בינתיים זה רק שמועות. מחר או מחרתיים תהיה תשובה סופית אבל כבר לפני שבועיים מרטין יול אמר שהוא ישמח שתהיה לשחקנים הזדמנות לנוח קצת "למרות שהיו"ר שלי לא חושב כך". השמועה אומרת שאם המשחקים ישוחקו הם יתקיימו ללא קהל חוץ.
נכון שמתנות חינם בד"כ לא צריך לקחת, אבל במקרה הזה זו טיפשות לשמה. אז תהיה עוד הכנסה של כמה מאות אלפי ליש"ט אז מה? ההכנסה מהמעבר לשלב הבא לא פחות קטנה. להוסיף לכך את העומס הפיזי על השחקנים שיקבלו עוד 2 משחקים ללוח, ואת העובדה שבית הדין הפתטי הזה לבטח היה מבטל את הערעור של פיינורד, והצעד הזה הוא לא הגיוני מאף כיוון שמסתכלים עליו. מה עוד שטוטנהאם נראית רע מאוד בזמן האחרון, חסרה את ה-שחקן והמנהיג שלה בהגנה, ומקצועית לא יהיה לה קל בכלל לעבור, אפילו אם לא יהיה קהל ברוטרדם.
זו רק שמועה אבל זה נשמע נכון וזה ממש מרגיז. ממש. עד כה לוי מצא חן בעיניי אבל כאן הוא ממש הצליח לעצבן אותי. גם ככה יש לחץ, עד כה אנחנו כישלון, למה לפספס הזדמנות לנוח?
לי זה לא מפריע גם ככה סביר שננצח את פיינורד בכושרם הנוכחי אבל הערך הספורטיבי לא משנה,אם היו מרחיקים אותם על חוזים כפולים או משהו אז הייתי אומר לקיים את המשחק אבל העיפו אותם בגלל סיבות התנהגותיות הוגן לחלוטין
האא?!? אם היו מרחיקים אותם על חוזים כפולים זו הייתה האשמה הישירה של הקבוצה שרימתה במודע ובמכוון כדי להשיג יתרון על קבוצה אחרת - מדובר כאן על התפרעויות של אוהדים, איך זה בדיוק הוגן? חוץ מהעובדה שזה מסייע לקבוצה שלך כמובן...
בסדר קירק מודע בטעותי אך עדיין התפרעות חוליחגנית של אוהדים(וממש לא בפעם הראשונה) זה מאוד חמור אחרי לא מעט אזהרות שהם כבר חטפו מגיע להם אני כועס על המנכל ההדיוט שלנו שחושב על כסף לפני טובת הקבוצה
הייתי היום במשחקים של ישראל ותפסתי שיחה עם מלר על טוטנהאם. הוא טוען שהבעיה העיקרית זה שיול לא יודע לשמור על ההרכב. לא הבנתי בדיוק מה הכוונה, כי זה לא שמתו שכולם נפצעים כל הזמן. ד"א האנגלית של הקריין היא פשוט בושה "we're on the twenty two minute" "the score is zero zero"
עומס, לחץ, חייבים לנוח. הלב נקרע. עוד שני משחקים עלולים לקלקל למידו את התסרוקת וזה באמת תהיה בעייה קשה וחבל. אצל פרימן, עד כמה שזכור לי כל שערה היתה במקום. כמה אלגנטי שהוא היה... לא יזיק קצת להזיע ולא הייתי מתרגש מפיינורד יותר מדי, אפילו בכושר הנוכחי שלכם.
הבאת אותנו עד סטיבי פרימן. כל הכבוד,וכיף להיזכר. היה שחקן הגנה נפלא שזכה להניף גביעים בקבוצה ושבר את שיא ההופעות במועדון. אהבתי גם את גראהאם רוברטס שהיה בלם מפחיד וקשוח שגם ידע להוליך כדור ועשה סללום גדול בדרך להכשלה ולפנדל של גלן הודל נגד ק.פ.ר. בדרך לזכייה שנייה ברציפות בגביע האנגלי.
פרימן איזה נוסלטגיה הוא כמו מאבוט בילו את כל הקריירה שלהם בטוטנהאם והפכו להיות סמלים אגב אתמול דימיטר בארבטוב כבש צמד בניצחון בולגריה
כל האתרים כותבים שעיסקת חילופין עם אברטון נפלה ברגע האחרון. מידו היה אמור לעבור תמורת ביטי. ביטי ??? זאת ההתקדמות שרוצים בקבוצה ? זאת הליכה אחורה לעבר האפרוריות של השנים הרעות. אגב,בכל האתרים של טוטנהאם יול עדיין חזק בסקרים.של 75 אחוז מהאוהדים שרוצים שהוא ישאר. בתחילת העונה הוא עמד על 90 אחוזי תמיכה.