טוטנהאם הוטספר, האימפריה של צפון לונדון מודל 07

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י קינג לדלי, ‏3/7/06.

1. dani12 Member

באמת נראה כאילו הקבוצה בנוייה למקומות 2-4.
    ברבאטוב רכש ענק.

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלוואי. הלוואי שגם נעשה את הבלתי ייאמן וניקח את האליפות (קירק תנשום עמוק, זה לא הסוף), אולי אפילו דאבל ראשון מאז 61'.

אבל משאלות לחוד ותקוות לחוד. כמו שאמרו כאן, רביעיית הצמרת סולידית מאוד ושאפתנית אפילו יותר מאיתנו (שזה כבר אומר על השאיפות בצמרת), אל תשכחו שיש גם שמות כמו ניוקאסל, את בולטון המנחוסים, את בלקבורן שאחרי עונה שעברה בהחלט יכולים לדבר בצמרת וגם את פורטסמות' עם גאידמק ג'וניור.
    עונה שעברה הייתה, בסך הכל, הצלחה. עשינו עלייה הדרגתית ואני מקווה שהשנה נהיה יותר יציבים ומסודרים בעיקר מבחינת יכולת, אני חושב שאלה צריכות להיות השאיפות המרכזיות.
    בשביל זה צריך קשר יצירתי - הלוואי דאונינג, להביא בלם נורמלי שיגבה אותנו במקרים של פציעות, אולי חלוץ רביעי סביר (לא מדבר על רונלדו, שוב קירק, אלא על שחקן סביר שיגבה אותנו ושלא עונה לסטנדרטים של גז'גוז' רסיאק).
    לגבי אופ"א לא יודע למה לצפות. אני מקווה שזה לא יפריע לנו בגלל שלב הבתים המטומטם, אני גם עוד לא יודע באיזה סיבוב אנחנו נכנסים לטורניר. כמובן שאשמח אם נזכה למרות שחייבים להודות, הטורניר הזה הפך מאוד שולי, אני אשמח אם נגיע רחוק וכמובן חשוב לא לעשות פדיחות כמו נגד קייזרסלאוטרן לפני 7 שנים.
    חשוב שתבינו שלמרות עונה שעברה, עדיין לא קיבענו את עצמנו כקבוצת צמרת וכפי שציינתי יש לא מעט קבוצות שיכולות לקחת את זה מאיתנו!

בסופו של דבר, לסיים חמישייה ראשונה וריצה מוצלחת עד הסוף באחד המפעלים (גביע/הגביע הליגה/אופ"א) תהיה בעיניי סימן חיובי להמשך.

וספרס229, אם מבטיחים לנו את הגביע הראשון בוומבלי כמובן שזה נפלא. גם אני מקווה שנניף את הגביע ב-2020 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

3. spurs229 Member

בגלל הקמפיין הקודם באירופה אחרי הזכייה בגביע הליגה עם בחירת המאמן הגרועה ביותר בהיסטוריה של הכדורגל האנגלי, קייזרסלאוטרן היא הקבוצה השנואה עליי היום חוץ מערסנל, צ'לסקי, ווסט-האם, בית"ר ירושלים ומילאן.

לגבי הגביע: בשנה הבאה בלונדון הבנויה! (לגמרי, בלי תיקונים פה ושם...)

4. spurs Member

חביבי מאז תחילת שנות ה90 אני ככה בתחילת כל העונה התחזיות בשמיים ובסוף עונה כלום בידיים אבל יש לי הרגשה טובה לעונה הזאת ממש טובה

נערך לאחרונה ב: ‏4/7/06
  5. vivalaunited Member

אם טוטנהאם תלך עד הסוף באופא, היא תלך למקום 7-5 בליגה, אם היא תלך עד הסוף בליגה אולי בלחץ מקום4 לדעתי.
    היא קבוצה חזקה ועוד יותר השתפרה וזוקורה שחקן מצויין שיכול לעלות לה את הרמה, הביאו כמה שחקנים הגנה חדשים וגם חלוץ מצויין אבל הקטע זה שלכל אחד מ4 הגדולות יש את זה אז זה עדין יהיה קשה.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מתכוון לג'ורג' גרהאם? ג'ורג' גרהאם הבחירה הכי גרועה בהיסטוריה של הכדורגל האנגלי? קצת הגזמת. נכון שלאלן שוגר הדביל היו בחירות נוראיות בעמדת המאמן (גרי פראנסיס, כריסטיאן גרוס), אבל הכי גרועה בהיסטוריה של הכדורגל האנגלי? אתה מדבר על ספורט שבו מונו אנשים כמו ג'ון גרגורי וגלן רואדר (תגידו מה שתגידו, להוריד קבוצה כמו שהייתה לווסטהאם זה חתיכת כשרון), וכמובן שגרוס היה הרבה יותר גרוע מגרהאם שבכל זאת הביא תואר (זניח, אבל תואר) ואמנם לא הביא כדורגל חיובי, אבל נשאר באותה מגמה של קודמיו.

אגב, לא רק ששווה לקוות שנקבל קבוצה ישראלית כדי ללכת לראות את הספרס המתוקים שלנו בפעולה בארץ, אני די מקווה שגמר אופ"א יהיה בארץ. תארו לכם - פעמיים לראות את הספרס בארץ!
    אני בכל אופן זומם לנסוע השנה ללונדון. די ליובש, הגיע הזמן לראות קצת ספרס בלייב!

נערך לאחרונה ב: ‏4/7/06
  7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.football.co.uk/shared/images/news/dimitarberbatov2.Xxx
    בגדי המלך החדשים.

8. spurs Member

כנראה גם אני אסע לאנגליה באזור הכריסמס

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם אומרים מקום רביעי, אבל מעל מי תסיימו? ארסנל? ליברפול? זה ממש לא ריאלי, נחמד להגיד שספרס יגיעו למקום מסוים אבל פער האיכות בין ספרס לרביעיה נשאר גדול.

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בני, קרא שוב את מה שקראתי.
    ואני מזכיר, למרות שהצ'מפיונס זה חלום שאני מת להתעורר לתוכו, צריך לחשוב קודם על לבסס את עצמנו כקבוצת צמרת, ולא כזו שתפסה אירופה דרך מקום בליגה לעונה אחת.

11. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

התגובה שלי לא היתה למה שאתה רשמת, הציפיות שלך די ריאליות בניגוד ל-spurs שכבר מתכנן מאבקים על ההעפלה האוטומטית לצ'מפיונז מהמקום השני וזכיה בגביע האנגלי.

12. ASROMA Member

למרות ההתחזקות של הספרס בשנתיים האחרונות אני לא רואה מצב שבו ארסנל שוב מאבדת כל כך הרבה נקודות העונה , ונגר חיזק את הקבוצה במקומות הנכונים ורק מכת פציעות קשה בסגל ופציעה ארוכה של הנרי יכולה לשבש להם את העונה , הספרס לא ברמה של ה-4 הגדולות , הם בדרך אבל כנראה שהמקום ה-5 זה המקסימום שיכולים להגיע בשיפודיה כרגע.

13. wolf89 Member

גרמת לסטאלטרי לבכות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/haha.Xxx כולם צוחקים עליו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

14. spurs Member

יש לך בעיה עם זה שאני אופטימי יש חוק נגד זה?

אני נתנתי את התחזית האופטימית שלי לשנה הזאת כמו שאתה יכול להגיד ששלך תהיה:ארסנל זוכה בדאבל ועושה ריצה טובה בליגת האלופות

תחזית ריאלית: עוד פעם איזה ה 4/5/6/7 המקום הרביעי נשמע קשה להשגה אבל!!!! עם התמדה ואולי קצת מזל יהיה אפשר להשיגו
    גביעים:לא איכפת לי מגביע הליגה אני חושב שניפול שם בשלבים המוקדמים אבל אני חושב שהשנה נרוץ טוב בגביע

15. spurs229 Member

הבחירה הייתה כ"כ גרועה בגלל המקום שממנו הוא בא ובו הוא צמח.