הליצן הזה הביא עוד הרבה רכישות לפני כולם ותמיד צדק. גם הפעם הוא צדק רק שהקבוצות לא הסכימו על המחיר וניוקאסל פתאום נכנסה לתמונה.
ב04/05 רטו היה השחקן הכי מוכשר שראיתי בסגל שלנו הוא חייב לקבל מקום יש לו המון יצירתיות והוא תותח ואם לא בא לך על רטו בהרכב ראטלדג ישחק באגף שמאל בכל מקרה הקישור שלנו בסדר וכל מה שחסר זה מגן ימני
כרגע הדקה ה-30 במשחק שלנו נגד ברמינגהאם. ברבאטוב הבקיע צמד בדקות 12 ו-14. אני "רואה" את המשחק דרך עדכוני טקסט באתר. שני הגולים מבישולים של ע'לי, השני היה וולה לחיבור. הרכבים: Team: Fulop, Routledge, King, Dawson, Assou-Ekotto, Huddlestone, Ghaly, Tainio, Defoe, Keane, Berbatov. Subs: Ifil, Davenport, Murphy, Ziegler, Barnard, Cerny, O'Hara. Birmingham City: Maik Taylor, Kelly, Sadler, Martin Taylor, N'Gotty, Johnson, Dunn, Danns, Pennant, Jerome, Campbell. Subs: Doyle, Painter, Bruce, Clemence, Kilkenny, Forrsell, Aluko, Oji, Till. לצערנו הרב ניוקאסל מובילה 2-0 על לילסטורם באינטרחארטו, מחצית.
ראטלדג משחק כמגן ימני בחירה מאוד מעניינת מצד יול ומאוד לא מתאימה ראטלדג הוא כלי תקיפה לא הגנה אגב מערך מעניין 4-3-3 ולפי הדיווח חוסאם גאלי עושה עבודה מעולה
חשבתי בהתחלה שקנו את ע'לי כדי שיהיה חבר למידו, מסתבר שהוא יכול להיות שחקן ברוטציה. מזל"ט לברבאטוב על הסיפתח. במחצית השנייה לא היו גולים ונגמר 2-0. יום ראשון ב-17:00 אינטר, משחק מעניין- תתחילו לחפש איפה לראות את זה.
עלי ? השם הוא חוסאם גאלי. אכן נצחון חלק לספארס וברבאטוב מראה לכולם מה מחכה להם עם צמד מרהיב. לפי התקשורת כל גול יותר יפה מהשני. http://www.tottenhamhotspur.com/news/artic...port220706.html השחקנים ששיחקו בגביע העולמי עדיין נחים וכך אפשר להתרשם מהדלסטון בתפקיד של קאריק,מראוטלדג' ציגלר גאלי וכו...
אם מישהו מאוהדי הספרס פה יוכלו לארגן שידור באינטרנט אני אודה לו מאוד מאוד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
שתי נקודות מאוד מעניינות: 1. דפו, קינו וברבאטוב בהרכב. מה הלך שם בדיוק? 2. ראוטלדג' מקבל דקות, האם יול מתחיל לקבל אמון בבחור?
גרמיין ג'ינאס, דידייה זוקורה, מייקל קאריק, דני מרפי, אדגר דווידס שעדיין בקבוצה(אני צודק?), אארון לנון, איפה בדיוק יש פה קשר שמאלי? ומה קורה עם עמדת המגן הימני? גיא, בטח יול רצה לנסות כמה דברים, אני ממש לא מאמין שהוא יעבור לשחק עם 3 חלוצים...
השם הוא حسام غالي נשמע כמו ראלי (עם ר' לא גרונית) ונכתב בתעתיק ע'לי. גאלי זה תרגום גרוע לאנגלית, כמו גאזה (עזה/ע'זה). מצטרף! גם מארטון פאלופ קיבל דקות...