רק לחשוב על ברבס עושה לי נעים בלב, לראות את הקומפילציה של הגולים שלו בלברקוזן בעונה האחרונה עושה לי גם נעים במכנסיים (יש ביוטוב, תחפשו) איסטלנדס, עזוב את זה שאין לי מושג מה אתה רוצה, לא בא לי לריב איתך וזאת לא הייתה הכוונה של ההודעה שלי אז אפשר לעזוב את זה וזהו.
איה יופי! אני רואה את הגול ולאט לאט מתפשט לי חיוך רחב על הפנים... רובי תקרא את ההודעה שלי מהעמוד הקודם ותגיב.
the lane- בחיי שאני לא יודע מאיפה נחתת עליי , אני כבר מזמן ההמשכתי הלאה ,בזמן שאתה מתקשקש שיחקו כדורגל היום בעולם ,אז יאללה שים גז ולפני שאתה מעיר לי על רוחות שנושבות תבדוק את עצמך - סוף יאללה תשימו פסוקו
חלוץ ענק ללא ספק הכי איכותי מאז קלינסמן השנה בעזרת השם איך אומרים הוא יקרע רשתות בנוגע לקטטה בגרמניה מישהו בגלורי גלורי דיווח על כך ומה שהתחיל את הקטטה הייתה הצדעה במועל יד של האוהדים הגרמנים
ע"פ מקורות יודעי דבר מידו עובר מדיקל בלונדון. אם ניוקאסל לא תיכנס לעיניינים המיצרי חוזר... אם זה באמת יקרה אז הוא יודע שהוא מגיע להיות בק אפ לברבי. מעניין מתי תעלה לו הלבנה לראש.
אני לא ממש שמח לקלוט את מידו חזרה. אמרתי את זה ואומר זאת שוב - כדורגל יש לו בטונות, אדיר בהורדת כדורים ומאוד אתלטי, אבל יש לו ג'וק בראש ואם עונה שעברה הוא עוד היה באנקר בהרכב השנה אין לו ממש סיכוי לפתוח. דווקא היה בו עניין מצד בלקבורן, אצל יוז אני מניח שהיה לו מקום קבוע ב-11, קשה לי מאוד להבין את הראש שלו ואחרי הבלגנים של שנה שעברה קשה לי להבין איך מחזירים אותו. בכל אופן, איתו יש לנו חוד מדהים, השאלה היא האם יול החליט לעבור השנה ל-4-3-3.
אני רואה תמונות כאלה של אוהדי טוטנהאם שותים באירופה ואני נגנב. אני מקווה שהכל ילך כשורה ויהיו לנו ימי חמישי מעניינים העונה. http://www.gg-chat.net/phpBB2/viewtopic.ph...er=asc&start=30