אל תזלזל בטוטנהאם, העונה הם עוד יכולים להתברג עוד יותר חזק בצמרת. קבוצה מצויינת אחלה שחקנים, ולא מעט :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12:
אני רואה שאתם עושים חיים שאני לא כאן ! כל הכבוד תבלו... ראית קירק הקטנות ביננו הפכו ללהיט של הפורום הזה לפי מה שכתבו ב"ניסים כהן"... העיקר שאתה כבר שנתיים חלק מתהליך הצמיחה של הכרבולת. :aaa021:
רובי, לטיפולך (אם כבר אתה מנהל קייטנה אז תסביר לילדים סוררים את מהות החיים בפרט והכדורגל האנגלי בככל).
אומגה, אתה לא במקרה קרוב של אומגה 3? אם כן אני בולע אותו 3 פעמים ביום והוא לא מזיין את השכל כמו שאתה עושה, לך תמכור תותים.
בישראלים בכללי אני לא מזלזל אבל בקטן בן חיים וטל כן ממה שהתקשורת עושה אותם(הסופרסטארים של אנגליה) ואת טל אני שונא במיוחד שחקן שכולו פוזות נראה איך הוא יסתדר על הספסל באמצע העונה הוא חוזר לישראל אגב אני עובד במרץ על איך לראות את טוטנהאם-אינטר אז לנושא מישהו יודע אם איזה ערוץ אנגלי בטלויזיה משדר את זה?
הלך הטרמפולינה ? אפשר לצאת מהמקלטים ? ספארס, זה משחק אימון וקשה להאמין שתתפוס את זה. תתאפק עוד כמה שבתות ויוצאים לדרך.
סטיב ברוס חסר האף מחמיא לטוטנהאם. " שיחקנו מול קבוצה מעולה. הם כבשו 2 שערים מדהימים ע"י חלוץ שכולנו נדבר עליו בקרוב. הוא היה 5 שנים ברציפות שחקן השנה בבולגריה והולך להיות להיט גדול בפרמייר.עם דפו וברבאטוב בחוד וקין מאחוריהם התקשנו מאוד מולם. התעסקנו כל הזמן בלהגן ולא הגענו למצבים. למזלנו לא ניפגוש ברמה כזאת בעונה הבאה ". עד היום אני לא מבין איך הוא מצליח לתפקד בלי אף. ובכל זאת גם הוא מריח מה מתבשל כאן...