לא הייתי במקלט אבל זה היה המחשב שהיה שם ונעים היקר אתה לא פה הרבה זמן אז אתה לא יכול לדעת שאני בא אופטימי ומסיים פסימי קירק גורם לחיזבאלה להיראות כמו ילדים בני 7 עם נפצים אני מקווה מארד שנשמור על התואר שלנו מעונה שעברה best away fans in england הקבוצה היחידה שמילאה את כל המקומות שניתנו לה
הסגלים להיום: Bolton: Jaaskelainen, Hunt, Nolan, Meite, Speed, Campo, Davies, Fortune, Vaz Te, Diouf, Ben Haim. Subs: Walker, Stelios, Tal, Smith, Foult. Spurs: Robinson, Lee, Assou-Ekotto, Dawson, Davenport, Lennon, Jenas, Zokora, Davids, Berbatov, Defoe. Subs: Cerny, Gardner, Huddlestone, Ziegler, Keane. למה כתוב שבן חיים חלוץ?? (הסגל מסודר לפי עמדות: שוער, מגנים, בלמים, קשרים, חלוצים) האם ווקר השוער השני של בולטון הוא איאן ווקר מיודענו?
קשה להיות אוהד ספרס.זה כבר ידוע.עוד מרחץ דמים בריבוק.משחק חלש של כל הקבוצה.ברבס ודפו לא קיבלו סחורה. יום שלישי הלהבים משפילד.רק שלא ישפדו אותנו
i am not realy mad on our players the early goals crushed there spirits btw: the refree is a blind c*nt but we didnt play well today i hope we will improve
5 שנים ברציפות שאני שם צעיף חם בצוואר , עושה את כל ההכנות הדרושות ואז כמו תמיד מגיע כדור קרן. השופט הכלב הזה (כמו כל השופטים האפסים באנגליה) לא ראה איפון ברחבה ודייויס נשאר לכבוש לבד. אחר כך טיל שרובו ראה רק בשנייה האחרונה ולך תדבר ללמפות... משחק חלש של כל חלקי הקבוצה ומרטין יול היה חייב להכניס את קינו כבר במחצית. המזל שלנו שכבר ביום שלישי יש משחק והפעם את כל העצבים צריך להוציא בבית על שפילד יונייטד. ומילה על טל בן חיים,ענק.
רובי.ברבס גם תפס שם איזה שחקן לפי מה שראיתי.אבל לא צריך לתת תירוצים.שיחקנו גרוע ביותר.אמנם החזקנו בכדור ,אבל מה הלאה? הקישור היה חלש ביותר.נקווה שזוקורה ייתעשת כי היום הוא היה חושך.
השופט גם לא ראה דחיפה של דוסון האהבל ברחבה כך שאין לכם יותר מדי על מה להתעצבן. לספרס יש בעיה, הם מחזיקים בכדור כל כך הרבה אבל לא יודעים מה לעשות איתו, ראו את זה גם עם שני חלוצים וגם עם שלושה, גם ההגנה בהיעדרו של קינג נראית רע, נראה איך יול יתמודד עם זה. אגב דווידס היום היה מצוין, לקח מנהיגות, רץ המון, עשה הרבה מאד עבודה הגנתית, דחף קדימה... הבעיה היחידה היא שבשביל לעשות את כל זה, הוא ברח למרכז והשאיר חור באגף השמאלי. אתם תסבלו מאד מזה שלא קניתם שחקן לעמדה הזו.
אהההההה.עונג שבת. לא היה שיר כזה פעם בישראל: מדברים פקה פקה ועושים גולו גולו??? משהוא כזה לא? קירק בטח יודע את המילים
אני מאמין שהכל יהיה בסדר. התחלנו רע אבל כבר ביום שלישי נצטרך להחזיר את הבטחון בבית. חסר יצירתיות בקישור אבל אני מאמין שעד שיגיע מישהו ברמה נדע להתאושש בשני המשחקים הקרובים מול שפילד יונייטד ואברטון. אם לא מצבנו לא טוב. אל תמהרו להספיד.
הקשר הכי יצירתי בספרס , משחק בפומפי ,הרבה צ'אנסים הוא לא קיבל , אבל היום בפומפי כשהוא בעל הבית מנדס פשוט נפלא , ג'ינס, זוקורה ודוידס גם אם יוולדו מחדש לא יצליחו לתת פסים לעומק כמו מנדס , האמת שהוא הפתיע גם אותי , בספרס הוא נראה כבוי ללא חיים -שחקן גדול מנדס כשיר ופומפי לצערי יהיו ההפתעה של הליגה (כפי שדרגתי אותם בתחזית שלי)
הקטע הוא שבגלל קאריק הוא סבל.גם בספרס ראו את האיכות שלו. חבל שאתה מבין את זה רק אחרי שנתיים שהוא באנגליה. שחקן מצויין. מה שכן הוא לא יכול לשחק קשר אחורי לבד. הוא צריך רוצח לידו.
יש לנו מחסור רציני בקשרים, נכון להיום אין אף קשר מחליף בעל שיעור קומה. נקווה שציגלר או ע'לי יתפתחו להיות משהו כזה. בינתיים (בלי קשר לקישור) אני גם חושב שסטאלטרי צריך לחזור במקום אסו-אקוטו.