא אללה.כלכך קרוב זה היה.
SPURS 229 קיבלתי עכשיו את ההודעה העשירית כבר לגביך. אין לאנשים כח יותר אליך ולשטויות שאתה מוציא.(רובם לא אוהדי טוטנהאם). אני מתחנן לפני שאני בעצמי נעלם חלאס תנוח קצת עם ההודעות. תן שלוש ביום לא צריך יותר.
קירק חובב סופרנוס? לפחות יש לנו משהו אחד משותף יול חייב לשנות משהו אולי להוריד את דפו לספסל ולעלות את קינו הרכב ראשון וגם לבקש מלנון להחליף אגפים מדי פעם כי נגד בולטון הייתה עליו שמירה צמודה מאווד